edithea 30.10.05, 22:49 Szukam zestawu mebli kuchennych w oliwkowym kolorze, czy ktoś może wie jaka firma, sklep takie oferuje?? Bo ja nie mogę znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edithea Re: oliwkowe meble do kuchni 01.11.05, 12:52 I tu też nikt nic nie wie?:( Odpowiedz Link Zgłoś
ksonia25 Re: oliwkowe meble do kuchni 04.11.05, 12:56 a ja wiem ;)widziałam projekt kuchni wkolorze oliwkowym w "bonsai" to jest w krakowie na zakopiance... Odpowiedz Link Zgłoś
edithea Re: oliwkowe meble do kuchni 07.11.05, 01:15 Aaaa, dzięki, ale ja z Warszawy jestem :) A jakiej firmy te meble? Odpowiedz Link Zgłoś
ksonia25 Re: oliwkowe meble do kuchni 07.11.05, 09:55 to jest salon mebli kuchennych bonsai.robia u siebie na miejscu mebelki jakie tylko sobie ktos wymysli. ja umysliłam sobie takie mebelki ze nikt mi ich nie chciał zrobić ,a tam bez problemu;) Odpowiedz Link Zgłoś
monic76 Re: oliwkowe meble do kuchni 07.11.05, 13:08 jeśli nadal jesteś zainteresowana,to poproszę o e-maila. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anne-so Re: oliwkowe meble do kuchni 08.11.05, 12:09 same pudła szafek mozesz kupic w dowolnym sklepie np. Ikei, w takiej konfiguracji jak Ci pasuja. Fronty zamawiasz u producenta (np Firma Chobot pod Warszawa) i tutaj wybór masz praktycznie nieograniczony co do formy, materiału i koloru. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
anne-so Re: oliwkowe meble do kuchni 08.11.05, 12:12 a tutaj link www.chobot.pl/pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
edithea Re: oliwkowe meble do kuchni 18.11.05, 10:58 O, wielkie dzięki. Pomysł z frontami jest dobry, moge zestawić jasne drewno z oliwką i będzie ładnie :) Odpowiedz Link Zgłoś