Dodaj do ulubionych

alveo-wyrzucone pieniądze

08.03.06, 16:54
kupiłam preparat inie mogę go brac zaburzenia żołądkowe,bóle głowy co jest????
Obserwuj wątek
    • snajper55 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 08.03.06, 17:12
      honskoda napisał:

> kupiłam preparat inie mogę go brac zaburzenia żołądkowe,bóle głowy co jest????

Zwróć handlarzowi. Odbierz kasę.

S.
      • are.1 Re: wyrzucone pieniądze 08.03.06, 20:18
        Ktos probuje nam wmowic, ze dostal kryzysu ozdrowienczego od tego.
        • konkubinka Re: wyrzucone pieniądze 09.03.06, 15:55
          nie wiem co ma oznaczac poprzednia wypowiedz ale moja przyjaciolka tez ma takie
          objawy.Samatego nie stosowalam ale byc moze jest to reakcja organizmu , ktory
          sie oczyszcza ?
        • are.1 Re: wyrzucone pieniądze 09.03.06, 17:49
          Przepraszam, cofam te oszczerstwa. Po prostu handlarze tymi ziolkami bywaja
          wyjatkowo podstepni. Jeszcze raz przepraszam.
    • dbajozdrowie Re: alveo-wyrzucone pieniądze 09.03.06, 16:45
      A może jest to po prostu alergia na jakiś składnik preparatu Alveo, np. na
      aloes? - to się często zdarza.
      Poza tym aloesu nie wolno stosować przy owrzodzeniu żołądka, chorobach jelit,
      hemoroidach, uchyłkowatości jelit, wrzodziejącym zapaleniu jelita, zapaleniu
      odbytnicy. Hamuje wchłanianie żelaza i innych składników mineralnych. Działa
      jako środek przeczyszczający i przeczyszcza tylko jelito cienkie.Jest
      składnikiem licznych preparatów przeczyszczających sprzedawanych bez recepty.
      Być może te zaburzenia żołądkowe wynikają właśnie z tych właściwości aloesu.
      Jest za to świetny w leczeniu oparzeń (nawet tych spowodowanych radioterapią)i
      owrzodzeń skóry.
      • snajper55 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 09.03.06, 16:52
        dbajozdrowie napisał:

> A może jest to po prostu alergia na jakiś składnik preparatu Alveo, np. na
        > aloes? - to się często zdarza.

To jest skutek zażywania takich mieszanin. Zawsze któryś ze składników bedzie
        akurat tej osobie szkodził. Jedna będzie uczulona na aloes, inna na co innego.
        :( Trzeba (jeśli już) zażywać JEDYNIE to, co jest potrzebne. Takie środki na
        wszystko i dla wszystkich najczęściej są do niczego.

S.
      • agusha18 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 22.06.06, 17:56
        to nie prawda ze aloes hamuje wchlanianieżelaza i innych ziwązków mineralnych.
        może przeczyszcac gdy jest to sok a nie miąższ i oczywiscie musi to być
        odpowiednia odmoaina a jest ich chyba z 200. aloes jest przezcysczający tylko
        wtedy gdy jest ze skórką a prawie 90 procent opreperatów własnie jest tanich i
        przeczyscza i pożniej takie skutki są. Prawidziwy aloes oczysszca i regeneruje.
        wiem bardzo dobrze bo sama stosuje jeden specyfik juz 2 lata i znajomi moi tez
        i nie ma ludzi którzy mieli by takie objawy. To spowodowane jest mieszanka ziół
        która moze takie skutki powodowac
    • alawawa59 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 09.03.06, 21:04
      moze to jest taka odezwa twojego organizmu moze w ten sposob sie oczyszcza
      organizm
      ja moge tylko powiedziec ze wiele ludzi na przyklad na slasku po zazyciu aloesu
      mialo przez kilka tygodni a nawet miesiecy niektorzy goraczke wysypke ale po
      kilku miesiacach do polroku nie przestawali brac aloesu i im przeszlo
      skontaktuj sie z jakims sponsorem tej firmy i on moze ci wytlumaczy te objawy
      • snajper55 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 09.03.06, 21:55
        alawawa59 napisała:

> moze to jest taka odezwa twojego organizmu moze w ten sposob sie oczyszcza
        > organizm ja moge tylko powiedziec ze wiele ludzi na przyklad na slasku po
        > zazyciu aloesu mialo przez kilka tygodni a nawet miesiecy niektorzy goraczke
        > wysypke ale po kilku miesiacach do polroku nie przestawali brac aloesu i im
        > przeszlo

Niektóre umarły, ale umarły oczyszczone. ;))))))

> skontaktuj sie z jakims sponsorem tej firmy i on moze ci wytlumaczy te objawy

Na pewno wytłumaczy. ;))

S.
        • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 10.03.06, 17:43
          Bzdury piszecie mnie to alveo bardzo pomogło, choć nigdy nie próbowałem. Ze
          wszystkiego trzeba umieć korzystać, reszta na priv
          • snajper55 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 10.03.06, 18:39
            sauber1 napisał:

> Bzdury piszecie mnie to alveo bardzo pomogło, choć nigdy nie próbowałem.

Akurat w to jestem w stanie uwierzyć. ;))

S.
            • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 10.03.06, 20:08
              snajper55 napisał:

> .
              >
              > Akurat w to jestem w stanie uwierzyć. ;))
              >
              Bo to właśnie o to chodzi a nie o właściwości lecznicze, to jest sztuka
              zarabiania, od leczenia są lekarze i apteki - prawda?
              • snajper55 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 10.03.06, 22:56
                sauber1 napisał:

> Bo to właśnie o to chodzi a nie o właściwości lecznicze, to jest sztuka
                > zarabiania, od leczenia są lekarze i apteki - prawda?

Prawda. Tylko nie mów tego swoim klientom. ;))

S.
                • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 11.06.06, 00:07
                  snajper55 napisał:

> sauber1 napisał:
                  >
                  > > Bo to właśnie o to chodzi a nie o właściwości lecznicze, to jest sztuka
                  > > zarabiania, od leczenia są lekarze i apteki - prawda?
                  >
                  > Prawda. Tylko nie mów tego swoim klientom. ;))
                  >
                  > S.
                  W gwoli wyjaśnienia snajper55, ja w tym nie siedzę mam inną profesję, ale
                  pośrednio odczułem osobiście skutki patrz 10.06.06 23:22 ale na paradzie
                  równości była, a za tydzień lepiej nie mówić tu na forum
                • wiesia.zelek Re: alveo-wyrzucone pieniądze 03.07.06, 18:02
                  Strasznie niemądra gadka, nie wiesz to nie pisz wymądrzasz się a lekarze nie
                  pomagają tylko wykańczają myśl sobie co chcesz ale taka jest prawda. Alveo jest
                  spoko
            • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 22.06.06, 17:20
              snajper55 napisał:

> sauber1 napisał:
              >
              > > Bzdury piszecie mnie to alveo bardzo pomogło, choć nigdy nie próbowałem.
              >
              > Akurat w to jestem w stanie uwierzyć. ;))
              >
              > S.
              Gdybyś znał szczegóły zmienił byś napewno zdanie, ale o mnie
      • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 10.03.06, 18:00
        Tu nie ma potrzeby pytać konsultanta, to zapene oczyszcza się kieszeń
    • fenikss3 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 11.03.06, 08:53
      bardzo zle sie czulam - nie polecam
      wyrzucone pieniadze w bloto
      • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 11.03.06, 11:11
        fenikss3 napisała:

> bardzo zle sie czulam - nie polecam
        > wyrzucone pieniadze w bloto
        Nie należy tym się przejmować nawet lekarstwa jednym pomagają, drugim szkodzą,
        ważne jest by tego dużo spożywać a efekty same przyjdą.
    • snajper55 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 11.03.06, 14:31
      nerwus6 napisał:

> Mam na swoim koncie wypitych kilka butelek tego ziołowego koktailu i trochę
      > wiedzy na jego temat.Podzielę sie tym,co myślę o Twoich doświadczeniach.
      > To ważne u kogo kupiłaś? Na rynku podobno pojawiło się sporo podróbek.
      > Tak nawiasem - to jest dosyć zastanawiające? Bo co się zwykle podrabia?
      > Marnej, czy wysokiej jakości towary?

Podrabia się drogie towary. Bo wtedy dużo się zarabia.

S.
    • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 11.03.06, 21:03
      snajper55 napisał:

> nerwus6 napisał:
      >
      > > snajper55 napisał:
      > > > Podrabia się drogie towary. Bo wtedy dużo się zarabia.
      > >
      > > Z pewnością.Jednak stosowanie wysokich cen do towarów marnej jakości nie
      > > miałoby sensu.
      >
      > Stosuje się wysokie ceny nawet do towarów bezwartościowych. Przykład, choćby
      > Alveo. Odpowiednio wyszkolony akwizytor wciśnie klientowi każdą rzecz nawet
      za
      > absurdalnie wyspoką cenę.
      >
      > S.
      I właśnie o to chodzi by pić takie cudowne zioła, opłaca się bardzo, można
      dzięki temu lepij i zdrowiej żyć.
      • snajper55 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 11.03.06, 23:01
        sauber1 napisał:

> I właśnie o to chodzi by pić takie cudowne zioła, opłaca się bardzo, można
        > dzięki temu lepij i zdrowiej żyć.

Lepiej i zdrowiej owszem, żyje,
        ale nie ta osoba, która to pije. ;)))))))))

S.
        • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 11.03.06, 23:34
          snajper55 napisał:

>
          > Lepiej i zdrowiej owszem, żyje,
          > ale nie ta osoba, która to pije. ;)))))))))
          >
          > S.
          Cały czas o tym właśnie pisze i nie przesadzam. Znany jestem ze skromności.
          Czytać wypowiedzi Snajpera to czysta przyjemność, ztąd ta moja częsta obecność,
          choć mógłbym na szydełku dziargać serwetki to jednak tu wolę .
          • nerwus6 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 13.03.06, 11:37
            sauber1 napisał:
            > Czytać wypowiedzi Snajpera to czysta przyjemność, ztąd ta moja częsta
            > obecność,choć mógłbym na szydełku dziargać serwetki to jednak tu wolę .
            Można czerpać przyjemności z szydełkowania,seksu,jazdy na rowerze,niesienia
            pomocy innym,wywijania szalikiem na stadionie,albo czytania wypowiedzi
            wybranych forumowiczów.Każdy ma swoje ulubione zajęcia.To tylko kwestia wyboru,
            podobnie jak w przypadku pielęgnacji zdrowia.Każdemu na nim (zdrowiu)zależy
            i każdy na swój sposób myśli,że dba o zdrowie.Czas weryfikuje te działania
            i życie pokazuje czy robił to we właściwy sposób.
            • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 13.03.06, 12:30
              Chyba nerwus6 masz rację te zioła naprawdę działają i teraz zaczną iść jak
              ciepłe bułeczki, piękna reklama w radio leci, już można liczyć na podwojone
              obroty i bardzo dobrze, z samych podatków wpływy też wzrosną nie będę musiał
              się obawiać o swoją emeryturę, dobre parę groszy na waciki, myślę że ta
              profesja w czarnej strefie chyba nie działa , choć ostatnio jest na to wielkie
              dziwne przyzwolenie. Takie lata 50-e USA - walka z korupcją i innymi
              patologiami społecznymi, gdzieś tego drugiego miliona uczciwie trzeba się
              dorobić, a fiskus nie ma teraz czasu, środków i kadr. A mówią, że czas to
              pieniądz.
              • nerwus6 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 13.03.06, 13:56
                sauber1 napisał:

> Chyba nerwus6 masz rację te zioła naprawdę działają....
                W prosty sposób można się o tym przekonać.
                > ... i teraz zaczną iść jak ciepłe bułeczki,...
                Podobno idą tak już od pięciu lat
                >... piękna reklama w radio leci...
                Czego reklama i na jakiej stacji?
                • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 13.03.06, 14:06
                  Dobra rada wskoczyć do szopu i kupić takowe włączyć i w skupieniu słuchac
                  Chodzi o zioła Alveo firmy Akuna chyba z missisaugi, zresztą jakie ma to
                  znaczenie ważne by szło zarobić.
                  • nerwus6 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 13.03.06, 14:24
                    No,to tylko wskakiwać i ...
                    Powodzenia
                    • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 13.03.06, 14:33
                      No,to tylko wskakiwać i ...
                      Ja nie muszę, mogę tylko się cieszyć i zacierać ręce, sztuką jest iść z duchem
                      czasu.
    • samwieszkimjestem TO SĄ NORMALNE OBJAWY NA POCZĄTKU 15.03.06, 13:34
      To są objawy odtruwania się organizmu. Nikt z Was nie próbował nigdy rzucić
      palenia, słodyczy i przejść diety odtruwającej? Trudno. Więc opowiem.

ALveo w pierwszych tygodniach / miesiącach stosowania usuwa złogi jelitowe,
      których każdy trochę ma, a ma tym więcej, im gorzej się odżywia. Maksymalnie
      15kg, chociaż były wypadki 20kg. Te złogi blokują powierzchnię ścianek jelita
      (zarówno cienkiego, jak i grubego), przez co:
      1.Toksyny z tych złogów wciąż uwalniają się do krwi przez ścianki jelita,
      powodując cały szereg obawów: od apatii, poprzez m.in. bóle głowy, brak
      energii, migreny aż do zmiany odcienia skóry.
      2.Ponieważ większa część powierzchni ścianek jelita jest zajęta przez złogi,
      wchłanianie składników odżywczych jest bardzo ograniczone.

Kiedy złogi zaczynają schodzić, możemy czuć się gorzej. MOżemy częściej chodzić
      do WC, mieć przykry zapach potu i moczu. Bez względu na to, jaki preparat
      bierzemy czy jaką dietę stosujemy. To jest odtruwanie. To, co dotychczas leżało
      sobie i podtruwało nas powoli, teraz zostaje poruszone, aby finalnie cały ten
      syf z organizmu mógł być wyrzucony. Ja podczas diety odtruwająco -
      odkwaszającej, złożonej z kaszy jaglanej i niektórych gotowanych warzyw miałam
      przez kilkanaście dni mdłości. Ale konsekwentnie trzymałam się diety i potem
      czułam się nieporównanie lepiej. Tak, jakbym odzyskała smak, węch i do tego
      energię.

Biorąc Alveo, odtruwamy organizm szybciej, niż za pomocą prostej diety. Dlatego
      przykre dolegliwości mogą być bardziej intensywne. Warto jednak poczekać parę
      miesięcy, zanim wyda się osąd, ponieważ dopiero po odtruciu (czyli
      detoksykacji) organizmu zaczynają się spektakularne efekty (mówię tu o Alveo,
      kóe dość dobrze znam).

Po prostu po kilku tygodniach / miesiącach (zależy od wieku i stopnia zatrucia
      organizmu) nasze czyste jelita, ze wzmocnionymi ściankami, zaczynają wreszcie
      przyswajać wszystkie składniki odżywcze, jakie preperat zawiera. Najpierw
      musiały zostać oczyszczone, ponieważ inaczej wchłonęłyby tylko część z
      ogromnego bogactwa substancji odżywczych, jakie zawiera ALveo. A kiedy organizm
      nareszcie ma to, czego potrzebuje - zaczynają się "cuda" w postaci zaniku
      reumatyzmu, obniżenia poziomu cukru i cholesterolu we krwi, lepszego snu,
      ustąpienia alergii, wchłaniania się krwiaków i tysięce innych. Mogę podać
      dziesiątki przykładów wśród zanajomych, także lekarzy (lekarz pediatra w mojej
      miejscowości zalecił kilka kropel dziennie 6-cio tyg. dziecku na białko w
      moczu. Po miesiącu białka nie było. Zwykle kuracja trwa kilka miesięcy i polega
      na dawaniu zastrzyków).

Alveo nie leczy. Ono daje naszemu organizmowi porządnego kopa w stronę zdrowia.
      Reszta należy do niego.
      • sauber1 Re: TO SĄ NORMALNE OBJAWY NA POCZĄTKU I NA KOŃCU 15.03.06, 15:36
        TO SĄ NORMALNE OBJAWY NA POCZĄTKU I NA KOŃCU TEŻ
        • snajper55 Re: TO SĄ NORMALNE OBJAWY NA POCZĄTKU I NA KOŃC 15.03.06, 17:21
          sauber1 napisał:

> TO SĄ NORMALNE OBJAWY NA POCZĄTKU I NA KOŃCU TEŻ

A końcem jest...

S.
        • samwieszkimjestem Re: TO SĄ NORMALNE OBJAWY NA POCZĄTKU I NA KOŃC 15.03.06, 21:48
          Czyżbyś zażywał/a co najmniej pół roku regularnie, że masz takie wyrobione, z
          pewnością poparte badaniami medycznemi zdanie?
    • areopag Polska głupota 15.03.06, 14:51
      Krytykujecie to co nie znacie. To jest typowa cecha narodowa,Polaków.
      KRYTYKOWAĆ, KRYTYKOWAĆ, KRYTYKOWAĆ.

PiSofobia, POfobia, Kwachofobia, Kaczofobia, EUrofobia, Balcerofobia, ...,
      Ziołofobia, etc., erc., itd.
      Niektórzy z was są niestety typowymi głupcami i szkoda, że na tą waszą
      przypadłość nie znaleziono jeszcze leku. Ale to wasz problem. Mam jednak do was
      prośbę: zacznijcie myśleć. Przecież macie mózg, korzystajcie z niego lepie niż
      inne człekokształtne.

Skoro wielu z was uważa, że witaminy, minerały, pierwiastki śladowe,
      aminokwasy, olejki eteryczne, saponiny, polifenolokwasy, flawonoidy,
      bioflawonoidy, izoflawony, antocyjany, aminokwasy, pochodne kwasu oleanowego i
      damaranu, glikozydy szkodzą ludziom, to PRZESTAŃCIE WOGÓLE JEŚĆ.

Właśnie pożywienie zawiera wyżej wymienione substancje. Tylko jest ich coraz
      mniej w tym co jemy i dlatego należy je uzupełniać suplementacją.
      W Alveo znajdują się wyżej wymienione związki.

P.S.
      Opracowano na podstawie badań przeprowadzonych w Instytucie Roślin i Przetworów
      Zielarskich w Poznaniu oraz Ekspertyzy dotyczącej właściwości prozdrowotnych
      preparatu ALVEO wykonanej przez Prof.dr hab. dr h. c. Jerzego Lutomskiego
      dyrektora ww. Instytutu.

• sauber1 Re: Polska głupota 15.03.06, 15:26
        I tu zgadzam się z tym, ale nie tylko o to chodzi, Dziś to jutro inny
        specyfikał na rynku i zawsze ten ostatni najlepszy, nie o samo zdrowie tylko tu
        chodzi a raczej jak zarobić nie złą kasę, taka mała przepychanka. Duży może
        więcej.Czy ktoś to zechce nabyć to sprawa osobista i jego wybór. Nie należy
        nazywać Polaka głupcem tylko dla tego że nie kupuje akurat tych ziółek, jadnym
        pomaga, drugim nie szkodzi i wszystko jest OK.
        • areopag Re: Polska głupota 15.03.06, 16:07
          Jak poznasz skład i działanie ziół, z których jest wykonane Alveo to zrozumiesz
          dlaczego medycyna chińska jest skuteczniejsza od tej klasycznej.A właśnie Alveo
          to przede wszystkim doświadczenia medycyny chińskiej.
          Przeczytaj sobie też wyniki badań dotyczące Alveo, które zostały wykonane w
          kilkunastu krajach przez niezależne instytucje odpowiedzialne za zdrowie swoich
          obywateli. Są to między innymi instytucje odpowiedzialne za zdrowie dzieci,
          kobiet ciężarnych czy sportowców. Alveo jest polecane szczególnie tym grupom. Z
          tych ocen wynika, że jednak chodzi o zdrowie w pierwszym rzędzie. Nikt też nie
          pracuje za darmo, a więc naturalne, że za wykonaną pracę pobiera
          wynagrodzenia.Ty też nie pracujesz za darmo!
          A co do polskiej głupoty, to jest to zauważalne bardzo wyraźnie za garnicą.
          Polacy kłócą się i krytykują zamiast współpracować dla wspólnego dobra. To
          chyba nasza narodowa cecha - ZAWIŚĆ. I to głównie nazywam głupotą.
          • sauber1 Re: Polska głupota 15.03.06, 16:42
            Nawet nie mam zamiaru tłumaczyć Ci że w pierwszych dniach przed kilku laty gdy
            ten specyfikał ukazał się na światowym rynku to moje bardzo chore dziecko juz
            zażywało. Bezskutecznie i porządanego efektu, dzięki Bogu i medycynie jeszcze
            żyje i ze sprzedarzy tego ustrojstwa więcej ma wirtualnych korzyści a niżeli z
            zazywania, trudno jest to zapewne w racjonalny sposób wytłumaczyć dzisiaj, a
            zwłaszcza komus kto w tym widzi wielka kasę. Jak będziesz nalegał to może
            jednak spróbuję, zastanawiam się czy jest taka potrzeba. Nie mam nic przeciwko
            tym ziółkom niech sobie będą i niech sobie ludzie piją jak nie szkodzą a nawet
            pomagają to już dobrze, nic na siłę , smacznego.
          • snajper55 Re: Polska głupota 15.03.06, 17:27
            areopag napisał:

> Jak poznasz skład i działanie ziół,z których jest wykonane Alveo to zrozumiesz
            > dlaczego medycyna chińska jest skuteczniejsza od tej klasycznej.

A jest ??? To dlaczego nikt nie jeżdzi do Cin się leczyć ? A, rozumiem, nie
            wiedzą o tym, bo to tajemnica ? ;)))))

> Są to między innymi instytucje odpowiedzialne za zdrowie dzieci,
            > kobiet ciężarnych czy sportowców. Alveo jest polecane szczególnie tym grupom.

A NOVIT to sam Papiez polecał ! A skończyło się prokuraturą. Z kolei jego
            twórca, profesor, okazał się zwykłym magistrem inżynierem. Tak się robi reklamę
            środków aby tylko je wcisnąć odpowiedniej ilości frajerów.

S.
            • sauber1 Re: Polska głupota 15.03.06, 17:38
              snajper55 napisał:

Tak się robi reklamę środków aby tylko je wcisnąć odpowiedniej ilości frajerów.
              >
              Głupich się nie sieje sami sie rodza, i czego to się nie robi dla obiecanej
              mamony ale jak to ludziom wytłumaczyć, każdy chciałby byc młody zdrowy i bogaty.
    • samwieszkimjestem Re: Polska głupota 16.03.06, 15:01
      Czyżbyś poznał ich osobiście?
      • helena_50 Re: Polska głupota 16.03.06, 20:35
        przeczytałam wszystkie wypowiedzi i dochodze do wniosku ze wasze wypowiedzi są
        przepojone dziwną miłoscia do blizniego.Zamiast sobie wzajemnie
        pomagac,szczególnie pzry stanie naszej medycyny ,gdzie kazde skierowanie na
        badanie trzeba niemal wyblagac,to co się dzieje !!!!!.kazdy z nas ma jakieś
        problemy i oczekuje wsparcia.
        • sauber1 Re: Polska głupota 16.03.06, 20:42
          Kobieto nie wiem jak Ty ale ja nie mam zamiaru brać tej "pomocy" na własne
          sumienie, efekt może być rózny a koszty raczej stałe, zastanów się jeszcze czy
          dla czyjejś kasy warto?, ja nie jestem handlarzem tego produktu.
    • sauber1 Re: Polska głupota 16.03.06, 19:15
      Przeglądałem reklamówki z przed dziesięcu laty NOVIT wtedy pisano że profesor
      ma 90 lat obchzi właśnie złote gody i ...
    • sauber1 Re: Polska głupota 17.03.06, 13:58
      Może rzeczywiście zbyt dużo się naczytałeś, niechaj one sobie będą ale nie
      wciskajcie ich na siłę, kto zechce ten kupi, ja dziękuję serdecznie w
      cudotwórcze wynalazki nie wierzę i mam w tej dziedzinie duże doświadczenie,
      przynoszą duże korzyści ale finansowe (wirtualnie)
    • sauber1 Re: Polska głupota 17.03.06, 19:20
      chceż znać prawdę. By nie jątrzyć strażników tej formy pozyskiwania łatwych
      pieniąchów podam Ci na priv
    • sauber1 Re: Polska głupota 17.03.06, 19:50
      nerwus6 napisał:

>
      > I pytanie: na czym polega to DUZE DOŚWIADCZENIE? na wielomiesięcznym
      > przyjmowaniu,czy na handlowaniu?

Oczywiście że na przyjmowaniu to wielkie doświadczenie opieram i jak zacząłem
      stosować to dziś czuję się o wiele lat młodszy i chyba tu się ze mną zgodzisz -
      prawda? Wiem cziężko jest ludzi do nowości przekonać ale czy zdrowie nie jest
      tu najważniejsze? Wybór należy do człowieka, choć cięzka to sprawa, wiadomym
      jest każdy ma taki odruch na nie ale po czasie w miarę nabrania przekonania
      dawnych decyzji się już nie pamięta.
      • samwieszkimjestem Re: Polska głupota 17.03.06, 21:35
        Ja zaczynam pić za tydzień od dzisiaj, za miesiąc - dwa napiszę jakie różnice w
        samopoczuciu. Dotąd opierałam się na doświadczeniu ciotki i mamy, kóre piją,
        oraz doświadczeniu pediatry, która z powodzeniem stosuje Alveo nawet u
        sześciotygodniowych dzieci.
        • sauber1 Re: Polska głupota 17.03.06, 23:29
          samwieszkimjestem napisała:

> Ja zaczynam pić za tydzień od dzisiaj, za miesiąc - dwa napiszę jakie różnice
          w
          >
          > samopoczuciu. Dotąd opierałam się na doświadczeniu ciotki i mamy, kóre piją,
          > oraz doświadczeniu pediatry, która z powodzeniem stosuje Alveo nawet u
          > sześciotygodniowych dzieci.
          Moja ciotka też zaczęła po piciu inaczej widzieć świat i jest bardzo
          zadowolona, podniosło ją tak na duchu odzyskała dobre samopoczucie po kilku
          dziesięciu latach niełaski w jakiej znalazła się w rodzinie poprzez nie
          odpowiednie jej traktowanie, już jest szczęsliwym człowiekiem może to nie dużo
          ale bardzo wiele co mogła zrobić dla samej siebie.
          • samwieszkimjestem Re: Polska głupota 18.03.06, 12:46
            Jeśli "już jest szczęśliwym człowiekiem", to jest to bardzo dużo :-) Ja raczej
            jestem w życiu szczęściarą, moją główną słabością jest jednak zbytnie
            przejmowanie się wszystkim i wszystkimi, co prowadzi mnie czasem do rozstrojów
            nerwowych. Mam nadzieję, że funkcja Alveo "tonizowanie układu nerwowego" i na
            mnie dobrze podziała.
            • sauber1 Re: Polska głupota 18.03.06, 13:18

> Jeśli "już jest szczęśliwym człowiekiem", to jest to bardzo dużo :-) Ja
              raczej
              > jestem w życiu szczęściarą, moją główną słabością jest jednak zbytnie
              > przejmowanie się wszystkim i wszystkimi, co prowadzi mnie czasem do
              rozstrojów
              > nerwowych. Mam nadzieję, że funkcja Alveo "tonizowanie układu nerwowego" i na
              > mnie dobrze podziała.
              Już podziało daję się to zauważyć w tonie wypowiedzi, niby nic a cieszy
              • samwieszkimjestem Re: Polska głupota 10.06.06, 21:37
                Hej, to znów ja. Piję trzecią butelkę. Objawy ciekawe:

