bzzzk 17.04.05, 22:41 a jest tu może ktoś, kto w tym roku będzie zdawał?:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bzzzk Re: kto w tym roku na arabistykę UW? 20.04.05, 19:26 hmmm, czyżby arabistyki nie czekało w tym roku takie oblężenie jak w ostatnich latach, ludzie- nikt nie będzie zdawał???;) to z kim ja będę studiować?;) Odpowiedz Link
elapietrusiak Re: kto w tym roku na arabistykę UW? 23.04.05, 17:41 za 2 lata ja idę- poczekaj na mnie;) Odpowiedz Link
bzzzk Re: kto w tym roku na arabistykę UW? 24.04.05, 17:53 nieeeeeee, 2 lat czekać nie będę;)) i tak czekam teraz, bo musiałam przerwać 1 rok z powodu choroby, ale już tylko parę miesięcy, do października, wtedy nareszcie wracam:) Odpowiedz Link
katka.c Re: kto w tym roku na arabistykę UW? 29.04.05, 21:29 Ja sie wybieram i bardzo sie boje Będzie to juz moje 2 podejście i nadal nie mam zielonego pojęcia jak sie przygotować Moze ktoś zechce mi pomóc???( oczywiście odpłatnie) Odpowiedz Link
bzzzk Re: kto w tym roku na arabistykę UW? 30.04.05, 17:42 a co Ci za pierwszym razem niebardzo poszło? z czego konkretnie chcesz się przygotowywać? (tzn. czy język czy polski czy do rozmowy?) pzdr. Odpowiedz Link
katka.c Re: kto w tym roku na arabistykę UW? 30.04.05, 21:16 do rozmowy!!! Może mi ktoś pomóc?? Bardzo proszę!!!! Odpowiedz Link
bzzzk Re: kto w tym roku na arabistykę UW? 30.04.05, 22:03 ja dostałam się w zeszłym roku, mogę pomóc, jeśli chcesz:) do rozmowy byłam dobrze przygotowana:) a na czym Cię "zagięli"? pzdr. Odpowiedz Link
bzzzk Re: kto w tym roku na arabistykę UW? 21.05.05, 00:03 może jednak poznam kogoś, kto być może będzie ze mną na jednym roku??:) byłoby miło:) pzdr. Odpowiedz Link