mojeskarby1 06.08.12, 17:52 Znalazłam dużo taniej niż u nas w sklepie ok 800 zł by mnie taniej wyniosły w tym sklepie kupić.Co o tym myślicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
velluto Re: Czy zamawiałyście płytki ze sklepu internetow 06.08.12, 22:21 kupowałam różne rzeczy przez internet, nie było problemu. Czasem dopłaca się za konfekcjnowanie, ale i tak się opłaca. Odpowiedz Link Zgłoś
andre83x Re: Czy zamawiałyście płytki ze sklepu internetow 23.08.12, 16:09 Pewnie, że warto zamówić przez internet płytki bo może się okazać, że płacąc za transport i tak w ogólnym rozrachunku zapłacimy zdecydowanie mniej. Wcześniej jednak należy obejrzeć takie płytki w sklepie, a przy zakupie zwrócić uwagę na gatunek płytek, żeby po otrzymaniu pakunku nie okazało się, że zakupiliśmy płytki z II gatunku :) dlatego takie tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: Czy zamawiałyście płytki ze sklepu internetow 19.11.14, 19:05 Nie zamawiałam a jedyne obiekcje co do takiego sposobu zakupów miałabym w tym względzie, że rzeczywisty kolor płytek może jednak trochę odbiegać od koloru na zdjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś
gucek_lbn Re: Czy zamawiałyście płytki ze sklepu internetow 21.11.14, 12:02 Znajomi tak zamawiali i mieli z tym sporo zabawy niestety. Co przyszły im te płytki to część okazywała się potłuczona. Ogólnie z wymianą i dosłaniem nowych- całych nie było problemu w sklepie, ale remont przez to przeciągnął się dość znacznie, bo jeśli dobrze pamiętam cyrki z odsyłaniem i dosyłaniem powtarzali ze 3 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
meblonista Re: Czy zamawiałyście płytki ze sklepu internetow 28.01.15, 09:54 Osobiście zamawiałam płytki ze sklepu internetowego i wyszło mnie to dużo taniej. Trzeba tylko pamiętać, że u mnie kurier przywiózł płytki na palecie pod blok i musiałam kogoś zorganizować, kto by mi te płytki wniósł do domu na 2 piętro. Oprócz tego warto sobie przekalkulować czy płytki + koszt dostawy nie będzie podobny do tych kupionych na miejscu, a płytki kupione na na miejscu w Leroy czy Castoramie można szybko i łatwo zwrócić, nawet 1 karton :) Odpowiedz Link Zgłoś
brudos Re: Czy zamawiałyście płytki ze sklepu internetow 28.01.15, 13:33 ja bym się nie porywał, chyba że najpierw je obejrzysz w sklepie bo niestety ale zdjęcia często przekłamuja kolory. Odpowiedz Link Zgłoś