Dodaj do ulubionych

Nowoczesne meble do salonu

06.05.14, 09:04
Witam serdecznie,

urządzam od nowa mieszkanie i poszukiwane pilnie są nowoczesne meble. :) Dodam tylko, że w salonie królują szarości. Szukałam już jakie opinie mają meble różnych marek, ale pytam jeszcze Was. Zawsze warto podpytać na forum. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • poppowa Re: Nowoczesne meble do salonu 07.05.14, 17:48
      W moim salonie dominujący będzie styl... hm, chyba skandynawski :) Szukałam w wyszukiwarce inspiracji i trafiłam własnie na taki. Poza tym lubię jasne kolory w różnych odcieniach.
    • poppowa Re: Nowoczesne meble do salonu 07.05.14, 17:50
      Przyznam szczerze, że nie znam tej marki. Powiesz mi może czy to jakaś polska czy zagraniczna? To też ma dla mnie znaczenie.
    • marcin_gcw Re: Nowoczesne meble do salonu 08.05.14, 10:20
      Dobrym źródłem informacji są projektanci, myślę, że mimo dodatkowych kosztów jest to najlepsze rozwiązanie.
    • ellena Re: Nowoczesne meble do salonu 15.05.14, 21:38
      Ostrzegam przed firmą Bydgoskie Meble, zamówiona kanapa po 3 miesiącach wciąż nie dotarła. Po 5 tygodniach!!!! kiedy już miałam na niej siedzieć dopiero okazało się, że nie ma w ogóle takiego modelu w tkaninie, a jedynie w skórze i trzeba zrobić prototyp. Następnie festiwal kłamstw i krętactw. 2 razy zabrakło tkaniny :) Po prostu żenada. Dziś miałam otrzymać zamówiony mebel, znowu kolejne krętactwa, że nie załadowano go na samochód. Po prostu szkoda słów. Bardzo żałuję tego zamówienia. Nigdy więcej nic z tej firmy nie kupię i wszystkim odradzam, bo szkoda nerwów. Zaliczka oczywiście wpłacona, wartość kanapy nie mała bo ponad 4000 zł. Tak się traktuje klientów w tej beznadziejnej firemce. Wszystkie dowody posiadam, korespondencję sms i obetnice bez pokrycia, mogę udostępnić zainteresowanym.
    • poppowa Re: Nowoczesne meble do salonu 26.05.14, 16:22
      Wiecie co, te meble Adriana mi się podobają, ale... czy ja je mogę gdzieś zobaczyć, czy to tylko sklep internetowy?
    • kooszmarek Re: Nowoczesne meble do salonu 28.05.14, 08:47
      ja w trakcie przeprowadzki miałem ten sam problem, znajomi mi poradzili żebym przeszedł się po salonach meblowych i wziął sobie katalogi. Tak zrobiłem przejrzałem katalogi, wiedziałem na co mogę liczyć i zacząłem szukać...i w salonach i w necie.
    • poppowa Re: Nowoczesne meble do salonu 05.06.14, 11:10
      Dzięki asiadereszka za poradę. Ja już dzwoniłam do tej firmy i miła Pani, wysłała mi wiele dodatkowych zdjęć modelu kanapy który mi się spodobał. Teraz tylko zostało jechać do sklepu aby na niej usiąść i wybrać kolor.
      • agt7b Re: Nowoczesne meble do salonu 13.06.14, 06:04
        szukasz czegoś więcej niż kanapy? Jeszcze jakieś meble Cię interesują?
    • meble_kuchenne_vena_opinie Re: Nowoczesne meble do salonu 17.06.14, 14:48
      Warto zwrócić uwagę na gwarancję. firmy produkujące buble dają zaledwie ustawowy termin gwarancji.
      Forum vena
    • 2wanessa Re: Nowoczesne meble do salonu 02.09.14, 18:37
      Poppowa, wybrałaś już meble? Ciekawa jestem. A jeśli tak, to jakiej firmy?
    • omania7 Re: Nowoczesne meble do salonu 03.09.14, 17:23
      No spotkałam się ostatnio z ta firma i same dobre opinie, wiec chyba warta zaufania.
    • sylwia328 Re: Nowoczesne meble do salonu 09.09.14, 14:02
      skoro u Ciebie królują szarości to może warto pokusić się o fuksjowe bądź fioletowe dodatki? do tego metaliczny( a'la srebrny) połysk klamek, obręczy itp. Tak jak tutaj: firmament.com.pl/portfolio?id=11 zobacz galeria nr 2. ciekawa inspiracja dla takich wnętrz jak Twoje :)
    • tamtam5 Re: Nowoczesne meble do salonu 11.09.14, 15:11
      Sklepów meblowych jest ogromna ilość, nie rozumiem zatem w czym problem? Przeglądam ofertę, wybieram, idę i kupuję. Po co komplikować?
    • kosmotynka Re: Nowoczesne meble do salonu 08.12.14, 13:35
      Mi się bardzo podobają aranżacje na Homebook i tam polecałabym zajrzeć w poszukiwaniu inspiracji. Dobrym rozwiązaniem może być też projektant wnętrz - nawet jeśli nas na niego nie stać to zawsze można poszukać porad od specjalistów na różnych portalach czy blogach.
    • kosmotynka Re: Nowoczesne meble do salonu 08.12.14, 13:36
      Mi się bardzo podobają aranżacje na Homebook i tam polecałabym zajrzeć w poszukiwaniu inspiracji. Dobrym rozwiązaniem może być też homebook.pl/specjalisci/architekci-projektanci-wnetrz - nawet jeśli nas na niego nie stać to zawsze można poszukać porad od specjalistów na różnych portalach czy blogach.
      • anikssa Re: Nowoczesne meble do salonu 08.12.14, 15:57
        uwielbiam przeglądać homebooka :) i fora też przeglądam, czasem fajne popdowiedzi mozna znaleźć :)
    • emylkami Re: Nowoczesne meble do salonu 25.02.15, 09:23
      Mi się bardzo podobają meble w jasnych kolorach. Moim zdaniem są bardzo uniwersalne i pasują do każdego wnętrza
    • gabaapi1710 Re: Nowoczesne meble do salonu 06.11.15, 11:46
      dużo ofert można znaleźć w internetowych sklepach meblowych :) my z mężem kupiliśmy tak meble wygodnie i szybko a wydaje mi się że można dużo spokojniej pooglądać niż w sklepie i jest szersza oferta :)
    • sawina76 Re: Nowoczesne meble do salonu 19.11.15, 18:50
      Szarość to fajny, uniwersalny kolor, do którego pasuje praktycznie wszystko więc chociaż pod tym względem zadanie jest ułatwione. Mogę polecić stronę, na której zaopatruję się w meble na wymiar www.indecotrojmiasto.pl Mam od nich szafę narożną i komodę i jestem zadowolona bo wszystko zrobione tak, żeby pasowało do mojego salonu, bo nie mogłam znaleźć nic gotowego w normalnych sklepach.
    • Gość: vendetta Re: Nowoczesne meble do salonu IP: *.dynamic.mm.pl 08.12.15, 09:52
      zabieram się do urządzenia na nowo swojego salonu. Zastanawiam się teraz jakie meble w nim postawić, by było elegancko, ale i modnie. Przejrzałam mnóstwo ofert i mam już nawet swoich faworytów. Na pewno będą to meble wpadające w biel... Możęcie polecić coś w tym zakresie?
    • kosmotynka Re: Nowoczesne meble do salonu 09.12.15, 14:11
      W Vox mają teraz świetne, nowoczesne meble. Dostali nawet za nie jakąś nagrodę.
    • Gość: urszula domańska Re: Nowoczesne meble do salonu IP: *.dynamic.chello.pl 23.12.15, 18:46
      To nie ubrania, tu nie tyle sama marka ma znaczenie, co jakość materiału, solidność wykonania i sama cena.

Pozdrawiamy, Zespół Decoroom
    • Gość: Dario Biegler Re: Nowoczesne meble do salonu IP: *.dynamic.chello.pl 17.01.16, 23:16
      Trafione w sedno, nowoczesność jest pojęciem tak szerokim i względnym, że warto podążać za trendami, ale nie bez zapomnienia o swoich gustach i upodobaniach.
      • manie.k444 Re: Nowoczesne meble do salonu 12.02.16, 09:38
        otóż to, w Domotece można znaleźć mnóstwo inspiracji, my np. kupiliśmy wspaniałe lustro w totalnie nieznanym mi wcześniej sklepie!
    • kaska0567 Re: Nowoczesne meble do salonu 15.02.16, 14:27
      Ja zamawiałam ostatnio meble na wymiar. Robią je z grubszej płyty niż brw, no i są znacznie solidniejsze.
    • 9agatka Re: Nowoczesne meble do salonu 24.02.16, 21:43
      ja mam szare ściany i białe meble. Kupiłam je w ikea. Jestem zadowolona.
    • grazynka1989 Re: Nowoczesne meble do salonu 26.02.16, 09:18
      W przypadku szarego salonu polecałabym białe lub bardzo jasne meble.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka