Dodaj do ulubionych

Hrvatska je predivna zemilja - chce sie uczyć

15.02.05, 16:53
Witam!
Od jakiegoś czasu jestem zafascynowayny kulturą i językiem Chorwackim. Chciałbym się zacząć uczyć tego języka, więc jeśli mógłby mi ktoś pomóc to byłbym wdzięczny :) Mieszkam w Rybniku.
Czy wie ktoś może jak wygląda praca sezonowa w Chorwacji? tzn. możliwości pracy...
Obserwuj wątek
    • plavusa Re: Hrvatska je predivna zemilja - chce sie uczyć 18.02.05, 14:59
      mogłabym uczyć, ale mieszkam w Poznaniu.........:-((
      • plava_katja Re: Hrvatska je predivna zemilja - chce sie uczyć 01.03.05, 12:59
        ja tez nie miałabym nic przeciwko uczeniu chorwackiego, ale.... mieszkam w Wawie
        • sslawinska Re: Hrvatska je predivna zemilja - chce sie uczyć 18.04.05, 14:24
          cześć Chciałabym sie uczyć chorwackiego w Warszawie. Studiuję zaocznie, wiec
          raczej odpowiadałyby mi weekwendy. Czy jest to możliwe? Ile kosztuje 1 godzina?
          Proszę o nr tel. Odpisz na sslawinska@o2.pl
          Dzięki, pozdrwiam, Sylwia.
    • romcula11 Re: Hrvatska je predivna zemilja - chce sie uczyć 12.03.05, 16:46
      a moze by ktos chcial sie pouczyc w ... Splicie:) ?
      • marcin_v Re: Hrvatska je predivna zemilja - chce sie uczyć 18.03.05, 17:31
        Hej ! Ja mieszkam ok. 45 min. drogi (autkiem) od Rybnika, ale ja jestem dopiero
        na pierwszym roku filologii słowiańskiej, a chorwacki jest moim drugim
        j.kierunkowym (po rosyjskim). Z tym, że na razie to znam dopiero podstawy
        chorwackiego...
      • zagonetka Re: Hrvatska je predivna zemilja - chce sie uczyć 26.03.05, 23:12
        w Splicie powiadasz? rozwin oferte :) ...
        zagonetka
      • lahhijala Re: Hrvatska je predivna zemilja - chce sie uczyć 28.03.05, 07:10
        romcula11 napisał:

> a moze by ktos chcial sie pouczyc w ... Splicie:) ?

Ja chętnie przez IP-phone i RA. Jak będzie nie za drogo. wsyslij darmową email
        smsa na
        7733969191@tmomail.com podaj kierunkowy i numer cenę/h, to zadzwonię
        • lahhijala ja chcę się uczyć 28.03.05, 07:12
          lahhijala napisał:

> romcula11 napisał:
          >
          > > a moze by ktos chcial sie pouczyc w ... Splicie:) ?
          >
          > Ja chętnie przez IP-phone i RA. Jak będzie nie za drogo. wsyslij darmową
          email
          > smsa na
          > 7733969191@tmomail.com podaj kierunkowy i numer cenę/h, to zadzwonię\]
          daje kopie by było widać nagłowek, zdrowia
    • ivo123 Nauka języka chorwackiego 17.07.15, 10:48
      Witam Was, jestem Chorwatem, mieszkam niedaleko Raciborza. Jeżeli jesteście zainteresowani nauką chorwackiego, to chętnie mogę Wam w tym pomóc. Pozdrawiam, Ivo.
      • ellen393 Re: Nauka języka chorwackiego 01.08.18, 00:04
        Ivo, podaj do siebie namiary, chcę się nauczyć j.chorwackiego, jestem z Raciborza.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka