afa21 21.06.06, 22:03 Witam Moze Wy mi pomozecie,poszukuje piosenki Tedi Spalato "Sve cu prezivit"jakby mogl mi ktos wyslac na maila.Oraz potrzebuje slow Dino Merlin "Superman".Bede baaaardzo wdzieczna:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zabma Re: sve cu prezivit - potrzebuje ta piosenke ora 22.06.06, 08:52 Niestety Tediego nie mam, ale poniżej tekst piosenki Supermen. Jesli chodzi o slowa utworow to polecam strone www.svastara.com/muzika Tam mozna znaleźć ich naprawde dużo (strona jest w jęzku serbskim, ale teksty piosenek chorwackich czy bośniackich wykonawców też znajdziecie) Na tej stronie można szukać utworów znając tylko kilka słów. Pozdrawiam i życze owocnych poszukiwań:) Merlin - (Burek, 2004) - Supermen (feat. Zeljko Joksimovic) Kako se pise ljubav dali kao jedna rijec ili su to uvjek barem dvije najmanje ljudi se oduvjek sastaju vole i jos uvjek rastaju Ref.: Oprosticu joj sve nisam ja supermen pa da mogu to na ledjima da ponesem ugostit cu joj sne bolje im je kod mene neka spavaju, sve dok se ne promijene Like to the dearest friend Ljubav se ne pise tako oko za oko, zub za zub o ne, ja nemogu vise ja sam stigao na rub svaka mi rijec strazu dobija svaki mi most na drini cuprija Sta je to sveto, nocas i vjecno zivote sivi Sveto je ono pred cime drhtis a cemu se divis Odpowiedz Link
aquileia Re: sve cu prezivit - potrzebuje ta piosenke ora 14.07.06, 21:23 Ta piosenka jest po prostu swietna, mam ja gdzies nagrana, nie znam chorwackiego, ale mimo to poznalam po slowach. A moge jeszcze prosic o przetlumaczenie na polski? Moze byc na maila nawet byloby lepiej). Dziekuej z gory. Magda Odpowiedz Link
kamilica Re: sve cu prezivit - potrzebuje ta piosenke ora 15.07.06, 15:12 Czesc Chcialas piosenke czy tylko slowa?Piosenke mam, ale tylko na kasecie magnetofonowej, natomiast slowa ci wysylam. Piozdrawiam Kamila Sve ću preživit Kao da se vrime zaplelo u švere Ni lita ni zime ne dotiču mene Sta je svit Otkad znan da više tvoj Ne mogu bit Jer neman postole Da u njima krenem Kroz tvoje snove Da te usnama prenem Da ti dam Sve dare duše svoje Sve najbolje što znan Sve najbolje ... I sve ću priživit I na sve san friži spreman A moran se mirit Što te neman Odpowiedz Link
kasia230 Re: sve cu prezivit - potrzebuje ta piosenke ora 08.08.06, 20:00 moj e-mail mili2112@o2.pl napisz do mnie wysle ci wtedy tą piosenke Odpowiedz Link