renia.renia Kaloo, ogromne dzięki za ekspresowo szybką.... 07.02.06, 19:10 wymianę, pachnę już sobie Langiem i dobrze mi z tym, wielkie całusy renia Odpowiedz Link
kalooo Reniu kochana! To ja Ci dziękuję!!!;DDD 10.02.06, 20:26 za cudną przesyłkę,przpeiękny liscik i jeszcze te próbeczki-jesteś wielka,naprawde WIELKA!;DD Aniołki w niebie będą Cię nosić na skrzydełkach moja droga!;))) Wielkie,wieeeeelkie cmooooooki!;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-* Odpowiedz Link
may2004 Achemiczko, jesteś wielka!! 16.03.06, 08:53 dziękuję Ci serdecznie za Calypso, nono, ekspresem do mnie dotarło! dziękuję( nie wiem nawet dlaczego spodziewałąm sie,ze będą pachniały jak lody?) Odpowiedz Link
mangos Escape-jesteś wielka! 09.02.06, 08:34 Dziękuję za cierpliwość w oczekiwaniu na płatność, zaufanie, za expressową wysyłkę i świetną "kulę",która mnie rozczuliła:) Odpowiedz Link
arc-en-ciel agmusz- dziekuje 09.02.06, 17:21 to moja pierwsza wymiana, jestem bardzo zadowolona, dziekuje za zaufanie i za dodatkowa probeczke:)) Odpowiedz Link
a.g.n.i Chatce - za niespodziankę;-) 09.02.06, 19:30 i przepis na brzoskwinie w syropie, hehe, wyprobuję;-) Odpowiedz Link
kalia_t Nitulince za wspaniałą niespodziankę 09.02.06, 19:38 i możliwość poznania LF:-)))) Odpowiedz Link
nitulina Re: Nitulince za wspaniałą niespodziankę 09.02.06, 22:29 Eeee to Nitulinka dziękuje Tobie :):):) Odpowiedz Link
agmusz arc-en-ciel dziękuję:* 09.02.06, 21:39 za super wymianę. TZM zachwycony i ja też. Dziękujemy bardzo. Odpowiedz Link
sorbet OLESIAM - jest Pani wielka :-) 09.02.06, 23:00 Link do najpiękniejszego wątku forum:-) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=21655248 Odpowiedz Link
escape5 OLESIAM-jest Pani wspaniała!!! 10.02.06, 00:28 Ekspresowa przesyłka(przed uregulowaniem należności),schludna paczuszka,próbeczki,cudowny liścik...To cała Olesia,kto ją zna,ten wie:) Dziękuję!! Odpowiedz Link
oloom Re: Kaloo - wielkie dzięki 10.02.06, 09:28 za szybko kliknęłam. No więc Kaloo - jesteś wielka! Serdeczne dzięki! Odpowiedz Link
mangos Uściski dla martyny101 10.02.06, 12:58 Jesteś wielka i wspaniała! Dziekuję za paczuszkę-doszła przed momentem. Teraz zaczynam testy.:*:*:*:*:*:* Odpowiedz Link
kalooo Elf.woman !!!;)) Jezuu jak się cieszę!!!; DD 10.02.06, 20:33 Jest na tym forum aki elfik,co sprawia tyyyle radości,że gęba mi się śmieje niemożebnie;)) Dzięki Elficzku serdeczne-za tak wszechstronną współpracę i jeszcze raz za radochę,którą mi sprawiłaś!;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-* Odpowiedz Link
kalooo Joasiaak1-zaległe,ale najszczersze;))) 10.02.06, 20:36 Dzięki serdeczne,jak miło się ubrać w pomarańczowy sweterek i poczuć zupełnie jak Petit Cherie;)) Sprawiałaś mi nieskończenie wiele przyjemności;))) Dzięki,dzięki,dzięki!;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-*;-* Odpowiedz Link
joaasiak1 Kaloo, cieszę się!!! 10.02.06, 20:41 A tak się bałam, ze nie doszło, bo nie pisałaś nic, leniwcze jeden! I to dopiero Ty mi sprawiłaś przyjemność:-))) Dziękuję raz jeszcze. Odpowiedz Link
kalooo Re: Kaloo, cieszę się!!! 10.02.06, 21:04 Joasiu-bo ja taki właśnie widzisz leniewiec jestem,ni diabła nie można tego wytępić we mnie,no!;] A zbierałam się do odpisania jak tylko odebrałam.. Czyli od poniedziałku?;)) Aż specjalnie z tej okazji nowy watek powstał;DDD Odpowiedz Link
kalooo Re: Kaloonia, kocham Panią;-*** 10.02.06, 20:58 no dajże spokój;))) [chłop leży obok;DD] Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Kaloonia, kocham Panią;-*** 10.02.06, 21:12 kalooo napisała: > no dajże spokój;))) [chłop leży obok;DD] > och, to przepraszam, nie przeszkadzam;-PPP Odpowiedz Link
chatka_ Olesiam - jest Pani wielka :))) 10.02.06, 21:23 Zanim nie nalozylam ich obu pomyslam, ze pomylilas probki i wyslalas mi Cashmere Mist, bardzo sa bliziutko, Artemsia jest slodsza, i to cala roznica... Odpowiedz Link
kalia_t Kalooo, masz złote serce;-*** 10.02.06, 23:57 Kalooo nie wiem nawet jak mam wyrazić swoje podziękowania, no dech mi po prostu zaparło. Zrobiłaś wielką i przesympatyczną niespodziankę. Buziaki.:-)))) Odpowiedz Link
maminka5 Mrouh jestes super babką :-)) 11.02.06, 11:03 Mrouh dziekuje za Etra Etro . sprawiłas mi ogromna radosc. Odpowiedz Link
mrouh Re: Mrouh jestes super babką :-)) 11.02.06, 12:51 No, ale sobie zasłużyłaś:-) To wielka frajda móc zrobić przyjemność komuś paroma mililitrami złotego płynu:-) Ja dziękuję za sensi i still:) Szkoda, że nie zapytałaś o pleasures- miałam odlane kilka ml, które już poszły w świat:-) Odpowiedz Link
escape5 Rybkad,ubóstwiam Panią!!! 11.02.06, 17:55 Asiu,dziękuję za ekspresową przesyłkę,za zaufanie i za zapach który bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link
lucy215 Dzięki:* 13.02.06, 16:17 Najpierw izolden - za desnudę i mangos- za pudrową perełkę :) Niestety, oba zapachy trochę mnie duszą, czuję się trochę za młoda jak na nie ;) :* Odpowiedz Link
merolik Re: Forevermore, dziękuję :))) 13.02.06, 18:11 Wielkie dzięki za życzliwość, serdeczność i bezinteresowność :))) piękny zapach i prezenty!!! Odpowiedz Link
forevermore79 Re: Forevermore, dziękuję :))) 13.02.06, 21:21 Swietnie, ze calo dotarlo- i jeszcze lepiej, ze jestes zadowolona :-). Cala przyjemnosc po mojej stronie i polecam sie na przyszlosc- daj znac, jakbys szukala czegokolwiek, pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link
kalia_t Kochanej Vanilce dziekuję 13.02.06, 21:36 za ultraszybka przesyłkę i mnóstwo radości z poznawania nowych zapachów:-)))) Odpowiedz Link
may2004 IWONULA- jest Pani Wielka 13.02.06, 21:56 ...juz dawno milam podziekowac za przecudownej urody probeczki chanel i DG. dziekuje i mam nadzieje ze i moje hiriski i ILA juz doszly... Odpowiedz Link
mrouh Toula! Jesteś... jesteś... 14.02.06, 11:45 ... no brak mi słów! Miała być jedna fiolka, jest pękata koperta! I teraz ja jestem totalnie zatkana, nie mogę tego wszystkiego powąchać! Buuu! Chyba umrę z rozpaczy i niecierpliwości nad tymi fiolkami! Pójdę oddać tygodniowe zwolnienie, może mi węch wróci?:-)... Dzięki, jesteś wielka:-)! Odpowiedz Link
chatka_ Martienne - dziekuje...... 14.02.06, 20:25 Za wielka przysluge...Od dzis moge sie odwdzieczyc, AS dotral...powinnam we czwartek dotrzec na poczte :) Odpowiedz Link
joaasiak1 Małgosiu-Mangos, serdeczne dzięki!!! 15.02.06, 14:02 Próbeczki dziś dotarły, ja Aniołka też rano wysłałam:)Serdecznie Ci dziękuję! Odpowiedz Link
vanilia72 Dziekuję Kalii ! Bardzo ! 15.02.06, 17:28 przede wszystkim za cudo nad cudami za pozostałe również dziękuję !! Odpowiedz Link
epikurejka elfwoman - dziękuję za możliwość poznania nowych 15.02.06, 19:46 zapachów. Pozdrawiam Odpowiedz Link