ooaneczkaoo 10.07.07, 14:39 j.w. ja jestem w gronie tych szczęśliwców, jest może ktoś jeszcze na tym forum kto znajduje się na liście przyjętych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goocha Re: Położnictwo PAM..Kto się dostał? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 15:45 podobno wszyscy sie dostali co składali papiery na ten kierunek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: Położnictwo PAM..Kto się dostał? IP: *.cpe.marton.net.pl 10.07.07, 16:45 to dobrze, gratuluję wszystkim :* na wszystkich kierunkach powinno być tak, że dostają się wszyscy! Odpowiedz Link Zgłoś
goocha19 Re: Położnictwo PAM..Kto się dostał? 10.07.07, 16:50 no właśnie Kasiu też tak myślę ...a tu nawet przyzwoicie zdana matura nie wystarcza;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka Re: Położnictwo PAM..Kto się dostał? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:59 Poprostu wybrałyśmy sobie zbyt oblegane kierunki.. Koleżanka ooaneczkaoo wybrała mało znany kierunke, ale pewnie kierowałą się zainteresowaniami a nie tym, ze mało oblegane bo inaczej wzięłaby jakieś filolofie japońskie albo coś takiego :) a tak przynajmniej fach w ręku będzie :) a nam tez się uda :) jeszcze raz gratuluję koleżance ooaneczceoo :) Odpowiedz Link Zgłoś