ania.k87 11.07.06, 10:11 Tu wpisujmy nasze odczuia po otrzymaniu wyników.Przeżyjmy to razem!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Majak Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:13 No to sie wpiszę.. Jestem rozczarowana polskim, ale i tak nie najgorzej. A mile zaskoczona biologią i fizyką. Z ang. i chemii to tak jak przypuszczałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
smon1 Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? 11.07.06, 10:16 ja jestem rozczarowany biologia i to bardzo. mysle,ze sprawdzajacy zrobil to machinalnie i bez zastowienia, albo po kielichu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: 83.168.106.* 11.07.06, 10:16 jestem rozczarowana moija córką-Wos-70%podst., rozszerz.42% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teżmatka do eweliny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:43 Nie żartuj, mam nadzieję, że jej tego nie powiesz. Spróbuj sama zdać wybitnie taką pokręconą maturę. To nie tak, jak za naszych czasów...niestety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomi Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:16 A jak macie procentowo?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.eurologistik.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 10:35 jestem mile zaskoczony polskim, a rozczarowany angielskim, zwłaszcza zadaniem z pocztówką Odpowiedz Link Zgłoś
argen18 Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? 11.07.06, 10:38 jestem załamany poslkim 56 i 55 chyba sie odwołuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lewy Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.lodz.mm.pl 11.07.06, 10:53 hmm chyba chcial bys sie odwolac :P lecz wyraznie jest napisane ze wyniki sa niepodwazalne i nie da sie od nich odwolac :P jedynie mozesz arkusz swoj zobaczyc :P i ewentualnie poprawic sobie wynik za rok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewcia Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:23 ja jestem mile zaskoczona maturami podstawowymi francuski 88% i polski 83% a rozszerzonymi srednio ale i tak mi to wystarczy :)jestem happy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojk Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:25 rozczarowany polski 56 ang 54 hist 54 i 76 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pianista_17 Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.07.06, 11:27 Ja jestem mile zaskoczony WOSem ( 88 i 72 %) , oraz polskim podst. - 91 %!!! Natomiast zawiedziony najbardziej polskim rozszerzonym - tylko 53 % - a myslalem, ze rozszerzony napisalem lepiej niz podstawowy. No coz - ale taka jest ta matura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krew Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.icpnet.pl 11.07.06, 11:35 mile zaskoczona poalkim i angielskim. wosem w sumie tez podstawoym.. z histy tak niestety przypuszczalam ale i tak mam kilka % wiecej niz myslalam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:46 a u mnie dopiero juto... bęc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oldnavy Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:53 pozytywnie zaskoczony podstawowym anglikiem, matmą i gegra, rozczarowany rozszerzoną matmą (50% tylko)pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 12:37 Chyba wiecej rozczarowąń w tym roku niż miłych niespodzianek,ehh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krew Re: Kto MiLe zaskoczony a kto RoZcZaRoWaNy? IP: *.icpnet.pl 11.07.06, 14:08 a sakd tak duzo tych rozczarowac? heh! i dobrze. po maturze, jak nie bylo jeszcze wynikow forum az sypalo sie od psotow typu: "oj, jaka proscizna! na pewno bede mial 90% z czegostam! i nie mniej niz 89% z czegostam!". kazdy nosa zadzieral, myslal ze pana boga za noge zlapal i teraz wyszlo szydla z worka.. pozdrowienia dla tych zarozumialcow Odpowiedz Link Zgłoś