GoĹÄ: pietruszka IP: *.topole.waw.pl 15.05.03, 14:16 mam pytanko-jaka jest potrzebna średnia do paska na świadectwie maturalnym?to nie zależy przypadkiem od szkoły?i czy oceny z matury też się wlicza do średniej? pozdroovki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Majka Re: pasek na świadectwie maturalnym IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 14:20 Muszą być spełnione 2 warunki: powyżej 4,75 za oceny końcowe z całej edukacji i co najmniej 4,6 średnia z matury. Tylko gdy obie średnie masz odpowiednie -dostajesz świadectwo z wyróżnieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pietruszka Re: pasek na świadectwie maturalnym IP: *.topole.waw.pl 15.05.03, 14:24 a co znaczy z całej edukacji?tzn z 4 klasy? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Majka Re: pasek na świadectwie maturalnym IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 15.05.03, 15:45 Na świadectwie maturalnym (druga strona) są wypisane WSZYSTKIE przedmioty, które miałaś w ciągu 4 lat, a więc także te, które kończyłaś w I, II, i III klasie (różne PO, plastyki itp. zależy od profilu i programu klasy). Z tego liczy się średnią (powyżej 4,75). Na trzeciej stronie świadectwa są oceny maturalne : liczysz średnią z pisemnych i ustnych (co najmniej 4.6). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Tosia Re: pasek na świadectwie maturalnym IP: *.bielsko.msk.pl 09.06.03, 22:09 No to ja nie rozumiem, z jakiej racji dziewczyna z mojej klasy, która co prawda miała świadectwo za 4 lata ze średnią ponad 5, ale z matury miała 4,5 i DOSTAŁA ŚWIADECTWO Z PASKIEM!!! Wietrzę tu niezły przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Majka Re: pasek na świadectwie maturalnym IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 09.06.03, 23:39 Nie wietrz :-) W dorosłym życiu studenta to naprawdę się nie liczy :-) Ot, ładne pożegnanie szkoły i tyle ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosia Re: pasek na świadectwie maturalnym IP: 62.233.183.* 11.06.03, 16:01 moze mieliscie zanizona srednia, u nas w szkole zarowno z calej edukacji jak i z matury trzeba bylo miec conajmniej 4.75, wiec sama widzisz, zalezy od szkoly pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: franke Re: pasek na świadectwie maturalnym IP: 193.0.117.* 13.06.03, 17:48 1) tak zalezy od sredniej 2) tak wlicza sie oceny z matury do sredniej na swiadectwie maturalnym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ksymena Re: pasek na świadectwie maturalnym IP: 62.233.153.* 13.06.03, 18:04 u mnie w szkolce trzeba bylo miec ponad 4, 75 z przedmiotow na swiadectwie maturalnym i od 5,0 w zwyz z matury Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Shehshehe Re: pasek na świadectwie maturalnym IP: *.dynamic-ww-01.vectranet.pl 26.04.23, 22:01 Pozdrawiam, jesli ktoś to czyta , teraz sam jestem ciekawy tego tematu a wtedy jeszcze się nie urodziłem nawet :) Odpowiedz Link Zgłoś