GoĹÄ: adser IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 16:11 i sie zaczelo niestety... najazd terrorystow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Towarzysz Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.10, 16:31 Dyskoteki w kościołach i nowe meczety hasłem przewodnim Zjednoczonej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kris Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.grupa5.com.pl 25.02.10, 16:31 Belgia już padła... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Imaeel. Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.10, 16:33 Nazywanie ich terrorystami jest conajmniej tak głupie, jak nazywanie Niemców Nazistami, tylko dlatego, ze w ich kraju ten "problem" istniał... swoją drogą jakkolwiek bym tolerancyjny nie był względem innych religii, to ciekawi mnie kiedy doczekamy się jakiegoś np Katolickiego kościoła w kraju muzłumańskim... NIGDY. no i tu jest niestety pies, że tak powiem, pogrzebany. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hej Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.grupa5.com.pl 25.02.10, 16:35 w końcu nas załatwią terroryści, ale spoko potem dorwą ich chinczycy! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: polo Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.02.10, 16:39 do adser NIE OBRAŻAJ LUDZI !!!!!!!!!!!!!! Nie każdy Muzułmanin jest terrorystą! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: !! Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: 217.112.119.* 14.03.10, 10:04 Zgadza się, nie każy , ale wystarczy, że 1/4. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asdas Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.grupa5.com.pl 25.02.10, 16:53 do Imaeel. masz rację, oni NIGDY nie pozwolą na np.Katolicki kościół z prostego względu, nie chcą mieć w przyszłości takich problemów jak europa z wyznawcami iudaizmu. Nadmierna tolerancja nie gwarantuje nigdy tego że ten któremu ją okazujemy ją doceni i nie odbierze jej jako naszą słabość i bezsilność... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: larsen Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.adsl.inetia.pl 25.02.10, 17:33 czytając czasem to forum, dochodzę do wniosku, że współczesna architektura jest zbyt techniczna, a za mało humanistyczna. Pewnie żaden z ignorantów wypowiadających się powyżej nie wie, że my mamy swoich "rdzennych" muzułmanów. Tatarzy, których oddanie Polsce było doceniane i nagradzane jeszcze przed II wojną światową, powinno teraz krępować języki tych, którzy wypisują uogólniające hasła. Do szkoły podstawowej, a nie budynki projektować! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gośc Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: 195.116.98.* 25.02.10, 17:58 Ludzie troche tolerancji.Naoglądaliście sie CNN i uważacie że każdy muzułmanin to terrorysta.To przecież nieprawda ... www.nokaut.pl/motoryzacja/#pid=38177 Odpowiedz Link Zgłoś
flaniermeile Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora 25.02.10, 18:09 Szkoda, że wrzucili jedna nic nie mówiącą wizkę. Jak to ma wyglądać względem otoczenia? Poza tym czy to ma być kolejny pompatyczny przewymiarowany meczet za saudyjskie pieniądze, jakich parę ostatnio budują, np. w Londynie koło stadionu olimpijskiego? Ostatnio czytałem artykuł o meczetach w Bośni budowanych po wojnach lat '90 - dawne miały ludzką skalę, dużo ornamentyki. Teraz buduje się wielkie przytłaczające obiekty, o "zimnym" wystroju. A chyba ten będzie wyglądał podobnie. No to współczucia dla muzułmanów, jeśli chcą się tym budynkiem promować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: olo Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.icpnet.pl 25.02.10, 19:23 Powiem dosadnie WY PIE ****Ć z europy nikt was tu nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kron Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.chello.pl 25.02.10, 20:00 muezin narazie nie będzie wył, ale wiecie dobrze ze to tylko kwestia czasu a będzie was budził rano zawodzący arab Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.chello.pl 25.02.10, 20:37 troche przykro mi jak czytam wasze komentarze, tak, jestem muzlumaninem, moze ktos napisze cos o samej "bryle" ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.10, 20:49 przyzwyczaj się na tych forach wypowiadają się tylko de***e, normalni polacy(pocieszę cię jest ich dużo)mają gdzieś to forum i tych dziwaków co piszą nad tobą(co nie znaczy że na nie nie wchodzą) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: oralB Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.chello.pl 25.02.10, 21:15 ^^^sam jesteś debilem!!! nie obrażaj innych!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: asd Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.adsl.alicedsl.de 25.02.10, 21:20 POLSKA SCHODZI NA PSYYY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: co mnie to Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.chello.pl 25.02.10, 21:23 a co mnie to obchodzi co było gdy w Polsce byli Tatarzy, skoro ich ziomale popsuli moje ulubione dwie wierze w NY! i za to ich nie lubię-sami za czeli! A co by było gdyby tak ktoś ich meczet wysadził? ciekawe jak by się oni wtedy czuli! zamiast modlić się do tego Allacha niech też trochę myślą co robią, to może by ich ktoś lubił! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JAAAAAAA Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.icpnet.pl 25.02.10, 21:36 LUDZIE !!!!!!!!!!!! Chcecie islamizacji europy ??? Ja sie was o to pytam czy chcecie by wasze wnuki miały na imie Mahomet ? Bo to do tego dąży i nikt normalny tego nie zaakceptuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dsa Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.chello.pl 25.02.10, 21:56 PSIA JEGO MAĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qba Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.compnet.com.pl 25.02.10, 22:06 nie chceta sie do kosciola chodzic wiec co lamentujecie teraz Wasza wina, wasza wielka wina Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kron Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.chello.pl 25.02.10, 22:42 haha, juz wkrótce skowyt araba z minaretu będziecie mieli w uszach każdego dnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tobin Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: 78.146.143.* 25.02.10, 22:53 Zmieniacie temat, chodzi tu przecież o projekt, dlaczego piszecie o islamie na stronie poświęconej architekturze? Nie rozumiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: misiu Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.ghnet.pl 25.02.10, 23:07 Sympatyczny projekt - fajnie, że muzułmanie w stolicy będą mieli godne miejsce do modlitwy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Piotrek Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: 109.243.33.* 25.02.10, 23:18 Szkoda mi was... Na szczęście społeczeństwo nie jest tak ograniczone i nietolerancyjne jak 90% osób, które wypowiedziały się powyżej. Podejrzewam, że żaden z was nie zna ani kultury Islamu, ani nie zna żadnego Muzułmanina. Niektórzy jak asdas nie wiedzą chyba o czym piszą bo Islam to jednak co innego niż Judaizm. Chyba niestety coraz bardziej skłaniam się do przyznania racji słowom marszałka Piłsudzkiego: "Naród wspaniały, tylko ludzie ch*e" :| Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: handmade Re: Warszawski meczet od saudyjskiego sponsora IP: *.chello.pl 25.02.10, 23:22 zjedzą nas i wysrają!! Odpowiedz Link Zgłoś