maldini1899 25.06.09, 10:49 Witam. Mam ogromną prośbę. Znacie jakieś dobre programy do nauki języka chińskiego? i ewentualnie jakiś dobry podręcznik. Pytam tych co się już uczyli. Z góry wielkie dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam Krzysiek Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_renaissance_man Re: Dobry program do nauki j. chińskiego? 24.09.09, 21:38 Polecam program Rosetta Stone www.rosettastone.com Pozdrawiam Odpowiedz Link
kristof_06 Re: Dobry program do nauki j. chińskiego? 10.03.14, 12:36 Zdecydowanie polecam SuperMemo. Mają tam serię szybki start czy coś takiego już nie pamiętam dokładnie. Możesz się uczyć na komputerze, smartphone, przez www - jak Ci wygodnie i ceny są logiczne jak na polskie warunki (Rosetta polecana przez kolegę wyżej nie dość że efektywnie niska w większości przypadków, to jeszcze niebotycznie droga...) Odpowiedz Link
kjustynak Re: Dobry program do nauki j. chińskiego? 02.09.15, 22:26 aplikacje na telefon: Chineseskill, Hello HSK program audio: Pimsleur Chinese bardzo dobra strona internetowa: www.yoyochinese.com niestety dośc droga Odpowiedz Link
aga8_0 Re: Dobry program do nauki j. chińskiego? 17.09.15, 10:46 Super program do nauki chińskiego ma 17 minute languages polska. Jest online i za darmo! pl.17-minute-languages.com Polecam Odpowiedz Link
tapatik Aga8_0 nie kłam i nie spamuj 04.11.15, 11:14 Tu już ci wyjaśniłem jak okłamujesz: forum.gazeta.pl/forum/w,15884,158733722,158733722,Jezyk_chinski_online_bezplatnie.html Odpowiedz Link
aquatro Re: Dobry program do nauki j. chińskiego? 16.11.15, 15:03 Tak, Tutaj możesz poćwiczyć najpopularniejsze zwroty: aztekium.pl/1000 Odpowiedz Link
tapatik Re: Dobry program do nauki j. chińskiego? 16.11.15, 21:53 Za groma nie mogę się na tej stronie rozeznać. Domena wskazywała by, że podstawowym językiem powinien być polski. Tymczasem widzę zdanie po angielsku, a pod spodem zdanie po chińsku, które na pewno nie jest tłumaczeniem zdania angielskiego. Do tego dwie ogromne reklamy po bokach, dwie pośrodku i jeszcze jedna na dole. Strona jest wybitnie nieergonomiczna. Odpowiedz Link
bockoska Re: Dobry program do nauki j. chińskiego? 17.11.15, 22:24 PROGRAM czy tez aplikacja, do wyboru - dla dużych i małych bardzo fajny www.hanzilla.pl/ program jest tak skonstruowany, że łatwo przyswajasz znaki chińskie, wymowę (a to już nie takie proste) i to jest najlepsza metoda przynajmniej dla mnie :) tym bardziej, ze wygodna bo śmiga na androidzie Odpowiedz Link
cruella.de.mon Re: Dobry program do nauki j. chińskiego? 03.12.15, 17:51 Też testuje wlasnie hanzille- nie wiedzialam, ze nauka chinskiego moze byc tak fascynujaca! Jak dla mnie stronka jest bardzo sensownie skonstruowana no i zawsze mozna sciagnac appkę, bez problemu mozna ogarnac podstawy jezyka :) Odpowiedz Link
ewelkon23 Re: Dobry program do nauki j. chińskiego? 10.12.15, 22:39 Dobrze trafiłaś widze, ale równiez mogę polecić www.hanzilla.pl/ jest to program, który uczy w sposób aktywny oraz wykorzystują spaced repetition algorithm przy którym o wiele szybciej się uczymy. Ja już drugi miesiąc walczę i jest na prawdę fajnie podstawy "malowania" juz prawie ogranęłam. Mozna przetestować darmową wersję demo na ich stronie :) Odpowiedz Link
maly.minionek Re: Dobry program do nauki j. chińskiego? 13.12.15, 19:45 www.hanzilla.pl oferuje darmowa wersje probna kursu chinskiego, dla mnie najlepszy kurs intenetowy Odpowiedz Link