Dodaj do ulubionych

Matura rozszerzona z matematyki

20.09.14, 11:35
Ja zdaje w tym roku maturę rozszerzoną z matematyki. Nie wiem dlaczego u mojej koleżanki odpala się strona megakorki.pl a u mnie nie działa i musimy u niej siedziec i sledzic rozwiązania zadań krok po kroku. Ale fajnie sa wytłumaczone i o dziwo rozumiem o co chodzi. Zadania są pogrupowane tematycznie, no spoko to zrobili
Obserwuj wątek
    • kasia3234 Re: Matura rozszerzona z matematyki 03.10.14, 13:06
      A czy ktoś może podpowiedzieć jakie repetytorium jest najlepsze do rozszerzonej matmy? Potrzebuję przykładowych zadań z rozwiązaniami dla mojej siostry:) Matematyka to teraz chyba zmora większości maturzystów :) Ostatnio widziałam reklamy wsipu znajdz.to/anchor. Czy ktoś już korzystał z tych pomocy? Czekam na opinie:)
    • lordwaderowski Re: Matura rozszerzona z matematyki 26.04.16, 17:47
      Gdzie to, ja szukam, ale nie wiem
      www.dziennikzachodni.pl/edukacja/matura/a/matura-2016-harmonogram-terminarz-dla-maturzystow-porady-arkusze-pytania-odpowiedzi-odliczanie,9922183/
    • kierunekrozwoju.pl Re: Matura rozszerzona z matematyki 26.04.16, 18:18
      Witam! Dobrym rozwiązaniem na powtórkę do matury z matematyki będzie skorzystanie z darmowych lekcji dostępnych na stronie kierunekrozwoju.pl. W zakładce "Kurs z matematyki" można odnaleźć 10 lekcji wideo, które pozwolą przygotować się do egzaminu maturalnego. Zachęcam także do wykonania również testu predyspozycji zawodowych (dostępny także na tej stronie). Test ten pozwoli określić predyspozycje i wskaże preferowane do typu zainteresowań oraz osobowości kierunki studiów lub przyszłego zawodu.

Pozdrawiam
      Przedstawiciel serwisu Kierunek Rozwoju
    • lordwaderowski Re: Matura rozszerzona z matematyki 05.05.16, 11:53
      Na razie tyle z matury
      www.dziennikzachodni.pl/edukacja/matura/a/matura-05052016-matematyka-geometria-rownania-i-ciagi-pytania-zadania-arkusze-odpowiedzi,9955740/
      • likkkii Re: Matura rozszerzona z matematyki 05.07.16, 12:51
        W tym roku już jest po wszystkim ale do tych, którzy jeszcze bedą mieli poprawki z matury podsyłam stronę gdzie możecie poćwiczyc zadania do matury z matematyki i nie tylko:www.kierunekrozwoju.pl/pl/blog/trygonometria-czesc-1-powtorka-do-matury-z-matematyki
        lub dla tych przed którymi ten niezwykle stresujący egzamin jeszcze przed nimi tez się przyda do nauki.
        • simmna Re: Matura rozszerzona z matematyki 18.07.16, 10:14
          Chyba matura w tym roku poszła słabo!
    • Gość: Laura Re: Matura rozszerzona z matematyki IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.17, 13:51
      Ja w tamtym roku zrobiłam sobie szybką powtórkę przed maturą (polecam takie combo!)
      W związku z tym, że mieszkam w warszawie, a moja siostra chodzi na SGGW, dowiedziałam się o ich kursach maturalnych. Kiedyś si nazywały chyba kursar albo coś takiego. Kasa nieduża (w porównaniu do innych kursów)...a przed maturą to fajna sprawa.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka