klosag 20.04.13, 22:52 zamówiłam czerwony naroznik do salonu, mam panele w kolorze dębu, drzwi z salonu do sypialni w kolorze wenge. jakie kolory, dodatki??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
klosag Re: czerwony narożnik do salonu a co z resztą??? 22.04.13, 17:27 aktualnie mam ściany na biało i chciałam je trochę ożywić:) Odpowiedz Link Zgłoś
klosag Re: czerwony narożnik do salonu a co z resztą??? 22.04.13, 17:30 oświetlenie mam na suficie, listwa i dwa kinkiety do tego na skosie. Wygląda fajnie ale nie wiem co "rzucić" na ścianę:) Odpowiedz Link Zgłoś
olgag1 Re: czerwony narożnik do salonu a co z resztą??? 23.04.13, 09:51 Witaj! A dlaczego koniecznie chcesz czymś udekorować ściany? Kolory, które już masz w pokoju to bardzo odważne i dosyć konkretne tony! Pamiętaj, że zbytnia ilość ciemnych kolorów w jednym pomieszczeniu zdecydowanie je pomniejsza i takie pomieszczenie wydaje się być ponure! Jeżeli koniecznie szukasz czegoś, zajrzyj tutaj: www.twojemeble.pl/inspiracje/ Odpowiedz Link Zgłoś
klosag Re: czerwony narożnik do salonu a co z resztą??? 23.04.13, 10:45 Wydaje mi się że jest pusto, ale dziękuję przemyślę sprawę. Dzięki za linka:) Odpowiedz Link Zgłoś
koronka2012 Re: czerwony narożnik do salonu a co z resztą??? 23.04.13, 19:34 Obrazy? grafika? czerwona kanapa będzie wystarczającym akcentem, reszta powinna być stonowana, i tak już za dużo kolorów w pomieszczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasbratek Re: czerwony narożnik do salonu a co z resztą??? 01.03.14, 23:42 Do czerwonego narożika idelani pasują meble w popielu lub mataliku, kilka dobrych propozycji mają na stronie sklepmeble.com.pl meblościanki chyba Lobo i Zara, już nie pamiętam ale niedawno szukałem na pewno tam coś mają w tych kolorach Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka39 Re: czerwony narożnik do salonu a co z resztą??? 23.04.13, 10:57 A zasłony chcesz tez w czerwonym kolorze? bo sa różnego rodzaju ja znalazłam swoje tu,a kurat brałam jasne www.galtex.pl/galeria-inspiracji.html nie umiem wycinać zdjęcia wiec wrzucam linka do całej galerii :) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
irishiza Re: czerwony narożnik do salonu a co z resztą??? 23.04.13, 18:24 Pozostałe meble mogą byc w jasnych kolorach - biel, beż, szarość - z ciemniejszymi elementami będącymi akcentami w kolorach albo wenge albo dąb, jeśli te dwa odcienie drewna zostana pomieszane w duzych ilościach może zapanować lekki haos. Nie wiem jak duże jest pomieszczenie ale czerwony wazon mógłby również dobrze wyglądać. pozdrawiam! Iza www.izabelahajdasz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mathiasz88 Re: czerwony narożnik do salonu a co z resztą??? 17.04.14, 14:44 Obok narożnika fajna będzie jakaś lampa podłogowa. Jest taka (Silhouette marki Contardi), która będzie zarówno oświetlać pomieszczenie swoim dużym abażurem, jak i delikatniej świecić drugim źródłem światła, z mniejszym kloszem. Jak dla mnie jest śliczna. www.lightonline.pl/lampy-podlogowe/1045/contardi-silhouette-lampa-podlogowa-czarny Odpowiedz Link Zgłoś
scandii Re: czerwony narożnik do salonu a co z resztą??? 24.04.14, 20:51 podstawowa zasada neutralny kolor ścian stosujemy na duże powierzchnie, maksymalnie trzy kolory akcentujące na mniejsze powierzchnie, rogi, wnęki, meble, itd. Odpowiedz Link Zgłoś
bazyll80 Re: czerwony narożnik do salonu a co z resztą??? 30.04.14, 12:13 a ja bym dal szarosci. tak jak tutaj www.etap-sofa.pl/images/stories/zestawy_nowoczesne/pedro/aranzacje/1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś