Dodaj do ulubionych

Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycynie

29.06.07, 23:44
Pewnie niektorzy już słyszeli o tej metodzie. Wspominam o niej dlatego gdyż
jest bardzo skuteczna niemal we wszystkich chorobach (oczywiscie
nieuleczalnych konwencjonalnie takze) i co najwazniejsze to za darmo (sama
książka jest bardzo tania a mozna nawet znaleźć na necie starsze jej
wydanie). Moja rodzina wyleczyla sie z wielu chorób juz tą metodą, niekiedy
nawet z powaznych dlatego jestem w 100% pewien jej skutecznosci. Metoda
polega na trzymaniu dłoni na glowie nad ośrodkami ktore zarządzają
okreslonymi częściami ciała, promieniowanie elektromagnetyczne dłoni (moze to
być jakakolwiek żywa tkanka bo ona emituje bioenergie) zasila te osrodki co w
ogromnym uproszczeniu prowadzi organizm do rownowagi. Tutaj znalazłem stare
wydanie z 1993 roku, ktore bylo wtedy rozpowszechniane za darmo:
www.megaupload.com/?d=ZVJJU1YW
Metody nie mogą stosowac kobiety w ciązy, przestrzegam !

I powodzenia w kuracji wszystkim życzę
Obserwuj wątek
    • werona03 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 30.06.07, 11:42
      Jestem zainteresowana ta metodą, gdyż moja mama choruje na nowotwór.Jak leczyć
      chorych na nowotwory-gdzie przykładać ręce, gdzie można wogóle więcej poczytać
      o bsm?
      Szukałam na internecie,ale nic konkretnego nie znalazłam -tylko że to
      skuteczna metoda na łuszczyce,przeziębienia,a nawet guzy. Ale żadnego opisu
      jak to robić?
      • paradox_top Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 30.06.07, 18:53
        Łatwiej powiedziec jakich chorob bsm nie leczy... Tutaj zamieszczam książkę:
        www.megaupload.com/?d=ZVJJU1YW jest to wydanie z 1993 roku. Polecam jednak
        zakup ksiazki razem z płytą CD (razem 14 zł około), książka zwie
        się "Samoleczenie metodą B.S.M." Piotra Lewandowskiego. Na płytce wszystko jest
        fajnie pokazane zeby nie popełnic błędu przy układaniu dłoni. Kiedys metoda
        byla na necie za darmo rozpowszechniana jednak ktos chciał sobie troche na tym
        tez zarobic (nic w tym dziwnego). Ta metoda z pewnoscią wyleczy nowotwór (są
        jednak takie z ktorymi bsm nie daje sobie rady ale to rzadkie odmiany, zawsze
        jednak nastepuje poprawa przy tych najbardziej złośliwych). Mozesz stosowac
        ksiazke ktorej adres jest wyzej albo kupic, w wielu ksiegarniach ją dostaniesz.

pozdrawiam i szybkich efektow leczenia życzę
        • darz_bor Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 01.07.07, 13:45
          paradox_top napisał:

> Łatwiej powiedziec jakich chorob bsm nie leczy... Tutaj zamieszczam książkę:
          > www.megaupload.com/?d=ZVJJU1YW jest to wydanie z 1993 roku. Polecam jednak
          > zakup ksiazki razem z płytą CD (razem 14 zł około), książka zwie
          > się "Samoleczenie metodą B.S.M." Piotra Lewandowskiego

A mozesz tak przy okazji, podac czasopisma naukowe, gdzie opublikowano wyniki
          badan i potwierdzenie wyleczen nieuleczalnych chorob, ta metoda?
          • monisia73 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 01.07.07, 14:19
            darz_bor napisał:

> A mozesz tak przy okazji, podac czasopisma naukowe, gdzie opublikowano wyniki
            > badan i potwierdzenie wyleczen nieuleczalnych chorob, ta metoda?

Naukowcy ukrywaja pozytywne wyniki takich badan pokazujacych skutecznosc BSM. Bo
            koncerny medyczne by zbankrutowaly. Kazdy by sam sie leczyl prosto i darmo. Tak
            samo koncerny naftowe ukrywaja fakty o samochodach na wode, a wojskowi o
            kontaktach z ludzmi z kosmosu.
            • darz_bor Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 01.07.07, 14:49
              monisia73 napisała:

> darz_bor napisał:
              >
              > > A mozesz tak przy okazji, podac czasopisma naukowe, gdzie opublikowano wy
              > niki
              > > badan i potwierdzenie wyleczen nieuleczalnych chorob, ta metoda?
              >
              > Naukowcy ukrywaja pozytywne wyniki takich badan pokazujacych skutecznosc BSM. B
              > o
              > koncerny medyczne by zbankrutowaly. Kazdy by sam sie leczyl prosto i darmo. Tak
              > samo koncerny naftowe ukrywaja fakty o samochodach na wode, a wojskowi o
              > kontaktach z ludzmi z kosmosu.

Acha.....zajrzyj do swojej lodowki, moze znajdzies tam zielonego ludka z dlugimi
              czulkami...
            • paradox_top Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 02.07.07, 00:40
              z takimi ludzmi się nie dyskutuje ani ;) bo to nie ma sensu
          • paradox_top Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 02.07.07, 00:38
            nie potrzeba badan, wystarczy sprawdzic ją na sobie. tylko głupota ludzka
            domaga się aby wszystko bylo potwierdzone naukowo. metode potwierdzic moze
            kazdy na sobie. a badania zostały przeprowadzone tyle ze przez nieliczne grupy
            naukowe i mozna o nich poczytac w czasopismach opozycyjnych. dlatego ze swiat
            medyczny jest oparty na zysku nikomu nie zalezy narazie by badac tą metode gdyż
            naruszylo by to powaznie ich zyski gdyz metodą mozna sie leczyc sam. metode
            potwierdzają ludzie sami na sobie i to jest najwiekszy dowod jaki mozna
            osiągnąc.
            • unhappy Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 02.07.07, 18:34
              paradox_top napisał:

> nie potrzeba badan, wystarczy sprawdzic ją na sobie.

Brawo. Pozwol, że zaproponuję ci kurację cyjankiem potasu. Sprawdzisz na sobie
              czy zaufasz encyklopedii?

> tylko głupota ludzka
              > domaga się aby wszystko bylo potwierdzone naukowo.

Smacznych kozich bobków :D Podobno znakomita kuracja...

> metode potwierdzic moze
              > kazdy na sobie. a badania zostały przeprowadzone tyle ze przez nieliczne grupy
              > naukowe i mozna o nich poczytac w czasopismach opozycyjnych.

Zaczynasz bredzić jak twój ukochany szaman. Czasopisma opozycyjne... super.

> dlatego ze swiat
              > medyczny jest oparty na zysku nikomu nie zalezy narazie by badac tą metode gdyż
              >
              > naruszylo by to powaznie ich zyski gdyz metodą mozna sie leczyc sam. metode
              > potwierdzają ludzie sami na sobie i to jest najwiekszy dowod jaki mozna
              > osiągnąc.

Bełkocik w sam raz na dowolną paramedyczną ściemę :D
            • galaqxus Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 08.07.23, 12:06
              których magazynach opozycyjnych, podaj tytuły
        • goniatara Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 14.07.07, 04:56
          Nie lepiej to sie zajac np. origami? Uspokaja, a jednoczesnie pokombinowac tez
          trzeba. Zajmuje niespokojny umysl, czas, ktorego sie ma w nadmiarze. Sam
          czlowiek tez wyglada znacznie bardziej elegancko zajety japonska sztuka
          "tworzenia w papierze", niz wypisujac na komputerze podobne kretynstwa, jak :

paradox_top napisał:

Ta metoda z pewnoscią wyleczy nowotwór (są
          > jednak takie z ktorymi bsm nie daje sobie rady ale to rzadkie odmiany,

Natomiast ...

paradox_top napisał:

Polecam jednak
          > zakup ksiazki razem z płytą CD (razem 14 zł około), książka zwie
          > się "Samoleczenie metodą B.S.M." Piotra Lewandowskiego.

to wyrzucone 14zl lub jak kto woli nabicie kabzy bezczelnemu oszustowi, ktory
          tak w gruncie rzeczy nie jest nawet zbyt inteligentny w prowadzeniu swojego biznesu.

• artur862 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 14.07.07, 11:23
            co z ciebie za uczona skoro negujesz sprawdzoną przez tysiące ludzi metode
            BSM... szkoda słów jak tacy sceptycy się dopierniczają.

Zacytuję tylko odwieczną prawdę dotyczącą przełomowych odkryć:
            "Kazda rewolucyjna prawda naukowa przechodzi przez 3 etapy:
            najpierw jest wysmiewana, potem podle zwalczana, w końcu zaś uznaje się
            to za oczywistość"

bsm juz nie podlega dyskusji od lat, działa. teraz tylko trzeba przeprowadzic
            badania i gra. a do tej pory oficjalnie takich badan nie przeprowadzono bo nie
            ma z tego zyskow
            • grycan1 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 15.07.07, 15:16
              artur862 napisał:

> co z ciebie za uczona skoro negujesz sprawdzoną przez tysiące ludzi metode
              > BSM... szkoda słów jak tacy sceptycy się dopierniczają.

Tysiące ludzi przez setki lat odczyniało uroki. Też to będzie zachwalał ?

> Zacytuję tylko odwieczną prawdę dotyczącą przełomowych odkryć:
              > "Kazda rewolucyjna prawda naukowa przechodzi przez 3 etapy:
              > najpierw jest wysmiewana, potem podle zwalczana, w końcu zaś uznaje się
              > to za oczywistość"

Droga bredni jest inna. Najpierw są przez niektórych uznawane, potem coraz
              więcej osób zaczyna w nie wątpić, a na koniec są one wyśmiewane. To jest droga
              wiary w płaskość Ziemi, to jest droga wiary w BSM.

> bsm juz nie podlega dyskusji od lat, działa. teraz tylko trzeba przeprowadzic
              > badania i gra. a do tej pory oficjalnie takich badan nie przeprowadzono bo nie
              > ma z tego zyskow

Jak to nie ma ??? Toż wszyscy, pożal się Boże, fachowcy od BSM niezłą kasę na
              nim robią. Książki, kursy, przy okazji jakieś tajemnicze mikstury, okadzanie,
              odczynianie uroków. Byle chorego od prawdziwego leczenia odciągnąć.

A badań nikt ze zwolenników BSM nie robi, bo dobrze wiedzą, że obiektywne
              badania wykazałyby prawdę - że BSM daje taki sam skutek jak picie czystej wody.
          • artur862 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 14.07.07, 11:25
            i prosze panią najpierw zwrocic uwage ze starsze wydanie jest na necie i kazdy
            moze sprawdzic działanie, a nie w owy bezczelny sposob pisac o czymś o czym się
            zielonego pojęcia nie ma ;) przestrzegam - naucz się i sprawdz na sobie a potem
            dyskutuj
            • unhappy Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 14.07.07, 12:20
              artur862 napisał:

> przestrzegam - naucz się i sprawdz na sobie a potem dyskutuj

Wiesz ile idiotycznych metod "terapeutycznych" jest w takim razie do
              wypróbowania. Sprzecznych ze zdrowym rozsądkiem na pierwszy rzut oka.
              • grycan1 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 15.07.07, 15:19
                unhappy napisał:

> Wiesz ile idiotycznych metod "terapeutycznych" jest w takim razie do
                > wypróbowania. Sprzecznych ze zdrowym rozsądkiem na pierwszy rzut oka.

Pewien góral w Murzasichlu twierdzi, że grypę najlepiej leczy jedzenie kozich
                (nie owczych !) bobków. Jeśli po miesiącu takiej kuracji grypa nie przejdzie,
                kozie bobki należy dodatkowo popijać owczym, tym razem, moczem. Stosować do
                skutku. Zwolennikom tak zwanej medycyny naturalnej proponuję sprawdzić tę metodę.
                • waku2 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 20.07.07, 13:00

Ja się wyleczyłem BSM z ciężkiej choroby serca, moja znajoma uniknęła operacji
                  nowotworu piersi i dla nas góralami to są tacy jak grycan1
                  • grycan1 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 22.07.07, 01:16
                    waku2 napisał:

> Ja się wyleczyłem BSM z ciężkiej choroby serca, moja znajoma uniknęła operacji
                    > nowotworu piersi i dla nas góralami to są tacy jak grycan1

