Dodaj do ulubionych

Początki zawsze są trudne?

20.04.15, 20:45
Czy początki zawsze są trudne? Tego nie wiem, ale zanim taka początkująca osoba zada pytanie "jak zacząć", to proponuję mały artykuł wprowadzający w tematykę.
Obserwuj wątek
    • andrzzb41 Re: Początki zawsze są trudne? 27.04.15, 15:59
      Czy są trudne? Ciężko jest na to odpowiedzieć bo po prostu jeden ma smykałkę do programowania, ktoś inny z kolei zupełnie nie będzie się do tego nadawał. Wszystko zależy od konkretnej osoby.

Jeden szybko złapie, ktoś inny będzie musiał się uczyć dłużej .Z mojego doświadczenia wynika,że najprościej jest się nauczyć za pomocą wideo kursów.
      Tutaj jest sporo kursów programowania: strefakursow.pl/kursy/programowanie.html
    • ains Re: Początki zawsze są trudne? 25.06.15, 08:31
      tworzenie własnej bazy jest raczej czasochłonne, ja korzystam już z gotowym, zawsze kupuję w jednej i tej samej firmie. Wydaje mi się, ze to jest najlepsze rozwiązanie jeśli ktos nie ma zbyt dużo wolnego czasu, poza tym później koszta się zwracają, bo już nie marnujemy czasu na szperanie w internecie.
    • j_white22 Re: Początki zawsze są trudne? 16.06.16, 12:33
      Myślę, że to zależy od człowieka. Ja potrzebuję nad sobą osoby, która mnie kieruje, wprowadza do tematu i daje podpowiedzi jak najefektywniej zacząć. Po co przechodzić przez to wszytko samemu jak pełno ludzi przeszło taką ścieżkę i mogą Cię gładko przeprowadzić przez etap, w którym większość ludzi się poddaje. Ja byłam na kursie w LifeCode szkoła programowania, polecam! www.lifecode.edu.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka