mangos Re: Rozpaczliwie poszukuję...84 04.08.07, 11:11 Ce Soir ou Jamais Annick Goutal Liberte Tea Rose Amber Valentino Rock'n'Rose Dior Addict 2 Il Profumo Amour Essential Angel Schlesser Pi Givenchy Woodcoffee Sequoia Podzielę się tym co mam Odpowiedz Link
magdzie Re: Rozpaczliwie poszukuję...84 04.08.07, 11:46 La Perla CHARME Marina de Bourbon LYS Marina de Bourbon PRINCESSE Guerlain METEORITIES (choćby na blisterku) Tea for Two Fleur d'Oranger Philosykos Blissful Moment VS CdG Rhubarb kupię/odwdzięczę sie: Love in Paris NR Beautiful EL graffiti NAF NAF Midnight Charm DIOR Candy Desert Treats Jessica Simpson Le Baiser Du Dragon Cartier Insolence Guerlain Vanilla by Alyssa Ashley Laguna Salvador Dali cerrutti 1881 l'instant Guerlain poison Dior Odpowiedz Link
miau_gosia Re: Rozpaczliwie poszukuję...84 05.08.07, 14:44 napisalam @ pozdraiwm gosia Odpowiedz Link
unhumblee Chergui i Fumerie Turque SL - jedynie próbek:) 04.08.07, 12:18 Bardzo chciałabym poznać:) może dobra duszyczka sprzeda mi próbki:) prosze:) Odpowiedz Link
paulinaa dużo szukam, moze ktoś ma? 04.08.07, 12:39 Very Valentino Valentino V absolu euphoria blossom AA tutti kivi rose absolute stelli niebieskie les belles innocenta flowerbomb extreme pure white linen halloween halloween sun midnight fantasy b.spears curious in control fendi celebration coco mademoiselle edt chance edt escada singnature Ecume de Rose La Rose de Rosine Rose de Feu Rose d`Amour Rose d`Ete Un Zest de Rose Une Folie de Rose Sa majeste La Rose orange tonic mam sporo próbek do oddania paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
rufelek Re: Rozpaczliwie poszukuję...84 04.08.07, 12:44 ociupiny CdG Harrisa i Carnation Odpowiedz Link
izolden Nadal Historie d'Eau poszukuję oraz Harrisa CdG 04.08.07, 12:54 tylko kropelki, by poznać zapach. Mam dużo na wymianę:-) Odpowiedz Link
izolden Re: Nadal Historie d'Eau poszukuję oraz Harrisa C 05.08.07, 11:11 na wymianę mam: Jaisalmer CdG Cinnamon CdG Calamus CdG Rhubarb CdG Navegar LA Ambre Extreme LA Un Bois Vanille SL Malabah Penthaligon's Dianthus Etro oraz wiele innych. Odpowiedz Link
monia.i Re: Rozpaczliwie poszukuję Winter Delice 04.08.07, 14:33 Odkupię AA Winter Delice :-) Odpowiedz Link
mettemarit Szukam kropelki... 04.08.07, 22:00 Bardzo proszę o kropelkę do testów: Chergui i Rousse Lutensa, Ouarzazate, Calamus i Red series CdG, Malabah Penhaligons, Mandorolo di Sicilia,Arancia di Capri,Cipresso di Toscana Acqua di Parma W zamian m.in.Fico di Amalfi,Fever,Avignon,Vanille Canelle,Scenty,Philosykos,Escada Collection,Etra,Theorema,Organza Indecence,Gentiana,Mahora,Le Feu light,Tempore Donna,Ambre Passion,Douce Amere,Un bois vanille,Alchimie,Feminite du Bois,Opium Fleur de Shanghai,Safari... Odpowiedz Link
balbins Rozpaczliwie poszukuję L Lempicka Masculine,Nemo 05.08.07, 17:14 Cacharel,Burberry weekend men,Givenchy Pi, Bvlgari Aqua pour homme,Chanel Allure Homme,-po kropelce do testów dla mojej drugiej połowy.W zamian mam kilka damskich. Odpowiedz Link
olga1974 J'ose Eisenberg; AP Maitresse,Oxygen 07.08.07, 10:01 po troszeczku (ok. 2ml) Odwdzięczę się czymś z moich skromnych zasobów (listę podam na @) Z góry dziękuję ! Odpowiedz Link
mangos Re: Rozpaczliwie poszukuję...84 07.08.07, 10:51 Piment Brulant Dianthus Etro Violette-Menthe Ombre Bleue Songes Love in White creed Jasmin Imperatrice Eugenie creed Tubereuse Indiana Creed Patchouli Odpowiedz Link
izolden Re: Rozpaczliwie poszukuję...84 08.08.07, 12:04 Właściwie to już straciłam nadzieję ale może jednak ktoś ma, kropelkę na poznanie Harrisa CdG oraz Nomad Tea CdG i Rousse SL. Na wymianę mam kilka zapachów CdG oraz Un Bois Vanille SL. Odpowiedz Link
mika_1 Poszukuję 09.08.07, 21:18 Jean Patou: - Joy - Enjoy, - Sublime, - 1000, oraz Violetta Penthalion's. Odwdzięcze się swoimi zbiorami. Odpowiedz Link
paulinaa jeszcze.... 08.08.07, 12:18 adidas frozen BB about women BB not for everybody boss femme anais anais wish pink diamond pure wish addict fraiche gucci edp II joop muse true star true star gold rykiel not for men paris roses enchantees x pose desire x pose glamour x pose passion bodytalk T.Tailor valentino gold silk touch max mara sephora wanilia&paczula moze ktos ma? odwdziecze sie jak tylko bedę mogła... :) paulinka_s@interia.eu Odpowiedz Link
patriaszeprudy tylko jednego;) -Grey Flannel-Geofrey Benne 08.08.07, 15:39 chodzi ten zapach za mna już od czasu dłuższego, chciałam kupić memu lubemu ale znalazlam tylko w necie i nie chciałabym ryzykować. oczywiście w zamian oferuję cos z mojej kolekcji- Dior-j'adore, EL- pleasure, BB- not for everybody, Burberry brit, Yves Saint Laurent Baby Doll , Kenzo Flower, Lolita Lempicka. chodzi mi tylko o karteczkę "popsikaną", nie próbkę. z góry dziekuję, pozdrawiam;) Odpowiedz Link
aammsstt patriaszeprudy mam - Grey Flannel-Geofrey Benne 24.09.07, 23:04 no mam :) jeśli nadal chcesz powąchać to pisz... ja najbardziej szukam FdB ale z Twojej kolekcji mogłabym powąchać Brit - czy to męski? Odpowiedz Link
silencio18 Re: Rozpaczliwie poszukuję...Celine klasyczne 08.08.07, 18:09 Moze nie az rozpaczliwie, ale jednak pilnie i usilnie ;-) poszukuje malej probki Celine Pour Femme do testow i ewentualnego zakupu. Odwdziecze sie czyms z mojej kolekcji albo odplace ;-) Si Odpowiedz Link
basiaplewik Armand Basi- in red- szukam 11.08.07, 08:04 najchętniej małej robionej próbki-też odwdzięczę się próbką :) Odpowiedz Link
ewelinkka20 Kupie Flowerbomb i Pink Sugar :) 11.08.07, 19:47 Pliss jak sie komuś znudził może mnie poratuje...:)Prosze pisać na @ gazetowego :* Odpowiedz Link
fa25 Re: Ewelinko, Sylwio -nie tu ! 11.08.07, 20:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15707&w=66995112 Chęć kupna/wymiany/sprzedaży wpisujemy na straganiku. Tu - w wątku "poszukuję " -wpisujemy poszukiwanie próbek. Nie wpisujcie w obu miejscach naraz bo robi się bałagan i nie wiadomo kto czego szuka. Odpowiedz Link
auri88 passionate purple za wszelka cene 12.08.07, 17:26 Bardzo poszukuje wody toaletowej avonu passionate purple, ktora zostala juz wycofana z produkcji. Jezeli by ktos mial odsprzedac to cena (w granicach rozsadku- do 100PLN) nie gra roli. Odpowiedz Link
iland avignon i męskiego emporio night 13.08.07, 14:04 jak w temacie poszukuję w prawdzie nierozpaczliwie, ale jednak szukam - może ktoś zechciałby się podzielić małą kropelką, a ja z mojej strony postaram się odwdzięczyć. pozdrawiam Odpowiedz Link
suss_kind Madness Choparda Black 13.08.07, 14:35 poszukuję próbki. W zamian - próbki z tego, co na zdjęciu mojej kolekcji + różności, które mam w postaci odleweczek! Proszę o kontakt na mail gazetowy... Odpowiedz Link
amj2 Re: Rozpaczliwie poszukuję...84 13.08.07, 18:41 Poszukuję kropelki do testów: Organza Indecence Jungle Kenzo słonik Desunda Ultraviolet Love in paris Cristobal L'Instant W zamian mam niewiele,ale moze ktos się skusi :-) Coco Mademoiselle 1/4 próbki Joop jette sephora 1/5 próbki L Lempicka sephora 1/5 próbki Le Baiser Du Dragon 1/2 próbki Deep Red 1/2 próbki Fleur D'Antilope 1,2 ml lub odlewki Innocent NR For Her edt Mania biała Amor Amor L'eau Par Kenzo kontakt:amj2@gazeta.pl Odpowiedz Link
rufelek próbki CdG Carnation i Lutensów 14.08.07, 13:55 odkupię lub odwdzięczę się inymi próbkami Odpowiedz Link
joaasiak1 Re: Żółtego Les Belles, HC EDT, Sander no 4, Rouge 13.08.07, 19:14 ...Hermesa (też Rouge Delicate) Na wymianę oddam/odpsikam: - Hot Couture edp - Black Cashmere (też balsam) - 24 Faubourg edt Hermesa - Anglomania Westwood - Le Feu Light - Narciso edt - Obsession CK - Pamplelune Guerlain - Shalimar edt - Angel klasyk - Envy - Must Legere - Femme Lagerfeld - Organza klasyczna - Hiris Hermes Odpowiedz Link
olesiam Hermes-szukam probek 15.08.07, 23:27 Eau D'Orange Verte Hermes (wersja klasyczna oraz concentre) Eau D'Hermes Odwdziecze sie innymi probkami Pozdrawiam O. Odpowiedz Link
vishnja Re: Hermes-szukam probek 16.08.07, 11:29 Mam Orange Verte w wersji concentre, mogę zrobić próbeczkę :) Odpowiedz Link
maja1000 Image - Cerruti 16.08.07, 14:16 zanim zdążyłam przetestować, to znikły z półek;-( może ktoś mógłby mi spróbkować (1-2 ml) w zamian oferuję inne ciekawe zapachy Odpowiedz Link
hispana F. Malle - wszystko oprocz musc ravageur 16.08.07, 14:25 mam strasznie duzo na wymiane Odpowiedz Link