Dodaj do ulubionych

Nowa era Forum O Perfumach - ważny komunikat

26.08.17, 18:28
Moi drodzy - jak już nieraz powtarzałem, obecny format portalu gazeta.pl nie pozwala na prowadzenie dynamicznego, aktywnego Forum - brak jest miejsca na dyskusję, zdjęcia, wszystko jest statyczne i po prostu monotonne. To co było ciekawe naście lat temu, teraz jest po prostu archaiczne. Obydwoje z Olą/Elve piszemy już od jakiegoś czasu na naszym anglojęzycznym Persefume, nie chcemy jednak stracić z Wami kontaktu i zaprzepaścić tego dziedzictwa.
Dlatego też przechodzimy na Facebook - wiem, że nie każdy z Was jest fanem tego narzędzia, ale i tak zapraszam- może to Was zmotywuje :)
www.facebook.com/groups/forumoperfumach/
Na FB funkcjonują już inne polskie grupy zapachowe, ale nie chcemy być ich odpowiednikiem - ale raczej uzupełnieniem, będzie "Dziś pachnę", będą newsy, będą konkursy, Straganik. Klikajcie i do zobaczenia! Strona gazetowa zostanie zarchwizowana 1 września br. - proszę zatem o finalizację wszelkich transakcji, potem dodawanie nowych postów nie będzie możliwe. Pozdrawiamy, Jakub i Ola
Obserwuj wątek
    • charade Re: Nowa era Forum O Perfumach - ważny komunikat 29.08.17, 18:49
      Wszystko się przenosi na facebook, którego tak nie lubię :(
      • forevermore79 Re: Nowa era Forum O Perfumach - ważny komunikat 30.08.17, 08:20
        Wiem charade - ale niestety, platforma gazetowa nie pozwala, aby tu dalej funkcjonować poza Straganikiem. Nieprzyjazna, a dla adminowania już teraz w ogóle. Mam nadzieję, że jednak dołączysz - choćby dla nas, spora grupa ludzi sprzed lat wielu - piękne to :)
        • margot452 Re: Nowa era Forum O Perfumach - ważny komunikat 30.08.17, 10:12
          Ja Wam życzę powodzenia, ale mimo całej mojej miłości do perfum, specjalnie na tę intencję konta na FB zakładać nie zamierzam. Cóż, "dobra zmiana".....
          • forevermore79 Re: Nowa era Forum O Perfumach - ważny komunikat 30.08.17, 22:39
            Dobra, bo technicznie FB przewyższa serwis gazetowy - a jednak polecam założenie, trwa chwilę - tyle ile konta gazetowego :) Pełno osób z różnych etapów FoP, piękna rzecz :)
        • charade Re: Nowa era Forum O Perfumach - ważny komunikat 01.09.17, 09:22
          Dołączyłam już kilka dni temu do grupy, ale ze względu na niechęć do facebooka nie będę tam raczej często bywać. Tu nie chodzi o prostotę zakładania konta na facebooku, czy jego funkcje, tylko o całą masę podejrzanych praktyk oraz monopolistyczny charakter tego portalu. Wszystko ostatnio zostaje przeniesione na facebooka, który tylko konsumuje kolejne niegdyś fajne miejsca w internecie. Smutne to.
    • muchlove Re: Nowa era Forum O Perfumach - ważny komunikat 30.08.17, 18:44
      ...don't cry for me argentina ;)
      • forevermore79 Re: Nowa era Forum O Perfumach - ważny komunikat 30.08.17, 22:38
        Na nowym Forum płaczu na szczęscie nie ma - jest bardzo ciekawie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka