Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 28.05.05, 22:34 ja, a czemu pytasz?:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 10:36 no bo ja tez i chciałem się dowiedzieć z jakich książek sie uczysz!!!!:)jaką recenzje napisałeś??????jak mozesz to napisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa 29.05.05, 10:43 odpisz bo jestes jedyną z nielicznych osób, które zdają na teayrologie:) rozwiązuje teraz testy na teatrologie i mam kilka pytan!!!!!!:)moze olśnisz mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa 29.05.05, 10:47 zizu gratuluje olimpiady z polskiego!!!!!!!:) ale i tak odezwij się jak mozesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 11:19 dzięki:))) napisałam recenzję "Hamleta" Warlikowskiego:) ja się jeszcze nie uczę, bo nie sądzę, zeby pytania były jakieś arcytrudne (przynajmniej mam taką nadzieję). Ale jaesli bede coś powtarzała, to na pewno Raszewski "Krótka historię teatru polskiego", Martę Fik "Trzydzieści pięć sezonów" , "Ojcobójcy" Gruszczyńskiego - to mogę Tobie polecieć:) Jakie masz pytania? aha, i proszę, jesli mozesz, zebys przysłał mi na maila te testy, to chociaż bym na nie spojrzała ;)))) dzięki:) może poznamy się na egzaminach?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 11:21 aha! a z 'podróży do wnętrza pokoju' wzięłam monolog na egzamin na aktorstwo;))) no i moj mail: zizulka@vp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:01 ja tez bede szlachetny i polece Ci abyś przeczytała Nicoll"dzieje teatru"!!!!! Co do łatwości egzaminów to mogę z toba polemizowac:)rozwiazuje teraz testy, ktore kupiłem w AT(i sa pytania , które mogę nazwać szokiem umysłu. Ale pytania z dziejów tetru są bardzo proste)Jedno pytnie bardzo mnie zaskoczyło a mianowicie dotyczące oper;>(ja właśnie zaczynam solidna powtórke do tego egzaminu(w szkole miałem teatrologie, filmoznastwo, filozofie, wiec musze sobie przypomnieć:)(ale musze jeszcze kilka rzeczy doczytać)z tym monologiem z podróży do wnętrza pokju to bardzo dobry pomysł:) a skąd wogóle jesteś? POZDRAWIAM!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 12:05 Inowrocław:) a Ty?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:06 Na egzaminie bardzo bym nie chciał pytań do tyczących teatru Reduta(jest to dość obszery temat, który zawiera ogrmną ilość szczegółów:(Natomiast bardzo bym chciał Tetr barokowy, oświeceniowy, starożytny(interesuje mnie bardziej grecki niż rzymski).Uczysz sie dramatu w teatrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:08 Ciekawe ile jest osób na miejsce?:)Moze wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 12:11 nie wiem, ale rekordów popularności ten kierunek nie bije:))))) skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 12:10 hm:) jak dla mnie z kolei Reuta owszem, teatr współczesny, ale i Wielka Reforma, craig, antonine, średniaowiczny i antyczny teatr, no i elżbietański, bo to była podstawa na olimpiadzie, nie lubie oświecenia, historii teatru polskiego:/// brrr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:12 Elżbietański........TAK!!!!!!!NIe wiesz ile jest osób na miejsce:)? jestem bardzo ciekawy?a zdajesz tam j. obcy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 12:14 nie wiem, ale rekordów popularności ten kierunek nie bije:))))) skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 12:12 a dramat troszkę,. nie za dużo;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:14 Krótka Historyja teatru polskiego Raszewskiego jest naprwde godna polecenia!!!!!!!!!1Musze przeczytać Marte Fik, bo ztego na pewno będą pytania!!!!!a gdzie najbardziej chciałabys studiować?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 12:18 czytałam Raszewskiego i to nie moja bajka - w ogole lubimy raczej inne rzeczy, a zgadzamy sie w elżbietańskim:;) najbardziej chciałabym aktorstwo;) a co do teatrologii, to na At pisze tylko test, a z ustnego jestem zwolniona, a na uj mam wstep wolny. także moj plan jest taki;)))) 1. aktorstwo. 2. teatrologia na at, a jesli by mi ten test nie poszedł, to ide na teatrologie na uj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:19 bardzo sprytne:)ja to najbardziej teatrologia nw AT!!!!!!!!!!Ciekawe dlaczego trzeba było tak wcześnie podania składać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 12:21 no właśnie nie wiem.. a skąd jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:23 Ja jestem zRadomia:)a jezyka chyba tam nie zdaje:) a ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:21 zdajesz tam język obcy czy dajesz sobie spokój?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 12:23 nie, nie zdaje, bo matura mi chyba dobrze poszła:) a Ty? no i dowiem się skąd jesteś;)??? bo nie odpisujesz;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:24 zdawałas zapewne angielski na poziomie rozszerzonym:)na ile % liczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 12:26 no:))) nie wiem, moze 85%:) a Ty? aha:) drogie byly te testy z poprzednich lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:28 ja rozsz. ok.75% a podst. ok. 84%!teraz musze konczyc napisze do ciebia maila wieczorem to sobie pogadamy!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizu Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: 213.199.214.* 29.05.05, 12:29 ok, ja tez musze spadać;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: granat_18 Re: kto na teatrologie na Akademie Teatralną w Wa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 12:34 a ...... ile zajął ci opis tego przedstawienia? Odpowiedz Link Zgłoś