Gość: ahoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 20:23 j.w. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: architekt22 Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 09.06.05, 20:35 to poszukaj innego, sa BARDZO ciekawe, np erotyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spacedreamer Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.05, 21:19 ...albo filatelistyczne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ____ Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! IP: *.do.pl / *.generacja.pl 09.06.05, 22:43 a ja sie zgodze. Jak forum sprowadza się do problemów jaka wysokosc mieszkania?? itp to faktycznie fora filatelistyczne, erotyczne a nawet post o projekcie za sex są frapująco ciekawe...no ale może się to zmieni oczywiście nie dzięki mnie bo ja jestem ten niedobry. mimo to monitoruje i czekam na lepsze czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahoj Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 07:48 no właśnie o to chodzi ! Niektóre tematy wzbudzają nadzieję na ciekawą wymianę zdań , lecz wkrótce okazuje się , że momentalnie ktoś robi sobie autoreklamę w najgorszym stylu . Powodzeniem ciesza sie tematy w których można komuś dokopać - bo w końcu jesteśmy anonimowi i możemy szczerze się wypowiedzieć. Brak mi słów jak czytam pytania o wys mieszkania - jeszcze jak zadaje człowiek z poza branży - ok , ale zaczynając od poziomu studenta - takie pytanie jest śmieszne , bo wskazuje na totalną ignorancję. Ale cóż ... może to forum jest wykładnikiem poziomu architektury (tej przeważającej części) ? Oczywiście są fora jeszcze gorsze - np okolice Muratora , gdzie " Krysie , Jasie i Krzysie "/wszelka zbieżność z rzeczywistością jest przypadkowa/ budują sobie sami domki i urządzają mieszkanka i oczywiście wymieniają się swoimi doświadczeniami z dziedzin Designu , Bauart'u i Arch .... Ale mamy wolność .... W imię tej wolności napisałem te parę zdań. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lw73 Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! 10.06.05, 14:13 Nie wszyscy muszą sie znać na architekturz, budownictwie dla tego pytają na forum ludzi mających większą wiedzę o radę Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
m_mm Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! 10.06.05, 16:44 zgadzam się !!! forum jest strasznie wysuszone, puste...jeżlei juz pojawia się jakis ciekawy wątek,to ludzie zaczynają od krytyki, odsyłają do "ciekawszych" temtaów na innych forach...najlepsze jest gdy przy drugiej odpowiedzi ludzie zapominają o temacie przewodnim, łapią sie za słówka i tworza z ego strasznie długie wyczerpujące, obrażające wypowiedzi...a temat?? gdziej z boku,niepotrzebny...jestesm załamam poziomem wypowiedzi...ja poruszyłąm ten temat na innym forum... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=210&w=24611737&a=24611737... i ...straszne.... Odpowiedz Link Zgłoś
m_mm Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! 10.06.05, 16:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=24611737&a=24611737 Odpowiedz Link Zgłoś
dzira Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! 10.06.05, 18:17 a mi nic nie wieje :). choć istotnie część wątków jest nudna, ale mam na to sposób : jak mnie nie interesują to na nie nie wchodzę !!!! i tyle :) A TAK NA MARGINESIE DWA PYTANKA: AHOJ SKĄD WZIĄŁEŚ SOBIE TAKĄ KSYWKĘ? NIE BOISZ SIĘ ŻE ZŁOŚLIWCY BĘDĄ PRZEKRĘCAĆ JEDNĄ Z LITER? :)-. Odpowiedz Link Zgłoś
m_mm Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! 10.06.05, 19:04 no własnie o to nam chodzi..brak spójności..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: claudi Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 23.06.05, 23:36 "Architektura" a o czym chcecie rozmawiac? dzira,to Ci sie udalo:):) juz przestawilam literki:) Odpowiedz Link Zgłoś
joanki Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! 24.06.05, 13:21 Jestem tu nowa i z mojej strony podstawowe pytanie- A właściwie o czym i dla kogo ma to forum być? Czy to jest miejsce wymiany poglądów i doświadczeń architektów i ewentualnie niearchitektów interesujących sie tym tematem. Czy miejsce wymiany poglądów wszystkich o architekturze - w takim przypadku zawsze będzie sprowadzało się do kącika porad, drobnych ogłoszeń typu "poszukuję ..." i autoreklamy. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
arhe1 Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! 27.06.05, 23:26 w praktyce forum jest takie jakie są wpisy gości i to niezależnie od tego jaki cel przyświecał założycielowi. Odpowiedz Link Zgłoś
ollin1 Re: WIEJE NUDĄ I UCZNIACTWEM NA TYM FORUM !!!!!!! 28.06.05, 15:03 może i ty masz racje.... aleś mądryś... Odpowiedz Link Zgłoś