sarniaczek7 25.09.11, 16:19 Witam, szukam osoby, która podejmie się zaprojektowania i wizualizacji naszego mieszkania w przystępnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotak-m Re: Student/projektant wnętrz poszukiwany 25.09.11, 16:27 Witam, Zapraszam do współpracy :) chętnie zajmę się aranżacja Państwa mieszkania. Zapraszam także na moja stronę gdzie znajdą Państwo moje projekty i realizacje. Serdecznie pozdrawiam Dorota www.arsform.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sarniaczek7 Re: Student/projektant wnętrz poszukiwany 25.09.11, 19:52 Będę wdzięczna za przesyłanie ofert cenowych na maila gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
malgos_m5 Re: Student/projektant wnętrz poszukiwany 27.09.11, 11:55 Witam Serdecznie, Z ogromną przyjemnością wykonam projekt wnętrza Państwa mieszkania. Zapraszam na stronę: www.kodesign.pl kontakt 0 660 077 712 Pozdrawiam M Odpowiedz Link Zgłoś
xoopdesign Re: Student/projektant wnętrz poszukiwany 27.09.11, 21:19 Witam. Jeżeli są Państwo zainteresowani projektem wnętrza to zapraszam do współpracy. Dane kontaktowe oraz projekty znajdują się na mojej stronie: www.xoopdesign.blogspot.com W celu wyceny projektu proszę o kontakt. Pozdrawiam Marek Widomski XOOPdesign Projektowanie wnętrz Odpowiedz Link Zgłoś