Dodaj do ulubionych

Pomocy szukam projektu!!!!!

09.09.05, 13:29
Szukam projektu niedużego domku do120m z poddaszem użytkowym, dach
dwuspadowy, mimo że jest ich dużo to prawie wszystkie są przewidziane na
wejście do domu od północy. U mnie wejsćie będzie od południa więc od tej
strony chciałabym mieć pokój dzienny i jak da rade małą sypialnię dla mamy, w
bryle też ma być garaż, a na górze łazienka i 2 lub jak da radę 3pokoje. Uff
więcej wymagan nie mam, ale i tak projektu nie mogę znaleźć. Może znacie
jakieś biuro projektowe w Poznaniu lub niedrogiego architekta z Poznania, lub
może ktoś znalazł taki projekt.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mi Re: Pomocy szukam projektu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.05, 23:37
      Czyli że szukasz Projektanta...
      • agulasoft1 Re: Pomocy szukam projektu!!!!! 11.09.05, 17:19
        Może niekoniecznie ale czuje że na tym się skończy, chyba,że ktoś miał taki
        problem i wie jak go rozwiązać inaczej.
        • Gość: jonka Re: Pomocy szukam projektu!!!!! IP: *.acn.waw.pl 13.09.05, 13:03
          jest tyle stron z projektami gotowymi
          • Gość: est Re: Pomocy szukam projektu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 12:34
            żenujące..
            projekt gotowy również należy dostosować do warunków działki.. wykonać na nowo
            projekt fundamentów (sprawdzić grunt), wykonać projekt zagospodarowania
            teranu.. itd. w końcu wyjdzie na to samo co zamówienie projektu u architekta
            oburzające jest to miganie się Polaków od uczciwego zlecenia pracy.. tylko
            ciągłe patrzenie jak tu gdzieś znaleść taniej, zarobić a nie narobić.. i
            jeszcze przy okazji wykiwać innych..
            chcesz sam zarabiać - daj zarobić innym..!
            • Gość: jonka Re: Pomocy szukam projektu!!!!! IP: *.acn.waw.pl 14.09.05, 14:27
              eat-ja tez zyje z projektów..

piszac o tych stronach-kpilam..
              przeciez nikt tutaj jej nie pokaze takiej strony /no chyba ze
              inwestor..niezwyklezadowolony z gotowca/
              • Gość: est Re: Pomocy szukam projektu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 15:14
                niestety.. przeczytałam dużo postów właśnie z linkami stron biur projektów
                gotowych, domów.. itp. osoba odrobinę rozgarnięta jest w stanie spokojnie
                zorientować się co do firmy która je projektuje.. pozostałej oferty domów,
                cen.. miejsca zakupu.. no słowem wszystkiego..

moje oburzenie wynika z tego ogólnego cwaniactwa Polaków.. i otaczającego
                dziadostwa, bezguścia.. i brzydoty.., a wszystko w kontekście "byle taniej" - i
                kółko się zamyka.. bo tanio nie koniecznie oznacza ładnie (raczej nieczęsto)
                poza tym.. rynek budowlany jest na tyle ogólnopojemny, że pozwala każdemu (po
                niewielkim przeszkoleniu) uważać się za niemal eksperta w zakresie materiałów,
                wykonawców, projektów, a krytyka jest chlebem powszednim..

też próbuję z tego wyżyć..
                próbuję
    • Gość: mikaela1 Re: Pomocy szukam projektu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:23
      sprawdź na stronie www.archi-projekt.com.pl nazwa projektu APS 72. mnie się
      bardzo podoba ale ma wadę pokój duży i taras od północy, od wejścia.pozdr
    • Gość: mikaela1 Re: Pomocy szukam projektu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.05, 15:25
      to znaczy nie od ółnocy tylko chodzi mi o to ,że pokój dzienny i taras oraz
      wejście są od tej samej strony
      • Gość: kadi Re: Pomocy szukam projektu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 21:57
        może architekt wychowywał sie w bloku?
        • Gość: monika Re: Pomocy szukam projektu!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 23:00
          I dalej mieszka. Z kolegów po fachu niewielu ma domy, widocznie nie maja takich
          potrzeb
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka