Dodaj do ulubionych

Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie

15.10.08, 10:04
Witam,
Zamierzam zapisać się tam na kurs expresowy,który dość sporo kosztuje.
Szukam opinii na temat tej szkoły i dobrego instruktora.
Proszę o pomoc.
Z góry dziękuję.
Agava
Obserwuj wątek
    • agava1977 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 15.10.08, 16:33
      naprawdę nikt nie zna tej szkoły???
      • Gość: Gosia Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 19:54
        szkoła super! teoria i praktyka przeprowadzona profesjonalnie, egzamin zdany:)
    • Gość: krzysiek Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.mcon.pl 15.10.08, 18:44
      Pojazdy egzaminacyjne: Word Przemyśl
      tel (016)6750658 z działem klienta
      Kategoria A - Tajfun ZS150-23
      Kategoria B - Peugeot 207
      Kategoria C - Renault Midlum
      Kategoria C + E - Renault Midlum + przyczepa

Pare informacji:

Generalnie na egzamin w WORD'dzie czeka sie okolo 3 tygodnie. +/- 3
      dni.
      Takze wydaje mi sie, ze to bardzo przyjazny termin w porownaniu do
      WORD'ow w wiekszych miastach.
      ,

Wszystkie sprawy związane z zapisem na egzamin można zrealizować w
      godzinach:

Poniedziałek-Piątek 730- 1515
      Sobota pracująca 800- 1300

Dlaczego podaje te informację dla tych którzy chcą zdać szybciej
      prawo jazdy na kat C lub D powinni zapisać się do przemyśla bo ja
      mieszkam w Krakowie
      i musiałem czekać 3 miesiące a robota czeka z kolegą
      napisaliśmy podanie do mordu o przeniesienie dokumentów word
      przemyśl i do 1,5 miesiąca i po wszystkim zdane tylko trzeba się
      umówić na jazdę na ciężarowe dzień szybciej byliśmy umówienie na 7
      do 10 i potem jeździliśmy cały dzień z innymi osobami i
      poznawaliśmy miasto co nam przyniosło efekt pozytywny. No cóż trzeba
      umieć jeździć i znać zasady te które obowiązują na egzaminie i jest
      gwarancja zdania – a nie jak mój kolega nie może zdać i narzeka na
      egzaminatorów a wcale się nie przykłada do tego egzaminu mówi jak
      się uda to dobrze jak nie to nie .już 9 razy zdawał. Weźcie się za
      nauke i bez problemu zdacie co to za miasto Przemyśl w porównaniu do
      większego miasta.
      • agava1977 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 15.10.08, 19:28
        Dziękuję za info, ale ja pytałam o szkołę Silver w Warszawie na ulicy Modlińskiej.
    • Gość: habibi2006 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.mrr.gov.pl 16.10.08, 16:09
      Zdecydowanie odradzam a zwłaszcza wpłatę całości z góry. W przypadku
      jakichkolwiek problemów związanych ze wzrotem pieniędzy za
      niewykorzystaną jazdę sprawa zakończyła się napisaniem skargi do
      U.m0sta W-wy. Ponadto instruktorzy nie mją czasu dla kursantów. To
      skandal!
    • Gość: habibi2006 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.mrr.gov.pl 16.10.08, 16:14
      Poniżej są opinie niepochlebne o tej szkole na forum. Polecam szkołę
      na elektoralnej chodzą tam znajomi i są zadowoleni.
      • Gość: była kursantka Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 78.155.127.* 16.10.08, 19:26
        To fakt instruktorzy nie mają czasu na jazdę, ze mną np mój instruktor nie
        chciał jeździć w weekendy, a co mi z jazd po południami kiedy wtedy same korki.
        • Gość: xkulix Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.08, 10:42
          witam a ja sobie chwale. Zdalem za pierwszym razem i instruktor mial
          dla mnie zawsze czas. Bywalo raczej ze to ja nie mialem czasu na
          jazdy. A jesli chodzi o korki to jak myslisz w jakich warunkach
          bedziesz zdawac egzamin ??
          • Gość: kobotkka Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.slowianin.pl 21.12.08, 18:22
            Zgadzam się z poprzednikiem, nie mają czasu dla kursantów, zero jazd w weekendy,
            ale jeśli się uczysz i możesz jeździć w poniedziałek np. o 10.15, to ok. Poza
            tym po skończeniu teorii czekałam prawie miesiąc na rozpoczęcie jazd z powodu
            braku czasu instruktora! Nie polecam
            • Gość: przyszyt kierowca Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.eranet.pl 21.12.08, 23:42
              ale skończyłaś jazdy? długo jeżdziłaś? a może trafiłaś na
              instruktora który akurat nie jeżdził w weekendy? ja często widzę
              silvera w weekendy do późnych godzin nawet w niedzielę
              • Gość: Marzena czyżby konkurencja sie negatywnie rozpisała? IP: 94.75.81.* 19.12.10, 10:38
                miałam tam jazdy doszkalające. Zawsze w terminie mi odpowiadającym i często i w sobotę.
                Najcześciej jeździłam w godz 11.00 lub 13.00 tak mi odpowiadała. Nawet instruktor do mnie dojezdzał- i odwoziłam się pod dom.
                Ludzie??? o czym Wy mówicie.
                Na dodatek powiem szczerze ze takiego profesjonalizmu nie widziałam w poprzedniej szkole( tez było ok) ale w Silverze na najwyzszym poziomie. Poza tym przesympatyczna atmosfera, bardzo dobre przygotowanie merytoryczne- anielska cierpliwość.

POLECAM bo wspominam rewelacyjnie... no i szybko zobaczyłam swój "plasticzek" i smigam po ulicach bez stresu..

• Gość: emisia2 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 81.210.87.* 30.12.08, 14:02
      Witajcie,
      wczoraj po raz pierwszy podchodzilam do egzaminu i ZDAŁAM!! Kurs
      kończyłam w Silvwerze, z cześci teoretycznej nie byłam zadowolona.
      Za to jesli chodzi o jazdy, to było efektywnie i intensywnie.
      Jeździłam zarówno rano , jak i popołudniu, także w weekendy. Wiem,
      że mój instruktor Krzysztof jeździł od ranoa do późnego wieczora,
      lub nawet nocy. Większych problemów nie było, choc wiem, że ze
      względu na wielu kursantów, może byc róznie.
      Zdałam. polecam ;)
      • Gość: asia Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.acn.waw.pl 10.01.09, 00:03
        Z tego co widzę jest tu sporo negatywnych opinii na temat silvera i instruktorów...Ja jestem z tej szkoły BARDZO ZADOWOLONA.Zdałam za pierwszym razem,tak samo jak trójka moich znajomych i każde z nas jeździło z innym instruktorem.Co więcej, nigdy nie było problemów z jazdą wieczorami lub w weekendy. Wiadomo, że każdy instruktor ma wielu kursantów i nie może dogodzić wszystkim naraz nawet jeśli bardzo by chciał i napewno w innych szkołach też trzeba czekać na pierwsze jazdy, a potem nie jeździ się tylko w takich godzinach, które pasują kursantowi...Ja przy wyborze szkoły postawiłabym raczej na jakość, która w silverze bez wątpienia jest, z prawem jazdy nie ma się co spieszyć, lepiej dojść do celu powoli, ale skutecznie:) Jeśli ktoś zdecyduje się na tę szkołę, to polecam pana KRZYSIA. Moim zdaniem jest ŚWIETNYM INSTRUKTOREM i w dużej mierze to jemu zawdzięczam to, że taraz mogę jeździć sama. Wszystko tłumaczy aż do skutku przy czym nigdy się nie denerwuje, więc jazdy są zupełnie bezstresowe. Można zadawać nawet najgłupsze pytania:) i naprawdę bardzo zależy mu na tym, żeby każdy zdał ten egzamin, do każdego podchodzi indywidualnie i jestem przekonana, że nauczy jeździć każdego! naprawdę bardzo polecam wszystkim silvera!
        • Gość: asia Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.acn.waw.pl 10.01.09, 08:33
          ...a pozatym muszę trochę zareklamować swoją szkółkę bo w zimie nie
          mamy kursantów.
          • Gość: Aga Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.centertel.pl 08.01.10, 22:00
            Instruktora Krzysia mozna reklamować z czystym sumieniem, bo
            naprawdę na to zasługuje. Polecam.
        • Gość: Patryk Mieczkowski Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.chello.pl 10.01.09, 14:11
          Ja jestem bardzo zadowolony z tej szkoły!! Miałem jazdy z Panem Krzysiem i
          gorąco polecam tego instruktora bo zdałem za 1 razem bez najmniejszych
          problemów. Jazdy miał codziennie niezależnie od dnia! Naprawdę jest to wspaniały
          facet bo ZAWSZE po jeżdżeniu z nim miałem o wiele lepszy humor niż przedtem a
          wszystko dzięki miłej i wyluzowanej atmosferze. Naprawdę polecam tą szkołę bo ja
          robię to każdemu znajomemu i oni też są z niej zadowoleni! Dziękuje całej
          auto-szkole silver za to ze teraz jestem prawdziwym i dość dobrym kierowcą.
          • Gość: ANTY-SILVER Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.derby.waw.pl 10.01.09, 22:36
            TA SZKOŁA TO KOMPLETNE DNO!!! STRATA PIENIĘDZY, NERWÓW I CZASU NA
            TAKICH NIEDOUCZONYCH PROSTAKÓW, KTÓRZY BAWIĄ SIĘ W POWAŻNĄ SZKOŁĘ
            JAZDY! TO W OGÓLE SKANDAL, ABY REKLAMOWAĆ TAKI CHŁAM. NIE POLECAM!
            CHYBA ŻE KTOŚ SIĘ CHCE PRZEJECHAĆ!
            • Gość: hihihihihihihi Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 94.254.215.* 10.01.09, 23:15
              widzę że chyba jakiś niezbyt przyjazny wam właściciel ośrodka
              kierowców się odedzwał. pozdrawiam Silvera. a to dobre hihi. a czemu
              tak myślisz ?
              • Gość: Pa Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.chello.pl 13.01.09, 20:58
                Zawsze sie trafi jakis ... ew. kompletna kaleka do której nic nie dociera a
                potem będzie mówił ze kiepska szkoła. Szkoda mi takich ludzi. Naprawde ja i
                wielu moich znajomych ukończyliśmy tą szkolę i kazdy jest z niej zadowolony
                • Gość: Neo Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.net.telkonet.pl 28.01.09, 19:34
                  Kaleką to ty jesteś i ta blond małpa z sekretariatu!
                  • Gość: j Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.dynamic.chello.pl 14.02.11, 20:57
                    Hmm.... od razu widać że chyba szkoły Ci się pomyliły, bo z tego co ja pamiętam w Silverze nie siedzi "blond małpa".... wydaje mi się że po prostu pomyliły Ci się drogi i trafiłeś do zoo na ratuszową.... tylko na czym Ty się uczyłeś jeździć?? na melexie?? albo na wrotkach, bo zawsze to jedno kółko można wstawić zamiast brakującej piątej klepki....

Co do szkoły SILVER...
                    Polecam szkołę jazdy z czystym sumieniem, zwłaszcza dla tych którzy mają w główkach plany zdawania po 10 razy praktycznego.... w tej szkole szybciutko wybijają takie myśli(zdałam za drugim razem, choć sama sobie wróżyłam przynajmniej jakieś 6 podejść, a przed kursem moje obycie z samochodem było mierne)
                    ... Pani Olga bardzo miła i sympatyczna, wszystko super ma zorganizowane i nigdy nikomu nie robi problemu...
                    ... Wykłady the best... pomimo że odbywają się wieczorami to słucha się ich niesamowicie dobrze i dwie godziny mijają jak 5 minut, Panie Sławku pozwoli pan że przytoczę pewne słowa " przezajebisty instruktor" i wszystko jasne... :), wykłady z pierwszej pomocy na prawdę czegoś uczą, gdyż są prowadzone z pełnym profesjonalizmem, oczywiście zajęcia " z udziałem publiczności" ;)
                    ... Instruktorzy(Krzysztof i Łukasz)- im należy się order za pełną fachowość, dużo cierpliwości, oj bardzo bardzo dużo, spokój i opanowanie .... i wspaniałą atmosferę w czasie jazd.... Jazdy miałam kiedy mi pasowało(w ciągu tygodnia i w weekendy, rano, wieczorem, w południe- po prostu do wyboru do koloru).
                    Pomimo małego incydentu z całego serca POLECAM SZKOŁĘ JAZDY SILVER....
                    Jeżeli ktoś pisze bzdety pod tytułem że beznadziejna szkoła itp... no cóż droga konkurencjo... czarny pijar się nie sprawdza, więc albo weź się do roboty(próbujcie może dorównacie) , albo odpuść .... bo nie ładnie tak kłamać....
                    • Gość: Andrzej SILVER - przestrzegam! IP: *.acn.waw.pl 14.02.11, 22:40
                      Chciałem zdecydowanie odradzić szkołę SILVER w Warszawie. Reklamują się że są profesjonalni a prawda jest taka że są najgorsi chyba w całej Warszawie. Mega dziadostwo!!! Zacznijmy od tego że jazdy po 2h ma sie raz na 2 tygodnie. Raz np odwołałem jazdy z tygodniowym wyprzedzeniem, bo wypadło mi coś ważnego, a oni, czy pasuje mi piątek godz 11 za 2 tygodnie, mówię, że w piątki pracuję więc nie, no to w takim razie czwartek za 3 tygodnie godz 14. I musisz sie zgodzić bo będziesz jeszcze dłużej czekać. Zero wogóle dostosowania z ich strony. Raz nawet miesiąc czekałem na kolejną jazdę. Same jazdy zajęły mi u nich dobre 5 miesięcy, a naprawdę nie wybrzydzałem z terminami.
                      Poza tym NIC NIE UCZĄ. Wmawiają Ci że to Ty jesteś beznadziejny i masz problem z nauką. Mój pierwszy instruktor krzyczał na mnie i dołował mnie strasznie. W połowie kursu zmieniłem go na innego instruktora. Ten drugi był nieco milszy ale tez co jazde mówił że masakra i nigdy nie zdam egzaminu, nic nie mówił co robie źle, nic nie uczył, po prostu siedział obok i zrzędził.
                      Przyszedł czas egzaminu wewnętrznego, najpierw mi odradzali żebym juz podchodził do niego bo i tak nie zdam, że musze wykupić jeszcze kilka godzin, ale podszedłem. Jeździłem zupełnie po nowych miejscach (jak się później okazało standardowych na egzaminie państwowym). Oczywiście oblałem. Namawiali mnie do wykupienia kolejnych godzin bo w moim przypadku 30 godzin to ewidentnie za mało. Zmieniłem szkołę. Instruktor z nowej szkoły nauczył mnie jezdzic w tydzień. Co drugi dzień miałem jazdę. Jeździłem po wielu miejscach gdzie z SILVER-em nigdy wcześniej nie byłem i to właśnie w tych miejsach gdzie później byłem na egzaminie państwowym.
                      Poźniej sie dowiedziałem ze nie tylko mnie tak "kręcili". Rozmawiałem z kilkoma osobami i o paru innych jeszcze słyszałem. Wielu nawet dało się naciągnąć na te dodatkowe godziny. Wszyscy mieli problem żeby zdać egzamin wewnętrzny.

To jest ich metoda w skrócie: nic nie uczą, oblewają na wewnętrznym i naciagają na kupno nowych godzin.
                      Instuktor z SILVER-a powiedziałmi,że wynajęli profesjonalną firmę do pisania pozytywnych opinii na różnych forach na ich temat,więc nie zdziwcie się ciągłymi ach i och... na temat SILVER-a!
                      • Gość: marti Re: dziekuje IP: *.play-internet.pl 18.02.11, 08:55
                        ja szcześliwie jestem po egzaminie w dniu wczorajszym. jestem zadowolona z swojego instruktora a także wykładów. cały kurs poszedł sprawnie. Bede polecać Silver. Dziekuje !!!

ps. Poprzednia opinia to jakiś odjazd.
                    • ola.filipowicz Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 18.02.11, 20:30
                      zgadzam się z Tobą, szkoła Silver jest super! wykłady z panem Sławkiem były świetne! w ogóle idąc tam spodziewałam się, że będę się niesamowicie nudzić, byłam przekonana, że umrę i nie wytrzymam 2 czy 3 godzin wykładu. a tu niespodzianka! naprawdę, zajebiste wykłady, nawet się nie zorientujesz i koniec! mimo luźnej atmosfery i przyjacielskich stosunków dużo się nauczyłam. a dobre wykłady, prowadzone z pasją (mimo że powtarzane pewnie milion pięćset tysięczny raz) dają dużo na przyszłość i pomagają potem w jazdach.
                      a propos jeżdżenia: moim instruktorem był Krzysiek. jestem osobą, która wymaga baaaardzo dużo cierpliwości i bałam się, że wszyscy będą na mnie krzyczeć i wyrzucą mnie po pierwszych zajęciach;) okazało się jednak, że Krzysiek jest spokojnym i opanowanym człowiekiem, nigdy przenigdy nawet nie podniósł na mnie głosu. strasznie przyjemna atmosfera, na luzie, bez spinania, bez stresu. nie dość, że nauczyłam się jeździć tak pod egzamin, to jeszcze wyniosłam mnóstwo rad na przyszłość podczas prowadzenia samochodu w mieście i na dłuższych trasach.
                      terminy jazd ustawiałam sobie praktycznie sama, kiedy mi pasowało: w tygodniu, w weekend, wcześnie rano, późno wieczorem.
                      naprawdę polecam szkołę Silver! jeśli chcecie przygotować się do egzaminów bez krzyku, bezstresowo, w miłej atmosferze, z zajebistymi ludźmi i w dosyć szybkim tempie, to musicie się tu zapisać! :)
                      • Gość: Ja :) Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.11, 09:13
                        Szkoła SILVER to najleprza i najskuteczniejsza szkoła jazdy jaką znam...chodzę do tej szkoły skonczyłam wykłady i naprawdę bardzo miło wspominam ten czas. Wykłądy z teorii prowadzone przez Pana Sławka były rewelacyjne, wszystko wytłumaczy dokłądnie i kilka razy (jeżeli jest taka potrzeba), Panie Słąwku jest Pan poprostu rewelacyjnym wykłądowcą. Instruktora teraz mam Pana Krzysia i powiem szczerze, że to jest najmilszy i najspokojniejszy człowiek na świecie, zawsze stara się dostosować się do godzin kursanta, zawsze jest spokojny,miły i cierpliwy. Jak najbardziej polecam tą szkołe :)
                        P.S. Wielki podziw i szacunek dla Krzysia i Sławka!!!!! SZKOŁA SILVER JEST ZAJEBISTA!!!!!!!!!
          • Gość: Aga Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.centertel.pl 08.01.10, 22:04
            Zgadzam się z ta opinią. Też jeździłam z instruktorem Krzysiem i
            dzięki niemu zdałam egzamin bez problemu. Jazdy bardzo miło
            wspominam. Mimo, ze na poczatku robilam mase bledów zawsze było bez
            stresu i z humorem. Wielki szacun dla Instruktora przez I.
          • Gość: b Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 77.222.241.* 03.04.10, 22:52
            Pan Krzysztof jest jak Adam Małysz same pochwały.
          • Gość: p.> Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 82.177.10.* 22.09.10, 13:58
            Szkoła bardzo fajna i dobra z naprawdę swietną kadrą,

Szkoda tylko , że tak mało osób inwestuje w profesjonalne prawo jazdy:( no i w wyniku tego szkołę chyba będą likwidować z powodu małej liczby chętnych. Mam nadzieję, że tak się nie stanie.
          • Gość: PW Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.static.chello.pl 19.11.10, 20:06
            No to tak.... zaczynałem od totalnego zera, nie mając pojęcia nawet o ruszaniu. Jazdy miałem z p.Krzysiem, który pomimo tego, iż wmawiał mi że jestem ćpunem, wdycham klej itp itd, to nauczył mnie wszystkiego na 5 z + jak nie 6. Ile razy się nasłuchałem, że jak nie będe patrzył na znaki to nigdy nie zdam, i jak nie będe robił łuku i górki na wyczucie , tylko na blondynke, to róznież prędko nie dostane prawka. Doszkalające brałem i u p.Krzysia i u . p Gabrysia, który nauczył mnie parkować równolegle co nigdy mi nie chciało wyjsć, no i też nauczył mnie kilku nowych sztuczek, jak obsługiwać auto i zachowywać się na drodze. Tak więc , jeżeli ktos naprawdę chce tylko 1 RAZ ODWIEDZAĆ WORD (czego wszystkim życzę) to NIECH JAK NAJSZYBCIEJ ZAPISUJE SIĘ NA KURS DO SZKOŁY SILVER NA MODLIŃSKIEJ. Początkowo nie wierzyłem, że zdam za 1 razem, ale jak widać dzięki tej szkole jest to możliwe.

Pozdrawiam p. Gabrysia i dziękuje za jazdy doszklajace, ale najbardziej chce podziękować p.KRZYSIOWI za wielką cierpliwosć do mojej osoby, za te siniaki na nogach , za to że czasami nieżle mnie nastraszył co pomagało., no i ogólnie za wszystko:) Trzymajta się;d,

p.>
            • Gość: przyzwoity Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.222.241.250.spray.net.pl 19.11.10, 21:05
              co oni tam cie bili,że miałeś siniaki na nogach? i jeszcze,że jesteś dragmen o chryste,chyba tam się nie zapiszę,bo mam mocny lewy sierpowy.
              • Gość: PW Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.static.chello.pl 18.12.10, 23:36
                nooo zawsze urządzali mi bijatykę w aucie.
          • Gość: paula_y Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.altcom.pl 01.02.11, 11:12
            Witam,
            Ja również nie mogę złego słowa powiedzieć na Szkołę SILVER. Wszystko załatwiają bezproblemowo. Moim instruktorem był Krzysztof... i to było moje największe szczęście. Naprawdę bałam się wyjechać na miasto, ale czego bym nie zrobiła Krzysztof zawsze zachowywał spokój i dbał o to żebym i ja nie była zdenerwowana. Isotnym dla mnie elementem kursu było uczenie kursanta samodzielności. Dzisiaj odbieram Prawo Jazdy i dzięki Krzysztofowi oraz całej szkole SILVER nie boję się wyjechać na miasto.
          • your-awanturnica Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 20.05.11, 12:13
            Mam wrażenie, że moi przedmówcy napisali już wszystko co było do napisania o tej FANTASTYCZNEJ szkole.
            Wykłady świetne, zabawne i bardzo profesjonalne. Zwłaszcza, że poparte przykładami z życia wziętymi.
            Jazdy – no cóż ja mogę powiedzieć, chyba muszę się dopisać do fun clubu INSTRUKTORA KRZYSZTOFA.
            Krzysiu mam nadzieję, że się nigdy nie zmienisz i nie zrezygnujesz z bycia instruktorem, bo wiem że to uwielbiasz, i że jeszcze wielu adeptów sztuki jazdy samochodem będzie miało okazję poznawać jej tajniki z humorem acz stanowczo, bez nerwów, stresów i z mega cierpliwym, wyrozumiałym i pogodnym instruktorem u boku.
            Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam na profesjonalistę w każdym calu, który wiedział jak zmotywować, podnieść na duchu i zachęcić do dalszej pracy. Oczywiście zdaję sobie sprawę na jak trudną i oporną materię w moim przypadku trafiłeś, jak było ciężko i ile razy powiedziałam że rezygnuję - więc DZIĘKUJĘ CI KRZYSIU BARDZO SERDECZNIE (a order Virtuti Militari prześlę pocztą).
            WSZYSTKIM CHCĄCYM NAUCZYĆ SIĘ JEŹDZIĆ, A NIE JEDYNIE ZDAĆ EGZAMIN POLECAM Z CZYSTYM SUMIENIEM.
            Ps. Egzamin zdałam wczoraj bez większych problemów.
          • Gość: MARTINEZ TARCHOMIN Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.aster.com.pl 18.08.11, 12:30
            OGÓŁEM POLECAM W 100%! Absolutnie nie będziecie niczego żałować, a w ręcz przeciwnie będziecie zachwyceni tym wyborem. NIE MA LEPSZEJ SZKOŁY!!! profesjonalizm w każdym calu. Jeżeli szukacie instruktora z prawdziwego zdarzenia który Was nauczy dobrze i bezpiecznie jeździć, przekaże różne tricki i tajniki wykorzystywane podczas jazdy, utrzymując przy tym fantastyczną atmosferę:) to tylko i wyłącznie SILVER na modlińskiej, a w szczególności szefa, generała, dobrego przywódcę, Pana Krzysztofa, który niejednokrotnie poprawiał mój humor o 360 stopni. Jego po prostu nie da się nie lubić, nauka z nim i jazda samochodem to sama przyjemność:D:D:D. POZDRAWIAM WIĘC I POLECAM KAŻDEMU KOGO ZNAM I KTO NIE MA PRAWKA szkołę SILVER:) !!!
            • Gość: Bliźniak nr 1 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.dynamic.chello.pl 31.08.11, 20:14
              ...i ja również dodam swoje trzy gorsze :) Silver powinien zmienić nazwę na Gold :D a tak poważnie - Profesjonaliści....z gigantycznym poczuciem humoru :)
              Najpierw uczył mnie Radek , jazdy doszkalające miałam z Krzyśkiem. Jestem im bardzo wdzięczna za wszystko. Jazdy były przyjemnością. Wczoraj zdałam egzamin na Odlewniczej za pierwszym razem....Krzysztofie dziękuję :)

i jeszcze jedno...zanim poszłam na egzamin, wbrew woli Krzyśka - naczytałam się "różności" na temat egzaminu. Przeokropnie się stresowałam, bałam, że zjadają tam w całości kursantów. Ku mojemu zaskoczeniu egzamin wcale nie był taki straszny. Jestem nerwusem a mimo to potrafiłam się jakoś zebrać czego wszystkim życzę....opanowania....wtedy egzamin pozostanie już tylko wspomnieniem. :)
        • Gość: Agnieszka Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.centertel.pl 08.01.10, 21:58
          Zgadzam się z Twoją opinią i również polecam każdemu instruktora
          Krzyśka. Bardzo dobrze uczy właśnie tak jak opisałaś. Polecam
          każdemu.
      • Gość: Wodzu Zdałem Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.09, 14:54
        Witam,
        Chciał bym wystawić opinię a zarazem polecić Instruktora Krzysztofa
        Kamińskiego, który przygotował mnie do egzaminu praktycznego
        zaliczonego przy pierwszym podejściu. Oczywiście odpoczątku mnie
        uczył podstaw aż do końca. Jeździ się z nim przyjemnie o kazdej
        porze po całej Warszawie. Jeszcze raz bardzo polecam wszystkim jego
        naukę. Pozdrawiam
      • Gość: Agnieszka Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.centertel.pl 08.01.10, 21:55
        Zgadzam się z tą opinią. Tez uczyłam się jezdzic u instruktora
        Krzyśka i dzięki temu zdałam za pierwszym razem. Bardzo dobrze uczy.
        Polcam każdemu.
    • cutsson Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 29.01.09, 22:39
      Z części teoretycznej byłam bardzo zadowolona, schody zaczęły się w przypadku
      jazd. Musiałam czekać ok. miesiąca zanim którykolwiek z instruktorów mógł wziąć
      mnie na jazdy. Miałam je po godzinie co dwa tygodnie - weekendy odpadały.
      Zaczynałam naukę od zera, takie przerwy nie były najlepsze :( W międzyczasie pan
      instruktor odszedł z ośrodka, następny wziął mnie po dwumiesięcznej przerwie :(
      wielu rzeczy nie nauczono mnie na jazdach, bardzo dużo zyskałam na
      doszkalających (panowie z Imoli). Ogólnie - mój mąż był zadowolony (zdał za
      pierwszym podejściem), ja nieco mniej, ale może po prostu miałam pecha do
      instruktorów.

--
      "The Darkness around me...
      Shores of the Solar sea..."
      • kasia28.08 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 30.01.09, 23:32
        Witam,
        Zarówno z części teoretycznej jak i praktycznej jestem bardzo zadowolona . Zalezało mi na jazdach w weekendy i późnymi wieczorami i nigdy nie było z tym problemu. Jeżeli zdecydujecie się na tą szkołę polecam mojego instruktora Pana Krzysia Kamińskiego który bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i do samodzielnej jazdy. Wspaniały instruktor, zawsze miła bezstresowa atmosfera.
        Krzysiu dziekuję za naukę i oczywiście cierpliwość.
        • nula7 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 04.02.09, 11:40
          Ja też się dołączam do pochlebnych opinii, głównie dot. instruktora -
          Krzyśka Kamińskiego. Zależy mu, żeby nauczyć. Jeśli w jakiś sposób
          coś mi nie wychodziło, próbował innymi metodami, aż do skutku.
          Jeździłam zarówno w tygodniu jak i w weekendy, o różnych porach,
          także wieczorami. Był cierpliwy i opanowany. Zdałam za drugim razem
          (za pierwszym byłam chora i miałam temperaturę 39 st :)).
          • Gość: madzik Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.jmdi.pl 27.02.09, 22:42
            Witam!
            Podzielam opinie moich przedmówczyń. Polecam szkołę Silvera. Ja
            równiez uczyłam się od podstaw pod okiem instruktora Krzyśka
            Kamińskiego. I z czystym sumieniem POLECAM GORĄCO. Nauczy jak sobie
            radzić na drodze, cierpliwy. Naprawde odpowie na każde dziwne
            pytania kursanta:)) Jeżdzi kiedy tylko chcesz: poranki, wieczory,
            weekendy i gdzie tylko chcesz. Pół Warszawy z nim przejeździłam.
            Wytłumaczy, zmusi do samodzielnego myślenia. Jesli coś nie dociera
            to będzie próbował w inny sposób wytłumaczyć..aż dotrze:))A przy tym
            wszystkim człowiek z poczuciem humoru. Nie uczy tylko jak zdać
            egzamin ale jak sobie poradzić na drodze. I co najważniejsze czas
            poświęcony na nauce zaprocentuje:))
            W moim przypadku może nie za pierwszym razem ale udało się:))
            Ukłony w Twoją stronę Krzysiu - Dziekuję:))

• Gość: IzabelaP. Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.jmdi.pl 26.03.09, 20:11
              Ja również chciałabym polecić P. Krzysia z Silver z Modlińskiej. Brałam jazdy
              doszkalające u Krzysztofa i jestem b.zadowolona z rezultatu. Efekt zdałam za
              pierwszym podejściem na Odlewniczej.Naprawdę bardzo cierpliwy, równy facet!
              POlecam!!!
              • Gość: Magda SILVER - odradzam!! IP: *.acn.waw.pl 27.03.09, 09:01
                Rzeczywistość w tej szkole jest zupełnie inna niż opisują to
                pozytywne posty-przekonałam się na własnej skórze!
                • Gość: marian Re: SILVER - odradzam!! IP: 77.222.241.* 25.03.10, 22:17
                  ja się zastanawiam czy tam wrócić
              • Gość: lwów Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 77.222.241.* 28.03.10, 00:42

Pan Krzysztof jest, jak Adam Małysz- same pochwały!
                • Gość: winnona sie ma IP: *.222.241.250.spray.net.pl 28.10.10, 00:35
                  co takiego w tej szkole jest ,ze tak piszesz szukam zeby mnie nauczono a nie ...
        • Gość: Agnieszka Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.centertel.pl 08.01.10, 21:51
          Zgadzam się z ta opinią. Też uczyłam się u instruktora Krzyśka i
          dzięki niemu wczoraj zdałam egzamin. Bardzo dobrze uczy. Polecam.
    • Gość: kursantka Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.acn.waw.pl 22.05.09, 14:39
      ja wlasnie koncz ekurs w Silverze i jestem bardz zadowolona, nie
      wiem dlaczego ludzie sie czepiaja. Bo nie zdali i maja pretensje do
      calego swiata tylko nie do siebie? Instruktor zawsze znajdzie
      dogodny termin, mozna jezdzic kiedy tylko sie chce i ma czas, ja
      czekalam "az" tydzien na pierwsza jazdę, kolejne co 2-3 dni
      amoglyby byc i codziennie gdybym to ja miala czas:) Czesc
      teoretyczna rowniez super, bardzo dobrze wszystko tlumaczone. Co do
      Pani zajmującej się kursantami-jest przemiłą osobką, z którą się
      fantastycznie zalatwie wszystkie sprawy i nigdy nie robi zadncyh
      problemow.
    • Gość: Zu_ Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.09, 07:56
      Witam,

Za prawo jazdy zabrałam się dwa lata temu, w innej warszawskiej szkole. Tam zrobiłam kurs, wyjeździłam planowe jazdy ale do egzaminu nie podeszłam. Byłam strasznie zestresowana, przekonana o tym, że jestem prawdziwym antytalentem i na każdą jazdę szłam jak na egzekucję. Byłam szczęśliwa kiedy kurs się skończył i postanowiłam więcej do tego nie wracać. W czerwcu tego roku dojrzałam do myśli, że brak prawa jazdy dzisiaj to niemal jak kalectwo i trzeba wziąć byka za rogi;-))) Tak się złożyło, że koleżanka niedawno skończyła kurs w szkole Silver i jest już szczęśliwym kierowcą, bardzo polecała Krzysztofa, z którym sama jeździła. Tak więc, umówiłam się na jazdy doszkalające i byłam mile zaszkoczona bezstresową atmosferą i cierpliwością instruktora. Nie oznacza to bynajmniej, że od pierwszej godziny zaczęłam pruć jak Hołowczyc ale przekonałam się, że sprawa jest jak najbardziej do ogarnięcia, ja nie jestem antytalentem i zaczęłam się czuć pewniej za kierownicą. Jeździłam 3-4 razy w tygodniu; nie było najmniejszego problemu co do ustalenia terminu czy miejsca. Całe przedsięwzięcie zajęło mi bardzo mało czasu, bo pierwszą jazdę miałam 6 lipca a egzamin praktyczny 6 sierpnia. Zdałam za pierwszym podejściem! Tak więc z ręką na sercu mogę polecić instruktora Krzysztofa i szkołę Silver na Modlińskiej.
      • belcia26 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 13.08.09, 21:42
        niektorzy muszą poprostu do kursu dojrzeć,w moim przypadku tak było
      • Gość: kropkam Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.09, 14:58
        Trochę zwlekałam ze zrobieniem kursu na prawo jazdy...znajomi, którzy ukończyli
        naukę i są już kierowcami polecili mi szkołę SILVER i ..teraz mogę być im
        wdzięczna, bo naprawdę jestem bardzo zadowolona. Szkoła świetnie przygotowuje do
        egzaminu teoretycznego i praktycznego.Z załatwieniem wszelkich formalności nie
        było żadnego problemu. Jeżeli chodzi o samą naukę..Odbywa się w dogodnym dla
        kursanta czasie, więc nie ma żadnego problemu z ustaleniem terminu jazd. Nie
        musiałam czekać na zajęcia..częściej ja nie miałam czasu.. Instruktor z dużym
        zaangażowaniem i profesjonalizmem tłumaczy wszystko do skutku. Do każdego
        kursanta podchodzi indywidualnie i z wielką cierpliwością, dlatego nauka odbywa
        się bezstresowo i w bardzo przyjemnej atmosferze. I co najważniejsze widać jej
        efekty! Poza tym mój instruktor Krzysztof dołożył wszelkich starań by nauczyć
        mnie jeździć dobrze i przede wszystkim bezpiecznie:)i za to wielkie dzięki!
        Zdałam za pierwszym razem! Teraz z czystym sumieniem polecam szkołę SILVER każdemu.
        • Gość: Paweł Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.centertel.pl 06.03.10, 12:33
          Dokładnie TAK,nic dodać nic ująć.
      • Gość: aga Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.centertel.pl 08.01.10, 22:14
        Ja miałam bardzo podonbnie. 2 lata temu zaczelam kurs wiele razy
        zdawalam w innym miescie. Myslalam ze nigdy nie zdam i ze musze
        sobie dac z tym spokoj, ale bylo mi troche szkoda i czasu i kasy. W
        koncu przenioslam papiery do Warszawy. Calkiem przypadkowo trafilam
        na instruktora Krzysztofa i dopiero dzieki niemu nauczylam sie
        prowadzic samochod. Nauczyl mnie wszystkiego z czym mialam do tej
        pory wielkie problemy i dzieki niemu wczoraj zdalam. Polecam kazdemu.
    • jniedz Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 29.08.09, 14:49
      Dziś zdała prawo jazdy i to zawdzieczam mojemu instruktorowi
      Stanisławowi z Silvera.Jestem beznadziejnym przypadkiem,przyszłam po
      wielu niudanych egzaminach i udało się. Cierpliwość, elastyczne
      godziny jazdy,umiarkowana cena .Polecam-zwłaszcza instruktora Pana
      Stanisława- super nauczyciel
      • 0strzala0 Kakara 29.08.09, 19:13
        Ja tez robilam kurs w Silverze. Zdałam w lipcu za pierwszym razem.
        Jezdzilam ze Staszkiem i jego z całego serca polecam, Cudowny
        człowiek, cierpliwy, wesoły, jezdzi w weekendy, o kazdej porze,
        wszędzie. Polecam!
      • Gość: Autor Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.chello.pl 21.02.10, 12:06
        Ja uczyłem się w tej szkole, sympatyczna atmosfera na teorii na praktyce
        szczególnie pod okiem Pana Stanisława.(Zdałem za pierwszym razem)

Polecam
    • Gość: Agnieszka Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.centertel.pl 08.01.10, 21:46
      Instruktor Krzysiek. Bardzo dobrze uczy. Tłumaczy aż dotrze. Na
      wszystko zwraca uwagę. Jeździ trasami egzaminacyjnymi. Dzięki niemu
      wczoraj zdałam egzamin. Polecam kazdemu.
      • Gość: Marzena Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.acn.waw.pl 20.01.10, 16:46
        również polecam Krzyśka..super facet- profesjonalny i cierpliwy. Nauka bez
        stresu, przyjemnie i bardzo miło.Dzieki niemu i ja cieszę się zdanym egzaminem:)
        polecam!!!
        • sylwcia77 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 16.07.10, 19:16
          Nie będę oryginalna - polecam instruktora Krzyśka z SILVER Auto
          Szkoły! Właściwy człowiek na właściwym miejscu - świetnie uczy -
          jasno, konkretnie, cierpliwie - po prostu zależu mu, żeby kursant
          zdał egzamin. I najlepszym dowodem na to jestem ja - zdałam dziś na
          Odlewniczej za 1 razem! Dzięki Krzyśkowi oczywiście! Polecam
          wszystkim tą szkołę. Wszyscy instruktorzy są ok.

• Gość: Anusiak Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.10, 14:14
            Bardzo dobra szkoła. Wykłady teoretyczne - przejrzyście tłumaczone i w miarę możliwości urozmaicane (wiadomo teoria do najciekawszych nie należy). Zajęcia z pierwszej pomocy - przydatne i wyćwiczone. Instruktor, w moim przypadku Krzysztof, spisał się na medal. Jazdy nie tylko przygotowawcze do egz ale przede wszystkim do tego co po nim. Uwagi, porady, ostrzeżenia na temat jazdy i tego aby nie dać sobie nic zrobić jadąc za kółkiem. Uczenie myślenia za kierownicą.
            A co do egz to wczoraj zdałam za pierwszym razem ^^
            Jak najbardziej polecam tę szkołę.
    • Gość: kasia Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.222.241.250.spray.net.pl 06.08.10, 00:10
      czy instruktorzy tam mają kulture i są na poziomie?
      • Gość: ika Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 109.243.149.* 03.09.10, 00:58
        jestem naprawdę zaskoczona jakością i poziomem usług tej szkoły. to co zobaczyłam, jak mogą być
        prowadzone wykłady, po prostu super. Gość wykładowca prowadzi zajęcia bardzo ciekawie widać
        że jego wiedza jest po prostu ogromna w tej dzidzinie a do tego jest wesoło. nie ma takiej
        możliwości żeby się nudzić na wykładach. i wykłady z pierwszej pomocy, profesjonalne i bardzo
        ciekawe. prowadzone przez ratownika, i manekin, na którym można sobie ćwiczyć. Na szczęście
        wybrałam ten ośrodek i jestem zadowolona. w przeciwieństwie do mojej koleżanki która stwierdziła
        że nie chce się jej chodzić do fortu piontek i woli pod domem.
        • Gość: dodzia Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.spray.net.pl 17.09.10, 17:23
          Szkołę SILVER jak najbardziej polecam. Zajęcia teoretyczne prowadzone interesująco na tyle, iż człowiek zielony co do zasad prowadzenia samochodu oraz średnio zorientowany całą sprawą, nie zanudzi się i dużo z nich wyniesie. Co do jazd - jeździłam z Krzysiem i szczerzę mogę go polecić. 100% kompetencji, cierpliwość, ogromne zaangażowanie w przekazywaniu wiedzy i ta miła atmosfera w samochodzie, która sprawiała, że z niecierpliwością czekało się na kolejną jazdę. Nie tylko doskonale przygotowuje do egzaminu, ale uczy tak naprawdę prawdziwej i samodzielnej jazdy. Czy można oczekiwać czegoś więcej?
          CHYLĘ GŁOWĘ PRZED TOBĄ MISTRZU :)
    • Gość: LARA83 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 94.254.238.* 21.09.10, 23:28
      Skończyłam kurs w tej szkole-JESTEM NAPRAWDĘ ZADOWOLONA.Krzysztof Ki Łukasz G,r-doskonali instruktorzy..Szkoła naprawdę świetna.Starają się aby każdy kursant posiadał jak największą wiedzę, uczą bezstresowo tłumaczą aż sie zrozumie.Pierwsza pomc jest prowadzona rzeczywiście z ratownikami medycznymi.Polecam!!!!30 egzamin zobaczymy jak mi pójdzie....
    • Gość: LARA Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 109.243.195.* 27.10.10, 21:35
      Osobiście polecam Silver.Kurs może nie najtańszy ale warto wydać na niego....ale materiał zrealizowany,dbają o kursanta,mają najlepszych instruktorów jazdy w mieście....
      Ja zdałam praktyczny za pierwszym razem bez najmniejszych problemów.
      Osobiście polecam
      • Gość: ska21 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 46.112.4.* 08.11.10, 20:22
        Ja zdałam za I razem teorie na Bródnie.Egzamin z praktyki zdaję w grudniu.
        Polecam szkołę silver.Oprócz wykładów(3*tyg) trzeba się samemu pouczyć,ale dzięki wykładom można lepiej zrozumieć i przyswoić materiał na egzamin teoretyczny.Wykłady bardzo ciekawe i I pomoc z ratownikiem medycznym.
        Polecam!!!!!!!!!
    • Gość: Gosia Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.10, 21:27
      Dzięki OSK SILVER udało mi się zdać egzamin. Podziękowania należą się instruktorowi Krzysztofowi, który przygotował mnie do egzaminu, udzielił mnóstwo cennych wskazówek.Nauczył mnie świetnej techniki jazdy po łuku oraz parkowania
      Instruktor w przygotowaniu do egzaminu jest w pełni profesjonalny. Wszystko jest dokładnie omawiane i trenowane wręcz do perfekcji, można mieć pewność , że zostanie się dobrze przygotowanym do egzaminu. Jeżdżąc z nim uczyłam się rzeczy potrzebnych nie tylko na egzaminie, ale i takich, które przydają się teraz. Pozdrawiam i dziękuję za trud włożony w moje przygotowanie!:)Jeżeli pragniesz mieć prawo jazdy to ucz się od najlepszych instruktorów;)Pozdrawiam gorąco.
      • Gość: ska21 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 46.113.213.* 20.12.10, 16:32
        Robiłam kurs w Silverze sierpień-wrzesień 2010.
        Jezdzilam z p.Gabrielem i p.Staszkiem.
        Polecam tych instruktorów: cierpliwi, sympatyczni, jezdzą w weekendy, o kazdej porze, wszędzie.
    • Gość: aasia Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.10, 23:20
      wszystkim, którzy szukają dla siebie najlepszej szkoły jazdy, zdecydowanie polecam SILVER'a!!:)
      Ja brałam sobie tutaj jazdy doszkalające i przyznam szczerze że te 5 godzin dały mi duuuuużo więce jak 30 godzin, które wyjeździlam w innej szkole jazdy. Wreszcie poczułam się pewnie za kierownicą (co nawet zauważył egzaminator na egzaminie :P), a mój instruktor p. Krzysztof był wręcz wymarzonym nauczycielem. Spokojnie wszystko pokazywał, zawsze dopasowywał godziny tak jak mi pasowało, a co najmilej mnie zaskoczyło, dojeżdżał do mnie, co niestety w innych szkołach jazdy często jest niemożliwe. no i zdałam za pierwszym razem!!!!:D
      szkoła jesr fantatyczna i już wielu moich znajomych się o tym przekonało zdając podobnie jak ja za pierwszym razem
      • Gość: sandraa Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 195.187.250.* 15.01.11, 17:19
        szkoła SILVER naprawdę godna POLECENIA.!!!! Wykłady z teorii bardzo przydatne. Zajęcia z pierwszej pomocy prowadzone przez ratownika medycznego. Cały kurs zrobiłam w niecałe 2 miesiące. Na jazdy czekałam bardzo krótko. Podczas jazd miła bezstersowa atmosfera. Instruktorzy wyrozumiali, cierpliwi, potrafią wszystko wytłumaczyć, do każdego kursanta podchodzą indywidualnie co jest bardzo ważne. Na każde pytanie zostanie udzielona odpowiedź (nawet na te najgłupsze :) ) Dogodne terminy jazd: rano, po południu, wieczorem a nawet w weekendy. Efekty widać już teraz :) zadałam za pierwszym razem.!!!
        Jeszcze raz gorąco POLECAM szkołe SILVER i obydwu instruktorów KRZYŚKA i p. GABRIELA.!!!!!
        • Gość: ska21 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 188.33.9.* 15.01.11, 19:01
          Robiłam kurs w Silverze w wakacje 2010.
          Jezdzilam z p.Gabrielem i p.Staszkiem.
          Teoria zdana za I razem.Praktyka 28.01 III podejście.
          Jedni zdają za I razem inni muszą więcej godz wyjezdzić.
          Gratuluję tym co zdali za I razem w Silverze!!!!
    • Gość: emi Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.11, 18:12
      Właśnie tydzień temu miałam egzamin z prawka po nauce w Silverze. Mimo że jestem oporna, impulsywna i ciężko szła mi nauka to zdałam za 1 razem! Tak po krótce:

ogólne wrażenie 6/6
      fachowość instruktorów 6/6 (naprawdę równi goście i skuteczni)
      ciekawe wykładów 6/6
      fachowość wykładowcy teorii 6/6 (sama reanimowałam manekina, wykładowca teorii robi to w sposób zabawny i interesujący, jest pasjonatem tego co robi)
      długość trwania kursu praktycznego 6/6 (tylko2 tygodnie!!!)

no i najważniejsze:
      skuteczność 6/6 !! (ja, oporna zdałam za 1 razem !!!)

jestem bardzo zadowolona. Mogę z czystym sumieniem polecić tą szkołę.
      • Gość: małgoś Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.jmdi.pl 22.01.11, 09:42
        A ja nie będę rozwodzić się o profesjonalizmie instruktorów, błyskotliwości wykładowcy teorii czy- jak to pisała poprzedniczka- pasji ratowników medycznych. JA PO PROSTU CHCĘ PODZIĘKOWAĆ KRZYŚKOWI!!!
        Szkołę Silver znalazłam dzięki tej stronie. To był jakiś obłęd- praktycznie same pozytywne opinie! Zostałam przyparta do muru i musiałam zrobić prawko więc postanowiłam spróbować, ale wiedziałam że tylko Krzysiek będzie w stanie nauczyć jeździć takie beztalencie. No i się nie pomyliłam. Zdałam kilka dni temu za drugim podejściem!!!

Krzysiu, dzięki wielkie!!! Nie sądziłam, że kiedykolwiek przyznam się do tego publicznie, ale będę tęsknić za naszymi kłótniami, docinkami i robieniem sobie na złość (oczywiście tylko z mojej strony). Kto teraz będzie mnie tak milutko wkurzał?

Większość opinii na tej stronie jest zgodna z prawdą, ale jeśli ktoś ma wątpliwości to musi po prostu sprawdzić sam zapisując się do Silvera. (Swoją drogą zazdroszczę Ci Krzysiu, że masz możliwość zajrzeć tu jak łapiesz doła i trochę się podbudować. Ale z drugiej strony jak tak wszyscy będą Cię chwalić, to w końcu wyniosą Cię na ołtarze!!!)
        Jeszcze raz DZIĘKI i do zobaczenia na drodze!!!
        małgoś
        • Gość: ska21 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.play-internet.pl 08.02.11, 22:20
          KURS KATEGORIA "B"PROMOCJA WALENTYNKOWA 1090zł.

TOYOTA 6 BIEG - 50 zł/h
          PAKIET 10 GODZ. - 450zł

www.silver-naukajazdy.pl/
          mój instruktor p.Gabriel 602-796-435

polecam!!!!!!!!!!!
          • Gość: niedobrota Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 17:30
            rzeczowo i szczerze:
            + Zajęcia z teorii prowadzone w ciekawy, przystępny i komfortowy sposób
            + Wykładowcy czystą teorię urozmaicają życiowymi przykładami, które naprawdę dają do myślenia
            + Zajęcia praktyczne bardzo mi odpowiadały. Destruktor instruktor Krzysiek odpowie na każde pytanie, jego pilne oko zauważy każdy błąd, a bardzo wyraziste i dobitne wypowiedzi zapadają w pamięć i są naprawdę skuteczne :) atmosfera jest super, bardzo dużo śmiechu, zajęcia są ciekawe i czasem nieprzewidywalne, tak jak to co czeka nas na drogach

- biuro silvera często było zamknięte w godzinach pracy, ale wystarczy wcześniej zadzwonić i upewnić się co nas zastanie na miejscu, ja jednak, przyznam sie ze kila razy na to nie wpadłam;) także polecam to nowym kursantom
            - już tęsknie instruktorze:)
            • Gość: .... Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.dynamic.chello.pl 23.02.11, 19:47
              widzę że tu prawie funkcjonuje fanklub instruktora Krzysztofa K., o bracie masz TY powodzenie, właściwie na własne życzenie.... ciekawe czy gratulować czy współczuć...
              • Gość: justynaz Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 24.02.11, 21:36
                fan club, nie fan club:) z pewnością przyznam, że Silver to profesjonalna
                szkoła jazdy. Wykłady z Panem Sławkiem są bardzo interesujące,
                prowadzone z humorem:), nie ma mowy o nudzie i ziewaniu. Zajęcia
                praktyczne z Krzyśkiem to dopiero jazda!:), prowadzone w sposób
                precyzyjny, a zarazem wyluzowany (kupa śmiechu:)). Jeździłam z wieloma
                instruktorami z różnych szkół i muszę przyznać, że Krzysiek jest
                najlepszy:). Uczy po prostu z pasją, co jest godne podziwu. Gdy
                zapisałam się na jazdy w Silver, cała moja rodzina w duchu współczuła
                Krzyśkowi, że trafił mu się taki ewenement jak ja, a jednak, egzamin
                zdany pozytywnie 22.02:).
                Krzysiek jest nie tylko zajefajnym instruktorem , ale i zajefajnym
                człowiekiem:). Szczerze Wszystkim polecam Silver. Dziękuję Instruktorze:)

• Gość: Ania Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.jmdi.pl 28.02.11, 11:43
                  OSK Silver bardzo polecam. Wykłady z teorii bardzo ciekawe. Jazdy z profesjonalnymi instruktorami, o każdej porze. Szczególne podziękowania należą się Krzysztofowi, dzięki któremu zdałam egzamin. Wszystko dokładnie tłumaczy, odpowiada na wszystkie pytania szczegółowo i rzeczowo, a atmosfera podczas jazd jest bezstresowa i pełna humoru ;) Naprawdę polecam!!!
                  • Gość: Sandi Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.cust-83.exponential-e.net 25.05.11, 13:58
                    OSK Silver naprawdę polecam. Wykłady z teorii bardzo ciekawe z Panem Sławkiem, przesympatyczny człowiek.Polecam instruktora Krzyśka, gdyż odpowiada na wszystkie pytania, wszystko dokładnie tłumaczy, a atmosfera podczas jazd jest pełna humoru i bezstresowa:) Ma anielską cierpliwość do kursantów:) Dzięki Krzyśkowi wczoraj zdałam egzamin za PIERWSZYM RAZEM. Naprawdę polecam!!!
                    • wasilka5 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 26.06.11, 16:50
                      Do Silvera zapisałam się po namowie kilku znajomych, którzy kończyli kurs w tej szkole i udało im się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem. I to był strzał w dziesiątkę. Pierwsze co muszę pochwalić to wykłady z panem Sławkiem, który w bardzo jasny sposób tłumaczył "zawiłe" jak na początek przepisy ruchu drogowego. Wiedza przekazywana z humorem pozostawała w głowie mimo woli. Jazdy z instruktorem Krzysztofem na początku były wyzwaniem zarówno dla mnie jak i dla Niego. Jednak profesjonalizm i cierpliwość Krzyśka oraz stopniowe przykręcanie "śrubki" spowodowały, że nawet taki laik jak ja zaczął poruszać się dość pewnie po drogach. Powiem więcej, zdałam egzamin i z czystym sumieniem będę polecać szkołę Silver.
                      • Gość: Instruktor SILVER SILVER Przestrzegam!!! IP: 78.163.160.* 30.06.11, 20:03
                        Przestrzegam przed ta pseudo szkolka.Wykupili usluge pisania pozytywnych komentarzy w zewnetrznej fırmie PR-owej.Prawda jest taka,ze aktualnie brakuje klientow a instruktorzy odchodza od nich,bo nie placa za prace.Kursanci dlugo musza czekac na jazdy,bo nie ma kto z nimi jezdzic.Taka jest smutna prawda o SILVER!
                        • Gość: your-awanturnica Re: SILVER Przestrzegam!!! IP: *.ip.netia.com.pl 04.07.11, 10:03
                          Rozumiem, że jesteś jakimś rozgoryczonym instruktorem, który właśnie zakończył współpracę ze szkołą SILVER. No cóż, żyjemy w wolnym kraju i masz do tego pełne prawo. W związku z tym proszę abyś uszanował również opinie innych. Nie jestem zatrudniona w żadnej firmie zajmującej się PR. Mogę Cię zapewnić, że moja opinia jest prawdziwa, szczera i umieszczona na forum z potrzeby serca, a nie za pieniądze.
                          Nadal twierdzę, że jest to świetna szkoła i polecam ją innym. Jestem również przekonana, że takie negatywne opinie szkole nie zaszkodzą – BO TO CO DOBRE OBRONI SIĘ SAMO.
                          Pozdrawiam serdecznie – zadowolona posiadaczka prawa jazdy, dzięki szkole SILVER.
                        • Gość: sprawiedliwa Re: SILVER Przestrzegam!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.11, 16:35
                          Skoro nie płacą instruktorom, to tym bardziej nie stać byłoby na wykupowanie pozytywnych komentarzy;)))
                          Moim zdaniem pisanie takich opinii jest oznaką słabości i tchórzostwa.
                          W Silwerze nie potrzebują byle jakich instruktorów, a takich, którzy wypisują paszkwile na konkurencję- tym bardziej.
                          Na kilometr czuć,że desperat skrywający się pod nickiem instruktor działa na zlecenie jakiejś nijakiej szkółki , której brakuje klientów, bo z tego co wiem , to w Silwerze kryzysu nie widać.
                          • Gość: Hultaj Re: SILVER Przestrzegam!!! IP: *.acn.waw.pl 05.07.11, 22:34
                            Oj pisanie takich głupot to szczyt zawiści, zazdrości i głupoty. Szkoła Silver jest najlepszym co mnie mogło spotkać. Po nauce w innej placówce bała się wsiadać za kierownicę a tu w Silverze profesjonalny instruktor, świetne podejście, opanowanie i od razu czuje się w aucie bezpieczniej i pewniej. Bez problemu ustalam dni jazd. Wszystko jest tak jak być powinno.
    • Gość: passionplace Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.11, 23:24
      jakim cudem?

kurs ekspresowy kosztuje przecież 900 zł u mnie w mieście.
      ---
      OmniBusSimulator.pl | wakacyjna wymiana domów | rozwój osobisty szkolenia | kocioł acv
      • Gość: kursant. Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.play-internet.pl 06.07.11, 22:45
        ta opinia niby instruktora przeczy sama sobie. jesli jest faktycznie tak jak piszesz czemu nie podpiszesz swojej opini, tylko ukrywasz sie tchórzliwie i obrazaszosoby które wypowiadaja sie na tym forum nazywajac ich firma pr, a takze innych instruktorów tej szkoły. jkesli jest to prawda co napisałes nie musisz obawiac sie konsekwencji prawnych. jesli natomiast podajesz informacje niegodne z prawdziwymi narazasz sie na konsekwencje prawne a\ obawiajac sie ich ukrywasz swoja tozsamosc.
        • Gość: zabka oj jo joj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.11, 14:53
          milutko tu u was naprawde
    • Gość: TRM Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.11, 00:12
      Szkola jest super. Zdalem za pierwszym razem. Bardzo polecam pania Dagmare, jest super instruktorka, wszystko mowi jak trzeba robic....jest po prostu zajebista.......Mam prawooooooooooooo jazdyyyy ^_^ uhuhhh)) Jesli kto chce do niej zadzwonic, to prosze : 515432970
    • mag-00 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 30.07.11, 11:05
      Ja polecam Dagmarę Szymańską. Jest naprawdę świetnym instruktorem. Zdałam za drugim razem na Odlewniczej - bezbłędnie ( przy pierwszym podejściu zjadł mnie stres :P ). Dagmara znakomicie przygotowuje do egzaminu praktycznego, plusem jest to, że nie mówi co masz robić za każdym razem tylko daje możliwość dokonywania decyzji samemu, zwraca uwagę na istotne szczegóły na drodze. To pomaga, bo podczas tych 30 godzin na serio uczysz się zachowania za kierownicą. Doskonale zna trasy egzaminacyjne, jest cierpliwym nauczycielem i potrafi przekazać całą wiedzę, podczas jazd panuje miła atmosfera. Jeżeli chcesz się nauczyć jeździć to polecam.
      • Gość: Natalia F. Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.warszawa.vectranet.pl 15.01.12, 21:47
        Ja także uczęszczałam na kurs w szkole Silver. Jeździłam z Dagmarą Szymańską. Super przygotowuje do egzaminu praktycznego, pomaga w teoretycznym. Do tego jest niezwykle sympatyczna, więc te 30 godzin nie jest katorgą. Ja egzamin zdałam za pierwszym razem.
        • Gość: d Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.play-internet.pl 16.03.12, 07:43
          .
    • Gość: Andrzej Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej - przestrzegam! IP: *.acn.waw.pl 01.09.11, 16:01
      Witam chciałbym opisać moją historię ze szkołą SILVER w Warszawie. Bardzo słaba szkoła! i nikomu jej nie polecam! Wykłady na marnym poziomie opierały się tylko na włączaniu filmów i słowach pana prowadzącego ciężko nazwać go wykładowcą "no wszystko rozumiecie..to bardzo proste.." Na jazdach instruktor większość godzin załatwiał swoje prywatne sprawy podjeżdżaliśmy pod jakiś sklep i tu padały słowa.."poczekaj sekundę ja zaraz będę.." po czym znikał na kilka, kilkanaście minut. Na placu bylem może 2, 3 razy po kilkanaście minut a później znowu "kręciliśmy się" po bocznych uliczkach. Egzaminu nie zdałem 2 razy i poirytowany całą sytuacja przeniosłem dokumenty do WORD-u w Łomży. Ogólnie nie polecam SILVER- kiepska szkoła nie odpowiednie podejście do klienta.
      Wypisywane tu peany na cześć SILVER-a to robota zawodowców PR-owych z którymi ta szkółka ma podpisaną umowę - tak mi się pochwalił instruktor z którym jeździłem!
      • Gość: gość Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej - przestrzegam! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 16:47
        Taaaaaaa jasne.. Człowieku!! Nie bądź bezczelny! Nie obrażaj ludzi, którzy NAPISALI SWÓJ POZYTYWNY KOMENTARZ BO SĄ IM NAPRAWDĘ WDZIĘCZNI (również Ja), a nie dlatego że ktoś im za to zapłacił! To co piszesz to bzdura..Jakoś Ja nie jestem zawodowcem PR tylko kursantem tej szkoły Dodam że ku mojemu ogromnemu zadowoleniu i nie tylko mojemu A może Ty jesteś tym zawodowcem PR antySILVER ?????????
      • appadurai Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej - przestrzegam! 23.01.12, 22:21
        Hej! A ja wręcz przeciwnie. Gorąco szkołę polecam. Wykłady - kurs teoretyczny - o ile nudny musi momentami być, to mimo wszystko nie jest. Masę porad praktycznych z resztą można z niego wynieść. 30 h przeleciało jak z bicza strzelił i wcale z niepustą głową się stamtąd wychodzi. A praktyka... może bez metafor, ale duża frajda. Okazuje się, że to nie jest takie straszne. Zaliczam się do grona pierwszaków, w co do końca nie mogłam uwierzyć... Z terminami bywa faktycznie czasem nietęgo, ale mam wrażenie, że to raczej argument "za". Ta szkoła jest po prostu na tyle dobra, że ustawiają się do niej kolejki. Pozdrawiam wszystkich Kursantów serdecznie, a Instruktorów ( trzech Panów podjęło walkę szkolenia... ;) jak i całą Kadrę gorąco i z dużym "cmok"!
    • Gość: Bliźniak1 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.dynamic.chello.pl 01.09.11, 20:08
      ...i ja również dodam swoje trzy gorsze :) Silver powinien zmienić nazwę na Gold :D a tak poważnie - Profesjonaliści....z gigantycznym poczuciem humoru :)
      Najpierw uczył mnie Radek , jazdy doszkalające miałam z Krzyśkiem. Jestem im bardzo wdzięczna za wszystko. Jazdy były przyjemnością. Wczoraj zdałam egzamin na Odlewniczej za pierwszym razem....Krzysztofie dziękuję :)

i jeszcze jedno...zanim poszłam na egzamin, wbrew woli Krzyśka - naczytałam się "różności" na temat egzaminu. Przeokropnie się stresowałam, bałam, że zjadają tam w całości kursantów. Ku mojemu zaskoczeniu egzamin wcale nie był taki straszny. Jestem nerwusem a mimo to potrafiłam się jakoś zebrać czego wszystkim życzę....opanowania....wtedy egzamin pozostanie już tylko wspomnieniem. :)
    • kaaatee Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 22.02.12, 18:38
      Jestem mega zadowolona z tej auto szkoły-najwyższa jakość,teoria prowadzona bardzo ciekawie ,zdawalność za pierwszym razem-przynajmniej w moim wypadku:) miałam przyjemność jadzić z Paniem Krzysiem (pozdrawiam serdecznie)- duże poczucie humoru ,anielska cierpliwość, profesionalizm, dogodne godziny jazd oraz nauka bez stresu. Z całą pewnością polecam tą szkołe i nie zamieniła bym na żadną inną :))
      • Gość: MisioPtysio Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.03.12, 11:55
        Zdałem za pierwszym razem więc polecam i polecam:P Dobrze przygotowywują do egzaminu. Jestem bardzo zadowolony! Brać ręcyma i nogyma
    • Gość: Łukasz W Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: 212.160.172.* 07.03.12, 12:18
      Uczą jeździć jak kierowca a nie uczeń. Egzaminator od razu to widzi dlatego egzamin zdaje się łatwo i przyjemnie. POLECAM szczególnie instruktora Krzyśka.
      • Gość: palmiana Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.home.aster.pl 22.08.12, 09:20
        Polecam jazdy u p. Krzysztofa Kamińskiego z Silver - podczas jazd doszkalających nauczył mnie więcej niż moja instruktorka podczas całego kursu... ogromna cierpliwość, poczucie humoru, zaangażowanie... Ciekawe i zabawne są również wykłady teoretyczne w Silverze, prowadzone przez p. Sławomira Moszczyńskiego...
        • Gość: Kursant Polecam tę autoszkołę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.13, 08:49
          Jak w temacie - dzięki tej autoszkole bez większego problemu przy drugim podejściu zdałem egzamin teoretyczny z maksymalną ilością punktów, a wczoraj udało mi się zaliczyć również praktykę i za kilkanaście dni wybieram się po odbiór prawka =)
      • Gość: aga Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.dynamic.chello.pl 11.03.13, 22:53
        Świetna szkoła i kadra. Jazdy miałam z p. Gabrielem i wspominam bardzo dobrze, a doszkalające z Krzyśkiem i byłam zachwycona.
      • diamor4 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 30.11.15, 10:48
        Mam na ich temat mnóstwo pozytywnych opinii. Podobno dobrze tłumaczą i potem łatwiej zdać egzamin.
      • diamor4 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie 30.11.15, 10:50
        Również mam na ich temat mnóstwo pozytywnych opinii. Podobno dobrze uczą.
    • Gość: ania Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.centertel.pl 07.03.12, 21:22
      Witam !
      Polecam tę szkołe jazdy, ponieważ sama niedawno zdawałam egzamin i jestem zadowolona !
      Polecam pana Krzysztofa Kamińskiego ! Ponieważ jest to profesjonalny instruktor i ma ogromne doświadczenie i cierpliwość , a także potrafi świetnie tłumaczy.
      Powodzenia !
      • Gość: Niko8 Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.12, 12:52
        Witam!
        Polecam ten ośrodek, wykłady, które są tam prowadzone są bardzo przydatne szczególnie dla tych którzy nie do końca znają zasady ruchu drogowego.Jeśli chodzi o praktykę - instruktorzy ,, znają się na robocie" tyle powiem...
      • Gość: michala Re: Szkoła SILVER na Modlińskiej W W-wie- opinie IP: *.adsl.inetia.pl 07.05.12, 15:11
        Witam wszystkich przyszłych kierowców! Moja przygoda z prawem jazdy rozpoczęła się na początku grudnia w szkole SILVER w Warszawie. Cały kurs ukończyłam w 3 miesiące. Z przyczyn prywatnych do ostatniego egzaminu przystąpiłam po 2 miesiącach i w tym czasie brałam doszkalania i 30 kwietnia ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM!!! Nie mam wątpliwości, że to zasługa instruktora, p. KRZYSZTOFA KAMIŃSKIEGO . Pan Krzysiu potrafi bardzo dobrze przygotować przyszłego kierowcę do jazdy, wielokrotnie powtarza potrzebne informacje, daje cenne rady i wskazówki. Jest bardzo spokojnym człowiekiem, dlatego też jazda nie jest dla kursanta stresująca. Poza tym wyróżnia się dużą kultura osobistą i kompetencją. Ma indywidualne podejście do każdego kursanta. Co najciekawsze, mimo że miałam świadomość tego, że danego dnia Pan Krzysztof miał za sobą już parę godzin jazdy z kursantami, nigdy nie dał mi odczuć, że jest zmęczony czy rozdrażniony poziomem jazdy lub moimi błędami, które przecież jak każdy popełniałam sporo. Za każdym razem ta sama świeżość i chęć dalszej jazdy, jakby to była pierwsza godzina jazdy. Oprócz ćwiczenia słabszych elementów technicznych dużo jeździliśmy po trudnych odcinkach, na których na samym początku niemal łapałam się za głowę. Na egzaminie nie było rzeczy które były dla mnie nowością i sprawiły mi jakąkolwiek trudność wszystko przerobiliśmy i dopracowaliśmy z Panem Krzysiem na jazdach :)

Chciałam serdecznie podziękować mojemu instruktorowi Panu Krzysztofowi za profesjonalne przygotowanie mnie do egzaminu. Panie Krzysiu dziękuję przede wszystkim za niesamowitą cierpliwość wobec mojej osoby , gdyż zdaję sobie sprawę z tego , że praca ze mną nie zawsze była łatwa. Dzięki Panu przestałam bać się jazdy samochodem i uwierzyłam , że ja także mogę jeździć i to nie tak najgorzej... Polubiłam jazdę samochodem i po zakończonej lekcji już nie mogłam doczekać się następnej. Dziękuję również za wsparcie i za to , że wierzył Pan we mnie bardziej niż ja sama :)
        Pozdrawiam
        Michalina :)
        Bardzo wszystkim polecam szkołę SILVER !!!!
        Fort Piątek ul. Modlińska 310/ 312 Warszawa
        tel. 697640022 :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka