Dodaj do ulubionych

Czy ktos sie nie podpisał XYZ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.05, 15:10
Mam problem, podpisałam sie pod pracą z angola imieniem i nazwiskiem-
oczywiscie zmyslonym i podałam adres... Czy ktoś ma ten sam problem?
Najśmieszniejsze jest to, że na próbnej szczególnie na to zwracałam uwagę, a
tereaz cóż, nerwy zgubiły... Czy wiecie jakie ewentualnie mogą byc tego
konsekwencje? Ile punktów za to moga odjąć?
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Czy ktos sie nie podpisał XYZ? IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 08.05.05, 18:45
      ja sie podpisałam swoim imieniem jak zpstawiłam karteczke dla kolegi z Walii!
      • dominiczkaa Re: Czy ktos sie nie podpisał XYZ? 08.05.05, 19:04
        za to nie odejmuja punktow tylko jak sie podpiszesz imieniem i nazwiskiem nawet zmyslonym to twoja praca jest rozkodowana i nie beda jej sprawdzali, dzwonilam w tej sprawie do cke, bo sie podpisalam imieniem i kobieta mi powiedziala ze jak imieniem to wporzadku ale jak nazwiskiem nawet zmyslonym(przeciez egzaminator nie wie czy to twoje zmyslone czy nie) to masz rozkodowany arkusz i nie sprawdzaja ci calej twojej pracy. Przykro mi, jak chcesz sie na 100% upewnic to zadzwon do nich
      • Gość: 123 Re: Czy ktos sie nie podpisał XYZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.05, 22:44
        dokładnie to samo!podpisałam sie zmyslonym imieniem.
    • Gość: Sav Re: Czy ktos sie nie podpisał XYZ? IP: *.cyberbajt.pl / 82.160.98.* 08.05.05, 22:51
      ja w krotkiej wiadomosci wogle zapomnialem sie podpisac;/pewno jakies punkty
      zabiora ale wogle bedzie 0 bo w poleceniu bylo ze trzeba XYZ....
      • Gość: triskel Re: Czy ktos sie nie podpisał XYZ? IP: *.netcontrol.pl 15.05.05, 15:19
        uff dzięki za wiadomość uff
    • Gość: gabi Re: Czy ktos sie nie podpisał XYZ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.05, 11:28
      Noi dzwoniłam do oke, dla wszystkich tych, którzy podpisali sie tak jak ja:
      DOBRA wiadomość!!! Pani z komisji powiedziała mi, że absolutnie moja praca nie
      bedzie zdyskwalifikowana, nawet nie odejmą mi za to punktów. Nie straszcie więc
      innych, bo ja przezyłam piekło.
    • Gość: Julia Re: Czy ktos sie nie podpisał XYZ? IP: *.centertel.pl 07.05.23, 19:04
      Mam ten sam problem widzę że od czasu dyskusji już trochę minęło na razie pytałam nauczycielki która jest egzaminatorką i mówiła że raczej nie ma z tym problemu i uznają to za fikcyjne imię i nazwisko jutro zadzwonię do OKE i napisze co mi powiedzieli bo w internecie nie da się znalesc zbyt wielu odpowiedzi na to pytanie.
      • Gość: Julia Re: Czy ktos sie nie podpisał XYZ? IP: *.dynamic-1-kat-k-5-1-0.vectranet.pl 08.05.23, 18:35
        Dzwoniłam do OKE, zostałam przekierowana do koordynatorki matur z angielskiego.Pani powiedziała mi, że nie ma się czym przejmować i wiele osób popełnia ten błąd.Matura będzie normalnie sprawdzana nawet punktów wam za to nie odejmą😊
        • Gość: Julia Re: Czy ktos sie nie podpisał XYZ? IP: *.dynamic-1-kat-k-5-1-0.vectranet.pl 08.05.23, 18:40
          Nie przejmujcie się i pamiętajcie, że jak macie jakiś problem czy pytanie to DZWONCIE DO OKE lub CKE i pytajcie kompetentnych ludzi.Ja na forach internetowych przez weekend przeczytalam, że grozi to uniewaznieniem matury i niepotrzebnie się stresowałam więc uwieżcie mi w takich sprawach nie warto pytac ludzi w internecie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka