agoslawa Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? 26.07.06, 16:48 oczywiscie chodzi o historie nie histirie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 16:51 ja!!!!! chyba? mozesz mi to wytlumaczyc bo sprawdzalam w necie na stronie, mam 65 a prog wynosil 58,70, czy to znaczy ze sie dostalam?????? nie chce mi sie wierzyc w to bo wybiaralo sie od razu specjalizacje a one byly po 25 osob.opisz szybko prosze, pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agosława Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.06, 17:12 wydaje mi sie,ze sie dostalas :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:15 no co ty!! serio?!a ty sprawdzalas na stronie www??? ja mam tam tylko ile wynosil prog i ile ja mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słowik Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: 62.141.201.* 26.07.06, 17:19 ja chrzanie, to chyba logiczne ze skoro prog jest iles punktow a Ty masz wiecej to ze sie dostalas.. teraz trzeba tylko na list czekac z potwierdzeniem.. tez sie dostalam. gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agoslawa Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.06, 17:22 ja juz tez nic nie wiem. jak ktos jest powyzje progu to chyba sie dostal ? nie ? kurcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agoslawa Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.06, 17:26 w ogole z jakich miast jestescie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 17:33 jestem nadal w szoku!nie bralam takiej mozliwosci pod uwage,zlozylam tak sobie nawet nie podejrzewajac ze mnie przyjma!jezu!!!!! jestem z okolic warszawy a wy? i co teraz?mam im cos wyslac?czekam jeszcze na warszawski ale to 5 sierpnia dopiero(tu mnie na pewno nie zechca)choc dzis sie zdarzyl cud, to moze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 19:10 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agoslawa Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.07.06, 20:30 tak tez jestem zaskoczona progami . teraz trzeba czekac na list. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:25 i co bedzie w tym liscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmmm Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:37 ja sie dostałam ale nie wiem jak jest z tymi specjalnosciami - przeciez prog jest ogolnie dla historii . Jak oni to widza? powiedzmy ze dostalam sie na histe ale nie wiem czy na wybrana specjalnsc :/ A jakie spec. wy wybraliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmmm Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:37 ja sie dostałam ale nie wiem jak jest z tymi specjalnosciami - przeciez prog jest ogolnie dla historii . Jak oni to widza? powiedzmy ze dostalam sie na histe ale nie wiem czy na wybrana specjalnsc :/ A jakie spec. wy wybraliscie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milki Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:46 tez nie wiem co z tymi specjalnosciami.... skladalam na widze o kulturze bo takie one byly ze co jedna to gorsza! i te jzyki!chcialam kulture romonaska ale francuski jest ktorego nie znam i sie w zyciu nie uczylam, w nie wiem czy moglabym kontynuowac zamist franc. wloski,,,,, wiec wzielam wok! woskowosc, odpadla, naczycielska tym bardziej, awy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hullli Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:06 ja tez na wok .. teraz poczytalam sobie o programie studiow - nawet ciekawy (wiem wiem rychło w czas ;)) mój priorytet to uw bo mam blisko :) i moze prog nie bedzie tak obciachowo niski :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.tvk.torun.pl 27.07.06, 11:16 no niby ja sie dostalam, ale co to za osiagniecie? czym tu sie chwalic? gdyby prog byl chociaz 5 pkt wyzszy, a nie taki, ze wstyd sie przyznac, to moze byloby inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdesf Re: odradzam wawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:12 A pozatym to śmieszna dziewczyno jesteś. Żałosna idio^%*&. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: odradzam wawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 00:15 MOIM PRiorytetem tez jest wawa, ale watpie by tu sie udalo tez. chyba ze wieczorowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: odradzam wawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:14 mili a ty do wawy tez na histroie ? ja na kulturoznawstwo ... tez mam hiper watpliwosci i wiem ze bedzie trudno :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: odradzam wawe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 10:44 ja tez dostalam sie na historie na UMK:) wybralam specjalnosc - historia pedagogiczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cinek Re: odradzam wawe IP: *.net.pulawy.pl 27.07.06, 12:01 witam! jak myślice czy z takimi wynikami z historii : 83 i 82 dostane się na historie na UW??? Odpowiedz Link Zgłoś
bazylla Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? 27.07.06, 13:53 czy na UMK mozna zrobic magisterke na stacjonarnych studiach uzupelniajacych ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dela Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:09 pewnie taaak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mili Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 22:51 juz mam list, co z akademikiem?kiedy sie to zalatwia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.adsl.inetia.pl 01.08.06, 04:21 chyba do 1 wrzesnia trzeba zlozyc podanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol Re: kto sie dostal na UMK na histirie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.06, 14:43 do 1 września,w dziekanacie mi powiedzieli że pocztą dostanę informację dokładne,podanie wczoraj złożyłem Odpowiedz Link Zgłoś