1. W pierwszym miesiącu dokuczliwy ból w lewej nerce i obrzydliwe osady
                schodzące z cuchnącym moczem. Powinnam była rozcieńczać nieco preparat, ale
                uznałam, że przetrzymam. Mam chyba wysoki próg bólu ;-) Teraz tylko co jakiś
                czas "czuję nerkę".
                2. Od początku bardzo mocny, głęboki sen. Nie przeszkadza mi żaden hałas, śpię
                jak suseł i budzę się wypoczęta.
                3. W drugim miesiącu powiększył mi się prawy węzeł chłonny za uchem i pozostaje
                ciągle znacznie powiększony, okresowo powiększa się też lewy.
                4. Również gdzieś pod koniec pierwszego miesiąca lub na początku drugiego lekko
                spuchły mi kolana i stan ten utrzymuje się do dzisiaj (kilka lat temu miałam
                nawracające zapalenia kolan, a dwa lata temu kontuzję prawego).
                5. Mimo to, że kolana są opuchnięte, przestały mi "strzykać", a było to
                naprawdę okropne, i trwało od okresu dojrzewania. Tak samo po ok. 2tyg.
                przestały mi strzykać nadgarstki, łokcie i kręgosłup.
                6. Zauważalnie poprawiła się sprężystość stawów (chodzę na aerobik, więc łatwo
                zauważyłam).

Od następnej butelki zaczynam przyjmować po dwie dawki dziennie. Mam jeszcze
                parę rzeczy do zlikwidowania w moim organiźmie. Ogólnie czuję się świetnie i
                jestem nieco bardziej spokojna. ALveo zaczął też pić mój tata i mój chłopak. U
                tego drugiego ustąpiły bóle kolan, jakich dostawał po każdej grze w piłkę oraz
                ból gardła, który nękał go w ostatnich miesiącach co rano, zaraz po
                przebudzneiu. Obaj piją po pierwszej butelce. Podoba mi się ten preparat :-)
                • sauber1 Re: Polska głupota 10.06.06, 23:22

> Hej, to znów ja. Piję trzecią butelkę. Objawy ciekawe:
                  >

Mądry człowiek wie, czego nie wie. Głupi nie wie nawet tego, co wie.

Podoba mi się jak Ty to piszesz i muszę wtrącić swoje trzy grosze moja córka
                  jak piła przed laty to szybko spadła na wadze, w wieku 13 lat to nie jest żle 15
                  kilkogramów w ciągu kilku miesięcy, odstawiła i bardzo dobrze już jesienią 2005
                  r. awansowała na RND, ale dzięki pani dr. Kucharskiej z Łodzi żyje i ma się
                  całkiem nie żle. Pozdrowienia z głebi serca dla pani doktor, a tu się słyszy jak
                  reformować słuzbę zdrowia, a to takie proste.
                  • samwieszkimjestem Re: Polska głupota 11.06.06, 08:19
                    Czy to aby napewno przez Alveo? Ciężko mi uwierzyć, ale skoro tak mówisz...
                    Przed laty tzn. chyba niedawno, bo produkt wszedł na polski rynek w 2000r...
                    Gratuluję awansu.

Zapomniałam dodać, że przez kilka dni w pierwszym miesiącu schodziła mi ropa z
                    zatok. Nos zatkany masakrycznie. Zwiększyłam na 3 dni dawkę do trzech i
                    przeszło po pięciu (dniach).
                    • sauber1 Re: Polska głupota 11.06.06, 13:17

> Czy to aby napewno przez Alveo? Ciężko mi uwierzyć, ale skoro tak mówisz...
                      > Przed laty tzn. chyba niedawno, bo produkt wszedł na polski rynek w 2000r...
                      > Gratuluję awansu.

Ja też gratulowałem Rydzykowi maybaha a innym super pomysłu, a resztę mozna
                      sprawdzić, tylko po co? kto w to uwierzy? Chcieć to móc
                      Tak swoją drogą nie mam nic do tego produktu uważam że chyba jest bardzo
                      skuteczny skoro stał się tak popularny i skuteczny, nawet powiem wiecej sam
                      minister zdrowia powinień wydać takie zalecenie ze przy kazdej wizycie lekarze
                      powinni dawać receptę z duzą zniżką i właśnie na skuteczny specyfikał , może to
                      brzmi śmiesznie ale nie jest to takie chyba głupie do końca?
    • samwieszkimjestem Re: Polska głupota 18.03.06, 12:43
      Dziękuję za rady. Jestem dosyć dobrze teoretycznie przygotowana, ponieważ trzy
      razy z rzędu próbowano mnie namówić do współpracy, więc słyszałam całe wykłady.
      Nie chciałam w to wchodzić, póki sama nie doświadczę działania na sobie.

Dziękuję jednak za wzmiankę o piciu wody, jakoś mi to umknęło. Ja co prawda
      piję co najmniej 2,5l z powodu piasku na nerkach. Zresztą to jeden z powodów,
      dla których zdecydowałam się zacząć kurację Alveo. Może niedługo przestanę jeść
      i będę tylko piła, bo nie zmieszczę tego wszystkiego ;-)

Notatki to ciekawy pomysł, chyba z niego skorzystam.

POzdrawiam
      Magda
      • sauber1 Re: Polska głupota 22.06.06, 17:18

> Dziękuję za rady. Jestem dosyć dobrze teoretycznie przygotowana, ponieważ trzy
        > razy z rzędu próbowano mnie namówić do współpracy, więc słyszałam całe wykłady.
        >
        > Nie chciałam w to wchodzić, póki sama nie doświadczę działania na sobie.
        >
        > Dziękuję jednak za wzmiankę o piciu wody, jakoś mi to umknęło. Ja co prawda
        > piję co najmniej 2,5l z powodu piasku na nerkach. Zresztą to jeden z powodów,
        > dla których zdecydowałam się zacząć kurację Alveo. Może niedługo przestanę jeść
        >
        > i będę tylko piła, bo nie zmieszczę tego wszystkiego ;-)
        >
        > Notatki to ciekawy pomysł, chyba z niego skorzystam.
        >
        > POzdrawiam
        > Magda

Chyba Ty Magdo masz rację mówiąc że to należy wypróbować na sobie, a później
        zarabiać na innych dając im w zamian lepsze samopoczucie, a to już wiele.
    • utopia7 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 04.08.06, 02:49
      Na kilka tysiecy kupujacych sa i tacy ktorzy maja zaburzenia.
      Wiekszosc ma inne,ale sa i tacy ktorzy nia maja zadnych zaburzen
      Slyszalem nawet ze komus nie zaszkodzil.
      Osobiscie:

Po wypiciu 2 butelek przeszedlem na Pepsi.
      Wychodzi ... troche taniej i przy okazji mozna
      stosowac jako odrdzewiacz.
    • bety11 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 04.08.06, 03:03
      jestem bardzo ciekawa ile to cudo kosztuje w Polsce BO JA KUPOWALAM ZA 29$ a
      juz widzialam nawet za 45$ tak sie rozpowszechnilo
      • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 06.08.06, 01:42
        bety11 napisała:

> jestem bardzo ciekawa ile to cudo kosztuje w Polsce BO JA KUPOWALAM ZA 29$ a
        > juz widzialam nawet za 45$ tak sie rozpowszechnilo

co się rozpowszechniło ,bez przesadnj reklamy, cena to sprawa umowna, któżby
        niechciał być młody,zdrow i bogaty, np mając 5 lat być Regional Network
        Director za oceanem, ładna kaszana i woda na młyn picuś glajcuś a głupiemu stoi,
        pani Kasiu vel Bronisławo znamy te kombinacje i oszustwa, żeby nie córka w
        polsce to bieda na tej emigracji zjadłaby do końca, szkoda tej dziewczyny,
        zmusiłaś ją do przestępstw na szczotkarskiej szuka wyjścia może jej tam
        uwierzą??? szkoła óczy i praktyka przekazana jaką miarą dajesz taką dostajesz
    • 1micek Re: alveo-wyrzucone pieniądze 08.08.06, 13:08
      A na co bierzesz alveo? Mam cos, co jest urządzeniem medycznym, ale zalezy co
      chcesz uzyskac. Wiecej informacji: szewe@interia.pl
      • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 09.08.06, 02:08
        1micek napisała:

> A na co bierzesz alveo? Mam cos, co jest urządzeniem medycznym, ale zalezy co
        > chcesz uzyskac. Wiecej informacji: szewe@interia.pl
        "A na co Wam Killer ten mecz?" coś co jet dobre na wszystko nie pomaga w
        niczym , no może tylko działać profilaktycznie i uzupełniajaco
    • bety11 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 11.08.06, 21:00
      Naprawde jestem ciekawa ile to kosztuje ,czy ktos mi w koncu odpowie?
      • yoleczka Re: alveo-wyrzucone pieniądze 15.08.06, 14:21
        175 zł pierwsza butelka
        • sauber1 Re: alveo-wyrzucone pieniądze 16.08.06, 10:30
          yoleczka napisała:

> 175 zł pierwsza butelka
          To nie jest chyba aż tak drogo za tak skuteczne zioło jak tu czytam, ale w
          fimie ubezpieczeniowej poradzili mi ,żebym był ostrozny nie zapłacą za skutki
          uboczne, teraz wacham się trochę zacząć stosować, czy szukać innych rozwiązań ,
          a zapomniałem dodać że o łupierz chodzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka