mangos 01.09.05, 21:55 Le Baiser du Dragon- ktoś mi obiecał próbkę przed wyjazdem na wakacje.Nie pamiętam kto... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benita5 DZING L'artisana poszukuje 02.09.05, 12:00 Nikos Sculpture, a takze Ouarzazate mnie kusi :) Ma ktos moze na wymiane, sprzedaz?? Odpowiedz Link
maja1000 Re: DZING L'artisana poszukuje 02.09.05, 16:18 Benito, a nie miałabyś ochoty na inne L'Artisany, np. Mure et Musk, Patchouli Patch. Chętnie się zamienię na jakieś inne próbki mniej znanych 'niesephorowych' zapachów (mogą być robione) Odpowiedz Link
balbina_alexandra Maja 02.09.05, 16:31 Maja, a na co byś się chciała wymienić? Ja mam bardzo dużo zapachów a część całkiem niesephorowych :> strasznie mnie kuszą te Twoje L'Artisany! Odpowiedz Link
balbina_alexandra Maja pisz na ola@world.pl :))) 02.09.05, 16:39 bo jak wiadomo poczta gazetowa zawodna jak diabli :))) Odpowiedz Link
benita5 Re: DZING L'artisana poszukuje 07.09.05, 10:51 maja1000 napisała: > Benito, a nie miałabyś ochoty na inne L'Artisany, np. Mure et Musk, Patchouli > Patch. Chętnie się zamienię na jakieś inne próbki mniej > znanych 'niesephorowych' zapachów (mogą być robione) Maju odpisalam :) Odpowiedz Link
maggie79 poszukuje Fire & Ice Revlona 11.09.05, 13:36 moze ktos wie czy on jest jeszcze gdzies dostepny???? To jeden z moich pierwszych zapachow i mam do niego sentyment... Odpowiedz Link
rybkad Re: Poszukiwana Organza Indecense 02.09.05, 15:20 Jezeli jestes z Warszawy to wiem gdzie mozesz kupic 2 flaszki po 15ml w cenie 89 zł za sztuke Odpowiedz Link
rawita Re: Poszukiwana Organza Indecense 02.09.05, 16:10 Organza Indecense była i chyba dalej jest, na allegro u Mateusza24. Widziałam też chyba w którejś z internetowych perfumerii. Jak wstukasz w google to wyskoczy Odpowiedz Link
konasana Re: Poszukiwany/poszukiwana 5 02.09.05, 20:07 Wiem, wiem, jest np. w dionecie, ale ja boję się kupować 50 ml w ciemno... Szukam resztki, albo - jak małej ilości... Rybkad, piszę maila. Odpowiedz Link
rawita organza indecense 02.09.05, 20:17 acha,nie zrozumiałam Cię Konasana. Małą próbkę organzy indecense mogę Ci dać jeżeli chcesz. Odpowiedz Link
littleaggy Black Cashmere oraz Winter Delice 02.09.05, 20:11 BC - chętnie odkupię używane, a Winter Delice - interesuje mnie nawet malutka próbka, bo bardzo chciałabym poznać osławiony na forum zapach, zanim zdecyduję się na zakup w ciemno ... Proszę o kontakt na agnieszka_sadowska@interia.pl uściski:) Odpowiedz Link
madlaine_xx Loewe Esencia małą próbkę przygarnę, jesli ktoś ma 02.09.05, 20:44 odwdzięczę sie czymś ze swoich skromnych zbiorów :) Odpowiedz Link
kiku.san Wymiana próbek 03.09.05, 07:37 Poszukuję próbek, choćby jeden psik: - Hermesy słynne dwa - Casmir Chopard - Quasar A. - Wish Chopard - Wings Giorgio Beverly Hills - Nu - For Her N.R. w zamian mam - Midnight LL (!) to znaczy mam w butelce, mogę zrobić próbkę, tylko kurcze nie mam do czego:( - Le Baiser Lalique - j.w. - Mauboussin - j.w. - BC Donna Karan - j.w. - Bazar Lacroix - j.w. - Baby Touch Burberry - pół oryginalnej próbki (tzn. cała próbka psiknięta dwa razy, ale - olaboga! - jakie ilości oni wlewają - skandal:( - White Notes Sensi Armani - oryginalna próbka wypróbowana raz - Black Code Armani - oryginalna próbka raz wypróbowana Odpowiedz Link
miska251 N A O M I------->>błagam o jakąś próbeczke :( 03.09.05, 15:20 drogie perfumiarki , prosze jakąś dobrą duszyczke o uzyczenie choć kropli jakiegokolwiek zapachu NAOMI chciałam kupic w necie bo sa ciekawe oferty ale nieznam zadnego zapachu jej :((bede wdzieczna moge zapłacić, albo jakkolwiek wynagrodzić... pozdrawiam ,Olesiu dzieki tobie poznałam tą stronke strasznie Ci dziękuje, jesli to przeczytasz to wielkie buziaczki, wkrótce wysle maila do ciebie:))) Odpowiedz Link
olesiam Re: N A O M I------->>błagam o jakąś pró 03.09.05, 15:33 przejdz sie na plac Zydowski, tam kupisz za 5 zl:) Odpowiedz Link
maya24 Re: N A O M I------->>błagam o jakąś pró 03.09.05, 15:54 yyyyy plac zydowski gdzie to??:)napewno orginalne?? ;) Odpowiedz Link
olesiam Re: N A O M I------->>błagam o jakąś pró 03.09.05, 18:53 Plac Nowy, do dzisiaj zwany powszechnie "placem żydowskim". Odpowiedz Link
miska251 Re: N A O M I------->>błagam o jakąś pró 03.09.05, 21:09 tylko nie wiadomo czy to orginałczy nie,chyba poczekam na jakieś propozyjce:) Odpowiedz Link
olesiam do Miska251 i forumowiczek,wazne! 03.09.05, 22:14 Miska251, zdaje sobie sprawe, ze poprzez podczepiony link na poczcie ponalas Forum, ciesze sie, ale oswiadczam publicznie, ze nie znam tej osoby pomijajac kilka maili i szykowana sprzedaz kosmetykow.Robie to, poniewaz swieza jest jeszcze afera z oszustwami latino_girl i mam pewne obawy, zbyt duzo zbieznosci... Przepraszam wszystkie nowe osoby na tym forum, moje obawy dotycza tylko jednej. Pozdrawiam Olesia Odpowiedz Link
mangos Re: Poszukiwany/poszukiwana 5 03.09.05, 21:35 ... próbki Chopard Wish & Pure Wish+ wspomniane Le Baiser du Dragon - w zamian coś z moich zasobów:) Odpowiedz Link
madlaine_xx Apparition,Wish,Kenzo Jungle, czarne Coco 04.09.05, 00:15 miniaturki lub resztki chętnie przygarnę :) Odpowiedz Link
madlaine_xx jeszcze próbka Hypnotic Poison do testowania :))) 04.09.05, 00:23 w rewanżu zrobie próbkę, czegoś z moich zapachów Odpowiedz Link
elve Re: jeszcze próbka Hypnotic Poison do testowania 07.09.05, 12:08 jesli nikt się jeeszcze nie głosił, to mogę Ci przesłać - właśnie wróciłąm z wojaży i mam full puściutkich fiolek (dzięki Balbince! :*) Odpowiedz Link
helena25 Re: jeszcze próbka Hypnotic Poison do testowania 08.09.05, 14:17 Madlaine_xx mam w butelce koncowke, taka wlasnie do testowania. Moge zamienic na cos, podobna reszteczke lub jakas probke. Napisz ;) H. Odpowiedz Link
elf.woman mira-bai 04.09.05, 20:27 ...odkupię każdą ilość. ewentualnie mogę zaproponować coś na wymianę. szczegóły ustalimy indywidualnie :) Odpowiedz Link
toula Apparition, Addict Eau Fraiche,Tiger,Lacoste 04.09.05, 22:40 Quelques Fleurs L'original >> poszukuje tylko kapki do poniuchania.Mogę się zrewanzować próbkami ---D&G czerwona, Envy, Un Jardin en Mediteranee, Touch of Pink Lacoste, Valentino V, escada M.Ley edp. Odpowiedz Link
senta Re: mira-bai 04.09.05, 22:46 kazda ilosc:)))to brzmi dumnie!:) mam 50 ml..i nie jestem do niej szczegolnie przywiazana.. Odpowiedz Link
lune Un Jardin en Mediterranee, Musk by Etro poszukuje 05.09.05, 10:49 choc kropelke srodziemnomorskiego ogrodu ... choc slad Musk by Etro ... opisy przesladuja, czytanie recenzji doprowadza do nerwowego zapachowego glodu :)) plzzzzz :) lune Odpowiedz Link
inecita Lanvin Eclat d'Arpege - szukam 05.09.05, 11:32 mogę wymienić na Dolce&Gabbana czerwone inecita@poczta.onet.pl Odpowiedz Link
escape5 Touch for Woman Burberry,Very Valentino 05.09.05, 12:16 Upraszam o kropelkę albo chociaż papierek... Odpowiedz Link
mangos 1.Feminite Du Bois- kropelczyny chociaż oraz... 05.09.05, 16:00 La Perla Shiny Creation-chętnie odkupię większą ilość. Odpowiedz Link
madlaine_xx La Perla była dziś na Allegro, charade ja kupiła 05.09.05, 16:14 99,99 zł za 50 ml, napisz może do bruno2005 czy nie ma przypadkiem jeszcze jednej flaszki ? Odpowiedz Link
kalooo Re: La Perla była dziś na Allegro, charade ja kup 05.09.05, 18:49 Ale przecież La perlę ma też w przyzwoitej cenie read in english: www.allegro.pl/show_item.php?item=62946268 Odpowiedz Link
mangos Szarada;) 05.09.05, 18:32 Wiem,wiem,że Charade mnie ubiegła.W pracy nie mam dostępu do netu,a jak wróciłam do domu to już było po wszystkim.;) Szaradko, jeśli La Perla Ci się nie spodoba to ja prosze,byś pamietała o Mangos;) Odpowiedz Link
charade Re: Szarada;) 05.09.05, 22:46 Rozumie się samo przez się :) Wiem,wiem,że Charade mnie ubiegła.W pracy nie mam dostępu do netu,a jak wróciła > m do domu to już było po wszystkim.;) > Szaradko, jeśli La Perla Ci się nie spodoba to ja prosze,byś pamietała o Mangos > ;) > Odpowiedz Link
new_bride Ralph Ralph Lauren 05.09.05, 19:25 Poszukuję niebieskiego Ralpha. Jeśli ktoś ma, a już mu się znudził to chętnie odkupię. Odpowiedz Link
13ryjek Champs Elysees 30, 50 ml chetnie kupie 05.09.05, 22:29 Chetnie kupie bo wymienic na razie nie mam na co:) Odpowiedz Link
anexxa Re: Champs Elysees 30, 50 ml chetnie kupie 25.09.05, 10:11 Mam 30 ml Champs-Elysees, ubytek powiedzmy 1/4. Zainteresowana?:) Odpowiedz Link
coralin Re: Poszukiwany/poszukiwana 5 06.09.05, 00:17 Daim blond SL - cała butelka. Bardzo proszę :) Odpowiedz Link
maja1000 Re: DB 06.09.05, 17:54 coralin napisała: > Daim blond SL - cała butelka. Bardzo proszę :) a dla mnie z tej butelczyny choć kilka kropelek;-))) Odpowiedz Link
laura27 City Glam Armani... 06.09.05, 08:16 wiem, że to nowość i marne szanse, że ktoś już będzie chciał się pozbyć, ale wczoraj powąchałam i mi on się chyba bardzo podoba, więc chętnie odkupię, jeśli ktoś ma przeciwne oddczucia a jednak nabył i ma już dość:-) pozdrawiam! Odpowiedz Link
mika281 Re: szukam próbek 06.09.05, 08:42 wish, pure wish, cristobal balenciaga, organza indecense, hypnotic poison, tendre poison, dolce vita, addict 2, tempore donna LB, angel le lys i violet, ocean dream giorgio beverly hills, sms KL, black casmere, omnia bugari chętnie odkupię te próbki, lub ewentualnie wymienie się na coś mojego Odpowiedz Link
martyna101 chocby kapeczki Pure Poison lub Noa 06.09.05, 16:26 moge sie zrewanzowac czyms innym, zalezy mi zeby sprawdzic te zapachy na sobie;) prosze pisac na maila gazetwowego pozdrawiam Odpowiedz Link
toula Tiger !!! Podziele sie un Jardin en Mediteranee 07.09.05, 00:42 w zamian za maleńka próbke Tygryska. Odpowiedz Link
benita5 Re: Tiger !!! Podziele sie un Jardin en Mediteran 07.09.05, 10:46 Toulka ja mam okazalego Tygrysa :) -> @ Odpowiedz Link
g_w76 Re: szukam próbek 21.09.05, 15:16 Ja mam próbkę Angel Violet. Psiknięta dwa razy. Zostało jakieś 2/3 fiolki. Co miałabyś na wymianę? Odpowiedz Link
dori7 Poszukuje probki Splendor E.Arden 07.09.05, 20:18 Tak a propos promocji w Rossmanie - ciekawosc mnie zzera :)) Odpowiedz Link
anexxa Re: Poszukuje probki Splendor E.Arden 08.09.05, 14:22 mam całe 30 ml, kiedyś pisałam na straganiku. no, raz psiknęłam na nadgarstek i od razu stwierdziłam, że to jednak nie to. może chcesz się na coś wymienić? próbkę zasadniczo też mogę zrobić, aczkolwiek obniży to poziom płynu w butelce ;) Odpowiedz Link
rybkad Chopard Mira Bai 08.09.05, 15:54 Odrobinkę choć na papierku, mogę odwdzięczyć się próbką innego zapachu Odpowiedz Link
dori7 Re: Poszukuje probki Splendor E.Arden 08.09.05, 18:25 Cala flacha to za duzo, zwlaszcza ze z kasa chwilowo krucha, z zadnym ze swoich pachnidel nie potrafie sie rozstac, a Splendor _zupelnie_ nie kojarze, znam tylko recenzje z wizazu i inne. Szukam raczej probeczki do przetestowania, wystarcza dwie malutkie kropelki. Moglabym w zamian zrobic probke ze swoich zbiorow: z rzadszych rzeczy mam Que vive, Jardin en M., Red Door, Sotto Voce i Fleur d'Interdit plus troche bardziej dostepnych pachnidel, gdybys miala ochote sie wymienic, to odezwij sie na mejla :)) Odpowiedz Link
uma_bica Re: Poszukiwany/poszukiwana 5 08.09.05, 22:43 Czy ktos wie, kiedy perfumy Cerruti 1881 Collection beda dostepne w Polsce (lub w USA)? Jesli pozniej niz we wrzesniu, to zglaszam je do kategorii "Poszukuje" - moge kupic lub kupic cos w zamian z USA. Dziekuje slicznie! Odpowiedz Link
elve Re: Poszukiwany/poszukiwana 5 09.09.05, 00:14 w Polsce już są, dziś wąchałam. w fajnej buteleczce zamknięto zapach tak nijaki, tak słaby, że aż nie wiem, co więcej napisać. nie ma sprawy, mogę Ci je kupić :) Odpowiedz Link
assienka Chcę się zapoznać z Nariso Rodriques -For her 09.09.05, 10:35 Jeżeli ktoś ma próbkę , chętnie zamienię się. Boję się kolejnych zakupów w ciemno. Mam do zaoferowania próbki: Angel Violet, Pivoine, Le lys, Madness i coś by się jeszcze pewnie znalazło innego. Odpowiedz Link
martyna101 chocby kropelke Crystal Noir 10.09.05, 12:20 moge sie odwdzieczyc czyms swoim prosze pisac na maila pozdrawiam M. Odpowiedz Link
luloo1 Re: chocby kropelke Crystal Noir 10.09.05, 13:23 Za I love love próbkę dam coś ze swoich. Odpowiedz Link
ilonacb Re: L'or, Innocent i Lolitka 11.09.05, 13:19 Pilnie poszukuję Angeela Inocenta, L'or de Torrente i Lolity Lempickiej. Jeśli kitoś ma chęć się pozbyć podaję majla ilonacb@wp.pl Odpowiedz Link
toula Cos zblizonego do Escada Collection... 11.09.05, 14:56 Czy ktos mógłby sie ze mna podzielic choćby kropelka na papierku?? Odwdziecze sie czyms ze swojego repertuaru. Odpowiedz Link
strega Re: Mangos 11.09.05, 18:58 To ja obiecalam probeczke i calkiem zapomnialam, przepraszam :(( Ale juz wrocilam do domu i jak najszybciej ja wysle, obiecuje. Odpowiedz Link
merolik Re: Chciałabym poznać Nahemę... 11.09.05, 19:38 ...może ktoś ma? Odwdzięczę się w miarę swoich możliwości perfumeryjnych. ;) Odpowiedz Link
mangos Do Stregi! 11.09.05, 20:49 Droga Strego. Próbkę dostałam już od Agni,która mi też obiecała. Nie musisz posyłac, choć zapach jest bajeczny..... Dziękuję za chęć zapoznania mnie z nim. Ściskam baaardzo mocno:) Odpowiedz Link
charade Moschino Couture! 11.09.05, 22:35 Może komuś się znudziło... Chętnie przygarnę. Odpowiedz Link
mangos Apparition do powąchania... 12.09.05, 06:54 ...szukam już od dawna.Nie chciałabym kupować w ciemno a intuicja mnie pcha w jego "objęcia";) Odpowiedz Link
eowyn Vice Versa choc kropelki poszukuje oraz Mira Bai 13.09.05, 16:12 odwdziecze sie czyms z moich skromnych zasobow lub wybiore sie do sephory po probke "na zadanie" dla dobroczyncy (jak brzmi zenska forma?dobryczynczyni?;)) Odpowiedz Link
rybkad Re: Vice Versa choc kropelki poszukuje oraz Mira 13.09.05, 16:24 eowyn ja mam Vice versa tylko ze szklem klopot ale cos wykombinuje Odpowiedz Link
epikurejka Re: Vice Versa choc kropelki poszukuje oraz Mira 13.09.05, 20:24 Chętnie przygotuję Ci próbke Mira - Bai. Odpowiedz Link
eowyn Re: Vice Versa choc kropelki poszukuje oraz Mira 13.09.05, 20:52 rany dziewczyny, jestescie kochane!:) rybko, pisze do Ciebie mejla:) epikurejko, dostalam wczesniej mejla od elf.woman, ktora zaoferowala ze mi zrobi probke Mira Bai, wiec skorzystam z jej pomocy,ale dziekuje Ci bardzo za chec pomocy:* Odpowiedz Link
toula Ciutkę Desnudy i The perfume Charlesa Jourdana 13.09.05, 22:47 poszukuję. Czy ktos zechce sie podzielic próbeczką? Odwdzięcze sie czyms ze swojej półki:-) Odpowiedz Link