Dodaj do ulubionych

dekoratornia - gdzie online?

07.10.12, 14:38
Cześć.
Czy wiecie może, gdzie można obejrzeć online odcinki dekoratorni? Są dostępne jakieś skrótowe odcineczki, czasem trafi się coś na youtube, ale jest jakaś strona, gdzie można obejrzeć odcinki online? Najlepiej wszystkie:)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • anula012 Re: dekoratornia - gdzie online? 03.01.13, 19:58
      Nie polecam współpracy z tym programem. Robili nam metamorfozę - bałagan w domu przez wiele miesięcy - wcale nie błyskawicznie, przygotowali ładna scenografię do programu ale mieszkać się w tym nie da - niedokonczone, poprawki nie zrobione, zapłaciłam bardzo dużo pieniędzy, z których się nie rozliczyli, w trakcie słyszałam, ze wszystko będzie zgodnie z moimi potrzebami, niestety "zapomnieli" o umówionych sprawach. Generalnie fatalna fuszerka. Ponosząc dodatkowe koszty i szukając samodzielnie ekip muszę teraz dokończyć rozgrzebany remont. Ostrzegam przed Dekoratornia.
      • baba_z_magla Re: dekoratornia - gdzie online? 12.10.13, 09:43
        Mam to samo, ale nie zamierzam tego puścić płazem, tylko będę dochodzić w sądzie zwrotu wpłaconych nie małych pieniędzy, z których także się nie rozliczyli. Dokładnie ten sam scenariusz: stolarz jakiś pociotek producentki robi scenografię do programu zamiast mebli. Fuszerka i amatorszczyzna, a przy okazji niesłownośc, ze mną koleś ten umawiał się 19 (!) razy i przyjechał dzień przed programem i zamontował jakieś g... Naprawianie tego g... będzie kosztowało kupe kasy i nikt nie chce się tego podjąć, praktycznie musze to zrobić od początku, a oni oczywiście "głowa w piach" i brak reakcji. Żenada. Napisze do Ciebie na priw. Pozdrawiam
        • anula012 Re: dekoratornia - gdzie online? 13.10.13, 16:23
          To jestem ciekawa rozwoju wypadków. A kolejne osoby są nabijane w butelkę przez Dekoratornię, kolejne programy powstają
          • jaga230 Re: dekoratornia - gdzie online? 17.11.13, 23:26
            Ja jestem koleją osobą nabitą w butelkę przez dekoratornie i właśnie zastanawiam się co z tym zrobić. U mnie to nawet dla potrzeb programu drzwiczki od szafek były przyklejone taśmą klelacą i tak pozostawione na wiele miesięcy. Doświadczyłam też wszystkiego tego co pisałyście
        • czubasek1 Re: dekoratornia - gdzie online? 30.09.14, 20:58
          Witam, Piszę ponieważ ja również zostałam oszukana przez program dekoratornia tv. Zamierzam z nimi walczyć w sądzie i bardzo proszę Was wszystkich o kontakt może łatwiej będzie nam razem coś wywalczyć, ponieważ oni ciągle nabujają ludzi w butelkę, Z tego co wiem pani właścicielka buduje sobie od ponad roku domek za nasze pieniądze.
          Proszę o kontakt na adres: czubasek1@tlen.pl
    • baba-baba Re: dekoratornia - gdzie online? 04.01.13, 12:38
      A ile to normalnie trwa?Oglądałam czasem ale nie pamiętam.Teraz oglądam tu:
      www.ipla.tv/Dekoratornia-odcinek-337/vod-5639530#page_container
      • niuspejper Re: dekoratornia - gdzie online? 01.10.14, 09:01
        Dobre pytanie!;)
    • anonnimus Re: dekoratornia - gdzie online? 10.10.14, 16:04
      Niestety Dekoratornia to zwykli oszuści... Robią scenografię do programu a później człowiek musi się z nimi użerać... niestety ich praca wygląda ładnie tylko w TV. Generalnie nie polecam... Mam nadzieję że niebawem zniknie z TV...
      • jaga230 Re: dekoratornia - gdzie online? 11.10.14, 10:07
        Tak, Dekoratornia zniknie. Polsat już rozwiązał z nimi umowę.
      • os.zukana Re: dekoratornia - gdzie online? 18.11.14, 20:49
        Witam proszę o odzew w sprawie dekoratorni obecnie dekorady, ponieważ tez zostałam oszukana wiec razem możne coś zyskamy
        • jaga230 Re: dekoratornia - gdzie online? 19.11.14, 10:37
          Chętnie się przyłączę.
        • akika21112014 Re: dekoratornia - gdzie online? 21.11.14, 21:24
          Chętnie powspominam przygodę z Dekoratornia....:) może ktoś się dołączy...?
          • akika21112014 Re: dekoratornia - gdzie online? 21.11.14, 21:34
            akika@poczta.onet.pl....zapraszam na wspomnienia....:)
        • akika21112014 Re: dekoratornia - gdzie online? 27.11.14, 21:01
          chętnie się dołącze do rozmów na ten temat
        • antydeko Re: dekoratornia - gdzie online? 18.01.15, 19:13
          naprawdę nie polecam
        • antydeko Re: dekoratornia - gdzie online? 20.01.15, 19:53
          powiem tak jak chcecie użerać się z nimi to wasz wybór
        • doroteczka46 Re: dekoratornia - gdzie online? 04.03.15, 14:59
          Witam,
          ja niestety tez mam problem z Dekoradami. Minęło pięć miesięcy od zakończenia metamorfozy a Oni nadal nie rozliczyli się z zaliczki. Nie odpowiadają na @ i nie odbierają telefonów. Proszę o kontakt :) Razem na pewno dobierzemy im się do skóry.
          Pozdrawiam
          Dorota
        • Gość: gość Dekoratornia/dekorady IP: *.dynamic.chello.pl 16.06.15, 14:58
          Poszukuję osób, które brały udział w programie dekoratornia/dekorady i miały problemy z realizacją projektu, rozliczeniem się itp. Wiem, że wątek jest aktualny i jest więcej niezadowolonych osób.
          • Gość: Doroteczka46 Re: Dekoratornia/dekorady IP: *.pl.april.com 16.06.15, 15:01
            Witam,
            Ja do dzisiaj mam problem.... proszę o kontakt doroteczka36@vp.pl
            • Gość: Gosc Re: Dekoratornia/dekorady IP: *.dynamic.chello.pl 24.06.15, 10:54
              Wysłałam maila do obu Pań. Proszę o kontakt.
          • jaga230 Re: Dekoratornia/dekorady 16.06.15, 20:07
            Witam, brałam udział w programie: dekoratornia i do tej pory mam z tym problemy.
            Proszę o kontakt na jagoda.sylwia@gmail.com
          • Gość: Natalia Re: Dekoratornia/dekorady IP: 213.158.221.* 26.06.15, 14:54
            Zgłosiłam się do programu. Były jakieś problemy? Proszę o informacje
            • Gość: Doroteczka Re: Dekoratornia/dekorady IP: *.dynamic.chello.pl 26.06.15, 17:08
              Witam,
              Problemy są do dnia dzisiejszego. Nie rozliczają się z kosztów, są niesłowni, nieterminowi, nie usuwają usterek ( pomimo zapisów w umowie) Olewają inwestora totalnie !!!! Ja zamierzam walczyć w sądzie !!!
              Doroteczka
              • Gość: Natalia Re: Dekoratornia/dekorady IP: *.31.28.193.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 26.06.15, 17:15
                Dzięki za informacje. Chyba zrezygnuje, skoro takie są problemy :-( niby mówią, że wszystkie faktury będą pokazywać, co, za co, za ile itp...
                • anula012 Re: Dekoratornia/dekorady 26.06.15, 17:25
                  Ja nie zobaczyłam żadnej faktury. Żadnej. A pieniądze musiałam wpłacić z góry. Zakres wykonany na pewno nie sięgał tego, co wykonali. A rozliczenie było mailowo wysłana lista co rzekomo zrobili i ile kosztowało. A na moje domaganie sie rozliczenia, faktur i zwrotu nadwyżki wpłaconej - bez echa
            • anula012 Re: Dekoratornia/dekorady 26.06.15, 17:21
              No same problemy. Jak chcesz mieć bardzo drogo za własne pieniądze zrobiona scenografie do programu TV ktora nie nadaje sie do codziennego użytku - to dobrze trafiłas. Jesli chodzi ci o cos innego to nie pakuj sie w ten projekt.
          • Gość: Gość Re: Dekoratornia/dekorady IP: *.dynamic.chello.pl 11.08.15, 19:57
            cały czas czekam na kontakt w sprawie Dekorad/Dekoratorni i osób, które tak jak ja zostały nabite w butelkę przez panią Kuźniacką. Ostrzegam też innych przed udziałem w tym programie. Ja mam remont od kilku miesięcy i właściwie nic nie zostało skończone. Może jakiś pozew zbiorowy lub akcja w mediach.
            • anula012 Re: Dekoratornia/dekorady 11.08.15, 21:36
              Ja chętnie dam negatywny wkład na temat Dekoratorni, ale umowa była tak ogólnikowo skonstruowana ze mam mała wiarę na udowodnienie czegokolwiek.
            • czubasek1 Re: Dekoratornia/dekorady 18.08.15, 14:43
              Witam,
              Chetnie wezme udział w walce z dekoratornią.
              prosze o kontakt: czubasek1@tlen.pl
              • alka-g Re: Dekoratornia/dekorady 09.12.15, 21:30
                O rany!!!!! A w TV tak pięknie wszystko wygląda, nawet się zastanawiałam czy nie skorzystać...
            • Gość: agnieszka29 Re: Dekoratornia/dekorady IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.16, 12:18
              Proszę o kontakt
              agnieszka.nowak.an@gmail.com
              Również zostaliśmy zrobieni w balona. Nie polecam i ostrzegam.
              • Gość: mala_zielona_trusk Re: Dekoratornia/dekorady IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.07.16, 15:13
                My też zostaliśmy oszukani. Zostaliśmy sami, z rozgrzebanym remontem i bez pieniędzy. Chyba już to padło, ale warto ostrzec przed jakąkolwiek współpracą z tą "producentką" (bo z profesjonalną, uczciwa produkcją to nie ma nic wspólnego). Czy komuś udało się coś wywalczyć w sądzie?
    • Gość: Gość Re: dekoratornia - gdzie online? IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.16, 15:18
      Proszę o jakiś namiar bezpośredni to odpowiem na pytania.
      • Gość: mala_zielona_trusk Re: dekoratornia - gdzie online? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.16, 11:41
        Podaję swojego maila: monikaczu@onet.pl
        Dziękuję.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka