sqymon 17.09.09, 15:37 jak to si ema do leworęcznych?? :) np w przypadku "kropki nad i" :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: taaaa Re: Pokaż mi jak piszesz, a powiem ci kim jesteś IP: *.adsl.inetia.pl 17.09.09, 15:47 Grafologia to paranauka, nie jest to żadna subdyscyplina psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pokaż mi jak piszesz, a powiem ci kim jesteś IP: 94.254.248.* 17.09.09, 18:00 bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Pokaż mi jak piszesz, a powiem ci kim jesteś IP: *.aster.pl 17.09.09, 19:30 Miewają ciekawe artykuły, a czasem aż przykro czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolrk Re: Pokaż mi jak piszesz, a powiem ci kim jesteś IP: *.chello.pl 17.09.09, 22:30 a jak ktoś pobrudzi kartki kupą , to co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SLONZOK Re: Pokaż mi jak piszesz, a powiem ci kim jesteś IP: *.dip0.t-ipconnect.de 17.09.09, 22:56 Same bzdury, bzdety z zakurzonego lamusa. W Europie juz tylko kilka bezzebnych niedobitków-pseudonaukowcow wierzy w taka korrelacje (miedzy pismem a "osobowoscia"). Idzcie i sie wstydzcie ! Bajki dla zdezorientowanych gospodyn domowych i dla "prze-nakreconych" studencikow ekonomii (2gi semestr) na prywatnej uczelni w prowincjalnej warszawie. :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grafoastrolog Re: Pokaż mi jak piszesz, a powiem ci kim jesteś IP: *.acn.waw.pl 17.09.09, 23:54 "mężczyźni piszą drobniejsze litery" "Wielkość pisma: (...) małe - częściej występuje u kobiet" To jak w końcu? Zresztą ta "analiza" ma tyle samo sensu co horoskopy. Każdy z opisów przynajmniej w pewnym stopniu pasuje do każdego człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Pokaż mi jak piszesz, a powiem ci kim jesteś IP: 62.69.219.* 18.09.09, 08:44 Grafologia (sądowa) jest dyscypliną nauki badającą cechy pisma i pozwalającą np. na opiniowanie czy dany podpis nie został sfałszowany. Zresztą badane bywa nie tylko pismo odręczne - ale i maszynowe. Niestety nazwy "grafologia" używa się także do tego rodzaju pseudonaukowych bzdur o jakich w GW. To po prostu przykre że GW obniża poziom aż tak bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś