limo.ka 07.07.07, 10:04 Cześć! Jestem ciekawa ile Nas składało na fizykę medyczną na UŚ. Ile mieliście punktów z fizyki? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kapitann Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 10:47 To jest taki kierunek?, bo np.: na UMCSie w Lublinie to jest jedna ze specjalności na normalnej fizyce Odpowiedz Link Zgłoś
polaroid_life Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) 07.07.07, 11:13 fizyka medyczna to tylko jedna ze specjalności kierunku fizyka. w zależności na jakim uni specjalizacje wybiera się obrazu lub po roku. masz zmniejszoną ilość godzin matematyki na rzecz przedmiotów specjalistycznych chemia/biofizyka/biochemia/fizjologia/anatomia/podstawy radioterapii/dozymetria itp. na fizykę na większości uni przyjmują wszystkim chętnych. powiedzieć że się dostało można dopiero po pierwszej sesji. Odpowiedz Link Zgłoś
limo.ka Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) 07.07.07, 11:29 Polaroid_life - studiujesz może fizykę?:> Jest aż tak strasznie? Odpowiedz Link Zgłoś
polaroid_life Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) 07.07.07, 14:01 nie. jeszze nie studiuje ale mam zamiar na uj'cie lub umk. Odpowiedz Link Zgłoś
limo.ka Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) 08.07.07, 10:19 Jakie przedmioty zdawałeś i jakie miałeś wyniki? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) IP: 217.153.84.* 07.07.07, 12:20 na fizyke medyczna na US pewnie troche chetnych bedzie bo to nie jest jedna z tych fizyk gdzie dostają sie wszyscy tylko są czasem 3 osoby na jedno miejsce ale podobno nie jest tak strasznie znow sie dostac wiec zycze powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
limo.ka Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) 11.07.07, 21:32 I nikt z Was już nie składał? :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) IP: 217.153.84.* 11.07.07, 21:43 nie stresuj sie i tak sie dostałas;) z tego co widzialem na stronkach UŚ to w tym roku bylo 46 chetnych na 40 miejsc wiec cos dziwnie mało, pare osób jeszcze pewnie zmieni zdanie wiec musialabys miec olbrzymiego pecha;) (ps. moze nikt wiecej nie zagląda na te forum bo to niezbyt liczna grupa:P) Odpowiedz Link Zgłoś
limo.ka Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) 11.07.07, 22:04 A skąd wiesz że tylko 46 osób jest chętnych? :> Odpowiedz Link Zgłoś
limo.ka Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) 11.07.07, 22:14 Juz wiem.. i założe się, ze jestem tą 41.. ;) Grunt to dobre nastawienie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olaf Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) IP: 217.153.84.* 11.07.07, 22:50 rekrutacja.us.edu.pl/?q=node/411 mysle ze przyjmą wszystkich bo wiadomo ze potem roznie bywa;) w koncu to jakby nie bylo jednak fizyka;) hehe no tak grunt to dobre nastawienie, Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
limo.ka Re: Fizyka medyczna - składał ktoś? :) 15.07.07, 10:25 Na Uniwersytecie Opolskim na 30 miejsc złożyło tylko 8 osób. Jeśli nei UŚ to UO ;). Odpowiedz Link Zgłoś