robotobibok2 18.05.09, 14:22 Olaboga, ale badziewie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: oj... Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.3.pl 18.05.09, 14:32 aż przykro patrzeć... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Iron Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:36 O żesz!! Ale chaos!! PS. Wizuali nawet nie komentuje...:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WTF?! Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.217.146.194.generacja.pl 18.05.09, 14:38 o matko! jak to powstanie to nie wróce do gorzowa już nigdy! myślałem ,że dominanta gorzowska to przegięcie pały ale widocznie sie myliłem! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jedrek Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 14:38 hmmm...najpierw Pan architekt mówi o kontraście historycznej budowli z XXI wiekiem a potem głównym założeniem jego projektu jest odsłonięcie fundamentów muru i stawianiu baszty...niekonsekwencja wypowiedzi czy dorabianie teorii ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: haha Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.keppiedesign.co.uk 18.05.09, 14:39 moja corka ma 5 lat...i projektuje dokladnie tak samo, na rysunkach zazwyczaj pojawia sie tylko jakis misiek dodatkowo...Czy oni widzieli jakiekolwiek wizualizacje zrobione przez innych??? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: andy Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 14:41 Fajne. Pokazuje, że dziś wizualizacja to nie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szymon Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.chello.pl 18.05.09, 14:54 o materdei, cóż za kociokwik. aż zęby bolą. :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miłka Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:00 OMG! Nędza vs. Człowiek Pająk Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mrx Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.tktelekom.pl 18.05.09, 15:05 przykro mi patrzec na tę wizualizację, tak, ze nawet nie potrafię oragnać idei projektu (jeśli taka w ogóle jest)... Nawet ja bez jakiegokolwiek wykształcenia w tym kierunku byłabym w stanie zrobić lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gopal Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:07 ależ koszmarek! wizualiacje jakies chyba w pół minuty robione, a sam projekt to po prostu architektura "spadochronowa"! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: throw up Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.ip.netia.com.pl 18.05.09, 15:07 obrzygałem sobie monitor . i kto to teraz posprząta Odpowiedz Link Zgłoś
heidek Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku 18.05.09, 15:10 OOO NIEEEEEE!! Co TOOOOOOOO?? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: definwegas Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 15:31 "Wybraliśmy fiolet, czysty, plastikowy, który doskonale pasuje do tych wszystkich form - mówi architekt. Gdy przywykniemy już do koloru, dostrzeżemy wszystkie inne przemyślane rozwiązania na plantach. " Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mw Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 15:32 DRAMAT !!!!!! wygląda jak projekt pani Zosi z kiosku na osiedlu, która na co dzień sprzedaje warzywa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PS Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: 77.233.245.* 18.05.09, 15:47 Nie, no zachwyt totalny. Brawo architekci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kozdrowicki (PyK.) Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:04 Te odważne formy, żywe kolory i brawurowe wizualizacje niemalże zapierają dech w piersiach... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kocur Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:06 ani szok ani zachwyt. po prostu rozczarowanie. to są takie postmodernistyczne śmieci, które były modne w latach 90. np w warszawie powstał w tej stylistyce hotel sobieski. zawsze jak obok niego przejeżdżam odwracam głowę w drugą stronę żeby się nie zirytować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pan Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.acn.waw.pl 18.05.09, 16:11 printscreen viewporta bylby lepszy juz. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ronin13 Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.adsl.inetia.pl 18.05.09, 16:13 Autor tego projektu chyba był pod wielkim wrażeniem "architektury" Second Life :D Kicz... Odpowiedz Link Zgłoś
badracing Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku 18.05.09, 16:27 Ale sie obsmialem jak to czytalem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jedrek Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:34 do mw: nie obrażaj proszę Pani Zosi bo to bardzo miła kobiecina... :D do throw up: poproś pana architekta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: qwerty Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.09, 16:59 O cholera!! Już myślałem że kolorowy kaszalot na rondzie to najgorsze co może spotkać gorzowian. Wyrazy współczucia z Poznania... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: okrop Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.keppiedesign.co.uk 18.05.09, 18:16 hahaha, dobra sciema...tego nie robil architekt tylko 'autor' nas podpuszcza...jutro bedzie sprostowanie ze byla to 'sonda wrazliwosci spolecznej'....tak przynajmniej mysle..mam nadzieje ze to zart..powiedzcie ze to zart...prosze.... : ( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mja Re: Szok czy zachwyt? Gorzowskie planty XXI wieku IP: *.bagu.cable.ntl.com 18.05.09, 18:18 > printscreen viewporta bylby lepszy juz. Hahaha, dziekuje uzytkownikowi Pan za komentarz roku! :D Odpowiedz Link Zgłoś