Dodaj do ulubionych

Zła. Miał ktos już tak???

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 10:31
Jestem wściekła!!!Wczoraj zdawałam we Wrocku prawko 2 raz... I co???
Oczywiście nie zdałam. A za co??? Bo nie domknęłam drzwi w samochodzie...
Zrobiłam sobie tylko malutkie kółeczko wokół WORDU za 112 zł......
Obserwuj wątek
    • przeciwcialo Re: Zła. Miał ktos już tak??? 01.02.09, 10:46
      Mnie instruktor zwracał na to uwage. Czasem egzaminator nie domyka
      drzwi celowo. Ja poprosiłam o sprawdzenie drzwi po stronie
      egzaminatora.
    • Gość: Gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 10:52
      Zadanie nr 1 egzaminu praktycznego:

1) sprawdzenie stanu technicznego podstawowych elementów pojazdów
      odpowiedzialnych za bezpieczeństwo ruchu drogowego [...]
      2) właściwe ustawienie fotela, lusterek, zagłówków i zapięcie pasów
      bezpieczeństwa, (jeżeli pojazd jest w nie wyposażony), sprawdzenie
      czy drzwi pojazdu są zamknięte, [...]
      3) upewnienie się o możliwości jazdy, [...]
      4) płynne ruszenie, [...]

Masz obowiązek między innymi sprawdzić czy drzwi pojazdu są
      zamknięte. Jest to element przygotowania do jazdy. Z
      otwartymi/niedomkniętymi jechać przecież nie możemy.
      • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:01
        Ja wiem, że nie można tak jeździć tylko miałam na myśli chamstwo instruktora.....
        • Gość: Gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:04
          Chyba egzaminatora?
          A na czym polegało to chamstwo? Na tym, że wymagał od osoby
          egzaminowanej tego, co powinna zrobić? Tego, co zostało określone
          przez ustawodawcę? Co za cham, który wypełnia swoje obowiązki...
          • bernadetalos85 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 01.02.09, 11:18
            ja tez tak miałam na egzaminie,tylko,ze to ja nie domknęłam drzwi( wkładając
            kurtke na tylne siedzenie)czesto na kursie instruktor zwracał mi na to uwage,
            mowił,ze za to tez oblewają,wiec na egzaminie nie dałam plamy i powiedziałam
            egzaminatorowi,iż pali sie lampka,a to znaczy,ze są nie domknięte drzwi-
            usmiechnął sie i zapytał- jak Pani myśli,ktore to??odpowiedziałam,ze pewnie
            tylnich nie domknęłam. Kiwnął głową, domknął je za mnie:)i ruszyłam:) wiec wg.
            mnie to żadne chamstwo, to ewidentnty Twoj błąd.Egzaminator po prostu sprawdza
            czy nad wszystkich czuwasz.
          • Gość: tsa5 Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.adsl.inetia.pl 01.02.09, 11:20
            no naprawdę, co za cham, człowiek idzie na egzamin a tu od niego wymagają, no
            kto by pomyślał...
            • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:30
              Zdaję sobie sprawę, że to mój błąd... Przyznam się szczerze, że instruktor nigdy
              mi o tym nie mówił i może właśnie to spowodowało ten smutny fakt. Wiem, że
              powinnam sama zwrócić na to uwagę, ale do tego dochodzi jeszcze stres, który
              robi swoje... Nie winie egzaminatora bo miał racje, właściwie to jestem wściekła
              na siebie bo miałam nadzieję... Ale nie kryjmy faktu, iż często egzaminatorzy
              oblewają za błahe rzeczy... I proszę ażeby w moją stronę nikt już nie kierował
              krytyki bo "dołuję" się jeszcze bardziej. Proszę tylko o jakieś zrozumienie. I
              przypominam przyznaję się do błędu ;-))
        • Gość: Adam Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 01.02.09, 16:06
          Sądziłem, że piszesz to ku przestrodze innym, że za takie coś też
          można oblać. Na kursie zresztą zwracają na to uwagę...
          Ale Ty... Wybacz, przeginasz. Oblałaś słusznie i nie myśl o tym
          inaczej.
          Na drugi raz, a może i na całe życie, będziesz wiedzieć.
          Tyle.
          • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:21
            A czy ja Adamie napisałam, że oblałam nie słusznie?????
            • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 01.02.09, 16:28
              Nie przejmuj się. Adam wie lepiej, pozjadał wszystkie rozumy, za to
              my nic nie rozumiemy i nie umiemy czytać:)
              • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:33
                No tak to przecież mężczyzna...
                • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 01.02.09, 16:36
                  hehe, jest to jakiś powód, ale Jego autorytarny ton działa mi na
                  nerwy!
                  • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:38
                    "Ale Ty... Wybacz, przeginasz". A to zdanie??? HEHEHE To już sobie na forum nie
                    można popisać, co za typ...
            • gruba77 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 21.02.09, 11:40
              hej nie przejmuj sie nastepnym razem bedzie lepiej:))
              ja oblałam za pierwszym razem,bo nie pokazałam swiatła STOPU...
    • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 01.02.09, 11:34
      Możesz być zła i wściekła, ale wyłącznie na samą siebie, bo to Ty
      tych drzwi zamknęłaś. Ale cóż... na łuku też nie jest fajnie oblać,
      na mieście też nie jest lepiej (bo było już tak blisko). Następnym
      razem sie uda. Trzeba mieć oczy dookoła głowy:)
      • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:39
        No i jestem zła na siebie. Bo na egzaminatora nie mogę być, ponieważ miał
        słuszną racje. Tylko zadaję sobie pytanie co by było gdym je domknęła? Może bym
        i zdała hehehe ;-) Nie tracę nadziei, chodź kolejny egzamin mam za 2 miesiące bo
        terminy w WORDZIE są okropne...
        • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 01.02.09, 11:46
          nie ma co gdybać. jakbym wcisnęła hamulec o ułamek sekundy wcześniej
          i nie rąbnęła w słupek, to kto wie, może też bym zdała. a to, że nie
          zauważyłaś kontrolki, to się wcale nie dziwie. na pierwszym
          egzaminie chciałam np. ruszyć bez wrzuconego biegu, co normalnie by
          mi do głowy nie przyszło:):):)
          będzie dobrze, wiem, że najgorsze w tym wszystkim są odległe
          terminy, powodzenia
          • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:49
            A teraz masz już prawo jazdy???
            • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 01.02.09, 11:54
              Tak, prawko mam od 2 miesięcy, zdałam za drugim razem:) Tobie też
              tego życzę.
              • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 11:59
                Gratuluję i dziękuje! ;-)
              • Gość: nio Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: 195.116.227.* 01.02.09, 12:01
                niby słysznie że oblałaś,no trudno te drzwi....Ale inny pewnie egz
                by np powiedziął ,, czy jest pani napewno gotowa do jazdy"? to by
                dało do myślenia a on pewnie nic nie powiedzial.mam prawko już oo
                pół roku:)
                życze zdania za 3 razem tak jak ja to miałam:)
                • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 12:03
                  Mam nadzieje, że mi się uda. Bo to tylko stres, a w dodatku kasa... z którą tez
                  nie jest przecież za wesoło...
                  • Gość: nio Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: 195.116.227.* 01.02.09, 12:04
                    stres też dużo robi...PSUJE...
                    • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 12:12
                      Przyznam się szczerze, że teraz gdybym miała iść na prawko to raczej nie
                      poszłabym. Miałam tyle przykrych przeżyć. Wybrałam takiego pana instruktora,
                      który okazał się całkowitą porażką. Później doszłam do wniosku, że ma jakieś
                      problemy ze sobą. Nic nie tłumaczył tylko krzyczał, a to w niczym nie pomagało.
                      Nie wspomnę o fakcie, że moją siostrę (która też robi u niego prawko) wyrzucił z
                      auta, kazał jej się wynosić...
                      • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 13:41
                        a z którym egzaminatorem miałaś jeśli możesz napisać?
                        • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 13:47
                          No nie wiem czy mogę, a zresztą nawet nie wiem czy nie mam właśnie przyjemności
                          z Panem egzaminatorem... ;-))
                        • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 13:48
                          Bo wiem, że egzaminatorzy na to forum też zaglądają ;)
                          • Gość: ula Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:16
                            Na tym forum można spotkać ludzi RÓŻNYCH.
                            Po nazwisku NIE WYPADA pisać.
                            • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:36
                              No właśnie dlatego nie chce tego zrobić.
                      • Gość: Adam Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 01.02.09, 16:10
                        Dlaczego Twoja siostra poszła do tego samego pana, o któtym Ty już
                        coś tam wiedziałaś???
                        Nie pchaj palca między drzwi, bo....
                        Czasem sami sie prosimy o problemy. Naprawdę nie ma innych
                        instruktorów?????????
                        • Gość: Aga Rdo julki IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.09, 16:18
                          Słonko drogie wiem że trudno Ci narazie pogodzic sie z porazka,ale
                          to minie...dam Ci dobra rade;skumuluj swoje siły i postaraj sie
                          zdobyć wcześniejszy termin......bo długie czekanie nie jest
                          dobre.Jedż tam raniutko i czekaj ze dwie godziny i wychacz
                          termin...na przykład tygodniowy.Ja tak zrobiłam po trzecim oblanym
                          egzaminie...i czwarty zdałam.A co do instruktora to zawsze mozesz
                          zmienic.Ja to zrobiłam po drugim oblanym egzaminie.I pamietaj nie
                          rezygnuj z marzeń...i prawa jazdy.Pozdrawiam serdecznie......
                          • Gość: julka Re: Rdo julki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:23
                            W końcu jakieś miłe słowa. Dziękuję Aga! ;-))
                        • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:26
                          Poszła do tego samego instruktora z różnych powodów,a co najważniejsze zaczęło
                          prawko chyba 2 tyg. później odemnie, a więc nikt nie wiedział co to za
                          człowiek... Dlaczego mnie krytykujesz? I co do wyżej umieszczonej Twojej
                          wypowiedzi.: Przyznałam się do błędu i wiem, że nie zdałam ze swojej winy. Może
                          inna osoba nie popełni takiego samego błędu jak ja...
                          • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.09, 16:29
                            ale przeciez ja Cie nie krytykuje......ja tylko dawałam rady....
                            • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:32
                              Przepraszam to nie było do Ciebie tylko do Adam. Tobie podziękowałam ;-)
                              • Gość: Adam Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.vlan356.dengo.lubman.net.pl 01.02.09, 16:38
                                Nie krytykuję, lecz piszę co myślę.
                                Co do powodu niezdania - wyjaśniłaś wyżej, więc już chyba rozumiesz
                                w czym rzecz:-).
                                Co do Twojej siostry... rozumiem, dowiedziała się za późno, ale
                                chyba jeszcze nie na tyle późno, aby nie naprawić błędu?
                                Wątek o wrednych instruktorach jest aktualnie pisany... Poczytaj.
                                • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:40
                                  Instruktor powiedział, że nie wystawi jej zaświadczenia dopóki nie zapłaci mu
                                  całej kasy. Zapłaciła. I miała stracić 1350 zł??? Przecież te godziny musiała
                                  wyjeździć!
                            • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.09, 16:33
                              I pamietaj w poniedziałek najdalej we wtorek leć...po nowy
                              termin....i jeszcze jedno w Wordzie puszczaja nowe terminy na
                              soboty.......więc warto walczyc o termin.......A na czym zdawałaś????
                              Panda czy Clio?
                              • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 16:37
                                Na Pandzie bo tym autem mi się lepiej jeździ. Myślisz, że w piątek mogą być
                                jakieś terminy wolne? Bo tylko wtedy mogę pojechać. Do Wrocka mam aż 60 km.
    • permanentne_7_niebo Zła. Miał ktos już tak. 01.02.09, 16:37

• Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.09, 19:24
        myślę że każdy dzień jest dobry:)Tylko badz rano o 7....i bierz
        numerki tak co piaty.....i patrz na tablice...czy sie coś zmienia.Ja
        to nawet podsłuchiwałam ludzi przy okienku ,i tak własnie wyrwałam
        swój termin,,bo kobitka rezygnowała z Pandy na rzecz Clio.....i
        uprosiłam kobiete w okienku o zatrzymanie mi tego terminu:)i udało
        mi sie....Od 20 stycznia jestem kierowca.I powiem Ci jeszcze ze
        pisałam w miedzy czasie odwołanie od jednego egzaminu,bo pan
        egzaminator naprawde był chamski.....i do tej pory czekam na
        odpowiedz>tak wiec termin szybki ,to po pierwsze ,po drugie nie
        słuchaj ludzi pod wiata,bo idzie zdurniec....Najgożej jak sie nakre
        caja.A po trzecie zastanów sie jakie masz braki?Bo bądzmy szczerze
        kazdy poczatkowy jakies ma.Lepiej czasem dokupic troche wiecej
        godzin...Ja jestem z Wrocławia wiec było mi łatwiej bo znam to
        miasto,i ten teren tez.
        • Gość: staś Re: Zła. Miał ktos już tak. IP: *.idc.net.pl 01.02.09, 20:16
          Do tego co napisała Aga dorzucę jeszcze :
          Przed ruszeniem, oprócz innych rzeczy, rzuć okiem na kontrolki. Jakakolwiek
          czerwona wyklucza ruszenie. Zastanów się co oznacza i popraw to.
          Powodzenia
          • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 01.02.09, 20:47
            Tak Stas ma racje.....:)kontrolki ...sa wazne...i włacz swiatła.
            • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 05:39
              Tyle dobrych rad. ;-) Mam nadzieję, że na następny raz wszystko pójdzie po mojej
              myśli ;-)
              • permanentne_7_niebo Re: Zła. Miał ktos już tak. 02.02.09, 06:46
                No widzisz? :)
    • adam-1972 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 02.02.09, 11:05
      Julka ty jakaś tepa jesteś a nie egzaminator złośliwy może ty sie
      nie nadajesz na kierowce jak tak zapominasz
      • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.09, 13:15
        Adamie! Nie możesz twierdzić, że jestem tępa bo mnie nie znasz. A co do
        wypowiedzi, które umieszczam na forum to one o niczym nie świadczą. W
        rzeczywistości zapewne sam jesteś mało inteligentnym człowiekiem, skoro używasz
        takich słów wobec osoby, z która nigdy nie rozmawiałeś... i nie będziesz
        rozmawiał!!!

PS. Nie, każdy człowiek jest urodzonym kierowcą!!!
        • Gość: aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 02.02.09, 19:56
          Adam 1972????????????????????????????to rocznik twego urodzenia:)
          Chyba tak ......i wkraczasz w kryzys wieku sredniego....To juz ten
          etap??????????????????????nie martw sie jeszcze troche pozyjesz...a
          Viagre wynaleziono ...wiec nie rozumiem skad tyle w Tobie
          złości,kolego .Odpuśc julce,kazdy ma swoja szansę.........Pozdrawiam.
          • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.09, 21:09
            Aguś! Mądre słowa!!! Moim zdaniem forum jest po to, aby doradzać, a nie tu mi
            jakiś koleś wyskakuje, że jestem tępa... A zresztą co on może o mnie wiedzieć...
            Ja w siebie wierzę. Tylko, że za bardzo emocjonalnie podeszłam do 2 pierwszych
            egzaminów. Za każdy razem gdy wychodziłam z auta to od razu w płacz... Wiem jest
            żałosne... Ale już taka jestem nie potrafię się pogodzić ze swoją porażką. Nie
            tym razem to następnym zdam hehehehe ;-)
            • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.09, 11:43
              No i tak trzymaj......i termin załatwiaj szybko...
    • adam-1972 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 03.02.09, 12:17
      Julka to dlaczego masz uwagi do egzaminatora że był złośliwy to on
      cię egzaminował i musiał cie oblać za twoją nieuwagę a przeciesz to
      twoja ewidentna wina a zwalasz ją na innych. bardzo dobrze zrobił bo
      jak sie ktoś nie nadaje to niech się dalej uczy (zamykać i otwierać
      drzwi)
      • Gość: aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.09, 12:39
        A TY Adamie dalej.......o tym czy sie ktoś nadaje czy nie.....A kim
        jestes żeby to oceniać....i czy ktos Cie o to wogóle
        pyta?????????????????????????????????????????????????????????????A
        sio sio..........kury ustawiać w innym kurniku......moze a domu
        własnym.
    • adam-1972 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 03.02.09, 13:08
      egzaminatorem w Warszawie
      • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.09, 13:17
        Miło mi ......panie egzaminatorze,(jesli oczywiście to prawda)Ale i
        tak uważam żeś zbyt surowy:)A julka na kolejnym egzaminie,bedzie
        juz pamietac.I mój drogi mam pytanie czy jestes na codzień tez tak
        surowy:)
    • adam-1972 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 03.02.09, 13:42
      Taką mam prace jak wiesz w samochodach są kamery i nagrania są
      przeglądane więc dlaczego mnie mają karać ze kogość przepusciłem
      mimo popełnionych błędów.
      a co do julki to mnie zdenerwowało to że obwiniaegzaminatora który
      wykonuje swoją prace
      • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 18:06
        Za to ty mnie też denerwujesz !!! Nie mam ochoty Ci się z czegokolwiek
        tłumaczyć! Myślisz, że jesteś egzaminatorem to wiesz wszystko o innych? Nikogo
        nie obwiniam!!!! Napisałam, że przyznaje się do błędu. I PROSZĘ CIĘ NIE DENERWUJ
        MNIE BO MAM NA CO DZIEŃ WOKÓŁ SIEBIE WIELU LUDZI, DZIAŁAJĄ MI NA NERWY A JEDNAK
        MUSZĘ ICH ZNOSIĆ!!! A ty jak będziesz miał takie podejście do innych to nie
        znajdziesz szacunku u nikogo (oczywiście pomijam fakt, że jesteś egzaminatorem,
        bo ten zawód w niczym Cię nie usprawiedliwia!)
        • Gość: aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.09, 19:46
          Julko teraz Ty niestety ode mnie oberwiesz:(Odpuśc Adamowi.......On
          tez ma troche racji...........Niestety czesto jest tak że nie
          jestesmy wobec siebie wystarczajaco krytyczni.Nerwy
          nerwami....jednak jeśli chodzi o jazde samochodem to powinnismy sie
          raczej wykazac stalowymi nerwami...No bo jak nas tak ktos na drodze
          wyprowadzi z równowagi to co tez zapomnimy zamknać
          drzwi????????????????????????????lub jeszcze coś innego
          głupiego.Sama powiedziałas cenne słowa że do pierwszych egzaminów
          podeszłas zbyt emocjonalnie....tak wiec odpuść....Nerwy na wodzy i
          szybki termin......i idz i zdaj.
      • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.09, 19:52
        adamie raczej mądry z Ciebie człowiek skoro jestes
        egzaminatorem.Wiem ile to wymaga samozaparcia i nauki i cięzkiej
        pracy.....Ale to Twój wybór....pewnie tez lubisz to co robisz,skoro
        po pracy tu na forum zaglądasz....Wiec mam propozycje dla
        Ciebie,badz takim dobrym mentorem przyszłych niedoszłych
        kierowców.Troche wyrozumiałości jeszcze nikogo nie powaliło.A
        autorytetem stac sie to chyba nielada wyzwanie.?Pozdrawiam
        serdecznie.
        • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.09, 20:13
          Masz racje. Muszę przeprosić Adama. A więc oficjalnie: Adamie przepraszam Cię i
          masz racje ;-) Ale chciałabym, żebyś mnie również zrozumiał... Przepraszam za
          tamten wpis po prostu nie mam dziś za dobrego dnia i wyżyłam się na niewinnym
          człowieku. Jeszcze raz PRZEPRASZAM!
          • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.09, 20:18
            Brawo.................................i dziękuję.
            • Gość: staś Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.idc.net.pl 03.02.09, 20:29
              Julko, nie dołuj się.
              Zrobiłaś błąd, cóż zdarza się.
              Nie znaczy to, ze się nie nadajesz, po prostu zrobiłaś błąd.
              Wyciągnij wnioski, przemyśl i działaj.
              • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.02.09, 20:36
                Stasiu Julka poradzi sobie następnym razem....a My ja wesprzemy.
                • Gość: bebe Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 00:22
                  Gość portalu: Aga napisał(a):

> Stasiu Julka poradzi sobie następnym razem....a My ja wesprzemy.
                  A mnie kto wesprze? Buuuu, chlip chlip... Chyba muszę założyć nowy wątek, żeby mnie ktoś pocieszył... Jeden głupi błąd na egzaminie i po sprawie. Nigdy już takiego nie popełnię, ale tyle jeszcze głupich błędów zostało do zrobienia za każdym kolejnym razem, że całe życie mogę sobie zdawać... Dlaczego najwięcej uczę się na egzaminie, a nie na jazdach?
                  • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 14:28
                    Ja Cię pocieszę! Na pewno zdasz. Wystarczy wierzyć w siebie i nie dołować się
                    każdym niezdanym egzaminem. Bo to jeszcze gorzej...
                  • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 16:15
                    Ja Ci powiem,dlaczego najwięcej uczysz się na egzaminie-na egzaminie
                    są profesjonalnie przygotowani ludzie do pracy,byle gląb nie
                    zostanie egzaminatorem,a z instruktorami bywa różnie....
                    • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 17:52
                      A kuku kuku...ja moge więcej ludzi pocieszać.......A co do
                      profesjonalizmu o którym pisze gośc......zgadzam sie....i szkoda że
                      nic juz nie pisze Adam 1972,z nim lubiłam polemizować:)
                      • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 17:59
                        Może Adam 1972 się odezwie.
                        Adamie,czekamy i do rozmowy zapraszamy.
    • adam-1972 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 04.02.09, 18:02
      witam nie pisałem bo w pracy byłem, a co do julki nie poddawaj się
      bo średnia zdawalność jest za trzecim, czwartym razem dzisiaj
      rozmawiałem z osobą która ma juz za sobą 11 oblanych egzaminów i
      nadal próje
      • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:10
        Wiem,że to nie na temat,ale adamie 1972 możesz napisać,jaka jest
        zdawalność na wyższe kategorie?
        Kogokolwiek pytam,to mówią,że zdawalność jest bardzo wysoka,ale
        znajomi zdali za trzecim,czwartym razem.
        Jak jest faktycznie?
      • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 04.02.09, 18:42
        Zastanawiające jak dziewczyny zmieniły ton wypowiedzi, gdy Adam
        wyjawił czy się zajmuje. Najpierw zjechały od góry do dołu, a
        teraz "proszę, przepraszam, dziekuję", zapraszamy do rozmowy. Jest
        jakaś magia w słowie "egzaminator"???:):):)
    • adam-1972 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 04.02.09, 18:24
      jest troche wyższa tak za drugim,trzecim razem ale te osoby mają
      trche lepiej bo mają już jakieś doświadczenie na osobowych
      • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 18:26
        Dzięki serdeczne za odpowiedź.
        • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 19:00
          Sądzę, że nie ma magii w słowie egzaminator. Adam miał rację bo pierwsze słowa
          jakie zamieściłam na tym forum potwierdzały fakt, iż oskarżam egzaminatora, a on
          miał przecież rację. Adamie: Nie poddam się, bo przerwanie kursu nie ma sensu...
          Będę próbować do skutku ;-D, a na pewno mi się kiedyś uda hehe. Pozdrawiam
          • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 19:59
            A ja tam lubie Adama1972:)I jest miłe jak ludzie są,mili........I
            moze to podryw??????????????????????????Na egzaminatora:)))))
            • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 04.02.09, 20:04
              A to nie Ty napisałaś do Adama:

"Adam 1972????????????????????????????to rocznik twego urodzenia:)
              Chyba tak ......i wkraczasz w kryzys wieku sredniego....To juz ten
              etap??????????????????????nie martw sie jeszcze troche pozyjesz...a
              Viagre wynaleziono ...wiec nie rozumiem skad tyle w Tobie
              złości,kolego .Odpuśc julce,kazdy ma swoja
              szansę.........Pozdrawiam."

Fajny sposób na podryw:):):)
              Adam, co Ty na to?;D
              • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 20:20
                Nie podrywajcie adama 1972,bo jak traficie na niego na egzaminie i
                czasami okaże się,że ten egzaminator,to adam,to będziecie jeszcze
                bardziej zestresowane.
                Coś o tym wiem.
                • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 04.02.09, 20:26
                  ooooo, to ja mogę podrywać Adama, bo już zdawać nie będę:)
              • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 20:32
                Eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ale Ty
                szczujesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!no co Ty na żartach
                się nie znasz?
                • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 20:34
                  Ja też już zdawać nie muszę.....Wiec Adamie uwazaj.
                  • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 20:39
                    A ja zdawać muszę ale Adam chyba pracuje w innym WORDzie.
                    • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 04.02.09, 20:42
                      buhahahahaha, Adam się już chyba tu nie pojawi:):):)
                • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 04.02.09, 20:39
                  eee tam, zaraz szczujesz! A myślałaś, że ja tak wszystko na
                  poważnie?:) Ale jednak czytając posty widać wyraźną zmianę tonu
                  wypowiedzi, aż mnie to rozśmieszyło:):):)
                  Na żartach się znam, to było podkręcanie dyskusji:)
                  • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 20:44
                    W tej dyskusji powinien wziąść udział Adam1972.Mój egzaminator miał
                    na imie
                    Przemek.......................Przemysław,Przemuś....................J
                    ednak wolałabym Adam.
                    • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 20:46
                      Julko a co Ty o tym sądzisz _podyskutujemy z Adamem
                      jeszcze???????????????????????????????????
                      • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 20:50
                        Adamie 1972,egzaminujesz na wyższe kategorie?
                        Może będę miała adama na egzaminie,więc dobrze wiedzieć,czy brać Cie
                        pod uwagę,że to Ty.
                      • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 04.02.09, 20:53
                        Nie wiem czy Adam będzie zainteresowany taką dyskusją, bo stworzył
                        nam się off topic pod tytułem "Ach Ci egzaminatorzy", analogicznie
                        do "Ach Ci instruktorzy". W instruktorze to co druga kursantka się
                        kocha, a w egzaminatorze chyba rzadko. Może też by tak
                        chcieli???:):):)
                        • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 20:56
                          Chcą,napewno chcą.
                        • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 20:58
                          Ales wątek wymyśliła Eliiiiiiiiiiiiiii:)A tak serio to raczej cieżko
                          do egzaminatorów wzdychać.....Z instruktorami tyle godzin się
                          jeżdzi...a z egzaminatorami?????????????parę chwil..........Swoją
                          drogą tu wystarczyło nam pare kliknieć..ha ha ha
                          • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 21:05
                            Tośmy chłopa wystraszyły:)i skończyło się rumakowanie........
                            • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 21:10
                              Adamie 1972 jesteś duuuużym chłopcem,odezwij się.
                              Egzaminator-tchórz-nieee,to nie podobne do osoby wykonującej tak
                              wspaniały zawód.
                              • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.02.09, 21:12
                                Koleżanka gość dobrze motywuje.........Adamie 1972 czekamy odezwij
                                sie:)
                                • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 05.02.09, 12:17
                                  I nastała taka cisza!!!!!!!!!!!!!!!!!więc jak tam Julko Twój
                                  wcześniejszy termin?Zdobyty?
                                  • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 15:32
                                    Adam na pewno się odezwie. Zapewne jest w pracy. Jeszcze nie zdobyłam jutro będę
                                    zdobywać ;-)
                                    • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 05.02.09, 15:37
                                      telepatia, czy co? pisałyśmy prawie w tym samym czasie:)
                                  • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 05.02.09, 15:34
                                    Julka pewnie koczuje całymi dniami i nocami pod WORDem i nie ma
                                    czasu pisać na forum:)
                                    • Gość: Julia 13 zdałam za 2 razem we Wrocławiu - wnioski. IP: *.tktelekom.pl 05.02.09, 15:56
                                      hej. wczoraj zdałam we Wrocławiu za drugim razem. jestem w szoku bo
                                      wydawało mi się, że to jest niemożliwe. Moje wnioski sa takie:

po pierwsze dobra szkoła. chodziłam do różnych trzech. sprawdzaja
                                      sie szkoły z czołówki rankingu WORDa.

po drugie ludzki egzaminator. obojętnie jak jeździsz jak ktoś chce
                                      się czepić to i tak się czepi. pierwszy egzaminator na mnie
                                      krzyczał: "jak pani jeżdzi.." "no i coo pani robi??" a drugi mówił
                                      spokojnym tonem, nie podpowiadał ale dawał swoją wypowiedzią do
                                      myślenia.

po trzecie dobra pora. 1 mój egzamin o 17.00. masakra, korki,
                                      zdenerwowani kierowcy, egzamin trwał 50 minut. drugi egamin, godzina
                                      10.00 spokój na drodze, mało samochodów, ryzyko popełnienia przeze
                                      mnie błędu mniejsze, egazmin 30 minut - zdany :)

ludzie trzymajcie się bo wielu zdaje kilka razy, na 5 osob z mojej
                                      grupy zdały 2. niektórzy zdają po 5-6 razy. to normalne we
                                      Wrocławiu. oczywiście gratuluję tym którzy za 1 razem zdali!!
                                      pozdrawiam!!
                                      • Gość: julka Re: zdałam za 2 razem we Wrocławiu - wnioski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 17:26
                                        Nie koczuję pod WORDEM hehehe tylko w szkole byłam i się edukowałam! ;-))
                                        • Gość: gość Re: zdałam za 2 razem we Wrocławiu - wnioski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 17:51
                                          A Adam 1972 dalej w pracy?
                                          • Gość: julka Re: zdałam za 2 razem we Wrocławiu - wnioski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.09, 20:21
                                            Hm... może się wstydzi, będzie mile zdziwiony jak przeczyta rozmowy na swój
                                            temat hihihihi ;-))
                                            • Gość: Aga Re: zdałam za 2 razem we Wrocławiu - wnioski. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.02.09, 20:40
                                              Adam Adam1972,,,,tak sie o niego martwicie?????????????????A o mnie
                                              nikt nie spyta????????????????????????????????a ja dziś swój wielki
                                              dzień miałam i Audi męża doginałam......Za sterami
                                              oczywiście...................
                                              • Gość: Aga Re: zdałam za 2 razem we Wrocławiu - wnioski. IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 05.02.09, 20:42
                                                Jula Ty jutro tam walcz ostro bo warto.........................wiesz
                                                jak super jechać bez L na
                                                dachu................................................................
                                                ...............................marzenie..............................
                                                .....................................................................
                                                ...rewelacja.........................................................
                                                ......
                                              • Gość: julka Re: zdałam za 2 razem we Wrocławiu - wnioski. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 15:47
                                                Mam termin za niecałe 2 tygodnie ;-)
    • adam-1972 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 06.02.09, 20:25
      Witam dziewczyny nigdy ni mówcie że zdawać nie musicie bo jest coś
      takiego jak punkty karne które można szybko zebrać lub alkohol i
      prawko do urzędu na przechowanie zostaje wysłane
      • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:29
        Witaj Adamie 1972,długo Cię tu nie było,ale fajnie,że wróciłeś.
        A zdawać egzamin-to czysta przyjemność.
        Takie jest moje zdanie o egzaminie.
    • adam-1972 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 06.02.09, 20:37
      Podam wam receptę na to by zdać egzamin na prawko
      - przestrzegać przepisów ruchu drogowego
      - nie dać egzaminatorowi powodu do użycia hamulca
      - nie dać powodu do tego by złapał za kierownice
      - i mieć trochę pojecie o technice jazdy (plac manewrowy)
      Przestrzegając te w/w punkty to nie ma siły by nie zdać egzaminu
      • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 20:43
        A możesz podać receptę ,jak "spokojnie" zdać egzamin na jedną z
        wyższych kategorii,gdy trafię na egzaminatora mądralę,który przez
        cały egzamin gada.
        • adam-1972 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 06.02.09, 20:48
          to co niech gada jedź spokojnie a tak w nawiasie rozmowa raczej
          rozładowuje stres
          • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 21:05
            Ten egzaminator chce,aby jechać szybko i opowiada,jak to dzisiejsza
            młodzież wolno jeżdzi.
            Moim zdaniem wprowadza niepotrzebny stres.
      • mdrive Re: Zła. Miał ktos już tak??? 06.02.09, 20:46
        ...no i jeszcze jeden punkt:
        żeby żona egzaminatora nie przypaliła mu rano jajecznicy, bo zły będzie! :):):)
        • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.09, 21:37
          Witam Adama.Oj drogi egzaminatorze o jakich procentach Ty tu
          piszesz????????????????????????????????????????My jesteśmy grzeczne
          dziewczynki:)
          • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 06.02.09, 21:40
            Julka jestes wielka-termin super:)Tylko teraz zdaj................i
            bądz dobrej myśli>.....................i odzywaj się tutaj ,ja
            chętnie będę Cię wspierac...może cos podpowiem:)No widzisz opłacało
            sie powalczyć...zawsze dwa tygodnie to nie dwa miesiące:)
            • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 10:47
              O czym Adam pisze? Przecież tu nikt nie pije alkoholu!!! ;-) Mam dobre
              przeczucie co do egzaminu, mam nadzieję, że zdam. Nadzieja i dobra myśl to
              połowa sukcesu, a druga połowa leży w moich rękach ;-) Czuję się na siłach żeby
              zdawać, sądzę, że mi się uda. Może bym i zdała za 2 gdyby nie te nieszczęsne
              drzwi hehe, których oczywiście nie zamknęłam z swojej winy ;-) Ale to przeszłość
              i nie ma co gdybać... Dziękuję Aguś za wsparcie. ;-)
              • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.09, 20:15
                Tylko nie rozlużnij sie zanadto na egzaminie:)i odzywaj się.....tu
                czasem...może i Adam cos napisze po pracy...i o pracy:)
                • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.09, 20:21
                  Adam po pracy może napisać,o pracy napewno nie napisze.
                  A byłoby co pisać...
                  • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 07.02.09, 20:42
                    No fakt ....o pracy za duzo nam tu nie napisze......ale zawsze
                    coś.....cos małego.....
                    • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 12:42
                      Na pewno coś napisze. Musimy być cierpliwe. Adamie: Mam pytanie: Skoro jesteś
                      egzaminatorem to napisz nam jak to jest? Dużo osób oblewasz każdego dnia? I
                      jakie błędy dopuszczasz wśród zdających osób?
                      • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 08.02.09, 12:46
                        Hejka......byłam dzis na giełdzie.......samochodowej,i nic nie
                        znalazłam...
                        • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.09, 13:09
                          Nie wiem,skąd jesteś,ale może są jakieś regionalne gazety
                          typu:anonse,oferta.
                          W tych gazetach jest dużo ogłoszeń ,może byś coś znalazła.
    • adam-1972 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 08.02.09, 19:10
      Julka ja nikogo nie oblewam to kursanci sami się oblewają ja im
      tylko ich błędy wytykam ja po prostu przestrzegam pewnych norm
      przepisów które mnie obowiązują bo jak ich nie będę przestrzegał to
      stracę prace.
      Tak jak pisałem wcześniej nie można pozwolić dać szansy
      egzaminatorowi użyć hamulca i dać mu złapać za kierownicę.
      Powodzenia na egzaminie
      • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 08.02.09, 19:25
        A mi egzaminator i chwycił raz za kierownicę i przyhamował (wiem, że
        nie ma się czym chwalić). Stwierdził "proszę sie nie przejmować,
        jedziemy dalej". Egzamin zdany.
        • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 09.02.09, 21:24
          A ja na swoim egzaminie cały czas gadałam.....to znaczy na głos
          wyrażałam swoje zamiary zwiazane z ruchem na drodze......po
          co????????????????po to żeby żaden złośliwy egzaminator nie nacisnął
          mi na hamulec.......np.podczas wyjazdu z
          podporzadkowanej....mowiłam:ja tylko podjeżdżam........i obserwuje
          sytuacje na drodze:)i to działa -zdałam:)
          • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.09, 16:10
            Hm... to może ja też tak zrobię... ;-)
            • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.02.09, 20:07
              wiesz co Julka mówienie na egzaminie pomaga egzaminowanemu-a
              egzaminatorowi utrudnia np.jesli trafisz na złośliwca
        • aisha_25 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 10.02.09, 20:20
          Mi też egzaminator raz przyhamował ale wynik pozytywny:)))
          • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 11.02.09, 15:18
            To miałaś szczęście:)Gratuluję.
            • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 14.02.09, 12:36
              Halo halo,Adam sie nie odzywa ,Jula sie nie odzywa.......ale tu zima:
              (
              • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.09, 13:47
                Zdałam, zdałam, zdałam!!!!! ;-) Miałam egzamin o 7.00. Jestem szczęśliwa, chodź
                nie mogę w to jeszcze uwierzyć... ;-)
                • eliiii Re: Zła. Miał ktos już tak??? 16.02.09, 14:08
                  Super, super, super!!!!:) Serdeczne gratulacje:):):)
                  • Gość: gość Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 14:22
                    Gratuluuuuuuuję.
                    Super jest zdać.
                    Skądś znam to uczucie.
                    • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 17:26
                      Dziękuję wszystkim za gratulacje, ale też za miłe słowa, które mi pomogły!!! ;-)
                • aisha_25 Gratulacje:) 16.02.09, 17:42
                  Gratulacje:))) ja zdałam dokładnie tydzień temu i chyba dopiero uwierzę jak
                  odbiorę plastik i usiądę za kierownicą:)))
                  • Gość: julka Re: Gratulacje:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.09, 19:19
                    To jest pewnie miłe uczucie siąść za kierownicą bez L !!! ;D
                    • Gość: Aga Re: Gratulacje:) IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.09, 08:48
                      Gratuluję....no widzisz opłacało się posłuchac kolezanki:)i termin
                      wczesniejszy wychaczyc.......cieszę się ogromnie:)a ja od soboty mam
                      swoje własne autko i codziennie jezdzę:)bez
                      LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL na dachu.A nasz Adam dalej
                      milczy.Pozdrawiam Cie serdecznie.......i powodzenia w dalszej nauce:)
                      prowadzenia samochodu.
    • adam-1972 Re: Zła. Miał ktos już tak??? 21.02.09, 21:15
      Gratulacje Julka
      • Gość: Aga Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 22.02.09, 14:31
        i odezwał....sie nasz Adam.Julka Twoja kolej
        • Gość: julka Re: Zła. Miał ktos już tak??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 20:08
          No już jestem ;)) hehe Co tam słychać u miłych kierowców? Dziękuję Panie Adamie! ;-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka