Dodaj do ulubionych

chciałam się pochwalić nową zdobyczą :)

13.10.05, 22:00
zobaczcie, co koleżanka (dziękuję, Adusia!!!) kupiła mi na niemieckim ebayu - szukałam ich prawie rok :)
www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=1491&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en
naprawdę piękne... jest jedno ale - w dniu, w którym użyłam go po raz pierwszy, trzech facetów zapytało mnie, czy jestem dentystką...
Obserwuj wątek
    • rawita Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 13.10.05, 23:05
      O rany! Cynamon! kardamon! pieprz! Marzę o takim przyprawowym zestawie! I
      jeszcze ta gorzka pomarańcza... Bardzo Ci zazdroszczę i gratuluję zdobyczy :)
    • martiene_ethereyes jest na allegro 15.10.05, 14:56
      www.allegro.pl/show_item.php?item=68044657
      • rawita Re: jest na allegro 15.10.05, 15:12
        A czy pachnie naprawdę cynamonowo-pieprzowo-kardamonowo?
        • martiene_ethereyes BARDZIEJ NIŻ NAPRAWDĘ N/T 15.10.05, 15:54
          • chatka_ Re: BARDZIEJ NIŻ NAPRAWDĘ N/T 15.10.05, 16:14
            Czy przy okazji cieplo i otulajco?:)
            • martiene_ethereyes czy otulający... 15.10.05, 16:29
              ciepły, ale raczej duszny, otula bardziej jak wełniany koc, nie jak kaszmirowy sweter - lekko szorstki, chropawy, grube włókna, tak go odbieram
    • nitulina Re: A czy są bardzo ulotne? 15.10.05, 18:31
      Kiedyś miałam chrapkę na coś z tej serii, ale ponoć są bardzo ulotne, takie
      raczej mgiełkowate, czy to prawda?
      • martiene_ethereyes ulotne?! :-D 15.10.05, 20:30
        to zapach-beton, nałożony rano trzyma się na skórze cały dzień, mgiełka owszem jest, ale wokół ciała przez 12 godzin - na ubraniu do tygodnia :)
        • nitulina Re: O kurczaki 15.10.05, 20:34
          To może być w takim razie interesująca sprawa...matko...

Albo nie, pachnie brzydko, wręcz okropnie, ulatnia się i nie opyla się kupować
          w ciemno, tfu yfu na psa urok ;)
          • rawita Re: O kurczaki 16.10.05, 10:58
            no, ten opis i obecność na allegro, to poważna próba woli i charakteru :D
            • benita5 gratuluje sukcesu na polowaniu:) 16.10.05, 13:21
              Wiem jak to smakuje, a zwlaszcza gdy spelnia pokladane nadzieje...
              Martiene, czy on sie przeobraza czy monotomatycznie trwa, a wraz z uplywem czasu
              traci na mocy razenia?
              • martiene_ethereyes Re: gratuluje sukcesu na polowaniu:) 16.10.05, 16:52
                nie, nie przeobraża się, tylko traci na sile - jest wybitnie korzenny, coś jak kenzo elephant, ale bez tej słodyczy
                naprawdę niebanalny
    • nitulina Re: A jak się ma do Winter Delice? 16.10.05, 17:08
      ?
      • benita5 Re: A jak się ma do Winter Delice? 16.10.05, 19:28
        No wlasnie pociagniemy Cie Martiene jeszcze troszku za jezyk... no wiec jak z
        tym podobienstwem? Moglabys pokusic sie o jakis zarys, swoja droga, aby
        imaginacje kolezanek pobudzic:))
        • martiene_ethereyes Re: A jak się ma do Winter Delice? 21.10.05, 20:15
          do winter delice ma sie raczej nijak, exaltant jest wybitnie piernikowy i raczej welurowy, miekki, duzo cynamonu, juz bardziej jak OI niz winter delice, lekko kleisty, syropowy, gesty, a winter delice (tez mam :)) wydaje mi sie wytrawny, powiedzialabym nawet ze lekko lesny, chlodniejszy, bardziej klarowny - exaltant ciagnie sie jak krowka
          • nitulina Re: To to na listę wskakuje już na 100% 21.10.05, 20:41
            Licytowałam ten na alegro, ale ustawiłam w sumie małe maximum, teraz żałuję,
            zaczynam szukać w takim razie.
            • nikielka do Nituliny 21.10.05, 21:01
              Napisałam maila na gazetową.
    • nitulina Re: A może taki wątek pociągniemy ;) 21.10.05, 19:03
      Bo ja mam też coś, kupiłam ekstrakt Theoremy i też chciałam się gdzieś tym
      pochwalić ;););) w domu mnie już gonią ;)
      • balbina_alexandra Wow! 21.10.05, 19:51
        A to rarytas niezły! W życiu w polskiej perfumerii nawet nie widziałam
        Theoremowego ekstraktu :) napisz coś więcej, jak się rozwija and stuff :) to
        musi być piękna rzecz, taki ekstakcik, gratuluję :)
        • nitulina Re: Wszystko opiszę 21.10.05, 19:55
          Bedę go mieć za parę dni :) jak odbiorę od rodziców o tam przyjechał ;)
          strasznie o nim marzyłam, chodziłam i się zastanawiałam, w końcu znalazłam :)
      • modern_witch To i ja się pochwalę;-) 22.10.05, 10:40
        choć już się na innym wątku juz chwaliłam;-P
        Odliczam dni, już niecały tydzień czekania (mam nadzieję) i Dzing! L'artisan
        spocznie w moich objęciach;-)
        • martiene_ethereyes a moze mala probkowa wymiana :)? 22.10.05, 20:00
          hmm a co bys powiedziala na maly swap - ja Tobie krople exaltant, a Ty mi kropelke Dzing!...? bylabym wniebowzieta... :)
          gratuluje zdobyczy!
          i sciskam
          Marta
          • modern_witch Re: a moze mala probkowa wymiana :)? 22.10.05, 20:25
            a bardzo chętnie;-) ja pewnie będę rzadko Dzinga uzywać, bo jest specyficzny;-
            ), a najmniejsza możliwa do kupienia pojemność to 50-tka była, próbki zatem
            będę pewnie robić, ile kto zechce. Ale mieć musiałam;-P
    • balbina_alexandra Skoro już się wszyscy chwalą... 22.10.05, 22:41
      Nie jest to jakiś ekstra nowy zakup, jest już ze mną od kilku tygodni, ale to
      święty Graal, to coś co sprowadza absolutną błogość na duszę - mam czerwoną
      kulę, klasyczne Le Feu i czuję się autentycznie spełniona. Wiadomo, marzyłam o
      wielu różnościach, Hermesach, Lancomowej róży, Stelli Absolute, ale takiego
      uczucia niesamowitego szczęścia ogarniającego duszę nie czułam chyba nigdy
      wcześniej :) Chyba to jednak jeden z najważniejszych zapachów w moim życiu, nie
      wierzyłam, że jeszcze kiedyś będę go posiadać. Chyba nie potrzebuję już niczego,
      wszystkie moje marzenia się spełniły :)
      Przewrotnie dodam, że dziś przy pomocy mojego boskiego przyjaciela stałam się
      właścicielką Angel Lily. Pikny jest, nie powiem :D
      • modern_witch Re: Skoro już się wszyscy chwalą... 23.10.05, 18:50
        och, dopiero przeczytałam. Gratuluję z całego serca;-)
        Pamiętam swoją szaloną gonitwę w dniu, kiedy w jednej perfumerii "ot tak"
        zagadnawszy ekspedientkę usłyszałam, ze "to juz wycofane". A jakoś nie
        zarejestrowałam wcześniej tego faktu, bo jeszcze miałam, stało mi na półce, to
        aż tak czujna nie byłam. I fakt, w Sephorach nie było, w Olimpii nie było,
        przerażona poleciałam w jeszcze jedno miejsce i upolowałam 75 ml, które...
        zacznę już chyba, niestety, powoli oszczędzać.
    • martiene_ethereyes ojeju jak fajnie :) 23.10.05, 18:28
      moj watek wszedl na czerwona liste :)))
    • renia.renia Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 26.10.05, 19:55
      Zdobycz może nie unikalna ale cieszy czyli ponownie nabyłam Ambre Sultan. Teraz
      podoba mi się i czuję się w nim spokojnie i bezpiecznie. Jest to zapach typu
      spokojny i wyciszający (przynajmniej teraz tak go odbieram).
      Czekam też na paczkę z Altaro Body Shop - ma pachnieć cynamonem, hmmm,
      zobaczymy bo to zakup w ciemno.
      pozdr
      r
      • maya7933 Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 25.11.05, 15:32
        mam altaro od 2 dni. uwielbiam zapach wanilii i cynamonu i mam w domu
        zawierające je kadzidełka, świeczki i kosmetyki, nie mówiąc o tym, że stosuję je
        bardzo często również w kuchni. i właśnie wanilia i cynamon skusiły mnie do tego
        zakupu. ja tu czuję w nucie głowy: ambrę i piżmo, w nucie serca: ambrę i piżmo:
        a w nucie bazy: ambrę i piżmo. na mnie ten zapach utrzymuje się wyjatkowo długo,
        co świadczy pewnie o oryginalności, ale jeśli ktoś lubi wanilię i cynamon to
        zdecydowanie odradzam.
    • anexxa in love, Guerlain 27.10.05, 21:07
      to pewnie nie jest nic szczególnego - co wnoszę po tym, że nikt się o to ze mną
      porządnie nie pobił i wylicytowałam to na Allegro niedrogo;)

ale perfumy są ładne. kwiatki, kwiatki i takie dziwne, chłodne, cierpkie coś.
      Nie wiem, co, bo nie mam do tego nosa, ale ładne.

Nuta głowy: różowy pieprz, kwiat mandarynki

Nuta serca: dzika róża, frezja, dzika lilia

Nuta głębi: cedr, drzewo sandałowe, ambra, nuta pudrowa
      • anexxa with love, a nie in love, oczywiście [b/t] 27.10.05, 21:09
        • chatka_ Re: with love, hahaha 27.10.05, 21:45
          No ja probowalam, ale bez przekonania :))) Tak myslalam, ze skads znam ten
          nick :))) Gratuluje!!! Siostrze kupilam kiedys flakon, nie bardzo wiedzialam,
          czy na nastepny mialaby ochote, no i wyszla jak wyszlo:). Ladne sa, ale nie na
          mnie. Faktycznie cierpkie chlodne jak kwiaty zanim sie obudza. Precious Heart
          nastepne z serii walntynkowej sa jeszcze bardziej pieprzne. All is love czy tez
          Love is all :) sa najdelikatniejsze ze wszystkich. Ciekawe czy juz byly newsy
          odnosnie 2006...
          • anexxa Re: with love, hahaha 27.10.05, 23:01
            i ja kojarzyłam nick ;)

jak tak o nich (kolejnych limitowankach) opowiadasz, to coś mi mówi, że się na
            nie zasadzę.

:)

A.
      • kalooo Re: in love, Guerlain 27.10.05, 21:53
        Gratuluję!;)

Ja znałam kiedys tylko Precious Heart-cos jakby ich wierna kopia
        podejrzewam,cudem zdobyty niegdyś ,ale niestety nie w moich są już rękach.
        Ale opakowanie tych With Love przesłodkie-kilka razy juz sie czaiłam na niego
        tez,ale u mnie ten zapach nie ma szczęścia;)

Ale za to czekam na Baby Touch,ale ciiiiicchooo;)
        Słyszałam,że szanowna pani Annexxa chciałaby je poznać i takie tam-więc jak je
        juz dostanę...;)))
        • kalooo Bulgari Black 27.10.05, 22:27
          właśnie zanabyłam;)))
          potestujemy zobaczymy,hihi;]
          • modern_witch Re: Bulgari Black 27.10.05, 22:31
            Szalona kobito;-P
            Dajesz powąchać;-P
            Hmm, jak myślicie, będę jutro miała Dzinga czy jeszcze przyjdzie poczekać?
            Już sie spalam z niecierpliwości, hehe...
            • kalooo Re: Bulgari Black 27.10.05, 22:34
              pewnie,że dam,a jakże!;))

Tylko kiedy moja droga pozostaje pytanie...?;>
              Z mojej strony zazwyczaj po 16 moge się ustawiać;)
              A że w przyszłym tygodniu dostaniemy 1 gadzinę gratis,to już na pewno jakoś da
              radę!;DDD
              • modern_witch Re: Bulgari Black 27.10.05, 23:07
                a to się pszepani jeszcze zobaczy;-)
                ja na razie ciągle lekko zdechła i przeziębiona, ale juz z tego paskudztwa
                wychodzę na szczęście, dziś nawet węch mam w porządku (a to najważniejsze,
                hehe).
                A co do gadziny to ja raczej później niż 16 mogę, no chyba że w srody po jakimś
                szczegolnie hardcorowym wtorku to czasem i o 15.30 sobie z pracy pozwalam wyjść
                (w przyszłym tygodniu taki zapowiada mi się poniedziałek, buuu!)
            • chatka_ Re: Bulgari Black 27.10.05, 22:41
              To sie jutro swieto zapowiada... Ciasto upiekalas, gosci zaprosilas?;)))
              • modern_witch Re: Bulgari Black 27.10.05, 23:10
                Tych gości to na uczczenie Dzinga niby? A wiesz, nie wpadłam na to. Uczcimy
                Dzinga prywatnie z kotem, jak nie ucieknie na balkon (chłop ucieknie na pewno,
                kot może więcej zniesie).
          • balbina_alexandra Re: Bulgari Black 28.10.05, 21:36
            kalooo napisała:

> właśnie zanabyłam;)))
            > potestujemy zobaczymy,hihi;]

Gratuluję! Sama chciałam je zalicytować, bo czułam że tanio pójdą ale mam znów
            choergo psiulka i nie zasnipowałam w porę i oczywiście zapomniałam... fajnie że
            poszły w dobre ręce! :*
            • kalooo Re: Bulgari Black 28.10.05, 23:20
              balbina_alexandra napisała:

> kalooo napisała:
              >
              > > właśnie zanabyłam;)))
              > > potestujemy zobaczymy,hihi;]
              >
              > Gratuluję! Sama chciałam je zalicytować, bo czułam że tanio pójdą ale mam znów
              > choergo psiulka i nie zasnipowałam w porę i oczywiście zapomniałam... fajnie
              że
              > poszły w dobre ręce! :*

he!A ja musze powiedziec,że aukcje dzieki wizażowi normalnie znalazłam i tak
              sobie obserwowałam,i nawet jak ta ostatnia zołza na forum słówkiem nie pisnęłam
              i linka nbie wkleiłam tylko licytnęłam,a co tam;)

A teraz definitywnie-obiecuję odpisać w poniedziałek,bo normalnie mam już
              wyrzuty sumienia..;( Ale miałam tak maxymalnie zwariowany tydzień,że szok-
              wszystko opiszę moja droga,poniedziałek jest wolny,to się ponadrabia
              zaległości;))
              Cmoku cmok!!!;*********************************
        • anexxa Re: in love, Guerlain 27.10.05, 23:01
          nic się nie ukryje;) chciałaby, baby touch owszem tak. czy szanowna pani kalooo
          byłaby zainteresowana próbką with love?:>

a.
          • kalooo Re: in love, Guerlain 28.10.05, 23:17
            anexxa napisała:

> nic się nie ukryje;) chciałaby, baby touch owszem tak. czy szanowna pani
            kalooo
            > byłaby zainteresowana próbką with love?:>
            >
            > a.

a gdzie tam,nie będę Ci gitary zawracać z tym Guerlain'em,dajże spokój
            kobito;) -kojarze tak mniej więcej ten zapach,poza tym jest chyba w Quality,ale
            nie dam głowy.
            Tego Baby Touch to ci z dobrodziejstwem inwentarza dam ile tylko chcesz,czy też
            jak wolisz fiolka pomieści;D
            -bo to flacha 100ml jest..;] Czyli nawet moje prawnuczęta zdołają poużywać
            sobie;)))
            • anexxa Re: in love, Guerlain 29.10.05, 09:01
              Kalooo, Twoje imię zostanie zapisane złotymi zgłoskami w perfumiarskim niebie :)

A.
              • chatka_ Re: in love, Guerlain 29.10.05, 09:12
                A czy moje tez jesli ode mnie dostaniesz probke Love is All, ktore wlasnie
                kupilam ?:))))
                • anexxa Re: in love, Guerlain 01.11.05, 12:27
                  tak, Twoje też:) Co Ci mogę zaproponować w zamian? Tego With Love?

A.
                  • chatka_ Do Aneksi :))) 04.11.05, 10:49
                    Hm... Na razie testuje je delikatnie i delikatnie czuje, nie wiem czy nie
                    sprezentuje siostrze albo nie wystawie na stragnik. Zapach cudnej urody,
                    niepodobny do niczego z wyjatkiem poprzednich Walentynek Guerlaina :) Kwiatowy
                    (With Love) i musujacy (Precious Heart). Mimosa w roli glownej. Przez weekend
                    zdecyduje co z tym fantem zrobic :)
                    • anexxa Re: Do Aneksi :))) 06.11.05, 09:53
                      Ooo, bardzo to interesujące, co mówisz :> Brzmi ciekawie, i zapach, i to, że być
                      może wystawisz na straganik :) Będę oczekiwać wieści.

A.
              • kalooo Re: in love, Guerlain 30.10.05, 23:02
                anexxa napisała:

> Kalooo, Twoje imię zostanie zapisane złotymi zgłoskami w perfumiarskim
                niebie :
                > )
                >
                > A.

O rany, tlenuuu!;)))

Aniu-daj na @ adres itd;)

A wczoraj w Marrionnaud w Bialymstoku wąchałam własnie Wih love i chyba ,ają
                tam skapcaniały jakiś ten tester, bo taki mdło-Edenowo-Cacharelowy mi się
                wydał.Nie wiem czemu, bo zapamiętałm go raczej jako kwiatowy.A jego bliźniak
                Precious Heart jest taki imho "sparkling", lekko rześki,With Love tym razem
                natomiast jakiś dziwny teraz mi się wydał;)
                • anexxa Re: in love, Guerlain 01.11.05, 12:28
                  Z Edenem nie ma dla mnie wiele wspólnego, a Eden znam nieźle. Ale, z moim nosem...

Mail poszedł :)

A.
    • nitulina Re: A ja jadę na polowanie ;) 27.10.05, 23:10
      A ja mam nadzieję polować przez najbliższe kilka dni w miejscach atrakcyjnych
      perfumowo, jak wrócę w przyszły czwartek to mam nadzieję się tu chwalić ;););)
      -----
      “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun. Torn and twisted at
      the foot of a burning bike
      And I think somebody somewhere must be tolling a bell..."
      • modern_witch Pomyślnych łowów;-) 27.10.05, 23:12

• martiene_ethereyes a ja dostalam fiolki w szpitalu :P 28.10.05, 14:54
          bylam u przyjaciolki na oddziale, akurat bylo pobieranie krwi, wiec zapytalam pania pielegniarke, gdzie sie zaopatruja we fiolki - sama kupilam 20 do prochu strzelniczego, ale alkohol wyzarl plastik i cale popekaly, wiec sie do perfum nia nadaja. Pani jak uslyszala po co mi fiolki, szczerze sie usmiala i na drugi dzien przyniosla mi cala kieszen fiolek z podwojnie zabezpieczonym korkiem :))) taka zdobycza tez warrto sie pochwalic :)
          • rawita Re: a ja dostalam fiolki w szpitalu :P 28.10.05, 17:11
            A nie powiedziała Ci czasami gdzie je kupują?
    • olesiam Eau D`Amour pour Maman Givenchy 28.10.05, 21:01
      Mam nadzieje, ze wraz zakupem zapachu o zapachu słodziutkiego dzidziusia minie
      mi "jazda" na drugie dziecko, chociaz skłonnam podejrzewac, ze wrecz sie
      nasili...a co tam, jak ma być tak słodki jak Miłoszek:)No i może ów pan
      zainteresuje sie wreszcie zakocha sie w siostrze i da spokój Kaloo z tymi
      miłosnymi SMS'ami bo z torbami pójde:)
      • kalooo Re: Eau D`Amour pour Maman Givenchy 28.10.05, 23:24
        hiehie;))) O ja to wypraszam sobie-Mój Szanowny Narzeczony ma wyłączne prawo
        pisania mi rozbrajających sms-ów o każdej porze dnia i nocy,a zwłaszcza
        składania życzeń imieninowych kiedy tylko mu sie chce;DDD
        Wobec powyższego wniosek o siostrę zostaje odrzucony.Przysługuje pani odwołanie
        od wyroku.PiS 4 all! ;D
    • miriam_73 Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 28.10.05, 22:47
      Ja dziś zdobyłam też Aroma Allegoria, tyle że Appaisant Soothing :)))
      www.osmoz.com/encyclo/marques/parfums_fiche.asp?ID=1490&CATEGORIE=PARFUM&LANGUE=en
    • modern_witch Proszę Wszystkich o uwagę;-P 29.10.05, 12:15
      Jadę za chwile po Dzinga, właśnie zadzwonili z Quality;-P
      Dziękuję za uwagę;-)
      • modern_witch Już go mam! Złapałam i nie puszczę!!! 29.10.05, 14:42
        Mmmmmmmmmmm...
        Taaak... No to teraz przyznam, że nie byłam pewna tej decyzji, choć chodził za
        mną od czerwca... jechałam do Q z sercem w gardle trochę, zwłaszcza że swoją
        próbkę już dużo wcześniej wykończyłam...
        Ale wystarczyło jedno psiknięcie i jesteśmy w domu, hehe. Tzn. mamy nowego
        domownika na pełnych prawach, zaraz będziemy mu miejsce na półeczce robić;-).
        Mocniej niż z próbki wychodzi na mnie na początku skóra, jak taka nowa torba
        czy pasek z gołej, niebarwionej skóry. Potem przebijają drzewa, które
        zauroczyły mnie od pierwszego powąchania. Szybko łagodnieje, jest blisko skóry,
        ale jednocześnie nie jest to łatwy zapach. Ma w sobie coś właśnie, co niepokoi,
        odstrecza nawet - i przyciąga, fascynuje, ciągle chce się go badać, sprawdzać,
        czy jeszcze jest i jaki jest...
        Tak, intuicja mnie jednak nigdy nie zawodzi;-)
        • sorbet Re: Już go mam! Złapałam i nie puszczę!!! 29.10.05, 17:48
          Wowowow:-)
        • senta Re: Już go mam! Złapałam i nie puszczę!!! 29.10.05, 22:06
          Ja prosto z lasu:) niezorientowana:)
          O czym piszesz kochaniutka;))))
          • modern_witch Re: Już go mam! Złapałam i nie puszczę!!! 29.10.05, 22:14
            Dzing! L'Artisan. W Quality są zapachy L'Artisan, niestety tego nie było, a ja
            miałam próbkę od Kaloo i wpadłam po same uszy. Przy okazji wizyty w Q
            zapytałam, czy przy następnej dostawie L'Artisanów nie dałoby sie jednego
            Dzinga zamówić;-) I dziś go odebrałam;-)
            • senta Re: Już go mam! Złapałam i nie puszczę!!! 29.10.05, 22:54
              Gratulacje:)
              Quality kojarzy mi sie z pisingerem:) bylam na otwarciu i zachwycilam sie
              milimetrowymi kawaleczkami przeslodkiego pisingera,wg.rodzinnej receptury
              sprzed 1OO lat.
              Zakupilam Ciel Amouage...i reszte miesiaca spedzilam o suchym pysku:)))
    • agies2000 Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 29.10.05, 15:21
      Dziewczyny!Perfumy Guerlain z serii Agua Allegoria sa odjazdowe i bardzo
      trwale.Ja od 6 lat uwielbiam i uzywam z tej serii Ylang & Vanille.Cos
      niesamowitego!
    • szczekuszka Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 29.10.05, 21:01
      A ja wreszcie kupilam Les belles de minuit i to w sumie za dobra cene. 50 ml za
      142 zlotych.
      Zapach jest ok i bardzo sie na niego ciesze :)
      W pewien sposob mi ulzylo, bo bardzo dlugo chcialam miec te perfumy.
      Teraz oczywiscie chce miec jeszcze inne i inne, i inne. To sie chyba nigdy nie
      skonczy ;)

Balbina
      Gratuluje zdobycia Le Feu, moja siostra uzywala tego zapachu z powodzeniem, do
      mnie pasowaly, ale nie az tak by za nimi szalala.
      Teraz troszke czuje Le feu w nowym zapachu christiana lacroix. Tumulte, zapach
      siekieraa, a ja juz na niego choruje;)
    • aniamasnik Kupiłam dziś Black Kashmir i Le Feu :-) !!! 30.10.05, 10:53
      No właśnie - BC dla siebie a Le Feu dla jednej wizażanki, ale nic to -
      znalazłam dziś w Szczecinie sprzedawcę mojego życia!! Dziewczyny - on miał
      nawet Comme des Garcons, Narciso Rodrigeza w dwóch pojemnościach 50 i 100,
      mnóstwo fajnych balsamów do ciała np. Lacoste Femme, jejku, myślałam, że mi
      oczy wydą z orbit.
      • modern_witch Re: Kupiłam dziś Black Kashmir i Le Feu :-) !!! 30.10.05, 10:58
        a gdzie kupiłaś Le Feu i za ile, jak można zapytać?
      • szczekuszka Re: Kupiłam dziś Black Kashmir i Le Feu :-) !!! 30.10.05, 13:02
        aniamasnik napisała:

> No właśnie - BC dla siebie a Le Feu dla jednej wizażanki, ale nic to -
        > znalazłam dziś w Szczecinie sprzedawcę mojego życia!! Dziewczyny - on miał
        > nawet Comme des Garcons, Narciso Rodrigeza w dwóch pojemnościach 50 i 100,
        > mnóstwo fajnych balsamów do ciała np. Lacoste Femme, jejku, myślałam, że mi
        > oczy wydą z orbit.

Moze wystepuje tez na allegro?! ;)
        • aniamasnik Re: Kupiłam dziś Black Cashmere i Le Feu :-) !!! 30.10.05, 14:29
          W Szczecinie na giełdzie Le Feu 50 ml za 140 zł - ostatnie, tester w kartoniku -
          ponoć perełka prawdziwa - jestem wyjątkiem bo nie znoszę LF i swoje z rozkoszą
          wymieniłam na tygryska :-)
          Pan ma nick panbulwa i sprzedaje aparaty i telefony na allegro, bo jak
          twierdzi - nie będzie konkurował z wodami za 70 zł. Sądzę, że mailem można go
          poprosić o wystawienie. Powołajcie się na rudą kobitę od BC zachwyconą dziś
          jego skarbami :-)
          • modern_witch Re: Kupiłam dziś Black Cashmere i Le Feu :-) !!! 30.10.05, 15:07
            no ja na szczęście jeszcze Le Feu mam... tyle, że w tej butelce nie można
            niestety zobaczyc ile zostało... nie lubię takich butelek. Poza tym, jak tamto
            było ostatnie...
            A zresztą, chwilowo nie mam jakichś wyraźnych potrzeb... tzn. dwie rzeczy
            jeszcze za mną chodzą, no, może trzy;-P ale to nie teraz, nie tak szybko...
      • netty2 Re: Kupiłam dziś Black Kashmir i Le Feu :-) !!! 23.11.05, 22:30
        A fujjjj Black Kashmir...powiedzialo by sie czysta zywica,blekota jak nie wiem.
        Ja tym lubiacym bogate i ewolujace zapachy polecam Omnia - Bulgari.
        Ja szaleje za Bulgari,maja takie niecodziene "melange".Mialam Omnia, BV (U)
        <choc nawet nie wiem jak sie naprawde nazywa>,teraz mam Bulgari White
        (niesamowite).
    • sorbet Link do "To była okazja":-) 01.11.05, 03:36

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=31105303
    • balbina_alexandra Jestem w euforii! 01.11.05, 17:16
      Brak mi słów na określenie mojego stanu - radość pomieszana z niedowierzaniem -
      właśnie dzięki przytomności umysłu Voluptas, która do mnie zadzwoniła z
      elektryzującym njusem, kupiłam niesamowity rarytas... nie wiem czy się cieszyć,
      czy martwić, moja sisotra już wydała pisk jak zobaczyła CO ustrzeliłam na
      poczciwym allegro...
      • senta Re: Jestem w euforii! 01.11.05, 17:44
        cooooo????!!!!;)
        • sorbet No właśnie, coooo:-)? 01.11.05, 17:58

• nitulina Re: Ha ja wiem co ;) 01.11.05, 18:07
      Fajna rzecz, aż dziw że ktoś to wystawił w takiej cenie...
      Mnie siostra obiecała na gwiazdkę ale za cenę taką jaką osiąga na ebayu....
    • olesiam też już wiem:) 01.11.05, 18:46
      www.allegro.pl/show_item.php?item=70506931

Przepraszam, ale ja naprawde mam detyktywistyczne zdolnosci:)
      • balbina_alexandra Re: też już wiem:) 01.11.05, 21:18
        No nie sądzilam, że jestem aż tak łatwa do zlokalizowania na allegro :))) (ze
        względu na swój zakupoholizm wolę się nie ujawniać ze swoim nickiem, bo to
        odkryje rozmiary mojego nałogu bardzo bezlitośnie). No ale stalo się, to Chaos,
        tak tak! Niniejszym dziękuję Voluptas za refleks i szybki telefon... ja sama nie
        omieszkałam się już pochwalić przed siostrą, Elve i F.
        Teraz tylko w napięciu będę czekać te parę dni, ach to będzie ciężki okres :) No
        ale wreszcie dowiem się jak pachnie Chaos. Bo oczywiście NIGDY tego nie wąchałam :)
        • nitulina Re: też już wiem:) 01.11.05, 22:02
          Ha ha, nie Ty ;) ale chaos ;)
          Nie miałam pojęcia że Ty to kupiłaś, dopiero na forum skojarzyłam.

-----
          “Then I’m dying on the bottom of a pit in the blazing sun.Torn and twisted at
          the foot of a burning bike
          And I think somebody somewhere must be tolling a bell..."
    • benita5 Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 02.11.05, 21:36
      Nirmala, brzmi dla mnie jak Nirvana...mrrr cudo;))
      • modern_witch Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 02.11.05, 21:44
        gratuluję;-)
        testowałam na zlocie... pamiętam ciekawą paczulę...
      • elve Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 05.11.05, 12:20
        Wąchałam Nirmalę w niedzielę dzięki Oli - super sprawa! Nie mogę uwierzyć, że
        powstała tak dawno, to tak nowoczesny zapach! jeśli Angel był odkrywczy, to jak
        nazwać to, czym musiała być Nirmala?
    • nitulina Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 03.11.05, 10:56
      A ja pieprzę takie licytowanie, facet wystawił znowu, ja dałam za dużą cenę
      maxymalną bez pomyślunku...która została podbita nagle przez kogoś...dziwne...
      • martiene_ethereyes dokladnie! lewe licytacje... 04.11.05, 15:06
        ja tak samo licytowalam tentations, bylo 15 zl, ja dalam maksymalna 80, po czym osoba DOPIERO CO ZAREJESTROWANA podbila do 80. To sobie odpuscilam...
        • mangos Re: dokladnie! lewe licytacje... 04.11.05, 16:05
          Ja nie mam szczęścia do allegro,najzwyczajniej w świecie sie nie znam chyba, bo zawsze ktoś mnie przelicytuje, przegapię itd. Wole kupować w opcji KUP TERAZ , mniej mam stresów;) A tak to w trakcie każdej licytacji serce bije mi jak szalone i mam wrażenie,że się wykończę;)
          M.
    • elve Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 05.11.05, 12:18
      Mam (zresztą dzięki forum! :*) perfumy NR. Niemożliwe stało się możliwym -
      pachną tak jak powinny, moja skóra nie przekłamuje ich tak, jak to czyniła z
      wodą toaletową. Strasznie się cieszę! A samo opakowanie piękne: grube szkło
      spoczywające w czarnym aksamicie, czarna nakrętka, metalowa kuleczka, w środku
      czarny pręt (przypomina mi się od razu Dior Homme), sam płyn gęsty jak olej.
      Miło to mieć :)
      • chatka_ chciałam??? MUSZE się pochwalić nową zdobyczą :) 05.11.05, 14:52
        Uwaga pisze w ciezkim szoku! Wlasnie kupilam na Allgero Eau d'Amour za 89
        zl...... i juz je mam na nadgarstkach! Sprzedawca jest z mojego miasta!!!
        Zapach obledny, zaczyna sie dosc nieciekawie, jak woda kolonska Diora,
        cytrynowo, a potem, potem jest...tarzanie sie i zdretwiala reka od trzymania
        jej pod nosem... Lece do okna moze jeszcze nie odjechal i kupuje drugi flakon...
        :)))))))))
        • renia.renia Eau d'Amour - jak one pachną??? 05.11.05, 15:57
          pytanie jak w temacie, proszę :o)
          • chatka_ Re: Eau d'Amour - jak one pachną??? 05.11.05, 16:07
            To cholernie trudne pytanie tym bardziej, ze juz teraz mam na sobie Splendor
            Arden, ktory zreszta naprowadzil mnie na to Givenchy i dzis rowniez nabyte :)))
            Pamietam poczatek, te cytryna jak w wodach kolonskich starej daty, a potem bylo
            juz niebo :) Lagodnie, innych slow nie znajduje dla ich opisu, ani slodko ani
            kwasnie, higienicznie? Zaden kwiat sie nie wybija, czy tam w ogole sa kwiaty???
            Przepraszam, nie umiem pomoc, to przerasta moje mozliwosci :)
            • mangos Re: Eau d'Amour - jak one pachną??? 06.11.05, 07:58
              Ja tez od dawna obserwuje tą aukcję i mam ogromna chrapkę. Tylko skąd, do jasnej ciasnej, kase brać? Poza tym, żeby co tydzien kupowac coś nowego na swoja półeczkę? To juz chyba obsesja!?! Flakony już dobijaja sie do drzwi szafki, puste kartony walają się w drugiej a ja nadal ślęczę rankami i wieczorami na allegro i tropię z nadzieją wytropienia Aukcji Swego Życia;)
              Może dozbieram do przyszłego tygodnia i ,jesli jeszcze coś mi sie ostatnie, kupię. A tak przy okazji chciałam się usmiechnąc do właścielek i wyżebrać mini próbkę. Poratujcie!
              • mangos Re: Eau d'Amour - jak one pachną??? 06.11.05, 08:10
                perso.wanadoo.fr/imagesdeparfums/indexfr.htm?http://perso.wanadoo.fr/imagesdeparfums/Tartine_et_Chocolat/EaudAmour01.htm&2
                i jeszcze to, tylko języka ni w ząb, może ktoś wie, o co tu chodzi;)
                www.infobebes.com/htm/parents_testeurs2/Tartine-et-Chocolat-eau-d-amour-pour-maman-3929.asp
                i to, tu są chyba nuty,ale też nic nie rozumiem. Najwidoczniej angielski i niemiecki to juz dzisiaj za mało;)
                www.quickmarket.ru/parfum/eau_damour_pour_maman.html
                • mangos Eau d'AMOUR-NUTY 23.12.05, 13:31
                  Tartine Et Chocolat Eau D'amour pour Maman (Baby/Children) :

Picture 2003 Givenchy(L.V.M.H.) France

Olfactive family:Fresh Floral

Olfactive description:Fresh Citrus(Mandarine, Orange) Green Floral(Rose, Orange Blossom, Violet) Musky Guaiacwood

Perfumer:Olivia Jan
          • olesiam Re: Eau d'Amour - jak one pachną??? 05.11.05, 20:42
            Witaj Reniu!
            Poczatek lekko cytrusowy, ale w kierunku mandarynki, pomaranczy mu blizej,
            gdzies po pol godzinie dochodzi nuta rózy, rozwija sie bardzo dyskretnie i
            powoli, serce ma ciepłe, trudno mi to nazwać drzewne, choć podobno ma gwajak:)
            Troche o moich odczuciach-z dziecmi to ma tyle wspolnego, ze zapach jest bardzo
            spokojny, ciepły, okrągły, nie lezy blisko skóry, jest wyczuwalny.Nie wiem
            czemu, mocno mi sie kojarzy z wąchaniem czystej pieluszki tetrowej, takiej
            przejechanej gorącym zelazkiem.Nie ma on tego co sie obawiałam, jakichś
            mlecznych nut.Jest relaksujący, zasypia sie w nim doskonale, intymny, takie
            całowanie ciepłej rozgrzanej szyjki spiącego Miłoszka...
            Pozdrawiam i bardzo polecam, bo wykupimy towar razem z Chatką:)
            O.
            • chatka_ Re: Eau d'Amour - jak one pachną??? 05.11.05, 20:55
              Olesiu a znalazlas gdzies nuty?
              • olesiam Re: Eau d'Amour - jak one pachną??? 05.11.05, 21:06
                Przeszukałam rosyjskie fora, jak bede miała czas, znajde strone:)gwajak był
                gdzies bankowo, sama sie zdziwilam:)
                • chatka_ Re: Eau d'Amour - jak one pachną??? 06.11.05, 13:52
                  Gwajak to ja czulam wczoraj bardzo wyraznie ;) Dzis tez, ale reke dalabym sobie
                  uciac zreszta tę na ktorym mam Manie, ze w to NIEJ jest gwajak. Eau'd d Amour
                  jak podtytul wskazuje jest dla mam i to karmiacych, zapach wiec nie moze byc
                  zbyt intensywny, szybciutko ulatuje, musialam doprawic sie Mania.
            • renia.renia Olesiu i Chatko! 06.11.05, 09:26
              Dziękuję bardzo! myślę, że będzie to mój kolejny nabytek ;o)
              miłej niedzieli
              r
              • chatka_ Re: Olesiu i Chatko i Malgos! :))! 06.11.05, 09:31
                I nawzajem! :) Odbierz poczte, do napisania pozniej! Malgos probke ode mnie
                bedziesz miala, jak tytlko przyjada probki, tzn. fiolki :) We wtorek mam
                nadzieje!
                • mangos Re: Olesiu i Chatko i Malgos! :))! 06.11.05, 17:45
                  Buziakości jak zwykle:*
                  • kalooo DAIM BLOND!!!!!!!!!!!!!!!!!! 07.11.05, 21:02
                    Nie mogę w to uwierzyć,ale czarodziejka Nitulina we współpracy z Agni po prostu
                    je wyczarowały mi;)))
                    Dziewczyny-Wasze zdrowie!;DDD
                    • modern_witch to ja sie nieśmiało dołączę... 07.11.05, 21:28
                      Ambre Sultan;-) Wiem, już miałam przestać;-)
                      • benita5 Re: to ja sie nieśmiało dołączę... 07.11.05, 21:34
                        Haha no ale super. Fajnie, sultanom sie <ponoc> nie odmawia :D
                        • graza4 Re: to ja sie nieśmiało dołączę... 07.11.05, 21:54
                          ;)) ponoć stereotypy z tymi sułtanami, dzisiaj miłam przelotna przyjemność z
                          tym samym co Agni i oparłam sie bez problemu :)
                          Ja za to "zdobyłam" nowa fascynację, chociaz nie wiem czy jest tu sie czym
                          chwalić ;). Chodzi oczywiście o Dzing!, wspaniały zapach, nie moge się oderwac
                          po prostu!
                          • modern_witch Re: to ja sie nieśmiało dołączę... 07.11.05, 22:00
                            graza4 napisała:

> Ja za to "zdobyłam" nowa fascynację, chociaz nie wiem czy jest tu sie czym
                            > chwalić ;). Chodzi oczywiście o Dzing!, wspaniały zapach, nie moge się
                            oderwac po prostu!

Hahaha!
                            To zamawiajcie, zamawiajcie. Moze jak kilka osób z kolei wpadnie w obłędem w
                            oczach do Q domagając się sprowadzenia Dzinga, to może się on w stałej ofercie
                            pojawi;-)
                            Ja coś czuję, że moją flaszkę wykończę blyskawicznie;-)
                            A mogłam setkę zamówić...
                            Oho, konieczność wzywa, musze zdjąć Dzinga z pólki i sobie powąchać;-)
                            aplikować na razie nie mam gdzie;-) musze najpierw się doszorować z efektów
                            spotkania z Grażą i Nituliną, a potem Kaloo;-)
                          • sorbet Re: to ja sie nieśmiało dołączę... 07.11.05, 22:02
                            No to już wiem co oznacza roztrzęsienie na forum:-)
                            • modern_witch uprzedzałam;-) 07.11.05, 22:07

• renia.renia Flowerbomb V&R... 20.11.05, 17:30
                            po klku dniach testów z próbki zdecydowałam się na zakup. Z atomizera pachnie
                            mi inaczej, mniej słodko-cukrowo a bardziej słodko-kwiatowo. Losy Bomy będą się
                            wazyć jutro kiedy poddam ją pełnemu całodziennemu testowi.
                        • kalia_t Udało mi się upolować na "wojażach sanatoryjnych" 07.11.05, 23:51
                          2000 et une Rose Lancome, tę najbardziej pożądaną różę na naszym forum i
                          przyznam, że mnie ona najbardziej przypomina Tendre Kiss Lalique'a i jest
                          niebywale trwała.;-))) Dzięki za natchnienie Balbinko:-)
                      • sorbet Re: to ja sie nieśmiało dołączę... 07.11.05, 21:58
                        modern_witch napisała:

> Ambre Sultan;-)

OHHH:-)

blog.literacki
                        • modern_witch Re: to ja sie nieśmiało dołączę... 07.11.05, 22:02
                          jeszcze parę osób się pochwali i nam tu biedaku na serce padniesz;-)

To ja jeszcze dodam, że mam w myślach też Arabie;-) sprawdzam tylko tę wersję
                          bezalkoholową pod kątem uczuleń;-) ale spoko, jak na razie, mam od Nituliny
                          próbkę i jest OK, zobaczymy jak jutro;-)
                        • chatka_ Re: to ja sie nieśmiało dołączę...;) 07.11.05, 22:06
                          Dotarly do mnie dzis dwie probeczki Kenzo i miniaturka Sonii Rykiel Woman,
                          drobiazgi a do zajec nie bylam w stanie sie przygotowac po takiej ilosci
                          szczescia:)) Przyszla jeszcze jedna paczka, zamiast dwoch miniaturek w srodku
                          znalazlam fluid Chanel! Nasmarowalm list do sprzedawcy i otrzymalam taka oto
                          odp: "Przepraszam najmocniej za nieporozumienie!!!!!!!!!!! Śmialo prosze to
                          otworzyc gdyz jest to zapakowane w kartonik po Chanel!!!!

:))))))) Nie znioslabym tego wszytkiego na raz, nie doszlabym na lekcje na
                          ktorych mialam dzis wizyte pani metodyk.......
                          Tak, ze dopiero teraz w ciszy i pokoju ;) moge cieszyc sie Birmane...Marzylam o
                          nich!
                          • chatka_ Re: to ja sie nieśmiało dołączę...;) 07.11.05, 22:12
                            Stracilam rachube kto co zdobyl a kto wygral w totka! Gratuluje wszystkim :)))
                            • nitulina Re: W totka nikt ;) 07.11.05, 22:14

• chatka_ ;))) 07.11.05, 22:20
                                • modern_witch a ja z tych emocji to chyba nie zasnę;-) 08.11.05, 00:29
                                  a mialam sie juz nie szlajać po necie dziś;-P
                                  Nie wiem, ktore piękniejsze, AS czy Arabie;-)
                                  • sorbet Re: a ja z tych emocji to chyba nie zasnę;-) 08.11.05, 01:06
                                    AS w moim odczuciu:-)
                                    • modern_witch chyba masz rację;-) 08.11.05, 09:16
                                      co nie zmienia postaci rzeczy, że na Arabie tez mam ochotę, tyle że chyba nie
                                      na całą butlę... już planujemy pewną spółke z Kaloo, pytanie tylko, której
                                      przypadnie buteleczka, a która swoją połowe przeleje np. do jakiegos atomizerka
                                      z rozlewni podróbek... hehe, co za profanacja;-)

Ech, dałam za wygraną parę minut przed Twoim postem, stwierdziłam że wszyscy
                                      pewnie śpią;-P i o pierwszej uroczyście wyłączyłam kompa;-P
                                      • nitulina Re: Te butelki. 08.11.05, 12:45
                                        Cholera, a może ktoś z forum ma, miał, kończy butlę?
                                        Wtedy byśmy poprzelewały? bo rzeczywiście szkoda :(
                                        Moje własne butle pełne i raczej nie ma szans na dno :(

---
                                  • mrouh Re: a ja z tych emocji to chyba nie zasnę;-) 08.11.05, 10:46
                                    Hihi, ja też dziś chyba nie zasnę:-) Jeszcze nabytku nie mam, ale już do mnie
                                    idzie:-D Wprawdzie jeszcze daleko do nocy, ale myślę, że im bliżej jutra, tym
                                    bardziej się będę niecierpliwić, wydałam właśnie na allegro ponad dwie stówki,
                                    przy czym naciągnęłam pana na zniżkę na wysyłce (pierwszy raz kogoś na cokolwiek
                                    naciągnęłam! wydałam 1/4 pensji! co się ze mną dzieje?!:-)), dzięki forum
                                    zresztą (bo powiedziałam, że Chatka_ mu zrobiła reklamę:-D). Jak się mój Połówek
                                    dowie, ile forsy wydalam na dwie butelki, to... ojoj... będę drżała, żeby paczka
                                    przyszła, jak go nie będzie i z niecierpliwości, żeby sobie roses enchantees
                                    powąchać:-) Dobrze, ze wyjeżdżam w piątek, nic juz nie kupię w tym tygodniu:-)
        • izolden Re: chciałam??? MUSZE się pochwalić nową zdobyczą 09.11.05, 11:21
          Witam
          Jestem nowa na forum, ale już od dawna zaczytuję się waszymi opiniami, juz
          nawet zakupiłam parę wód tylko z Waszych opisów. A właśnie ostatnio namiętnie
          czytam o eau d'amour i już z samego opisu zakochałam się. Być może za wcześnie
          ale czy mogłabym prosić choć o pachnący papierek z tą wodą. Będę ogromnie
          wdzięczna.
          • chatka_ Re: chciałam??? MUSZE się pochwalić nową zdobyczą 09.11.05, 12:20
            Wysle, ale nie zdaze przed dlugim weekendem, nie mam juz fiolek!!!
            • chatka_ MUSZE się pochwalić nową zdobyczą 09.11.05, 12:26
              To tylko kropelka, ale wiem, ze jest to zapach, ktorego szukalam cale swoje
              zycie, naprawde, wcale nie dlatego, ze to najnowszy nabytek ;P
              Wiedzialam, wiedzialam, ze cos kiedys pachnialo jak zel pod prysznic Lux Oils
              of the Orient, ktorego na powrot namietnie uzywam, moze w ten sposob chcialam
              ten zapach wywolac...Cashmere Mist... Musze porownac z Jaipur Saphir, bo wydaje
              mi sie, ze bliziutko siebie sa.....

• izolden Re: chciałam??? MUSZE się pochwalić nową zdobyczą 09.11.05, 14:24
              chatka_ napisała:

> Wysle, ale nie zdaze przed dlugim weekendem, nie mam juz fiolek!!!
              >
              >
              Dzięki ogromne, po prostu ręce mi drżą z wrażenia. Będę bardzo wdzięczna.
              Właśnie pojawił się Pan na allegro z tą wodą, ale muszę przyznać, że obawiam
              się kupic w ciemno. Będę więc czekała na kropelkę...
              • senta Poki co.. 09.11.05, 20:00
                udało mi sie nic nie kupić i jestem z siebie dumna..na cieniutkiej niteczce
                balansuje poki co:)
                • mrouh Re: Poki co.. 09.11.05, 20:39
                  Ead d'Amour i Pars Roses enchantees przyszły, hip hip! Zabiorę je w podróż, będą
                  się testowały:-)
                  O rany, ale ta butla Paris jest wielka! :-)
            • izolden Re: chciałam??? MUSZE się pochwalić nową zdobyczą 14.11.05, 08:14
              chatka_ napisała:

> Wysle, ale nie zdaze przed dlugim weekendem, nie mam juz fiolek!!!
              >
              >
              Droga Pani Chatko, proszę mi napisać cóż mam uczynić, by otrzymać od Pani ten
              magiczny zapach eau d'amour, którym się tak wszyscy zachwycają. Jak już pisałam
              jestem tu nowa i nie bardzo wiem jak mam się znaleźć. Please...
              • chatka_ Re: chciałam??? MUSZE się pochwalić nową zdobyczą 14.11.05, 12:11
                izolden napisała:

> chatka_ napisała:
                >
                > > Wysle, ale nie zdaze przed dlugim weekendem, nie mam juz fiolek!!!
                > >
                > >
                > Droga Pani Chatko, proszę mi napisać cóż mam uczynić, by otrzymać od Pani ten
                > magiczny zapach eau d'amour, którym się tak wszyscy zachwycają. Jak już
                pisałam
                >
                > jestem tu nowa i nie bardzo wiem jak mam się znaleźć. Please...

Izus, zrobilabym Ci probke natychmiast, ale nie mam pustych fiolek, czekam na
                dostawe od jednej Forumki. Hm...rozumiem, ze zalezy Ci na czasie, ok, zaraz
                wiec plucze fiolke po aromacie do ciasta, i jutro poleci do Ciebie, wyslij mi
                na maila gazetowego swoj adres! :)
            • izolden Re: chciałam??? MUSZE się pochwalić nową zdobyczą 21.11.05, 14:22
              Chciałam bardzo serdecznie podziękować najwspanialszej Chatce. Po ostatnich
              życiowych niepowodzeniach, przywróciła mi Pani wiarę w ludzi. Obiecuję, że nie
              pozostanę dłużna.
              • chatka_ Re: chciałam??? MUSZE się pochwalić nową zdobyczą 22.11.05, 19:06
                izolden napisała:

> Chciałam bardzo serdecznie podziękować najwspanialszej Chatce. Po ostatnich
                > życiowych niepowodzeniach, przywróciła mi Pani wiarę w ludzi. Obiecuję, że
                nie
                > pozostanę dłużna.

Już mówiłam , ze drobiazg. Prosze zostać i przekonac sie, ze zyczliwosc nie
                jest tu towarem deficytowym :)
    • inka26 Re: chciałam się pochwalić nową zdobyczą :) 10.11.05, 06:34
      Musze sie pochwalic, ze odzyskalm wech! - i bardzo sie z tego ciesze :)
      Naprawde, przez ostatnie pol roku zozywalam resztki zapasow bo nic z nowosci mi
      sie nIE podobalo. Dzisiaj w perfumerii sprawdzilam kila zapachow i znowu cos mi
      sie podoba ! No wiec dostalam probke Rodriqueza, ktory bardzo mi sie spodobal,
      do tego Kenzo Summer i Oriental... a to dopiero poczatek!
      Ciesz sie,ze wrocilam do Swiata Zapachow!
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka