evka0217 22.01.09, 12:36 Witam, chciałam prosić o przetłumaczenie zdania: "Jestem dzieckiem wszechświata". Będę bardzo wdzięczna z a pomoc... Pozdrawiam! :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hajota Re: Proszę o tłumaczenie! 23.01.09, 13:42 Powyższe znaczy "jestem najmądrzejszym dzieckiem na świecie" (translator?) Jestem dzieckiem wszechświata (w sensie - Kosmosu) będzie tak: أنا طفل الكون wymowa: ana tiflu'l-kałni (można też w sposób uproszczony przetranskrybować: ana tifl al-kaun) Odpowiedz Link
evka0217 Re: Proszę o tłumaczenie! 14.02.09, 16:06 Mam nadzieję Hajota, że jesteś pewien/pewna na 1000% tego co mi przetłumaczyłeś/łaś... Bo nie chcę mieć do końca mojego skromnego życia tatuażu z napisem: "do centrum 2 km"... Dobra,dobra żartuje... :)) Wielkie dzięki za pomoc! Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
hajota Re: Proszę o tłumaczenie! 14.02.09, 23:27 Rozumiem Cię :-) Jestem pewna, jakby co, to referencji można zasięgnąć na portalu www.arabia.pl Tutaj rzadko zaglądam. Odpowiedz Link
evka0217 Re: Proszę o tłumaczenie! 26.02.09, 19:56 Mam jeszcze pytanie do Ciebie Hajota... Jak najlepiej umieścić ten napis w pionie? No bo wiadomo czytany od prawej do lewej strony... Więc jak? :) Z góry bardzo Ci dziękuję za pomoc! Pozdrawiam!! :)) Odpowiedz Link