warzyfko 08.08.06, 19:05 Co byscie polecili? Szukalem po roznych forach, ale cholera trudno znalezc jakies konkrety... pozdro Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: moon Re: Fizyka Medyczna, czy Inf. Stosowana? UAM IP: *.chello.pl 08.08.06, 21:12 fizyka medyczna to dobry kierunek :) przyszlosciowy i ciekawy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala:) Re: Fizyka Medyczna, czy Inf. Stosowana? UAM IP: *.mironet.pl / 83.16.17.* 08.08.06, 21:26 ja sie dostałam na fizyke medyczną na UŚ :) i jestem ciekawa jak bedzie/? wie ktoś moze czy jest tam bardzo cieżko?? czy bede miaął cza aby sie przygotowac do matury jeszcze raz i próbować na medycyne:)||??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moon Re: Fizyka Medyczna, czy Inf. Stosowana? UAM IP: *.chello.pl 08.08.06, 21:35 ja zimowalam by poprawiac mature i zdawac znow na medycyne...ogolnie to duzo luzu mialam,ale to zalezy od uczelni i wlasnej osobowosci np.mozna nie chodzic na wyklady jesli sie nie chce,mimo ze obecnosc obowiazkowa bo listy sa i sprawdzaja czy sie jest, ja tam fartem trafialam jak listy byly,bo nie zawsze na kazdym przedmiocie sa ;P na chemii nic sie nie nauczylam,zasypialam,anatomia ciekawa ale wiedza sie nie przydala niestety...fizyka tez na nic sie nie przydala-material zbyt na wysokim poziomie niz jest matura,matma eh szkoda slow,latwo nie zaliczyc :P zreszta to samo z fizyka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prolina do Ali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:03 Jesteś z Katowic? To jest Twój jedyny kierunek rezerwowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warzyfko Re: Fizyka Medyczna, czy Inf. Stosowana? UAM IP: *.echostar.pl 08.08.06, 23:03 a moze jakis absolwent sie wypowie? Najbardziej ciekawi mnie jak jest z praca po danym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo87 Re: Fizyka Medyczna, czy Inf. Stosowana? UAM IP: *.jomar.ostrowiec.pl / *.jomar.info 08.08.06, 23:08 www.uampoznan.fora.pl/ zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala :) odpowiada:) Re: Fizyka Medyczna, czy Inf. Stosowana? UAM IP: *.mironet.pl / 83.16.17.* 08.08.06, 23:21 niestety juz nie rezerwowy:( nie dostałam sie na medycyne :( no i ide na fizyke medyczna :) nie jest żle ważne ze jestem studentka :) jestem z Zabrza :) a idziesz też na US ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prolina do odpowiadającej Ali ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 13:53 Właśnie dzisiaj zabrałam świadectwo z tej fizyki medycznej. A dlatego bo... nie czuję się dobra z matematyki i po rozmowie z panem wykładającym tam stwierdziłam, że będę tam tylko marnowała czas na zrozumienie matematyki i dziwnych zadań z fizyki. Jeżeli chcesz bardzo iść za rok na medycynę tak jak ja proponuję jednak jeszcze raz przemyśleć ten wybór studiów. Ja sobie na te 9 ciążowych miesięcy znalazłam inne miejsce ;) To jest noje gg 906543. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Fizyka Medyczna, czy Inf. Stosowana? UAM IP: 66.98.148.* 08.08.06, 23:48 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warzyfko Re: Fizyka Medyczna, czy Inf. Stosowana? UAM IP: *.echostar.pl 09.08.06, 02:30 a mozecie napisac, co tak wlasciwie robi sie p otym kierunku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warzyfko Re: Fizyka Medyczna, czy Inf. Stosowana? UAM IP: *.echostar.pl 09.08.06, 19:20 up Odpowiedz Link Zgłoś