kasiak2006 15.07.10, 01:36 Szukam architekta, który stworzy spójną aranżację dla domu już istniejącego i zamieszkałego. Planuję pierwszy remont, a niestety moja pomysłowość już się wyczerpała i chcę czegoś nowego. Czy możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzena_arch Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 15.07.10, 09:19 Witam, polecam swoje usługi :) Jestem projektantką z kilkuletnim doświadczeniem. Portfolio chętnie prześlę na maila. Kontakt marzena_arch@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna-szsz Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 15.07.10, 11:50 witam moja strona to www.studioannadesign.com, zajmuję się projektami oraz ich wdrażaniem w rzeczywisość. Na stronie widać próbki moich prac. Pozdram AniaSzpetSzumigaj Odpowiedz Link Zgłoś
phistudio Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 15.07.10, 14:36 Witam i zapraszam do współpracy! Moje projekty można zobaczyć na stronie www.phistudio.pl tel.505 123 571 pozdrawiam, Anna Wojnar Odpowiedz Link Zgłoś
ann-a69 Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 21.07.10, 22:55 Chętnie Państwu pomożemy -www.stylizacjewnetrz.pl mail ; info@stylizacjewnetrz.pl, tel. 512 398 069 Odpowiedz Link Zgłoś
gutdesign1 Zapraszam 15.07.10, 14:41 Jestem z Warszawy, mam w tej chwili wolny termin. Przystępne ceny, współpracuję z ekipami, wykonawcami. gutdesign.iportfolio.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
moddizajn Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 15.07.10, 15:50 Jesteś znużony przemierzaniem internetu w poszukiwaniu inspiracji dla Twojego mieszkania?!!! Rozważasz możliwość skorzystania z usług firmy zajmującej się projektowaniem i aranżacją wnętrz, jednak nie możesz pozbyć się obaw? A może zmęczyło Cię już porównywanie setek niemal identycznych ofert, z których niewiele wynika? My jesteśmy notorycznymi recydywistami w branży projektowania wnętrz. Zawsze ilekroć uda nam się „popełnić” projekt - wszyscy zastanawiają się jaki jest nasze MODUS OPERANDI? Jak udało się połączyć oczekiwania klienta z tym co oferuje rynek, zmieścić się w budżecie, zebrać wszystko w całość, zorganizować sprawnie ekipy wykonawcze? Dzięki opracowanym przez nas rozwiązaniom mogą Państwo spać spokojnie planując inwestycje- skorzystać nie tylko na posiadaniu przemyślanego projektu, lecz także zaoszczędzić pieniądze, czas i nerwy... Każdy element projektu konsultowany z klientem. Wysoka komunikatywność- szybkie działanie bez fanaberii, manieryzmu ze strony projektanta.Komunikatywność i duża praktyka zawodowa. Przejmiemy o maksimum obowiązków takich właśnie jak nadzór czy planowanie inwestycji. Współpracujemy ze sprawdzonymi ekipami wykonawczymi. Cena kompletnej usługi z nadzorem już od 25złm2 powierzchni projektowanej. Proponujemy spotkanie na którym ocenisz nasze kompetencje! Portfolio, szczegóły, wyceny drogą e-mail: m.o.d.dizajn@gmail.com kom. 515 560 986 Odpowiedz Link Zgłoś
design-inc Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 15.07.10, 15:56 Witamy serdecznie i zapraszamy. Z chęcią wyślemy przykładowe prace na maila. stylizacja.wnetrza@gmail.com 512 299 380 DESIGN INC. Odpowiedz Link Zgłoś
jolinek.2 Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 15.07.10, 16:32 Witam i zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na www.kwilmanwalowski.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
ncs.arch Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 17.07.10, 21:00 Proszę o kontakt ncs.arch@o2.pl Architekt z doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
nasciturusdesign Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 18.07.10, 18:35 Witam, Może Pani zobaczy kilka inspirujących pomysłow na stronie www.n- design.pl Są tam zdjęcia przed i po:) Odpowiedz Link Zgłoś
agikabaty Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 19.07.10, 00:08 Polecam Agatę i Hannę Kubicę a.kubica@wp.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
alis3d Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 19.07.10, 10:22 Witam ! Nie jestem z Warszawy - ale proponuję współpracę on-line. Gwarantuję solidność, terminowość oraz nietuzinkowe rozwiązania. Ceny konkurencyjne !!! 3Dhomestudio.pl e-mail : izaserwa@op.pl Odpowiedz Link Zgłoś
vilavolta Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 21.07.10, 22:13 Zapraszam na moją stronę: visualhome.pl Chętnie pomogę Pani w aranżacji, łącznie z wyceną mebli. Pracuję dla firmy produkujęcej meble 26 lat Taurus i jego siostrą Dekorda. Do projektu potrzebuję więcej informacji, możne je przesłać na dowolny poniższy adres: slawomir.turbanski@dekorda.pl slawomir.turbanski@taurus.pl slawomir.turbanski@visualhome.pl Serdecznie pozdrawiam Sławek Turbański +48504840600 Odpowiedz Link Zgłoś
mmargola1only Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 22.07.10, 13:06 Witam, Jestem architektem wnętrz, zajmuję się aranżacją wnętrz mieszkalnych oraz użyteczności publicznej. Z przyjemnością pomogę w aranżacji. Jestem w stanie szybko i fachowo, oraz w rozsądnej cenie przygotować projekt techniczny wraz z dokładnymi fotorealistycznymi wizualizacjami wnętrz, gdyby była Pani zainteresowana, mogę przesłać przykładowe prace na podany adres. Mój adres: dobryduszek41@o2.pl. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misoni Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 22.07.10, 16:34 www.limeta.pl wnętrza_meble projekt+nadzór zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
kitidani Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 26.07.10, 11:35 Zapraszam do współpracy:) Kontakt na maila kitidani@gazeta.pl Architekt z wieloma projektami na koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
ericastefani Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 27.07.10, 15:29 Widzę, że propozycji dostałaś już dużo. Fajni są ci architekci z Nasciturus Design, robili dom moim rodzicom i byli zadowoleni (rodzice), z tego, co wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
noomo Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 29.07.10, 12:27 witam, zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą na stronie: www.noomo.pl pozdrawiam, Anna Kołtyś Dąbrowska Odpowiedz Link Zgłoś
jtryc Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 30.07.10, 12:11 Witam, jestem architektem. Zapraszam na moją stronę: www.tryc.pl. Jeśli spodobają się Pani moje realizacje, proszę o kontakt. Pozdrawiam, Jacek Tryc Odpowiedz Link Zgłoś
machta.pl Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 30.07.10, 22:34 Zapraszamy do współpracy biuro@machta.pl 667-694-003 Odpowiedz Link Zgłoś
fabrykanastroju Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 31.07.10, 17:06 zapraszam do siebie nieszablonowe projekty wnętrz przy atrakcyjnych cenach realizacji, własna ekipa remontowa. fabrykanastroju.pl/ więcej przykładów realizacji prześlę na maila iza(at)fabrykanastroju.pl Odpowiedz Link Zgłoś
base02 Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 01.08.10, 23:44 Witam serdecznie, projektuję wnętrza prywatne, pomaga w doborze materiałów, elementów dekoracyjnych. Wykonuje wizualizację. Moje portfolio prezentuje na stronie www.base02.pl pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
looptroop.r Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 03.08.10, 12:34 Bardzo dobrych projektantów ma pracownia n-design. Działają w Warszawie i w Krakowie ,piękne projekty, można zobaczyć w galerii na stronie. Nowoczesne, pomysłowe wnętrza, bardzo imponujące. I wcale nie są drodzy, warto z nimi współpracować. Odpowiedz Link Zgłoś
wiel-ecki Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 04.08.10, 10:04 witam zapraszam do współpracy . Przykłady na stronie www.nowoczesnewnetrza.net Odpowiedz Link Zgłoś
blizniak Re: Aranżacja domu - okolice Warszawy 04.08.10, 10:07 Zapraszam do współpracy www.maciejslowinski.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mama_diana Zapraszam do współpracy 05.08.10, 18:13 Witam serdecznie; Zapraszam do współpracy, wykonuje projekty wnętrz mieszkalnych. www.archd.pl Pozdrawiam Diana Odpowiedz Link Zgłoś