Dodaj do ulubionych

Warszawa. Szukam chinskojezyczne dzieci do zabawy

07.05.11, 14:52
Witam
Poszukuje dzieci mowiace po chinsku do wspolnej zabawy z moim 3,5 latkiem. Warszawa/Piaseczno. Synek mowi plynnie po polsku i chinsku (Mandarin).
Obserwuj wątek
    • saybook Re: Warszawa. Szukam chinskojezyczne dzieci do za 03.05.12, 04:38
      W lato wracamy do Polski z Chin, I nasza córka chodziła tutaj do chińskiego przedszkola,myśle że mogły by sie dzieci razem bawić.Podaj adres maila to napewno sie skontaktuje.
      • bb-55 Re: Warszawa. Szukam chinskojezyczne dzieci do za 09.05.12, 12:04
        Bardzo proszę o kontakt, najchętniej dwóch moich przedmówców. Proszę o informację czy dziecko chodziło do chińskiego przedszkola w Warszawie?? Czy takie istnieje. Będę wdzięczna za informację.
      • bb-55 Re: Warszawa. Szukam chinskojezyczne dzieci do za 09.05.12, 12:10
        Moj adres: beautybusinesswarsaw@gmail.com

Bardzo proszę o kontakt, najchętniej dwóch moich przedmówców. Proszę o informację czy dziecko chodziło do chińskiego przedszkola w Warszawie?? Czy takie istnieje. Będę wdzięczna za informację.
      • alutkama Re: Warszawa. Szukam chinskojezyczne dzieci do za 22.06.12, 14:18
        napisz na prywatnego.
        • alutkama Re: Warszawa. Szukam chinskojezyczne dzieci do za 22.06.12, 14:19
          mialam na mysli na poczte gazetowa. Pozdrawiam
      • mmroska Re: Warszawa. Szukam chinskojezyczne dzieci do za 16.08.12, 19:20
        Witam, jestem mamą 1,5 rocznej Hanki, bardzo mi zależy na obcowaniu Hani z j.chińskim.
        Jedyne co mogę zaoferować to opiekę podczas spotkań dzieci.
        Jeżeli jest szansa na "dołączenie" Hani do dzieci, będę zobowiązana.
    • mmroska Re: Warszawa. Szukam chinskojezyczne dzieci do za 16.08.12, 19:22
      Witam, jestem mamą 1,5 rocznej Hanki, bardzo mi zależy na obcowaniu Hani z j.chińskim.
      Jedyne co mogę zaoferować to opiekę podczas spotkań dzieci.
      Jeżeli jest szansa na "dołączenie" Hani do dzieci, będę zobowiązana.
    • chin-ski Re: Warszawa. Szukam chinskojezyczne dzieci do za 16.05.13, 00:07

PRZEDSZKOLE ZŁOTE SMOCZKI
      oraz
      SZKOŁA JĘZYKA CHIŃSKIEGO HAOPENGYOU
      zapraszają
      NA LETNIE STACJONARNE
      OBOZY JĘZYKA CHIŃSKIEGO!

Wybierz się z nami w orientalną podróż nie wyjeżdżając z Warszawy!

Harmonia między dynamicznym rozwojem
      i otwartością na ludzi to nasza misja.

Stworzyliśmy pierwszy stacjonarny obóz języka chińskiego, w którym uczą wyłącznie native speakerzy z Chin i Tajwanu.
      Szczególny nacisk kładziemy na komunikację, dlatego zajęcia prowadzone są głównie w języku chińskim mandaryńskim, będącym językiem urzędowym w Chińskiej Republice Ludowej, Singapurze i na Tajwanie.

Lekcje chińskiego w naszej szkole to fascynująca podróż w tradycję i kulturę Państwa Środka.
      Oferujemy nie tylko zaawansowaną naukę języka,
      ale także umożliwiamy uczestnictwo w licznych wydarzeniach, organizowanych przez warszawskie centra kultury chińskiej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka