lucapuka 28.12.06, 17:34 Rozpoczynam nowy wątek, najserdeczniejszy na naszym forum :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucapuka mmartiene dziękuję Ci pięknie... 28.12.06, 17:36 ...za przemiłą wymiankę! Pozdrawiam i życzę pomyślności w Nowym Roku. Odpowiedz Link
goldioo Re: Najnowsze podziękowania 29.12.06, 16:03 Wielkie dzięki dla niesiatka za wielką butelkę Magie Noir:) Odpowiedz Link
fischer3 Re: Najnowsze podziękowania 29.12.06, 16:11 Witam...a ja dziekuje mojej zonie za to ze pasjonujacx sie perfumami stala sie jeszcze bardzie j wytworna, kobieca, zmyslowa i do tego.....pieknie pachnaca..DZIEKUJE!!! Odpowiedz Link
kalia_t Vanilko kochana:-)*** 29.12.06, 22:29 uściski i buziaki- róża mnie urzekła:-))) Odpowiedz Link
aggis20 Spóźnione podziękowania dla Elfika!:-))) 30.12.06, 16:16 Za śliczną miniaturkę! Dziękuje i pozdrawiam!:*** Odpowiedz Link
izolden Lucapuka ogromne podziekowania:))) 30.12.06, 20:37 Iwonko bardzo, bardzo Ci dziękuję za perlasy oraz za to, że dałas znac, że doszła do Ciebie moja przesyłka:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link
izolden Podziękowania dla Benitki:) 03.01.07, 21:38 Trochę spóźnione ale stokrotne:))) Odpowiedz Link
bakers_daughter forevermore 04.01.07, 11:12 bardzo dziękuję za wymianę. paczka doszła w ubiegłą środę, a mój niezwłocznie wysłany do Ciebie mail potwierdzający odbiór - wrócił do mnie dziś (?!?). dzięki raz jeszcze i pozdrawiam. Odpowiedz Link
forevermore79 Re: forevermore 09.01.07, 10:59 Ja rowniez dziekuje- w feworze wyjazdow ten watek mi sie zawieruszyl, a potwierdzenia mailowego faktycznie nie dostalem- chcialem pisac jeszcze raz. Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link
wiolinka100 Re: Wiolinko- buziaki za Aniołka i niespodziankę 05.01.07, 19:51 No proszę jak to szybko doszło! :) Odpowiedz Link
a.g.n.i Najnowsze podziękowania dla Benity i Voluptas+ 06.01.07, 11:57 które pamiętały, jak kiedyś jęczałam nad pewną aukcją, na której cena była wręcz nieprzyzwoita... i oto nagle pojawiła się ta sama aukcja z przyzwoitą ceną. No a ja, wiadomo, allegrowy ignorant, ani szukać tam nie umiem, ani kupować... Wielkie, wielkie podziękowania dla Voluptas za pamięć i dla Benity za pomoc w nabyciu owego cuda. Odpowiedz Link
benita5 Re: Najnowsze podziękowania dla Benity i Voluptas 09.01.07, 11:21 Agni, ciesze sie ze moglam... :))) Odpowiedz Link
wiolinka100 Marika! :) 08.01.07, 18:33 Dzięki za szybką transakację :)dzis w końcu dotarło :) Dzięki za fioleczki również :* Odpowiedz Link
wiolinka100 Ala! :) 08.01.07, 18:34 Próbki dotarły szczęśliwie, dzięki i już piszę @ :* Odpowiedz Link
senta Aaaaaagent do mnie idzieeee:-))))) 08.01.07, 19:39 dzieki Olesi(cmok-olbrzym!:-) Odpowiedz Link
lucapuka wloszka1 - baaardzo serdecznie dziękuję! 09.01.07, 10:56 za udaną i szybką transakcję, było ( ...i jest, a napewno jeszcze dłuuugo będzie:)) mi bardzo miło. Odpowiedz Link
mangos Dla Mariki moc uścisków 09.01.07, 11:40 za wspaniałą przesyłkę z równie słodką zawartością:) Odpowiedz Link
icegirl Olesiam!! 09.01.07, 13:50 Przesyłka dotarła i jestem najszczęśliwszą dziewczynką w mieście ;) Odpowiedz Link
renia.renia kiara7 - wielkie podziękowania :o)) 09.01.07, 17:31 Sprawiłaś mi moc radości, szczególnie zaskoczyło mnie Birmane, które odkryłam dzięki Tobie na nowo. Natomiast wyleczyłam się z Alchemie i to chyba na dobre, na mnie biedactwo pachnie jak cienki kompocik hehe. I dobrze się stało, że je powąchałam bo byłam bliska kliknięcia Kup teraz. Dziękuję bardzo :o) r Odpowiedz Link
kiara7 renia.renia - Reniu, również bardzo Ci dziękuję!!! 12.01.07, 18:40 Ja z kolei dzięki Tobie Reniu uniknęłam kliknięcia w ciemno na Tendre Kiss, potestowałam go, po jednym psiku na nadgarstek przez kilka dni i jakkolwiek doceniam zapach, jest ciekawy, oryginalny, bogaty, to jednak nie czuję się w nim do końca, jakoś nie współgra ze mną. Amber Romance niedługo znajdzie zastosowanie ;) z kolei historia z upodobaniem (męskiego) Brita ukazała mi moje skrywane androgyniczne oblicze, hihi Reniu, jeszcze raz bardzo dziękuję za perfumeryjną przygodę, pozdrawiam mocno, serdecznie :)) kiara Odpowiedz Link
renia.renia Olesiu!!! Słów brak aby wypowiedzieć !!!! 09.01.07, 18:10 jak jesteś kochana, dziękuję z całego serca :o) renia Odpowiedz Link
groszek75 agmusz za simply :-) 10.01.07, 08:31 Wielkie podziekowania i ucałaowania :-) Odpowiedz Link
lunalovelight nikielce i gwajkowej :) 10.01.07, 09:55 nikielce za szybkie uszczesliwienie mnie nu :)! i probeczka belle de minuit (nowa milosc, ech). gwajkowej za mila probkowa wymiane, ktora przyczynila sie do mojego gapienia sie jak wol na malowane wrota na OI :D. Odpowiedz Link
gwajkowa Re: nikielce i gwajkowej :) 12.01.07, 19:35 Tobie również wielkie dzięki i pozdrowionka. Odpowiedz Link
olga1974 forevermore i m23p31 spóźnione podziękowania !!! 10.01.07, 11:31 za próbeczki ! WIELKIE DZIĘKI ! Odpowiedz Link