Dodaj do ulubionych

OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instruktor

IP: 217.153.23.* 12.06.08, 13:19

Obserwuj wątek
    • Gość: bąbel Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 15:46
      Ja chodziłam na kurs do Yeti, generalnie tanio w porównaniu z innymi szkołami i
      wykłady jak wykłady minęły dobrze (uważnie słuchać, to się dużo zapamięta).
      Materiały jakie dają są wystarczające do nauki (cd ze wszystkimi pytaniami),
      można na własne konto zaopatrzyć się w inne książki -ale nie ma takiej potrzeby.
      Instruktorzy spokojni i mili - np. Pan Marek, Pan Marcin. Ja osobiście polecam!
      Pozdr
      • Gość: Karolcia Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.08, 07:52
        Odradzam. Wykłady to czytanie kodeksu drogowego a moje jazdy trwały
        w tempie 1 godzina na 3 tygodnie.
        • Gość: bąbel Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 16:27
          Nie wiem , może w Twojej grupie na wykładach gość czytał kodeks, bo ja chodziłam
          na kurs koniec lutego, początek marca i żadnego czytania kodeksu nie było.
          Normalnie gość tłumaczył poszczególne tematy zajęć, i objaśniał przeróżne
          sytuacje na drodze.. A było 8 spotkań, każde po 3h.
          Faktycznie , rację przyznam że z jazdą są terminowo zajęci i ciężko zapisać sie
          na dogodne dla siebie terminy. Tym bardziej, że ja pracuję w godzinach 9-17 i
          naprawdę było ciężko, ale jakoś udało mi się zakończyć cały kurs po 4 miesiącach!!!
          Pozdr.
        • Gość: Radek Prawo IP: *.maxnet.biz 16.01.12, 14:33
          Witam.
          Znam kogoś kto może pomóc w wyrobieniu dokumentów tzw.Prawa jazdy różnych kategori sam załatwiałem i wszystko było wporządku polecam.
          W razie pytan prosze o mail rkowalik10@wp.pl
      • Gość: Radek Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.maxnet.biz 16.01.12, 14:33
        Witam.
        Znam kogoś kto może pomóc w wyrobieniu dokumentów tzw.Prawa jazdy różnych kategori sam załatwiałem i wszystko było wporządku polecam.
        W razie pytan prosze o mail rkowalik10@wp.pl
      • Gość: Ola Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.tvp.pl 02.06.14, 13:35
        Ja polecam Pana Darka! jest super! :) zawsze uśmiechnięty, ma dużo cierpliwości oraz fenomenalnie uczy zarówno przepisów drogowych jak i zachowań na drodze.
        Zdałam za pierwszym razem egzamin teoretyczny i praktyczny. Może też miałam trochę szczęścia ale na pewno dużo mi dały godziny spędzone z Panem Darkiem P. ;)
    • Gość: benq11 Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.aster.pl 15.06.08, 15:15
      ODRADZAM !!!!!!!!!
      Albo nie ma terminów, albo jazdy są odwoływane. Ośrodek powinien szkolić tyle
      osób ile jest w stanie wyjeździć swoje godziny w rozsądnym terminie. 4 miesiące
      na jazdy, to stanowczo za długo.
      • Gość: Edyta Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.08, 10:16
        ja polecam ten ośrodek. Na jazdy trzeba dzwonioć dokładnie o 12.00 w
        poniedziałek i zapisywać sie na 2 godziny dwa razy w tygodniu i
        wtedy nie ma problemu. Nie dziwie sie jak ktos zadzowni pod koniec
        tygodnia i zapisze sie na jedna godzine i ma pretensje do wszystkich
        na około. Polecam jak najbardziej Jarka nie znam lepszego
        instruktora na ziemi. Polecam też nowo przyjętą Panią Bożenkę i
        Marcina. na chodziłam na weekendowy kurs, u mnie nie było czytania
        żadnego kodeksu ewentualnie jakies poszczególne artukuły z kodeksu
        ale to tylko konkretnie do jakiejs sytuacji którą opisywał. Jesli
        jeszcze raz miałabym wybierać to też wybrałabym tą szkołę. Więc ja
        osobiście POLECAM
        • Gość: Edyta Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.08, 14:27
          Pani Bożenka o której pisałam nie nazywa się Bożena tylko Kasia.
          Polecam ją bardzo.
      • Gość: bąbel Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 09:13
        Cały kurs (teoria + jazdy) przerobiłam w 4 miesiące. Samą jazdę ukończyłam po
        2,5 m-cu.
        W porównaniu z innymi szkołami to i tak dość szybko :)
        Pozdrawiam
        • Gość: sylv Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.08, 00:40
          Ja polecam - już połowa kursu za mną, zrobiłam teorię w dwa weekendy (koniec
          czerwca), jazdy zaczęłam po niecałych dwóch tygodniach i zapowiada się, że na
          początku września skończę kurs :)
          Osobiście jeżdżę z Januszem - bardzo fajny, spokojny człowiek, dodaje dużo wiary
          w siebie, jazda z nim to przyjemność, nawet jak coś nie wychodziło ;) Słyszałam
          też, że inni polecają Marcina, ale za to ciężko się do niego zapisać.
          Ja pracuję i jakoś udało mi się powciskać jazdy w wolne godziny, raz nawet do
          mnie dzwoniła dziewczyna z ośrodka bo akurat im się zwolniła godzina na następny
          dzień, więc nie mogę narzekać. Atmosfera ośrodka jest ok, instruktorzy śmieszni
          i młodzi, kurs nie jest drogi. Jedynym minusem są te terminy, ale wystarczy
          zapisać się stosunkowo wcześnie i będzie ok. Ja osobiście bardzo polecam :)
          • Gość: oleczka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 217.153.23.* 04.08.08, 16:38
            do sylv - tak, a kiedy konkretniej miałaś kurs? bo chyba robiłyśmy
            go razem :)
            pozdr
            • Gość: sylv Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.eranet.pl 04.08.08, 18:19
              Do oleczka:
              21,22 i 28,29 czerwca - możliwe, że robiłyśmy razem :)
              A jak Ci się podoba? I z kim jeździsz? :)
              • Gość: oleczka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 217.153.23.* 05.08.08, 10:35
                Termin ten sam, ale ja robiłam kurs na Bolkowskiej i to byly same
                soboty :) Na poczatku bylam zalamana, bo 1szy mozliwy termin
                zapropnowali mi na sierpien, ale potem porozmawialam z Michalem,
                teraz jezdze z Kasia i jestem bardzo zadowolona, mam nadzieje
                skonczyc na poczatku wrzesnia.
                A Ty z kim jezdzisz?
                • Gość: sylv Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.eranet.pl 05.08.08, 11:36
                  Też miałam iść na Bolkowską, ale centrum jednak bliżej jest :D
                  Ja zaczęłam jeździć od 14 lipca z Januszem - on jeździ od 7 rano, więc mi pasuje
                  :) Tak jak już pisałam wyżej - bardzo sympatyczny facet :) Nie cacka się ze mną
                  i mi to odpowiada - łuk i górka to już dla mnie łatwizna :) A mam za sobą 13h
                  jazd. Poza tym jest śmiesznie, ostatnio dyskutowaliśmy o plaży nudystów hehe,
                  komentuje każdy samochód, śmieje się z bab na drodze a mi mówi, że "ja to nie
                  jestem baba, tylko rozsądna dziewczyna" :) Mogę całą godzinę jechać źle (wtedy
                  nie jest tak śmiesznie) a jak zrobię coś dobrze na koniec to mówi, że mu właśnie
                  wynagrodziłam te błędy :)

Ja do końca sierpnia zrobię 25h, więc też na początku września skończę :)
                  A gdzie zdajesz? Pewnie na Bemowie?
                  • Gość: oleczka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 217.153.23.* 06.08.08, 15:42
                    tak, na bemowie. ja jeszcze nie robie bez problemu luku, ale gorke i
                    owszem. jazd mialam 8 godzin :)
              • Gość: aga Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.net 21.01.09, 15:05
                ODRADZAM!!!!!!!!!!
                JESTEM BARDZO ZAWIEDZIONA SZKOŁĄ!GDYBY NIE MÓJ MĄŻ PEWNIE NIEWIELE BYM SIE
                NAUCZYŁA, JEDYNE CO MI ODPOWIADAŁO TO WIECZORNE GODZINY WYKŁADÓW, A POZA TYM
                PEŁNA KLAPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                NIGDY WIĘCEJ YETI!!!UMIEJĘTNOŚCI INSTRUKTORÓW KIEPSKIE, KOMPETENCJE RÓWNIEŻ,
                ZAPISAĆ SIĘ NA POPOŁUDNIOWE JAZDY,PROPONUJE NA MIESIĄC WCZEŚNIEJ!
                INSTRUKTOR MIAŁ PRETENSJĘ, ŻE COKOLWIEK MI TŁUMACZY, PRZECIEŻ PRZYCHODZĄC NA
                KURS POWINNAM JEŹDZIĆ JAK ZAWODOWY KIEROWCA!!!!
                INSTRUKTORZY ZAWSZE GDZIEŚ SIĘ SPIESZĄ, ZAMIAST W UMÓWIONYM MIEJSCU "WYRZUCAJĄ"
                CIĘ TAM GDZIE AKURAT MAJA NASTĘPNEGO KURSANTA, KOSZMAR JAKIŚ!UCIEKAJCIE JAK
                NAJDALEJ OD YWTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • Gość: gość Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.09, 11:00
                  Absolutnie się z Tobą nie zgodzę żę na popołudniowe jazdy trzeba się
                  zapisywać miesiąc przed, dzwoniłem wczoraj do biura i najbliższy
                  wolny termin na popołudnie był już następnego dnia.
                  POLECAM!!!!
    • Gość: waljan Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.aster.pl 03.08.08, 16:25
      Może osoby dobrze wypowiadające się o ośrodku miały więcej szczęścia, ja też mam
      problemy z wyjeżdżeniem godzin (ośrodek Chmielna). Robię kurs od maja i jeszcze
      końca nie widać. Kierownik dał mi alternatywę : jak się dziwnie pracuje, to się
      nie zaczyna kursów. W tym ośrodku już na pewno bym nie zaczął.
      • Gość: sylv Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.eranet.pl 04.08.08, 18:24
        waljan,
        ja pracuję różnie - czasem rano, czasem wieczorem, czasem cały dzień... Na
        szczęście udaje mi się tak to zgrać, że mniej więcej 3 razy w tygodniu mam jazdy
        (zawsze rano). Pomijam kwestię, że od 31 lipca do 13 sierpnia nie pojeżdżę
        sobie, ale tu wchodzi w grę mój tygodniowy urlop i zupełny brak terminów na
        początku sierpnia. Teraz się wycwanię i pójdę jak najwcześniej, żeby zapisać się
        na wrzesień :)

Zauważyłam, że ośrodek przechodzi jakieś oblężenie kursantów i szukają
        instruktorów, więc trudno o terminy.
        • Gość: agnisia2 Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.08, 21:21
          Ja robiłam teorię 12 13 19 20 lipca, zdałam egzmin wewnętrzny i
          kilka dni później miałam już pierwszą jazdę.
          Bardzo zależało mi na tym aby do połowy sierpnia wyjeździć jak
          najwięcej godzin więc jazdy są prawie codziennie :) Nie miałam
          żadnego problemu żeby się umówić na te jazdy.
          Do tej pory miałam 5 instruktorów i każdy był naprawdę bardzo miły.
          Narazie jestem zadowolona, czekam na kolejne jazdy z
          niecierpliwością :)
          • Gość: sylv Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.eranet.pl 06.08.08, 13:41
            Sęk w tym wszystkim jest taki, że trzeba iść się zapisać jakiś tydzień przed
            końcem miesiąca, bo wtedy jest dużo wolnych terminów w następnym miesiącu. A już
            zapisując się do kilku instruktorów to tym bardziej :)

Dlatego narzekać mogą tylko osoby, które idą 30tego i nie ma terminów przez
            najbliższe 2 tygodnie :P
            • Gość: Greku Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 19:50
              Ja zacząłem w czerwcu teorię i teraz w przyszłym tygodniu skończę jazdy. Na
              pewno super jest Jaro, którego portret widnieje w sekretariacie na chmielnej,
              ale nic to. Marcin też jest spoko gość. Wszystko niby spoko z Yeti tylko
              odwołują jazdy i to mnie tylko denerwowało, ale instruktorzy to naprawdę ich
              najsilniejsza i najmocniejsza cecha.
              • Gość: buba Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 22:42
                Ja jak dotąd nie spotkałam się z problemem odowływania jazd, a
                instruktorzy i instruktorki, zgadzam się z przedmówcą, są naprawdę w
                porządku. Do tej pory jeździłam z 5 instruktorami, 1 instruktorką i
                nie spotkałam się z ironią albo nieuprzejmością:)
                • Gość: sylv Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.08, 22:54
                  Ja też nigdy nie miałam jeszcze odwołanych jazd, za to już dwa razy miałam
                  telefon czy przypadkiem nie mam ochoty sobie pojeździć następnego dnia. Może to
                  zależy od instruktorów - ja jeżdżę z jednym i naprawdę mi się podoba - teraz już
                  czuję się bardzo swobodnie, mimo błędów (czasem naprawdę beznadziejnych)
                  atmosfera jest zawsze przyjemna.
          • Gość: Aga1988 Odradzam YETI na 100% IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.08, 16:55
            Serdecznie odradzam tą szkółkę.Rzeczywistość w niej wygląda zupełnie
            inaczej niż tu na forum opisują właściciele tej szkółki:mój kurs
            robiłam przez 7 miesięcy,bo albo instruktor był chory albo auto
            zepsute albo kłopoty techniczne,itd.Jak już jeździłam to tylko jazda
            w korkach bo podobno w szkółce oszczędzają na paliwie do auta (tak
            powiedział instruktor).Najgorszy to chyba był wieczny zły humor
            instruktora.Dobrze,że mój chłopak mnie trochę podszkolił przed
            kursem bo instruktor powiedział,że jakbym nic nie umiała to by mnie
            na jazdy nie wziął a tak ma podobno łatwiej uczyć.
            Tragedia...
            • Gość: edyta Re: Odradzam YETI na 100% IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 10:41
              mi się nic podobnego nie trafiło, naprawde miałaś pecha. Mi jedynie
              ta szkoła nie odpowiadała pod tym względem, że na egzamin można
              zapisać się dopiero po wyjeżdzeniu 30 godzin, a mimo że w innych
              szkołach zapisują sie po 15/20 godzinach to tutaj nawet mowy nie
              było żeby tak wcześnie zapisać się na egzamin
              • Gość: sylv Re: Odradzam YETI na 100% IP: *.eranet.pl 10.10.08, 19:12
                Mi też nic takiego się nie przytrafiło. Jedynie jak wzięłam sobie jazdy
                doszkalające, to akurat mojemu instruktorowi popsuł się samochód i nie dojechał.
                Ale fartem stał obok inny i czekał na kursantkę, która nie przyszła. Wziął mnie
                na jazdy do siebie, bo miał 2h wolne, a ja miałam jedną i wszystko było jak
                miało być :)

Papiery dostałam dwie godziny przed końcem, bo poszłam do Michała (kierownika) i
                zapytałam czy mi da, skoro pojutrze mam ostatnie jazdy. Dał i zapisałam się na
                egzamin. Jeszcze kilka dni i się okaże czego się nauczyłam. Pozdrawiam!
            • Gość: Anty kretyn Co za kretynka, w korkach pali się najwięcej! IP: *.chello.pl 13.01.09, 00:26
              Kiepsko ci wyszło to robienie koło d...y Yetiemu - w korkach pali się najwięcej
              bździągwo, więc przytyk od czapy. Widać że albo jesteś głupia jak kłoda drewna
              albo po prostu jesteś z konkurencji.
          • Gość: Joanna Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.aster.pl 22.04.09, 19:01
            Polecam instruktora Darka. Bardzo dokładnie tłumaczy co i jak robić,
            a przy tym jest wesoły i sympatyczny. Dzięki niemu nareszcie
            uwierzyłam w swoje możliwości, nauczyłam się dobrze jeździć i w
            końcu zdałam egzamin :-) W porównaniu z innymi istruktorami z innych
            szkół jazdy, z którymi się uczyłam, Darek jest naprawdę SKUTECZNY!!!
            Z całego serca polecam.
    • Gość: oleczka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 217.153.23.* 01.09.08, 10:21
      ktoś z Was już zdawał?
      • Gość: juleczka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 08:24
        Witam. Ja skończyłam cały kur w maju. Chodziłam do tej szkoły.Miałam jazdy dość
        często i nie było problemów. Pierwszy swój egzamin na Bemowie miałam 5 lipca
        (oblany). Teraz 5 września mam drugi termin, no i zobaczymy....
        • Gość: sylv Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.eranet.pl 02.09.08, 19:30
          Ja już skończyłam kurs (łezka się w oku kręci ;) ) i będę dopiero zdawała teorię
          16 września na Radarowej.

A w ramach prywaty: BARDZO polecam Janusza. Normalnie szkoda mi, że już nie mam
          jazd... Nie dość, że fajnie uczy, to jeszcze super człowiek z niego :)
          • Gość: agnisia2 Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.08, 22:58
            Ja również skończyłam kurs i muszę powiedzieć że naprawdę miło
            było :)
            Najwięcej godzin wyjeździłam z Rafałem, bardzo fajnie tłumaczy :)
            Jeśli chodzi o innych instruktorów to super mi się jeździło z
            Jarkiem, Jurkiem, Marcinem M. oraz Panem Januszem i kilkoma innymi
            osobami ;)
            Cała kadra instruktorska wykazywała mi ogromną cierpliwość, aż się
            dziwię jak oni to robili :)
            No szkoda że 30 godzin tak szybko zleciało, ale zawsze można wziąć
            kilka godzin doszkalających :)
            • Gość: sylv Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.08, 16:43
              Ja na pewno wezmę jazdy i na pewno w YETI, bo nie mam do tej szkoły prawie
              żadnych zastrzeżeń. Janusz raz spóźnił się pół godziny (przez korki) i udało się
              jeszcze tego samego dnia że mogłam z nim te pół godziny pojeździć - nie sądzę,
              by mi to gdzieś indziej oddali.

A co do reszty chłopaków - nie jeździłam z nimi, ale często na łuku były jakieś
              pogawędki albo pod ośrodkiem. Na ostatnich jazdach zapuścili jakieś disco polo w
              corsie i mieliśmy ubaw - akurat przypominałam sobie światła i to co pod maską, a
              oni zaczęli się wygłupiać :D Miło będę wspominać tu kurs :)
      • Gość: Bell Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.aster.pl 21.04.09, 11:27
        Owszem, zdałam za 1 podejściem (NA BEMOWIE). Zdałam TYLKO dzięki chłopakom i ich zaangażowaniu.
        Dziękuję.
    • Gość: lolo Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 18:55
      a co myślicie o Bogusławie i Bartku?
      • Gość: agnisia2 Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.08, 22:39
        o kurczaki :)
        z 10 instruktorami jeździłam a o takich nie słyszałam :)
      • Gość: zawiedziona Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.09, 21:36
        NIe polecam tej szkoly z e 2-3 razy bylam umowiona tzn koles
        obiecal ze zapisze potem mowil ze mnie zapisal .. no to poszlam na
        iumowiona godz. dzwonie do kierownika a on mowi ze sory ale
        zapommnial mnie zapisac.. co za gbur..

pozatym instrukotrzy sie spozniali ma umowione godz,Babka na recepcji
        sciemniala jak sie dalo..
        tzn zapisywala na jednego instruktora a potem mowi ze nie ma miejs.
        JA patrze a a tam leza czyste grafiki innych.. JAk ja opchrzanilam
        to niewiedziala co zrobic..

PO 3 maja zly luk inny niz na egzaminie slupki zle stoja...
        BEZNADZIEJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Karen Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.08, 22:02
      Ja właśnie zakończyłam jazdy....nic nie było o odwoływaniu jazd,
      instruktor też ok. Teraz oczekuję na teorie w połowie października,
      a później praktyka...heh
    • Gość: oleczka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 217.153.23.* 30.09.08, 13:26
      teoria zdana. termin praktyczny juz 9 października!!! tylko 10 dni
      czekania!
      • Gość: edyta Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.08, 15:22
        ja skonczyłam kurs na koncu lipca. Bardzo miło wspominam i tez
        podobnie jak reszta szkoda mi ze juz sie ten kurs skonczył, juz
        jeden egzamin oblany niestey ale 9 pazdziernika nastepne podejscie:)
        Jeśli chodzi o odwoływanie jazd to mi się tylko zdarzyło raz ze
        odwołali mi jazdy ale to z powodu długiego weekendu, no to można
        zrozumieć że instruktorzy też chcą mieć wolne. O Bartku i Bogusławie
        tez nie słyszałam mimo że jeździłam z 5 instruktorami. Polecam
        wszytkim jezdzenie z paroma instruktorami, każdy czegoś nowego uczy.
        Ja najbardziej polecam Jarka Kasię i Marcina.
        • Gość: oleczka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 217.153.23.* 02.10.08, 16:50
          Edyta, zdajesz 9ego? A o której?
          Ja też :)
          • Gość: edyta Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.08, 10:37
            o 8 rano, normalnie jak na szpilkach teraz chodzę
            • Gość: oleczka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 217.153.23.* 08.10.08, 15:37
              no to powodzenia jutro!
              ja mam na 10.

Pozdrawiam.
              • Gość: edyta Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.08, 20:37
                nie dziekuje :) ja tez zycze powodzenia
              • Gość: edyta Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.10.08, 11:20
                No mi sie udało wreszcie. A jak Ola Tobie poszło?
                • Gość: oleczka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.chello.pl 09.10.08, 17:34
                  Zdałam, nie wierzę :)
                  • Gość: edyta Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 13:59
                    no to gratulacje :) wczorajszy dzień był wczoraj dla nas szczęśliwy.
                    a za którym razem zdałas??
                    • Gość: oleczka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.chello.pl 10.10.08, 19:00
                      za 1szym. sama jeszcze w to nie wierzę :)))
                      • Gość: sylv Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.eranet.pl 10.10.08, 19:22
                        Gratuluję Wam obu :) Jednak jest i szansa dla mnie, skoro YETI nieźle uczy :)
                        Ja miałam wyznaczony praktyczny na 8ego października na Radarowej, ale w związku
                        z moim spóźnieniem (tramwaj się popsuł :( nie miałam jak dotrzeć na czas :( )
                        nie udało mi się już tego dnia zdawać. Zapisali mnie na 18 listopada, napisałam
                        podanie, wczoraj dzwonili że mi przyspieszają i mam 21 października we wtorek! :)

Oprócz traumatycznych przeżyć, jakie miałam przez ostatnie dwa dni wierzę w
                        siebie i to dzięki instruktorowi. Dam znać jak już będę po egzaminie, pozdrawiam!
                        • Gość: edyta Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 22:13
                          no to trzymam kciuki :) napisz jaki rezultat
    • Gość: madzia 1981 Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.subscribers.sferia.net 08.10.08, 10:36
      Tragedia -zamiast 2h to 1.45 .Oszukuja na godziny, sa nerwowi- kurs trwa
      3-4miesiace. ODRADZAM!!!
      • Gość: Karen Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:21
        co Ty mówisz, też robiłam w Yeti i miałam pełne 2 godziny jazdy,
        instruktor bardzo miły, jak czegoś nie rozumiałam albo mi nie
        wychodziło to zawsze mnie naprowadzał jak to powinno wyglądać....
        złego słowa od swojego instruktora nie usłyszałam. Może poprostu
        trafił Ci się jakiś beznadziejny,
        pozdrawiam
        • Gość: Karen Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 20:32
          jeszcze jedno...i wszystkie jazdy wyjeździłam w ciągu 1,5 miesiąca
          • Gość: Wiki Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.aster.pl 12.10.08, 22:18
            póki co, zdałam dzisiaj wewnętrzny. Jestem bardzo zadowolona z wykładów, wiele
            się nauczyłam. Na dniach będę miała jazdy:D
            • Gość: a Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.paiz.gov.pl 14.10.08, 10:26
              ja jestem już po trzech jazdach (każda z innym instruktorem) i muszę
              powiedzieć, że jestem całkiem nieźle - od każdego z nich uczę się
              czegoś nowego. Co do umawiania się na jazdy nie mam z tym żadnych
              problemów, dzwonię i na przynajmniej 4h w tygodniu udaje mi się
              zapisać. Jeśli chodzi o 2 godzinne jazdy to rzeczywiście kończą mi
              się tak kwadrans wcześniej i jest to wkurzające, ale akurat było mi
              to na rękę, więc się nie skarżyłam. Ogólnie polecam;)
              • Gość: sylv Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.eranet.pl 20.10.08, 20:48
                Ja dziś miałam jazdy doszkalające. Janusza polecam, bo to mój instruktor i
                uwielbiam tego człowieka - zawsze idzie mi na rękę, dziś dzwonił, żebym była
                wcześniej to skorzystam bo jest akurat wolny. Bardzo lubię z nim jeździć.

NIE POLECAM za to nowego instruktora - Darka (nie wiem w zasadzie ile czasu tu
                już pracuje, ale jazda z nim to istna nerwówka). Tak jakby za wszelką cenę
                chciał mi udowodnić dziś, że nic a nic nie umiem, nawet mi tłumaczył jak mam
                popuszczać sprzęgło przy ruszaniu bo mi raz zgasł... A jazda polega na
                wymawianiu co minutę poleceń: w lewo, w prawo, znowu w lewo, zawracamy, w lewo,
                w prawo... Czułam się jak na wyścigach w slalomie :/ Nie podobało mi się, mimo,
                że cenię każdą jego radę.
                • nowy840 Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr 22.10.08, 20:37
                  Słuchaj na egzaminie są same lewoskręty i Ty lepiej dziękuj temu Darkowi że nie
                  idzie na łatwiznę i nie jeździ z Tobą tylko w prawo!
                  Zastanów się.
                  • Gość: paula Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.08, 21:13
                    genialna szkoła. mój kurs trwał niecałe 2 miesiące łącznie z teorią. Po prostu
                    na początku jazd zapisałam się na wszystkie godziny do końca, ewentualnie na
                    bieżąco coś odwoływałam, doumawiałam. Generalnie byli elastyczni, nie wiem jak
                    to możliwe że ktoś robił tam kurs 7 miesięcy.Wiadomo, że jak ktoś dzwoni w
                    czwartek i chce sie zapisać na piątek to mu sie to nie uda. trzeba myśleć do
                    przodu, bo nie on jeden robi prawko.
                    Zapisywać się z wyprzedzeniem i tyle. Pani Marta z sekretariatu we wszystkim
                    pomoże :)

Generalnie świetna atmosfera, czułam się tam jak w rodzinie. Na początku miałam
                    z różnymi instruktorami - jedni super (np Janusz, Władek) inni mniej, ale też spoko.
                    Później już miałam tylko z Jarkiem B.- potwierdzam - najlepszy instruktor na
                    świecie :) Cierpliwy, towarzyski, elastyczny i zaangażowany. jak miałam jazdy
                    rano to zawoził mnie pod szkołe ;)) aż mi smutno, że to się już skończyło

Faktycznie jedyna wada tej szkoły, to to, że na egzamin można się zapisać
                    dopiero po wyjeżdżeniu 30h...
                    Ale i tak poszłabym drugi raz do tej samej placówki.
                    • Gość: kity Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.08, 21:20
                      Hej, możesz mi podać nazwisko p. Jarka? Naprawdę jest taki świetny?
                      skąd zaczynałas jazdy? jak wrazie czego go mogę rozpoznać gdybym
                      się do niego zgłosiła na jazdy?
                • Gość: rogal Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.acn.waw.pl 25.10.08, 19:57
                  Kurde Sylv, nie opowiadaj bzdur, Pan Darek to zarąbisty instruktor, jest
                  spokojny, właśnie nie wprowadza nerwówki, dzięki niemu uczę się jeździć płynnie
                  i spokojnie, bez gwałtownych ruchów. Prawi mądre, życiowe rzeczy, na każdą
                  wątpliwość odpowie i poradzi, podpowie. Zrobił dla mnie wyjątek i mamy ponad 30
                  min wcześniej jazdy ze względu na to abym zdążył do pracy, a przeze mnie ma
                  okienko przed następnymi jazdami. Narzekasz, że za dużo skręcasz? Myślisz, że na
                  egzaminie będziesz jeździła tylko prosto? nie! będzie cała masa zakrętów w lewo,
                  prawo, zawracania. im wcześniej zaczniesz się wprawiać tym lepiej. Zresztą nie
                  kumam czemu nie powiedziałaś tego Panu Darkowi od razu? tylko wylewasz swoje
                  żale tutaj, jak się nie podobał sposób uczenia pana Darka wystarczyło mu o tym
                  powiedzieć! proste.
                  • prawdziwy_asnyk Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr 28.10.08, 21:00
                    Yeti jest spoko szkołą:) wspaniała kadra instruktorska i NIE TYLKO INSTRUKTORSKA:)
                    Z jazdami nie ma najmniejszego problemu można jeździć do bólu, instruktorzy są
                    mili,cierpliwi i posiadają dużżżżżąąą wiedzę:)
                    • Gość: Klara5 Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.gprs.plus.pl 30.10.08, 17:47
                      Yeti-fajna szkoła jazdy, instruktorzy cierpliwi, pomocni, w szczególności Pan
                      Marcin M.
                      • Gość: nowy Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 12:48
                        Niedawno zacząłem kurs w tej szkole. Przeczytałem, że wiekszość osób chwali sobie tą szkołę, dlatego niedługo zobaczymy jak to tak naprawdę jest :)
                        • Gość: Grzegorz Re: OSK Yeti - Stanowczo odradzam! IP: 212.160.77.* 25.01.09, 13:07
                          Mój kurs trwa u nich już 5 miesięcy i nie widać końca:chory
                          instruktor,zepsute auto,urlop,odwołane jazdy bo ktoś ma jazdę przed
                          egzaminem,itp.!
                          • Gość: gościu Re: OSK Yeti - Stanowczo odradzam! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.09, 13:38
                            Ja nigdy nie miałem z nimi problemu, jazdę zrobiłem w miesiąc:)
                            Może Ci się kurs przciągnął tyle czasu bo sam(a) to zaniedbałaś....
                            Ja POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM.
                            • Gość: ania czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? IP: 194.29.137.* 08.03.09, 16:45
                              miał ktos jazdy z panem Bogusławem ? jaki jest ? jak uczy ? jest ok?
                              • Gość: aaaaa Re: czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? IP: 194.29.137.* 08.03.09, 16:49
                                Macie jeszcze jakies namiary na tych takich pewnych instruktorow? jak przykladowo pan Jarek Darek i Marcin? jak cos to moj num gg to 4384050

z gory dziekuje za pomoc ;)
                                • gosi-a471 Re: czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? 13.03.09, 17:43
                                  nie znam Bogusława ale polecam Marcina M. zdałam za pierwszym razem 11.03:)))
                                  Dziekuje Panie Marcinie za dobra szkołe! Pozdrawiam serdecznie i zycze
                                  powodzenia wszystkim kursantom.
                                • Gość: aga609 Re: czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? IP: *.gprs.plus.pl 25.03.09, 20:08
                                  ja jeżdżę z Darkiem, Jarkiem i Marcinem, kontakt przez biuro. Kurs zaczęłam 28
                                  lutego od teorii, a już 6 kwietnia mam ostatnie jazdy. Tłumaczą spokojnie, Darek
                                  jest rozgadany i fajnie się z nim jeździć. Mi się tylko raz spóźnili 15 min ,
                                  ale wcześniej zadzwonili z biura i mnie uprzedzili, a na kolejną jazdę zapisali
                                  na 15 min dłużej, bezproblemowo. Co do terminów to też nie miałam problemów,
                                  zawsze na 6 lub 8 godzin tygodniowo bez większego wyprzedzenia, tydzień
                                  wystarczył, a jeżdżę i po południu i rano, w dni powszednie i w soboty.
                                  zobaczymy jak mi egzamin pójdzie. na razie POLECAM!
                                • Gość: aga609 Re: czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? IP: *.gprs.plus.pl 06.04.09, 21:06
                                  do mojego wcześniejszego komentarza, instruktorzy są świetni i nie było
                                  problemów, aż do momentu odbioru dokumentów. okazało się, że mimo iż badanie
                                  zrobiłam 6 tygodni wcześniej nie ma ich jeszcze i nie mogę odebrać dokumentów.
                                  pani w sekretariacie powiedziała, żebym przyszła po świętach! dla mnie to już
                                  lekka przesada, a po telefonie do właściciela to już się do niego zraziła, bo z
                                  jego tonu głosu robił mi łaskę, że ze mną rozmawiał i że mi zaświadczenie o
                                  ukończeniu kursu wystawią. ale mimo wszystko zapiszę się przed egzaminem na
                                  jazdę doszkalającą , bo na całe szczęście to instruktorzy tworzą dobrą opinie o
                                  szkole, a nie właściciel ,który nie potrafi zadbać o własną markę.
                                  • Gość: Scarlett Re: czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? IP: *.centertel.pl 06.04.09, 22:27
                                    Przyłączę się do poprzedniczki i bez wahania mogę napisać, że instruktorzy w tej
                                    szkole są naprawdę świetni. Jeździłam w sumie z trzema różnymi, ale najbardziej
                                    przemawia do mnie Darek i to właśnie z nim jeżdżę już do końca kursu:) Świetnie
                                    się z nim jeździ, jest naprawdę kompetentny w tym co robi, a przy tym ma ogromne
                                    poczucie humoru, co sprawia, że na lekcje nie chodzę ze strachu i przymusu,
                                    tylko z wielką przyjemnością. Równie pochlebne opinie słyszałam także o innych
                                    instruktorach z tej szkoły.
                                    Niestety w kwestii właściciela także muszę się przyłączyć do poprzedniczki
                                    (aga609)... Miałam też z nim wątpliwą przyjemność wyjaśniania zapisów na jazdy.
                                    Wina leżała po jego stronie, a to ja musiałam odkręcać wszystko, dzwonić itp.
                                    Godziny zostały mi zwrócone, ok, ale słowa przepraszam za zamieszanie i stratę
                                    mojego czasu nie usłyszałam... Generalnie jego reakcja na całą sytuację była
                                    obojętna. Szkoda, bo może jedna kursantka w tą, czy w tą jest mało warta, ale
                                    opinia jaką przekazujemy sobie nt. tej szkoły jest już chyba bardziej cenna. Wg
                                    mnie właśnie to głównie tworzy reklamę firmie.
                                    • Gość: Kira Re: czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.09, 21:56
                                      Hmmm...chodzi wam o p. Michała czy tego drugiego właściciela?
                                      Jeśli Michał to jestem w szoku bo dla mnie zawsze był miły....
                                      • Gość: aga609 Re: czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? IP: *.gprs.plus.pl 12.04.09, 12:48
                                        chodzi o Michała. dla mnie też był miły jak robiłam kurs, ale jak już go
                                        skończyłam to już nie był taki miły i fachowy...
                                        • Gość: Sis Re: czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.09, 17:15
                                          Hmm...czyli ma dwa oblicza...w trakcie kursu zawsze był perfect i
                                          rozwiewał moje wątpliwości, jak już miałam jazdy spotkałam go
                                          przypadkiem na Bankowym też był miły, zagadał pierwszy itp
                                          Kurs już skończyłam 3mies temu...przyprowadziłam koleżankę by się
                                          zapisała, że było ok 20min do wykładu też sobie miło pogadaliśmy
                                          • Gość: Scarlett Re: czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.09, 14:35
                                            Ja również uważam, że to sympatyczny człowiek, miałam z nim część teorii i były to ciekawe zajęcia, ale po sprawie z moimi jazdami trochę się rozczarowałam. Może miał kiepski dzień, każdemu może się przytrafić. Oby tylko nie zgubili mojego zaświadczenia z badań:))) Mam nadzieję, że koleżance, której to się przytrafiło udało się już pomyślnie zakończyć całą sprawę:))
                                            Pozdrowienia dla forumowiczów i całego zespołu Yeti!
                                            • Gość: gość Re: czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? IP: *.chello.pl 20.04.09, 18:40
                                              Czy ktoś jeździł z Bartkiem i może coś o nim powiedzieć? bo żadnych
                                              opinii o nim nie znalazłam...
                                              • Gość: xyz Re: czy ktos zna z tej sq instruktora Bogusława? IP: *.gprs.plus.pl 24.04.09, 21:56
                                                Bartek, jest ok miły, konkretny i profesjonalnie prowadzi zajęcia:) jestem z
                                                niego bardzo zadowolona:)
                                                POLECam!!!!
    • Gość: Andrzejas Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.insurance.waw.pl 07.05.09, 16:14
      Ogolnie - polecam.
      Dobrze prowadzona teoria, fajni instruktorzy, przyzwoita organizacja.
      Jedyne minusy - nieco za malo wolnych godzin na ktore mozna sie zapisywac -
      jesli chce sie jezdzic z 1 istruktorem to jazdy trwaloby chyba ze 3 miesiace :)
      Ponadto zdarzaja sie instruktorzy ktorzy pala w samochodzie. Natomiast przy
      elastycznym podejsci mozna kurs, wraz z teoria skonczyc w okolo 2 miesiace.
    • Gość: Madzia Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.05.09, 16:05
      Yeti to najlepszy ośrodek do jakiego mogłam trafić.w 2 weekendy przerobilam
      teorie, 30 godz wyjeżdziłam w 3 tyg a kolejne 2 tyg pozniej zdalam prawko za
      pierwszym razem... tak wiec kurs i egzamin zrobilam w 2 miesiace:) tak wiec
      naprawde polecam ten osrodek... za plus mozna uznac to ze nie jezdzilam tylko z
      jednym instruktorem tylko z paroma gdzie kazdy z nich nauczyl mnie czegos
      nowego... polecam jazdy z Władkiem, Marcinem Kuletą i Panem Grzegorzem to
      wlasnie z nimi jezdzilam i sa naprawde sympatyczni... pozdrawiam:)
      • andrzejasek Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr 15.05.09, 09:30
        Ja zdecydowanie polecam Władka (bardzo sympatyczny, dobrze uczy, ale tez gadula
        to moze niektorym przeszkadzac), Marcin wydal mi sie troche mrukowaty, pan
        Grzegorz jest chyba "najostrzejszy" no ale niektorzy powinni byc w ten sposob
        uczeni.
        Natomiast jak ktos lubi zupelnie bezstresowo to wymienie jeszcze Jarka B.
    • Gość: aga609 Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.06.09, 17:49
      to ja wydam swoją ostateczną opinie o tej szkole.
      zdałam za trzecim razem, dwa pierwsze oblałam przez własną głupotę.
      do egzaminu zostałam przygotowana dobrze, pokazano mi wszystkie miejsca z
      haczykami :)
      instruktorzy: miałam doczynienia z czterema: Darkiem, Jarkiem, Bartkiem i
      Marcinem K.
      osobiście polecam najbardziej Darka i Jarka, bezstresowo, dokładnie.
      natomiast podtrzymuje opinie o właścicielu firmy :/
      podsumowując: szkoła warta polecenia!!!
      p.s. warto pisać podania o przyspieszenie egzaminu. ja napisałam i trzeci
      egzamin miałam po tygodniu od drugiego.
      • Gość: d@gm@r@ Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.09, 22:07
        a co powiecie o Władku,jaki jest,dobrze uczy?
        • Gość: gość Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.09, 14:48
          Władek,sympatyczny instruktor, spokojnie prowadzi zajęcia, dużo tłumaczy, jest
          zabawny i miły. Polecam jako instruktora:)
          • Gość: d@gm@r@ Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 21:08
            Rzeczywiście Władek to super instruktor. Bardzo konkretny, ma super
            kontakt z kursantem i wszystko bardzo dokładnie tłumaczy. Poza tym
            jest spokojny i nic nie jest w stanie wyprowadzić go z równowagi.
            Polecam z całego serca i jestem bardzo zadowolona, że trafiłam
            właśnie na niego. Pozdrawiam!
        • Gość: aa Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.paiz.gov.pl 23.06.09, 11:52
          Władek to świetny instruktor, polecam!
          • Gość: just. Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 19:57
            Nie rozumiem wogole zlych opinii na temat tego osrodka szkoleniowego ... wydaje
            mi se ze jak ktos jest dla kogos mily to tym samym odplacaja sie instruktorzy i
            wogole wszyscy pracownicy... Teorie ukonczylam w 3 tygodnie teraz mam juz za
            soba polowe wyjezdzonych godzin... Nie narzekam wrecz chwale. Yeti to naprawde
            moim zdaniem dobra szkola tylko idac na prawo jazdy trzeba chciec sie nauczyc
            dobrze jezdzic. Moj instruktor za kazdym popelnionym bledem informuje mnie o tym
            i tym samym koryguje go.
            Wiec oceniam caly kurs na 6 :)
            pozdrawiam;)
    • Gość: margot Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.chello.pl 26.06.09, 16:04
      czy ktos miał jazdy z Adamem??co mozecie powiedzieć na jego temat??
      • Gość: ju Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 20:18

czesc.
        Jezdzilam z Adamem godzine wiec wiele nie moge powiedziec ale ogolnie ok. Mily
        sympatyczny nie mam nic do zarzucenia ;)
        • Gość: michał Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.09, 22:43
          bardzo fajny. wszystko tłumaczy na spokojnie, jest sympatyczny. a przede
          wszystkim potrafi nauczyć
          • Gość: gość Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.06.09, 20:57
            Yeti jest bardzo fajną szkołą nauki jazdy, kadra to ich bardzo mocna strona!
            Trzymajcie tak dalej!!!! Ja jestem bardzo zadowolony z podejścia do kursanta i
            ogólnie wszyscy są wyluzowani... Bez stresowa, miła nauka. POLECAM Z CZYSTYM
            SUMIENIEM!!!!!!..
      • Gość: kankan Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.etop.pl 05.07.09, 12:39
        Adam- w porzadku gosc ;) sympatycznie, kulturalnei sie rozmawia a
        co najwazniejsze DOBRZE UCZY :) Polecam
    • Gość: Kan Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.etop.pl 05.07.09, 12:44
      Szkole osobiscie polecam, duzo znajomych sie tu szkolilo.
      Instruktorzy sa OK, kazdy b.dobrze uczy. Szczegolne polecam Darka,
      Władka- profesjonalni instruktorzy :) Adam tez dobrze uczy. Jesli
      sie dobrze trafi na grafik to mozna przebierac w godzinach i
      wybierac kiedy chce. Jak bedziesz chcial sie nauczyc to nauczysz sie
      i zdasz za 1 razem. POLECAM.
      • Gość: elfuego Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 188.33.38.* 28.07.09, 19:50
        Ja rowniez osobiscie polecam ta szkole. Nie rozumiem narzekan na terminy. Ja
        CALY kurs (teoria + jazdy) zrobilem w 5 tygodni. Tylko trzeba zapisywac sie
        odpowiednio wczesnie. Teoria przeprowadzona bardzo dobrze. Profesjonalni
        instruktorzy. Ja szczegolnie polecam Darka Marcina i Wladka. Swietnie mi sie z
        nimi jezdzilo. Jesli czytaja to pozdro ;) Dogodna lokalizacja. Gdybym mial
        jeszcze raz robic prawko bez wahania Yeti.
        • Gość: jill Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.09, 20:43
          Co możecie mi powiedzieć o p.Darku?
          • Gość: jola Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.waw.sa.gov.pl 13.08.09, 10:52
            ja osobiście bardzo pozytywnie odbieram jazdy z p.Darkeim. pomimo,ze
            było ich tylko kilka w ramach zastępstwa to szczerze polecam. Facet
            lubi rozmawiać co mi odpowiadało bo zapominałam o stresie,który mnie
            paraliżował przez prawie wszystkie jazdy.Reszta jazd z p.Grzegorzem.
            Złego słowa również nie powiem.spokojny i CIERPLIWY. :) skończyłam
            jazdy na początku pażdziernika zeszłego roku a egzamin miałam już 20
            listopada - zdałam za pierwszym razem. Jak widać wszystko udało się
            bardzo sprawnie.
            Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam.
            • Gość: monia Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 87.204.181.* 14.08.09, 13:35
              a co sądzicie o Dominiku?
              • Gość: iwonka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.merinet.pl 17.08.09, 17:18
                a jeździł ktoś z panem Bogusławem, bądź Dominikiem?
                • Gość: Xim Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 94.254.205.* 29.09.09, 13:44
                  Jeździł ktoś z p. Krzysztofem? jaki jest? jak oceniacie skutecznosć
                  i podejście do kursanta?
                  • Gość: ogar Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 94.75.121.* 24.10.09, 09:55
                    Czy ktoś jeździł z dominikiem?
                    • Gość: Gosia Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.09, 17:32
                      Tak, ja jeździłam polecam bardzo miły, sympatyczny instruktor!!!!
                      • Gość: ai Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.09, 00:10
                        Ja też bardzo polecam Yetiego :D Instruktorzy są bardzo sympatyczni i cierpliwi. Jazdy mam z panem Grzegorzem i polecam. Wszystko dokładnie tłumaczy, na jazdach jest wesoło, ale jak popełniam jakieś błędy to mówi, że źle, lub tragedia. No i nie łatwo zasłużyc na pochwałę, ale na egzaminie nie będa nas chwalić ;)
                        • Gość: Palina Czy jest jeszcze w Yeti instruktor JAREK??? IP: *.chello.pl 12.11.09, 22:51
                          Hej, ja kurs w Yeti skończyłam na początku 2008 roku, również bardzo miło i
                          sympatycznie wspominam tamten czas, a szczególnie Jarka, który bawił mnie do
                          łez, zarazem ucząc:)) Czy ktoś wie, czy Jarek jeszcze pracuje w Yeti??
                          • Gość: ai Re: Czy jest jeszcze w Yeti instruktor JAREK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.09, 14:46
                            Pracuje, o ile to ten sam Jarek ;)
                            • Gość: PAWEŁ Re: Czy jest jeszcze w Yeti instruktor JAREK??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.09, 15:02
                              Tak , Jarka mają jednego i tego samego:) wiem bo zaczynałem kurs wiosną tamtego
                              roku zaczynałem z nim jazdy a teraz powracam i z nim nadal jeżdżę. POLECAM!
                    • Gość: Beata Zdecydowanie odradzam! IP: *.warszawa.vectranet.pl 07.12.12, 12:06
                      Mój kurs trwał ponad pół roku. Pod koniec kursu okazało się, że wykorzystałam już wszystkie jazdy (chociaż wg moich obliczeń zostały mi 4 godziny). Na początku poinformowano nas o tym, że możemy odwoływać jazdy dzień wcześniej.. okazało się, że moje cztery godziny 'przepadły' - raz odwołałam jazdy 23 godziny przed jazdami, a to nie jest dzień, innym razem odwołałam poniedziałkowe jazdy w sobotę rano, a to nie jest dzień roboczy (chociaż przecież szkoła wtedy pracuje, jazdy się odbywają..) przez cały kurs było pełno takich smaczków. raz przyjechałam na jazdy i okazało się, że jest trzech kursantów i jeden samochód, musiałam wrócić do domu.. innym razem miałam zacząć jazdy w centrum, a samochód czekał na bemowie, przez co straciłam prawie połowę jazdy.. przez cały kurs miałam 6 instruktorów. część z nich była naprawdę w porządku, ale ciężko się nauczyć np. łuku, jeżeli każdy instruktor ma na niego swój sposób. a pan Michał M. jest chyba największym minusem tej szkoły. jest pazerny, obchodzą go jedynie pieniądze, a w nosie ma komfort i zadowolenie kursantów..

Podsumowując, jestem bardzo niezadowolona z tej szkoły. Pogodzenie kursu z zajęciami na uczelni i pracą jest niemożliwe z powodu ZEROWEJ elastyczności szkoły. Natomiast jeżeli ktoś 1 dnia miesiąca zna już swój dokładny grafik na miesiąc następny (na jazdy trzeba umawiać się z bardzo dużym wyprzedzeniem) oraz jeżeli zadba o to, żeby mieć jazdy zawsze z jednym instruktorem, to możliwe, że skończy kurs trochę szybciej;)
                  • Gość: D... Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 91.198.186.* 15.12.09, 14:11
                    Polecam Dominika. Jest cierpliwy, miły, kulturalny i zaangażowany, a
                    jednocześnie wymagający. Zależy mu na tym, aby jak najwięcej nauczyć
                    kursanta i pokazać różne kruczki. Po jeździe z Dominikiem często
                    byłam zmęczona, ale miałam poczucie, że nie był to czas stracony, bo
                    za każdym razem zdobywałam nowe umiejętności. Chętnie też odpowiadał
                    na moje pytania i wyjaśniał wątpliwości.
              • Gość: Daroo Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.09, 15:07
                Chodziłem na kurs w 2008r razem z siostrą. Potem poleciliśmy dwóm osobom szkołę
                a teraz uczy się tam moja połówka i wszyscy odpukać jak do tej pory zadowoleni.
                Zawsze można się dogadać, dobrze zdawać zimą bo więcej luzu mają.
                Dużo ludzi tam idzie bo fajna szkoła ale dbają o swój wizerunek i kadra bardzo
                fajna.
                Stanowczo POLECAM.
                • Gość: Karola Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.acn.waw.pl 23.12.09, 10:31
                  Wita, Skończyłam niedawno kurs w Yeti, jestem bardzo zadowolona.
                  jeździłam z Panem Grzegorzem i z Darkiem - obaj są świetnymi
                  instruktorami, bardzo sympatyczni, na poziomie. Każdy z nich nauczył
                  mnie bardzo wiele - stanowczo doradzam jeżdżenie z co najmniej 2
                  instruktorami. miałam też jazdę z Przemkiem Makułą, który
                  współpracuje z Yeti (ma swój samochód - 6 biegową Yaris), też jest
                  świetny. W sumie przejeździłam po kursie ok 10 dodatkowych godzin,
                  ale warto było bo zdałam za 2 razem (na Powstańców). Aha,
                  najważniejsza rada,której mi udzielono i poskutkowała: jeśli możecie
                  koniecznie weźcie lekcję przed samym egzaminem, najlepiej na 6
                  biegowej Yaris, tak żebyście podjechali sami pod ośrodek - ja tak
                  zrobiłam i zdałam bez problemów, sama jestem zaskoczona.
                  • Gość: OLA Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.01.10, 22:26
                    Ogólnie szkółka się sypie!
                    Obecnie nie polecam , ch...owa atmosfera, sfrustrowany kierownik...

SZKOŁA BEZPIECZNEJ JAZDY- nauka wychodzenia z poślizgu na łysych oponach, niby
                    zimowych....
                    • mimik25 Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr 02.02.10, 13:00
                      Witam serdecznie
                      Przeczytałem jeden z ostatnich wpisów na temat sfrustrowanego kierownika itp.
                      Bardzo nam miło jak konkurencja wypisuje takie brednie, bo oznacza to, iż
                      jesteśmy liczącą się firmą na warszawskim rynku szkół nauki jazdy.Firma ma się
                      dobrze na dowód tego pragnę poinformować, iż wiosną uruchamiamy drugie biuro na
                      warszawskim Bemowie, poza tym przygotowujemy wiele ciekawych atrakcji dla
                      naszych klientów."Będzie możliwość pojeżdżenia sportowym autem"
                      Poza tym proszę poczytać wpisy naszych kursantów
                      Pozdrawiam
                      Kierownik Ośrodka
                      • Gość: Xsenia Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.10, 15:14
                        Witam wszystkich
                        obecnie jestem kursantka tej szkoły jazdy.Instruktorzy są super wyrozumiali cierpliwi.Ja jeżdżę u pana Krzysztofa jest super godzinki dopasowuję według siebie jeździ on od poniedziałku do soboty nie mam nic złego do niego.Nawet w niedzielę można u niego jeździć co prawda nie z nim ale jego bratem chyba Rafałem.Ten instruktor jest jeszcze lepszy na każde pytanie ma sensowna odpowiedz jaj coś nie rozumiem od razu obrazuję tzn jedziemy na jakieś skrzyżowanie omawiamy znaki sytuacje na drodze i jak bym się musiała zachować w danej sytuacji .podczas jazdy wypytuje o znaki czy obserwuje otoczenie żebym nie tylko skupiała się na kierowaniu nie pomaga sprzęgłem jak wielu instruktorów w innych szkołach itp naprawdę super koleś po prostu rodzinny interes polecam tę szkiłe jak najbardziej:)
                      • Gość: mikka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.10, 12:15
                        witajcie..
                        zdawałam egzamin w osk yeti rok temu :) poszło za drugim razem :)
                        kiedy to właśnie owy ''sflustrowany kierownik'' się mną zająl i
                        poświęcił swój cenny czas. zajebiście tłumczy i jest niesamowicie
                        pomocny. nie było problemu z umówieniem sie z nim na jazdy, mogłam
                        zadzwonić jednego dnia i drugiego już jezdzilam..
                        śledząc Wasze opinie o tym ośrodku zastanawiam się kto wypisuje
                        takie bzdury, czy Ci którzy mają naprawdę problemy ze swoją
                        osobowością czy Ci którzy zdają egzaminy po 8 razy.
                        skoro było aż tak źle dlaczego nie zmieniliście punktu, jest tak
                        duża konkurecja w warszawie.
                        poza tym jezeli byliscie niezadowoleni z obsługi było to powiedziec
                        wprost, na poczatku jezdzilam z bogusławem i nie bylam zadowolona
                        wrecz wsciekla jeden moj telefon do Michała wystarczył by mi zmienil
                        instruktora.
                        pozdrawiam nieumiejetnych kierowcow i zycze sukcesow w zdawaniu
                      • Gość: Z Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.acn.waw.pl 26.02.11, 15:35
                        Ja zdawałam prawo jazdy 2 lata temu. Miałam jazdy z P. Krzysztofem. Wydawał się być spokojny, ale . .. pierwszy raz miałam styczność z prowadzeniem samochodu właśnie na kursie. Po pierwszej godzinie wróciłam popłakana do domu. Był nerwowy, możliwe że moja niewiedzą, i nieumiejętnością prowadzenia samochodu, ale ja przecież przyszłam się nauczyć! Później jazdy były mało przyjemne. Często jak był zmęczony to brał szmatkę od szyb do ręki i udawał, że to jest kukiełka, ale to tylko w chwilach zmęczenia. Co do terminów to zapisywałam się zawsze z dwutygodniowym wyprzedzeniem i zawsze pasowała mu godzina 6 rano bo on z Otwocka . . . wtedy byłam głupia i przyjeżdżałam. Teraz już bym nigdy tak nie zrobiła. Były takie chwile, że nie chciałam już chodzić do niego, ponieważ było mi niedobrze. Często śmiał się z swoich kursantów, głównie dziewczyn z wyglądu, a ta to tyle pierścionków miała na palcu, a to miała tandetne. Nawet mnie dobrze łuku nie nauczył robić. Dopiero jak nie zdałam pierwszego egzaminu, to znalazłam sobie godziny doszkalające w innej szkole i taki Pan Maciek nauczył mnie dobrze jeździć, cierpliwy był, tłumaczył, bardzo miły. Na łuk pokazał mi metodę. Dopiero jak tak do niego pochodziłam, to dopiero zdałam. Krzysztof początkowo mnie straszył, że mi nie wypisze karty iż dopuszcza mnie do egzaminu. Zapytałam się go czy mogę zmienić sobie instruktora, a on że mogę, ale wtedy ten nowy instruktor będzie dla mnie nieprzyjemny, ponieważ oni wszyscy się tam znają. Przez to nie zmieniłam. Co do kierownika Michała, to naprawdę super gość, miałam z nim teorię, takie przyspieszone tempo :) Właśnie o to mi chodziło. Bardzo miły. Żałuję tylko, że nie dał mi innego instruktora. Wiem, że Marcin wtedy jeździł, ale P. Krrzysztof śmiał się z niego, że on się nic nie odzywa w ,,L'' i nagle mówi tylko skręć w prawo, lewo, ze kursant nie jest w stanie skręcić, ponieważ za późno powie.
                        Pzdr. Yeti, z wyjątkiem P. Krzysztofa
                        cena mnie przyciągnęła.
                        • Gość: kasia27 Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.dynamic.chello.pl 08.03.11, 19:09
                          Droga "niepodpisana"chyba pomyliłaś imiona instruktorów Pan Krzysztof , który tam pracuje jest super.Poleciła mi go koleżanka , z którą jeżdził i zdała za drugim razem.Mi się udało za pierwszym.Fajnie się z nim gada i umie wszystko wytłumaczyc.Widocznie to z toba jest coś nie tak-zgaduje że masz mnóstwo kompleksów i pewnie zero przyjaciół.
                          Kasia 27.
                          • Gość: Edzia Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.centertel.pl 12.03.11, 11:09
                            Najlepszym instruktorem nadal pozostaje pan Darek, dzięki niemu nauczyłam się prawidłowo skręcać w lewo i zdałam egzamin.Godnym polecenia instruktorem jest Michał Matusiak, szkoda tylko, że tak rzadko jeździ.
                            Pozdrawiam całe Yeti:)
                  • Gość: naimi Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.me.entel.pl 01.02.10, 15:02
                    Polecam ta szkole jazdy. Robilam tam kurs poranny. Teoria przedstawiona
                    profesjonalnie i jasno. Wszytsko zostalo super wytlumaczone. Praktyka -
                    jezdzilam z Przemkiem - bardzo sympatyczny, cierpliwy, spokojny i wszystko
                    tlumaczyl. Zdalam za pierwszym razem :) Polecam :)
                    • Gość: ewlkaimichal Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.10, 11:11
                      Witam serdecznie!!
                      Razem z moim chłopakiem zapisaliśmy sie na kurs do YETI :)
                      Oboje jesteśmy bardzo zadowoleni z tej decyzji!!
                      świetna kadra, naprawdę zespół profesjonalistów w dodatku przesympatycznych,
                      cierpliwych i pomocnych.Teoria przedstawiona
                      profesjonalnie i jasno. Wszytsko zostalo super wytlumaczone!!
                      Polecam :)
                      • Gość: Karolina Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.u.itsa.pl 25.03.10, 14:53
                        oczywiście polecam każdemu, kto chce iść na kurs:-) tanio w porównaniu z innymi
                        szkołami i naprawdę świetnie- kadra młoda- max 40 lat (chociaż pewnie i tak
                        zawyżyłam :-) chodziłam do nich na kurs na przełomie 2008-2009- same pozytywy :-)
                        jazdy miałam z Krzyśkiem, Marcinem, Krzyśkiem- jazdy bezstresowe- zawsze się
                        uśmiałam :-) i wychodziłam z autka z uśmiechem od ucha do ucha bo chłopaki
                        serio mają poczucie humorku, poza tym, że potrafią szkolić :-) ja zdałam za
                        pierwszym razem (Bemowo) chociaż Marcin miał wątpliwości to mi się powiodło :-)
                        dzięki chłopaki za takie świetne wspomnienia!!! Właściciel Michał również z
                        humorkiem- to jest bardzo ważne, bo aż się chce chodzić na zajęcia!!
                        Karolina
                      • Gość: marthe Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.acn.waw.pl 15.04.10, 20:40
                        Bylam kursantka w OSK Yeti. Moim instruktorem byl Darek. Sympatycznie, wiele
                        mnie nauczyl. Efekt - egzamin zdany za pierwszym razem.
                        Polecam!
                  • Gość: Gocha Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.play-internet.pl 13.05.11, 12:21
                    Skonczylam kurs w zeszłym roku i jestem bardzo zadowolona ! Nie wiem czy jeszcze tam pracyje ale polecam p. Darka super instruktor bardzo dobrze tłumaczy a jak trzeba to i opr.... ale naprawde warto o niego pytać i zabiegać o jazdy z nim !! Zdałam zA 2 razem dzieki niemu. Bo potrafił mi uwierzyc w siebie i swoje " driverskie " umiejetności !!!!!!!!!! P olecam p. Darka P.
                    YETI to przede wszystkim dobrzy instruktorzy
                    • Gość: Basia Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.play-internet.pl 13.05.11, 12:32
                      Ja tez uważam ze w YETI najlepszy instruktor to Darek !!! Chyba jedyny facet który uważa ze dziewczyny też moga dobrze jeździć !!!! Cierpliwy. spokojny, wyrozumiały ,bardzo dobrze i dużo mówi na temat technik jeżdżenia i samej teorii . Dowiesz sie wiecej niz na wykładach ! Dzieki p.Darkowi bez obaw wsiadam do własnego auta. Naprawdę NAUCZYŁAM SIE JEŹDZIĆ !!!! DZIEKI YETI , za Darka!!!! Polecam DARKA.
    • no_no_tak_tak Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr 26.03.10, 01:47
      Pan Bogusław
      • Gość: mała Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.acn.waw.pl 24.04.10, 19:39
        Ja również polecam tą szkołę jazdy, bardzo profesjonalne podejście na teorii jak
        i nauka jazdy z instruktorami. Ja akurat jeździłam z jednym i baaaardzo POLECAM
        miałam przyjemność jeździć z Marcinem :) zdałam za pierwszym razem, za co Mu
        serdecznie dziękuję :)
        • iamthehighway Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr 28.04.10, 12:39
          Wg mnie szkoła ok- robiłam kurs weekendowy- szybko przede wszystkim, bez
          przynudzania, sporo sie nauczylam. Jesli chodzi o praktyke- jezdzilam z Darkiem
          i raz z Jarkiem i obu panów polecam. Darek wszystko tlumaczy, po kilka razy na
          szczescie, cierpliwy, wyrozumialy, zabawny, mily i mozna z nim podyskutowac i
          przede wszystkim dobry nauczyciel. Chyba tylko dzieki niemu nie boje sie wsiasc
          za kolko:)Jarek tez jest bardzo sympatyczny i pomocny, Polecam, instruktorzy z
          powolania, nie z przypadku. Dlatego warto:)
          • Gość: Basia Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 46.112.13.* 23.06.10, 23:00
            Czy ktoś teraz robi kurs w Yeti?
    • Gość: yasmine Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.ip.netia.com.pl 14.07.10, 15:17
      jw
      --
      aparaty GSM
      • dan.4 instruktor? 22.07.10, 23:01
        Czy ktoś jeździł z Panem Romanem?
        • Gość: largecoffee Re: instruktor? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 26.07.10, 21:23
          Zaczęłam kurs pod koniec maja, jazdy udało mi się zrobić w 2 i pół tygodnia, bez
          najmniejszego problemu codziennie. Co do instruktorów - uwielbiam Marco, który
          jest trochę nieznośny ale uczy samodzielnego odpowiadania za samochód i to, co
          się z nim dzieje. Darek rzetelnie uczy. Nie znoszę Grzegorza, który traktuje
          kursanta jak zło konieczne, które przeszkadza mu w pracy. Właściciel Michał
          miły, jak płacisz, opryskliwy burak, kiedy czegoś wymagasz (nie uprzedzono mnie
          o zmianie instruktora, przyszłam na jazdę i okazuje się, że jest jakiś obcy,
          mimo że kupując dodatkowe godziny zapisałam się do konkretnego. Na moją prośbę o
          wyjaśnienie zareagował chamskim pytaniem co mi nie pasuje i dał do zrozumienia,
          że ma to gdzieś).
          Pierwszy egzamin oblany, ale z winy mojej głupoty a nie złego wyszkolenia.
    • Gość: Milena Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 109.243.9.* 28.07.10, 10:32
      uuuuffff.....co to był(jest) za dzień :) właśnie wróciłam z egzaminu z wynikiem pozytywnym :) co prawda, zdałam go "dopiero" za drugim razem (pierwszy raz zbyt wielka nerwówka i własna nieostrożność)ale takie fachowe przygotowanie to tylko w Yeti :) korzystając z okazji chciałabym podziękować jeszcze raz mojemu prze ukochanemu instruktorowi DARKOWI. Miejsca tu brak by opisać jaki on to jest dobry w tym co robi :) Chodzący ideał...można by rzec :)) Cierpliwy, pozytywnie nastawiony, kulturalny...człowiek z klasą który potrafi umiejętnie przekazać cenne informacje i wskazówki itp, itd. Bardzo polecam jazdy z Panem Darkiem :) Komfort jazdy w tak miłym towarzystwie dobrze wpływa na wynik końcowy :)) czego jestem doskonałym przykładem :D juuuhuuu :))
      • Gość: bn Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.warszawa.mm.pl 28.07.10, 23:48
        A jak Pan Darek ma nazwisko? czy jest tylko jeden? żeby przypadkiem nie
        zapisać się do kogoś innego o tym samym imieniu.
      • Gość: terrorystka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.11, 13:33
        no to i ja zapisałam się wczoraj do tego ośrodka, komentarze b. pozytywne, więc chyba dobrze wybrałam :)
        niestety będę się uczyć od podstaw, a z wolnym czasem też słabo, więc licze się z tym, że kurs będzie się ciągnął....
        serdecznie gratuluję wszystkim którym udało się zdać! :)
    • Gość: MLN Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.10, 13:45
      Ptaszyński
      • Gość: bn Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.warszawa.mm.pl 29.07.10, 16:48
        Dzięki
    • Gość: meehow Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.07.10, 16:40
      No i masz, znowu to samo
      --
      mikrofony
      • Gość: leela Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.08.10, 14:58
        Fakt, ja też jestem zadowolona i za drugim razem zdałam. Darek jest jedynym
        powodem, dla którego warto iść do Yeti. Reszta bardzo mierna.
        • Gość: Nulka Re: OSK Yeti - doradzacie? odradzacie? jaki instr IP: 89.108.229.* 14.10.10, 15:12
          Wiadomość dla fanów p.Darka z Yeti! Jego już tam nie ma... Ale spokojnie nadal uczy. Szukajcie a znajdziecie. Bo na prawdę warto!