Dodaj do ulubionych

Ormus monoatomowe zloto - medycyna

10.06.20, 13:33
Poelcam zapoznac się z tematem ormusa jako alternatywna medycyną. W sieci można znalezc wiele infoemacji już na ten temat. Ormus nazywaja monoatomowym zlotem , kamieniem filozoficznym czy owocem z drzewa życia. Ormus to pierwiastki I minerały pozyskane z soli morza martwego sklep-ormus.pl tu jest ciekawy blog, zapraszam również wygooglowac temat na stronach z usa. O ormusie wypowiadaja się setki tysiecy osób lekarze imunnolodzy itp . Dzialanie ormus jest niesamowite I zbawienne dla ludzi ,roslin I zwierzat. Polecam kazdemu zapoznac się z tym tematem bo warto !!! Ormus to niesamowity eliksir
Obserwuj wątek
    • koziorozka Re: Ormus monoatomowe zloto - medycyna 11.06.20, 10:42
      czarnecka105 napisał(a):

>O ormusie wypowiadaja się setki tysiecy osób lekarze imunnolodzy itp
      -
      Tiaaa....
      Setek tysięcy nie znalazłam, setek też nie. Po polsku tylko reklamowa ściema. Po angielsku można znaleźć np. to
      rationalwiki.org/wiki/ORMUS
    • tk Re: Ormus monoatomowe zloto - medycyna 17.06.20, 07:42
      Bzdury wypisane na podanej stronie to obłędny pseudonaukowy bełkot, wyróżniający się (na niekorzyść) nawet pośród innych att-cośkolwiek bzdur. Do tego wpleciono jescze tyle bajek o Egipcjanach, kosmitach i alchemii, że całość wygląda jak wyjątkowo rozbudowany i raczej kiepski żart.
      • koziorozka Re: Ormus monoatomowe zloto - medycyna 17.06.20, 12:17
        Masz rację, ormus to bzdura, reklamowa ściema
        Jako "naukowiec z tytułem" "gwarancję jakości" wydaje człowiek zatrudniony przez firmę nim handlującą.
        ormusprobiotics.com/Roger-Taylor-ORMUS-A-Revolutionary-Discovery.html
        • tk Re: Ormus monoatomowe zloto - medycyna 17.06.20, 12:22
          Niby Roger to popularne imię, Taylor to popularne nazwisko, ale Roger Taylor kojarzy mi się tylko z perkusistą Queen. Przypadek czy wyrafinowane poczucie humoru naciągaczy?
          Stwierdzenie "analitycy byli zaskoczeni znalezieniem frakcji, która sprzeciwiała się badaniom: nie miała ona właściwości metalicznych ani reakcji chemicznych" wywołuje u mnie ból zębów, podobnie jak zaliczenie złota i srebra do platynowców (a czemu nie miedzi?).
    • anheur Re: Ormus monoatomowe zloto - medycyna 09.08.23, 10:23
      Znany już jest David Hudson promotor ORME czy wykonywał swój produkt z soli otóż nie a więc czym jest Ormus to solanka nieraz bardzo toksyczna woda morska ma włściwosci lecznicze natomiast stężona szkodzi a to jest odpoeoiedź .
    • anheur Re: Ormus monoatomowe zloto - medycyna 09.08.23, 10:43
      Ormus to nie ORME polecałbym kalcynację tzn.rośliny zawierajacych ORME (rhodium irydium) takich jak pesteki winogron , śliska kora wiązu , czaga , spirulina , żerzucha wodna , sproszkowane noni , pycnogenol , reishi , traganek , brachmi , pestki lnu , spalić na białawy popiół wytrawić octem dodać trochę deminerslizowanej wody , powoli dodawać ług przygotowany 125mg na litr po kropli powstały osad to całkiem dobrye ORME nidoporównanie leprze od soli

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka