pannda 26.04.04, 22:50 Płatki złota - takie do dekoracji? Jak do wykładania tła w ikonach na drewnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monarch Re: gdzie najtaniej kupię? 27.04.04, 12:17 Na Bemowie w Wawrszawie jest sklep z artykułami plastycznymi, w szczególności do robienia witraży. Ale pamiętam, że można było tam dostać płatki złota. Nie pamiętam adresu,a le było to bardzo blisko lotniska. Odpowiedz Link Zgłoś
pannda kurcze monarch 27.04.04, 14:53 To będzie ciężko, bo ja nawet nie wiedziałam, że tam jest lotnisko :) Bemowo to dla mnie inna galaktyka ;) Dzięki oczywiście i teraz - czy ktoś zna bliższe namiary??? Odpowiedz Link Zgłoś
habitare Re: gdzie najtaniej kupię? 27.04.04, 15:15 widziałam na mazowieckiej. ale nie znam cen. popytaj u ramiarzy- oni muszą to kupować jakoś hurtowo. może sprzedadza ci informacje? gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
pannda habitare 27.04.04, 15:46 Ty to masz łeb! Z tymi ramiarzami ;) Że na mazowieckiej to wiem, tylko nie wiem czy Mazowiecka jest synonimem słowa najtaniej ;) Właśnie - poza tym - może ktoś coś o tym wie niekoniecznie w Wwie. Poza stolicą może być bardziej odczuwalna różnica w cenie.. Habitare a jak my się spikniemy ? bo chyba coś dla mnie masz, a ja nie chcę coby to umarło śmiercią naturalną..:) Może Koło - weekend? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kosda Re: habitare 04.05.04, 13:54 Cos takiego weszło mi w oczy. Może warto tam zadzwonić- jeśli to hurt to taniej moze byc :) www.zlotoplatkowe.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
pannda Kosda!!!! :))))) 04.05.04, 16:12 I lowiju!!!! I lowijuuuuuuu!!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) To to, to to!!!!! Dzięki do pasa!!! ;) La la la .. tara la la! :) Odpowiedz Link Zgłoś
pannda wiecie co? 10.05.04, 20:00 Napisałam do nich na ten adres co mi dała Kosda. Odpisali mi i przysłali na moją prośbę próbnik kolorów - tyle że każą mi go odesłać po obejrzeniu :)))) Mają jeden na całą firmę? :) Ja to potrzebuję cały czas, żeby dopasowywać odcienie do różnych projektów...:) Super.. Odpowiedz Link Zgłoś