jazzmina 15.09.05, 12:27 Witam. Jako totalny laik ma prośbę do fachowców. W jaki sposób ozdobić ściany w pokoju dziecięcym? Czy są w sprzedaży jakieś szablony? Może stemple? Jeżeli własnoręcznie to jakimi farbkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madix1 Re: dekoracja ścian w pokoju dziecięcym-jak? 15.09.05, 13:27 Widziałam w carrefourze na stoisku z książeczkami dla dzieci świetne szablony o przeróżnej tematyce (w formie książki). Naprawdę kapitalne. Odpowiedz Link Zgłoś
madi75 Re: dekoracja ścian w pokoju dziecięcym-jak? 15.09.05, 22:38 Są specjale szablony do nalejania w sklepach z tapetami ale ja u mojej córy jak była mała zrobiłam stempelki z ziemniaka . Przekroiłam na pół i wyciełam w nim różne fajne kształty, pomalowałam je farbami i córcia stemplowała ścianę. Sama robiła dekorację a do tego miała świetną zabawę. Może też to wykorzystasz. zawsze to coś orginalnego, a córa do dzisiaj wspomina jaki miała zabawny pokoik w rybki i rozgwiazdy na niebieskim pasku imityjacym morze. Odpowiedz Link Zgłoś