marcin67 22.01.06, 13:04 Szukam chętnych, gdyż jest mozliwość zorganizowania nauki dla grupy ZA DARMO. To sa jakieś unijne fundudsze,szczegółów dowiem się. Szukam chętnych .marcin67@NOSPAM.gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maks_marzec Re: Kto chce uczyć się chińskiego w Lublinie? 28.01.06, 19:18 jestem zainteresowany. wysłałem maila na podany adres. Odpowiedz Link
maks_marzec Re: Kto chce uczyć się chińskiego w Lublinie? 28.01.06, 19:26 jest coś nie tak z adresem (mail delivery failure,itd/), więc napiszę tutaj. Byłbym zainteresowany nauką w grupie. Od ponad roku uczę się na kursie ESKK, więc nie chciałbym zaczynać zupełnie od zera. Mógłbym też namówić kolegę, tylko że on jest zupełnie początkujący. Czy można by prosić o więcej szczegółów? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
maks_marzec Re: Kto chce uczyć się chińskiego w Lublinie? 04.02.06, 00:24 Czy osoba, która otworzyła ten topic ma jeszcze zamiar się odezwać? ;) Zależałoby mi na takiej nauce, a sądzę, że udałoby mi się znaleźć kilka osób do grupy. mój mail: maks_marzec@op.pl Odpowiedz Link
kondzio_91 Re: Kto chce uczyć się chińskiego w Lublinie? 03.02.06, 20:02 Ja może i byłbym zainteresowany, ale nie znam szczegułów. Mój e mail: kondzio_91@gazeta.pl Odpowiedz Link
pomanorder Re: Kto chce uczyć się chińskiego w Lublinie? 09.02.06, 19:07 ja chcę się uczyć!!! Odpowiedz Link
maks_marzec Re: Kto chce uczyć się chińskiego w Lublinie? 09.02.06, 23:44 Hej! Miło, że znajduję się coraz więcej osób z Lublina zainteresowanych nauką. Trochę jednak niepokoi mnie, że osoba, która rozpoczęła ten temat, jakoś nic teraz nie pisze. Jednak zorganizowanie takiej grupy byłoby możliwe, gdyż odpowiednie fundusze z UE coś podobnego wspomagają. Chciał(a)byś się może jakoś skontaktować? Może przez gg. Bo trzeba zacząć coś działać! ;) Odpowiedz Link
karolsnp Re: Kto chce uczyć się chińskiego w Lublinie? 27.02.06, 00:38 Witam wszytskich !! jestem kolejnym chetny do zapisania sie na kurs :)od dawna chcialem sie nauczyc tego jezyka , jesli mozecie prosze o kontakt karolsnp@o2.pl dzieki z gory Odpowiedz Link
greta85 Re: Kto chce uczyć się chińskiego w Lublinie? 03.03.06, 13:42 Ja chciałabym sie uczyć jezyka chińskiego. Napisałam na maila i czekam na odpowiedz pozdrawiam Odpowiedz Link
maks_marzec Re: Kto chce uczyć się chińskiego w Lublinie? 03.03.06, 17:38 Udało się już skompletować dość sporą (jak na chiński :P) grupkę zainteresowanych nauką. Postaram się jak najszybciej zdobyć dalsze informacje. Prosiłbym, żeby wszyscy, którzy wyrazili chęć nauki (w Lublinie!) wysłali mi jeszcze raz maila na adres maks_marzec@op.pl, abym miał pewność, że wszystko jest nadal aktualne. Podrawiam Odpowiedz Link