annabruzda
30.05.22, 17:04
Bardzo długo poszukiwałam bioegergpoterapeuty z moich marzeń, moja cierpliwość została wynagrodzona, kto jest wytrwały, wierzy i nie jest bierny ten zawsze znajdzie to czego szuka.
Chciałam wyrazić swoje najwyższe podziękowanie mojemu bioenergoterapeucie, który przywrócił mnie do życia, natchnął we mnie nowe siły, spokój i radość życia. Obecnie mam tyle energii, że mogę bez uszczerbku dla siebie dzielić się z bliskimi energią oraz znajomymi.
Moje uzdrowienie natchnęło mnie, aby podzielić się tym z innymi, którzy też mogą skorzystać! Powinniśmy być wdzięczni i dzielić się tym z innymi.
Dlatego polecam znakomitego specjalistę w dziedzinie Uzdrawiania na odległość, zrównoważonego człowieka, wyporomieniowującego z siebie miłość, która uzdrawia na wszystkich poziomach.
Jego diagnozy z Aury, są znakomite i odsłaniają ukryte przyczyny naszych niedomagań, pokazują trafne rozwiązania naszych problemów. Wystarczy do niego napisać i przekonać się samemu czy to działa, ja tak zrobiłam i nie żałuję, sprawdziłam, bo nie jestem człowiekiem naiwnym.
Zaryzykowałam wysłałam zdjęcia i otrzymałam pełną diagnozę mojego stanu zdrowia, byłam zszokowana, bo przecież wczęsniej nic nie mówiłam na co choruję, wszystko się dokładnie potwierdziło, dowiedziałam się też o rzeczach, o kórych nie miałam pojęcia, co potwierdziło się w późniejszych badanjach klinicznych.
Kontaktujcie się ze mną - annabruzda@gazeta.pl, wyjaśnię i pomogę skontaktować się z NIm. Osobom poważnym i szukającym pomocy, podam niezbędne dane.