olga1974 Cashmere Mist Essence - próbeczka od 27.07.06, 08:44 Mistrzyni świata w licytowaniu...hi hi hi Odpowiedz Link
m23p31 Re: Cashmere Mist Essence - próbeczka od 27.07.06, 08:53 hi hi hi, rzeczywiście:DD Odpowiedz Link
a.g.n.i Wykonuję humanitarny gest wobec O Zone:-) 27.07.06, 09:19 i tak ich nie wykończę w tym roku, ale niech przynajmniej będzie, że próbowałam:-P Chyba jednak przeznaczę jedną półeczkę w lodówce na niektóre butelki;-P Odpowiedz Link
a.g.n.i Po powrocie i zmyciu OZone przebrałam się w Black 27.07.06, 19:37 Kennetha, nie Bvlgari;-) Bvlgari trzymam na drugą część urlopu, tę zaplanowaną na skuterze;-P tylko chyba przepsikam, bo nieporęczne;-P Odpowiedz Link
kalooo Les Belles Liberte Acidulee,tudzież Liberty Fizz;) 27.07.06, 22:25 ten zapach mnie trzyma przy życiu-rozkoszniak do kwadratu:) Odpowiedz Link
senta J'Ose 27.07.06, 22:55 Cytryna,mieta,lawenda,mokka,cedr,pizmo,siano,cedr-cudowna mieszanka! Odpowiedz Link
olesiam Cittá di Kyoto Santa Maria Novella+ 28.07.06, 00:14 nadgarstki Vaniglia i Amber SMN O. Odpowiedz Link
a.g.n.i Nie wytrzymałam i na dobranoc kropla Dzinga na + 28.07.06, 00:33 nadgarstku:-) Och... latem też jest boski, zresztą latem go poznałam;-) chyba niedługo będzie rok naszej znajomości;-P Odpowiedz Link
olga1974 Le roy soleil z próbki 28.07.06, 08:52 było co innego w planach, ale torebki mi się pomyliły... Odpowiedz Link
chatka_ Nie moge sie zdecydowac 28.07.06, 09:07 Tak mi wszystko po powrocie na powrot pachnie :)Chyba padnie na Rosamor, a mial na straganiku wyladawac... Odpowiedz Link
jop Oscar de la Renta Intrusion 28.07.06, 09:32 Z forumowej wymiany, prawie w ciemno, bo przedtem znałam go tylko z szybkiego niuchu w perfumerii, ale bardzo się polubiliśmy. Świeżość, białe kwiaty, odrobina anyżku, który uwielbiam. Wczoraj schlapałam się nim na wieczorną imprezę i cudownie się rozwinął, dziś rano też go złapałam. Odpowiedz Link
charade Eclat d'Arpege, dzięki Touli 28.07.06, 09:36 Śliczny jest, tylko zobaczymy, ile wytrwa na skórze ! Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Oscar de la Renta Intrusion 29.07.06, 19:13 cieszę się, że Ci się podoba;-) a psikacz dobrze działa? Odpowiedz Link
kalooo Claire de Nilang+Incanto Charms 29.07.06, 21:46 Charms testowane w sephore w ilości przeobfitej i mimo to trwałośc godna pożałowania. Niemniej jednak explozja owoców jak się patrzy - dla wielbicielek ananasa i takich tam może być ok. Choć trzyma mocno klimat Escadowy;> Odpowiedz Link
jop Re: Oscar de la Renta Intrusion 01.08.06, 09:52 Działa, działa. :-) Już mi tylko trochę na dnie zostało... Odpowiedz Link
a.g.n.i Re: Oscar de la Renta Intrusion 02.08.06, 00:15 jop napisała: > Już mi tylko trochę na dnie zostało... No to faktycznie chyba najlepszy dowód, że Ci się spodobało:-) Libertine też ubyło sporo;-P Odpowiedz Link
dixi dzis testowanie Ambre sultan 28.07.06, 14:38 na prawym nadgarstku, lewy zas psiknelam sobie stojacym na biurku kolezanki jej nowym nabytkiem w postaci mgielki Wink firmy Avon :) nie chcialabym profanowac SL, ale po paru godzinach lewy nadgarstek bardzo upodobnil sie do prawego, nie zeby calkiem ale prawie prawie... :)) ale moze to tylko jakies omamy, w koncu najgoretszy weekend stulecia sie zaczyna... Odpowiedz Link
martyna101 Jaipur z probki testuje..nawet nawet mi sie podoba 28.07.06, 14:44 chociaz poczatek okropny;/ Odpowiedz Link
olesiam Nomad Tea+nadgarstki Guerilla 1,2 28.07.06, 18:19 Po zakupie Zagorska przymiarka zapachowa do zakupu nastepnego:)Spowita w lny i jedwabie mialam w zatłoczonym tramwaju swoją oazę, cudny...a Guerilla 1 i 2 w ciepłym powietrzu łagodnieja jak baranki, zupełnie inne wrazenia niz te sprzed paru tygodni, warto z nimi poczekac na chłody. Pozdrawiam o. Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Aloha*** Dziś pachnę... 28.07.06, 18:23 Le Feu Light, dawno nim nie pachniałam i już zapomniałam, jaki jest piękny:-) To tak trochę w oczekiwaniu na Glorię, którą sobie zamówiłam w ramach rekompensaty za ciepiernia spowodowane wyrywaniem ósemki, które jak się okazało wcale nie były aż takie wielkie...No, ale skoro juz sobie obiecałam taką rekompensatę, to nie mogłam się przecież wycofać, co nie?:-) Odpowiedz Link
ja_sylwia ja też Le Feu light, a na łapie... 28.07.06, 19:39 rozwija sie Tygrys. Czy tylko mni się tak wydaje, czy jest troszkę podobny do Desnudy?? Odpowiedz Link
a.g.n.i Na łapach Herba Fresca i Pamplelune;-P chyba+ 28.07.06, 19:57 już wcześniej wiedziałam, że nie moje to bajki;-) ale w taki upał postanowiłam przetestować w Sephorze i dać im szansę. Szansa została zmarnowana;-P. HF "ugotowała się" natychmiast i zbrzydła, Pamplelune wierciło w nosie ostrą grejpfrutową oranżadką. Po godzinie Herba była prawie niewyczuwalna z lekkim powiewem tzw. "oślej łączki" z lekka w dodatku podwiędłej, a z Pampleluny wyszły sławetne kocie siki plus hmmm, ostry pot;-P Chyba na dziś starczy mi tych atrakcji, lecę się wyszorować;-P Coś nie mam szczęścia do AA, przynajmniej do tych, które miałam okazję poznać, chyba tylko Menthafollia na mojej skórze zachowuje się względnie przyzwoicie;-P Odpowiedz Link