A góral wyleczył się kozimi bobkami z grypy. To jest dowód ich dobroczynnego
                    działania.
      • jedynystarocie1 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 06.11.13, 21:35
        Pisałem o tym na stronie
        www.wygralemzrakiem.pl
    • artur862 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 02.07.07, 09:22
      poki co sąd jest sprawiedliwy i pozwala Piotrowiczowi prowadzic działalność. a
      się sądzą juz hehe od 1999 roku i lekarzyki nie mają powoli nic do powiedzenia,
      mimo prosby Piotrowicza o zawarcie ugody, listow kierowanych do władz nikt nie
      chce włączyc do medycyny konwencjonalnej tej metody gdyż jest zbyt skuteczna i
      byłaby powazną rywalizacją. lekarze nie mają nic do powiedzenia bo wiedzą
      oczywiscie o skutecznosci tej terapii, niektorzy nawet skorzystali i pisze o
      tym w porządnych gazetach, ktore rzeczywiscie keirują się dobrem ludzi. są
      przeprowadzone wywiady z lekarzami (imie nazwisko znane), w sądzie pacjenci
      wypowiadają się o swoich 'cudownych' wyleczeniach. Prawda sie nie ukrywa bo nie
      ma potrzeby. To fałsz nie wie co robic w takiej sytuacji
      • danielek25_4 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 05.06.08, 20:36
        Witam
        Nie wiem czy jeszcze bywasz na forum. Ja zaczalem sie interesowac ta
        metoda od niedawna. Mam problemy z zatokami nosowymi i odrastajacymi
        polipami przeszedlem trzy operacje i czekam na czwarta.
        Czy slyszales ze ktos wyleczyl sie z tej choroby stosujac metode
        BSM. W zasadzie medycyna tradycyjna jest bezradna mnostwo kasy
        wydalem na leki z calego w zasadzie obietnic nie dzialaja.
        Prosze o kontakt moj email daniels2@op.pl

pozdrawiam
        Daniel
      • galaqxus Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 15.08.23, 10:20
        Nawet jeśli tobie pomogła, bo tego nie wiem, na poparcie twoich słów mam na razie... twoje słowa, żadnych skanów zdjęć, filmów itp., w necie wszystko można napisać i prawdziwego i fałszywego. Już bardziej wiarygodna jest pani Carmen co leczy SM: www.youtube.com/@smbezchemii8754/featured.To skąd wiadomo czy tysiącom i milionom Polakom (przynajmniej) też pomożeDo tego potrzeba testów badań i dowodów. A gdzie są te badania i ich wyniki, przecież Uchnast i Lewandowski badają tę metodę od 50 lat już. A jedyne argumenty na poparcie ich tez przez te lata to rozmowy audio i video z rzekomo wyleczonymi, ile mogło być tych rozmów na przestrzeni tych lat 1000, 10 tysięcy, a książkę Lewandowskiego kupiono ponad 1,3 mln razy. Może to jest nowa cudowna metoda na większość chorób jak ty mówisz i inni podobni, albo działa tylko na część ludzkości, co wyklucza uznanie przez świat nauki, w przeciwieństwie do podobnej naturalnej, niepotrzebującej kupna farmaceutyków metody akupresury. Ja na własnej skórze wyleczyłem na moment łojotokowe zapalenie skóry, albo raczej poprawiłem wygląd twarzy bo potem i tak wróciły objawy i brałem krem leczniczy na to. Teraz próbuję leczyć aspergera, łzs i alergie. Po tygodniu nie widać poprawy, bo nadal mnie swędzi i skóra jest chropowata i się łuszczy. Na dodatek dziadek Lewy twierdzi że jego metoda jest skuteczna w... STU PROCENTACH! Jak można takie bzdury głosić, jedyne co można przyjąć że się wydarzy na sto procent jest to że każdy z nas umrze
    • edna.g Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 20.07.07, 15:37
      kiedys stosowalam te metode na guzy, na bole w kregoslupie, bole glowy i w
      ogole. Guzy sobie nadal byly, a na bole pomagala jedynie tabletka, bo bol, czy
      przeziebienie nigdy nie przechodzilo po przykladaniu dloni. I nie powiem, bylam
      w tym wytrwala: nie pilam kawy, herbaty, zadnych ziół - nic, tylko metoda BSM i
      dolegliwosci nadal byly.... Dlatego nie wiem, moze to jakas indywidualna
      sprawa...
      • waku2 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 20.07.07, 16:40

To coś Pani żle robiła albo zbyt krótko w ciągu doby. Moja koleżanka miała guza
        piersi i jej na początku nie wychodziło. Więc napisała do Lewandowskiego i jej
        odpowiedział że musi trzymać ile się da, trzymała non stop poz.II, to już na
        drugi dzień był mniejszy. Teraz go nie ma. Zniknął miesiąc przed operacją.Na
        str.www.samoleczeniebsm.pl jest kontakt z Piotrem Lewandowskim.
        • unhappy Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 21.07.07, 23:53
          waku2 napisał:

>
          > To coś Pani żle robiła albo zbyt krótko w ciągu doby. Moja koleżanka miała guza
          > piersi i jej na początku nie wychodziło. Więc napisała do Lewandowskiego i jej
          > odpowiedział że musi trzymać ile się da, trzymała non stop poz.II, to już na
          > drugi dzień był mniejszy. Teraz go nie ma. Zniknął miesiąc przed operacją.Na
          > str.www.samoleczeniebsm.pl jest kontakt z Piotrem Lewandowskim.

Waku2 czyim jesteś klonikiem? Może samego Lewandowskiego - tylko 2 posty i
          obydwa promo :D
          • waku2 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 22.07.07, 20:38

Unchappy ja się ciebie nie muszę pytać czyim ty jesteś klonem bo każdy widzi że
            jesteś klonem IGNORANTÓW, Nawet nie spojrzysz na siebie w lustrze bo wiesz że
            nie masz twarzy, a już na pewno głowy na którą mógłbyś położyć rękę.
            • psychiatra_forumowy Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 22.07.07, 22:13
              waku2 napisał:

> Unchappy ja się ciebie nie muszę pytać czyim ty jesteś klonem bo każdy widzi że
              > jesteś klonem IGNORANTÓW, Nawet nie spojrzysz na siebie w lustrze bo wiesz że
              > nie masz twarzy, a już na pewno głowy na którą mógłbyś położyć rękę.

No, ja nie widze zeby twoj przedpisca byl klonem ignorantow, natomista widze,
              ze ty jestes bezczelny oszust i chyba kumpel tego babsztyla Marianny I. ktora
              bez zadnych skrupulow robi w balona ciezko chorych ludzi.

Ciebie, to powinni skrocic o ....twoja glowe lub rece, tak jak kiedys robili ze
              zlodziejami i oszustami, skoro masz czelnosc wypisywac takie jak ten powyzszy,
              posty.
              • galaqxus Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 26.08.23, 23:20
                Złamanie regulaminu forum
            • unhappy Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 22.07.07, 23:03
              waku2 napisał:

>
              > Unchappy ja się ciebie nie muszę pytać czyim ty jesteś klonem bo każdy widzi
              > że jesteś klonem IGNORANTÓW,

Waku, żeby podjechać choć 5 metrów na społecznym dowodzie słuszności musiałbyś
              mieć choćby _minimum_ autorytetu co jest niemożliwe dla meteorka, który napisał
              3 posty z czego 2 to reklama BSM a trzeci atak na kogoś, kto ośmielił się z
              meteorkiem nie zgodzić :D

Poczekaj, pokombinuj, popisz bzdurki i potem pisz "my, każdy"...

> Nawet nie spojrzysz na siebie w lustrze bo wiesz że
              > nie masz twarzy, a już na pewno głowy na którą mógłbyś położyć rękę.

Szpileczki zachowaj sobie na akupunkturę jak już skończysz "terapię" BSM :D
              • waku2 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 23.07.07, 09:15

Znający BSM nie dadzą się doić z pieniędzy i to was boli.
                • unhappy Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 23.07.07, 09:31
                  waku2 napisał:

>
                  > Znający BSM nie dadzą się doić z pieniędzy i to was boli.

Mnie to boli? Żartujesz chyba. Ja z medycyny pieniędzy nie mam żadnych. Ani z
                  chorych. A Lewandowski na BSM zarabia :D
                  • waku2 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 23.07.07, 12:03

Wszyscy znający BSM zarabiają bo nie wydają pieniędzy ani na lekarzy ani na
                    uzdrowicieli.
    • eliasz_med Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 07.08.07, 19:19
      Mogę potwierdzic skutecznosc metody BSM. Lekarze się jej boją
      dlatego jest tak utajniana. Gdyby prawda o darmowym leczeniu wyszła
      na jaw, straty koncernów farmaceutycznych były by ogromne. Uczelnia
      do ktorej uczęszczam (Politechnika Warszawska) w kwietniu tegoż roku
      umieściła artykuł w studenckiej gazetce o tej metodzie i równolegle
      z nią odkrytą metodą Hamera które się uzupełniają. Trzeba przyznac
      ze jest to chyba najtansza sposród znanych obecnie metod i skuteczna
      niemalze we wszystkich znanych chorobach.

Zacytuje ze strony o BSM:
      Wszelkie nowe odkrycia polegają na zrzuceniu ciemnej zasłony, jaką
      była dotychczasowo przyjęta wiedza i nauka. W przypadku Metody B.S.M
      jest ona przydatna jedynie w stawianiu diagnozy, pomocy doraźnej i
      ewentualną kontrolę leczenia. Zgodnie z powiedzeniem Hipokratesa "
      Natura sanat, medicus curat" - Natura leczy, lekarz czuwa".
      Ignorowanie Pól życia odkrytych już w latach 40 przez dr Burra z
      uniwersytetu w Yale, a teraz ignorowanie Metody B.S.M., wynika z
      jednej tylko przyczyny. Korporacje medyczne nie widzą w tych
      odkryciach interesu finansowego. Metoda B.S.M. niszczy bowiem
      wartość pieniądza w medycynie. Zakładając nawet, że zbudujemy
      przyrządy które zastąpią nasze ciało(ręce), to nie mogą one być
      drogie, bo większość będzie się leczyć bez nich. Przy czym przemysł
      farmaceutyczny ograniczony zostałby tylko do wytwarzania składników
      budulcowych i fizjologicznych naszego organizmu, i to w ograniczonym
      zakresie. Za to dalszy rozwój medycyny możliwy jest, gdy
      ukierunkowany zostanie na znaczne przedłużenie życia człowieka.
      Osoby stosujące B.S.M. na skutek likwidowania chorób i dolegliwości,
      zdolne są do przedłużenia swojego życia. Likwidując problemy z samym
      krążeniem, osoby które znam dożywają już osiemdziesiątki, a dawno by
      zmarli. Przyszłością medycyny będzie też dostosowanie człowieka do
      życia na innych planetach, pod jednym warunkiem, że zostanie
      zrzucone z nas chomąto nadmiernej wartości pieniądza w stosunku do
      wiedzy i nauki. To ludzie wiedzy i nauki powinni decydować co dla
      nas jest dobre, a nie ludzie, dla których doraźny interes finansowy
      jest na pierwszym miejscu. Hamują oni rozwój nauki i badań
      korzystnych dla poprawy jakości życia człowieka. Teraz dostali za
      darmo możliwość leczenia się Metodą B.S.M., która likwiduje ból i
      cierpienie, znosi kalectwo, ale chcieliby dalej bogacić się na
      sprzedaży już zbędnych produktów i usług. Najbardziej jaskrawym
      przykładem słabości obecnych uwarunkowań finansowych w stosunku do
      nauki jest przykład promu kosmicznego Discovery. Już mijają cztery
      lata, a naukowcy nie mogą się uporać z wadą odklejania się z niego
      płytek termicznych, przez co załogom promu stale grozi katastrofa. Z
      tych samych uwarunkowań grozi nam katastrofa globalna.

Podobne zachowanie można zaobserwować w kościele. Hierarchowie
      zamiast nakazać rozpowszechnianie Metody samoleczenia wśród wiernych
      i chwalić Boga że dał nam takie możliwości, nabrali wody w usta.
      Metoda B.S.M. zrównuje wszystkich. Zarówno mogą się nią leczyć
      chrześcijanie, jak i buddyści czy wyznawcy Mahometa. Mogą się też
      leczyć Żydzi i ateiści. Żadna religia nie jest już uprzywilejowana
      do "cudownych uzdrowień". Jedynym przywilejem, jakim może się
      pochwalić religia chrześcijańska, to to, że Jezus przewidział
      stosowanie Metody. Dlatego to z inspiracji kościołów
      chrześcijańskich, powinno nastąpić działanie dla zjednoczenia się
      wszystkich religii. Tak nie jest, bo nauki Jezusa są dla hierarchów
      mniej ważne niż ich własny konformizm, zakłócony widocznie
      możliwością powstania takiej symbiozy.

-------
      teraz tylko czekac aż zło zostanie zniesione z tego świata i odkryta
      zostanie na skale globalną informacja o mozliwosciach samoleczenia.

życzę wszystkim szybkiego powrotu do zdrowia !
      • no1teresa Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 08.08.07, 15:41
        u mnie jednak BSM sie nie sprawdzilo, chociaz bardzo gorliwie sie przykladalam
        przez ponad pol roku, pod okiem samego tworcy metody -E.Uchnasta (
        a zachecona zostalam przez lekarke, ktra miala b.duzo przykladow wyleczenia przy
        pomocy BSM z wlasnej praktyki
        chociaz, kto wie, moze bez BSM byloby znacznie gorzej, niz jest?
        faktem jest, ze od tamtej pory zastanawia mnie bardzo, dlaczego na jednych
        jakies metody dzialaja, a na innych nie
        podobnie jest z homeopatia, jednym pomaga, innym nie
        i to wlasnie jest bardzo zastanawiajace, moze nawet niepokojace...
        • unhappy Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 09.08.07, 22:07
          no1teresa napisała:

> u mnie jednak BSM sie nie sprawdzilo

Nieznaszsie. Zaraz nasz beesemowy prorok grupowy napisze, że to niemożliwe i że
          to Twoja wina, że nie zadziałało :D
          • eliasz_med Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 10.08.07, 12:23
            Proszę podać jednostkę chorobową jaką próbowała pani leczyć. Autor
            podaje ze w przypadku niektorych nowotworów metoda nie sprawdza się,
            ale co najwazniejsze zatrzymuje dalszy rozwoj albo znacznie poprawia
            stan. jest to pewnie związane z indywidualnością kazdej osoby,
            wiadomo nie ma panaceum na wszystkie choroby. Faktem jednak jest ze
            w ponad 90 % BSM sprawdza się wysmienicie. Niepowodzenia występują
            takze w leczeniu łuszczycy (autor jednak podaje wyraźnie ze terapia
            musi byc systematyczna i długotrwała). W pozostałych jedn. chor.
            takich uwag nie ma. Dlatego czesto tez zdarzają się niepowodzenia.
            Osobiscie jednak znam przypadek rzekomego niedziałania BSM na
            łuszczyce. Zachęciłem osobe do wytrwałosci i jak się okazalo po
            upływie 5 mies. efekty zaczęły się uwidaczniac. W ciągu 2 lat
            całkowicie się wyleczyła. Jest to ewidentnie wytrwałość, przyjmując
            ze choroba trwała ponad 30 lat. Nie ukrywając są przypadki
            niezrozumiałe, gdzie bsm nie zdało swojej roli chociaz rzadkie. Jest
            to spowodowane najwyraźniej niechęcią do przeprowadzenia badan i
            mimo iz nieliczne grupki naukowe jakies tam badania przeprowadziły,
            to jest to za mało. Miejmy nadzieję, że w przyszlości metoda
            zostanie zbadana i wykorzystamy jej pełny potencjał, i te nieliczne
            przypadki w ktorych bsm sie nie sprawdzilo zostaną wyjasnione.

zapraszam ponadto do poczytania artykułu z miesięcznika Politechniki
            Warszawskiej: www.mpw.pw.edu.pl/pdf/kwie7.pdf strona 22
            traktuje o odkryciach Hamera które mają ścisły związek z BSM,
            odkrycia te mogą wspomagac w znaczący sposob

Pozdrawiam
            • pumka3 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 19.08.07, 13:44
              Czy jest z czytających ten wątek ktoś ,kto stosował lub stosuje tą
              metodę z dzieckiem chorym na Porażenie Mozgowe?Interesują mnie
              wszystkie doświadczenia na ten temat.Szukam kontaktu z osobą mogacą
              pomóc i podzielić się wiedzą a może doświadczeniem.Bożena
              • retrogrande Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 20.08.07, 16:16
                jest opisany przypadek wyleczenia z Porazenia Mozgowego. pierwsze
                efekty zauwazono po 3 miesiacach. zacytuje:
                "Wyleczyłam swoje dziecko metodą samoleczenia B.S.M. z dziecięcego
                porażenia mózgowego. Dowiedziałam się o niej ze skryptu, który
                otrzymałam od koleżanki w 1980 roku. Syn mój był chorym, słabym,
                niezdolnym do jakiegokolwiek ruchu wcześniakiem z powykręcanymi
                kończynami. Po trzech miesiącach stosowania metody samoleczenia
                B.S.M. efekty zauważałam tylko ja. Nie tracąc cierpliwości,
                kontynuowałam stosowanie tej metody. W szkole podstawowej jeszcze
                było widać skutki choroby - dziecko chodziło do specjalnej szkoły, w
                szkole średniej już minimalnie- przepisałam go do zwykłej szkoły.
                Obecnie ma 24 lata, jest wysokim mężczyzną, skończył studia, włada
                obcymi językami a po chorobie nie ma śladu. Dziecięce porażenie
                mózgowe uznawane jest przez medycynę za chorobę nieuleczalną.
                Dokonuje się w tej sytuacji niepotrzebnych operacji w celu
                zwiotczenia mięni. Po nich, mój syn nie zostałby wyleczony, nawet
                przy stosowaniu metody samoleczenia B.S.M.
                Jadwiga z Piły". ja rowniez stosuje tą metodę, jesli sie jest
                cierpliwym, moze naprawde zdziałac cudza. gorąco polecam a efekty
                przyjdą
                • pumka3 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 20.08.07, 18:20
                  Dziękuję, O tym przypadku wiem od dawna ale chodzi mi o osobę mogącą
                  mi podpowiedziec np.które pozycje będą wskazane przy porażeniu.Jak
                  często je stosowała i cenne wskazówki osoby mającej podobny
                  problem.Nie wiem czy dokładnie potrafię przyłożyc dłonie dziecku i
                  mam wiele pytań i wątpliwości czy aby robie to dobrze.Stosuję
                  poz.5,różnie to bywa z czasem i pozwoleniem ze strony dziecka ale
                  próbuję.Będę wszystkim wdzięczna za wszelkie podpowiedzi i wskazówki.
                  • kilko90 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 25.08.07, 18:31
                    Czemu nie poprosisz Lewandowskiego żeby ci podał namiary na kogoś
                    na str. o BSM jest kontakt. Tak samo inni. Przecież jak coś nie wychodzi to
                    trzeba się pytać osób kompetentnych.
                    • pumka3 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 25.08.07, 21:55
                      Pytałam ale odpisał mi,że ta Pani nie zgadza się na ujawnienie
                      danych....z tąd ta prośba.
            • galaqxus Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 15.08.23, 11:50
              90% na ilu osobach? 100, 1000? W jakich schorzeniach, gdzie są opublikowane wyniki badań?...
    • viryddi Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 21.08.07, 19:45
      Mam pytanie do osób znających dobrze tę metodę. Czy można
      jednocześnie leczyć kilka schorzeń? Od miesiąca stosuję BSM na
      mięśniaki (pozycja V), a chciałabym jeszcze podreperować kręgosłup
      (pozycja II ?) Czy mogę stosować te dwie pozycje naraz, czy mam się
      raczej skupić na jednym schorzeniu?
      • edna.g Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 22.08.07, 12:13
        Stosujesz metode na mięśniaki? Czy widzisz juz jakies rezultaty?
        Bardzo mnie to interesuje! Ja tez stosowalam metode BSM na miesniaki
        i u mnie niestety nie zadzialalo... Moze cos zle robilam?! Mialam
        nadzieje uchronic sie przed operacja i wierzylam, ze to pomoze.
        Teraz czekam na operacje, pierwsza polowa wrzesnia...
        Zycze Tobie powodzenia i trzymam kciuki!
        • viryddi Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 23.08.07, 02:08
          A ile czasu próbowałaś? Ja dopiero miesiąc, myślę, że jeszcze za
          wcześnie na znaczące rezultaty. Słyszałam, że okłady z rycyny
          niektórym pomogły. Ktoś już o tym pisał na tym forum, nie pamiętam
          tylko gdzie.
          • edna.g Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 23.08.07, 11:36
            Ja stosowałam metodę BSM ponad 6 miesięcy. Potem zwątpiłam. Nie było
            efektów. Mięśniaki jak były tak były i nawet sobie nieźle
            poczynały....
            • laurencja5 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 26.08.07, 17:23
              Tak do końca, to nie można polegać tylko i wylącznie na tej metodzie.
              A Pan Lewandowski tylko zbiera pozytywne opinie osób, którym
              rzeczywiście się poszczęściło w stosowaniu tej metody. I tak jednemu
              pomoże, a drugiegu dopomoże - odejść z tego świata. Znam parę osób,
              którym się nie powiodło i nie wiem, gdzie popełnili błąd. Najlepiej
              byłoby, gdyby można było połączyć b.s.m z przyjmowaniem większości
              leków.
              • kilko90 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 30.08.07, 18:28
                Ja mysle że każdy byl na stronie i widział jaki jest nakład ksiażki wydawanej
                przez kilkanascie lat, i skoro w
                tym czasie nikt nie umarł to i nie umrze teraz, gdyby tak było to rodziny by
                dawno sie tym zajęły. Problem jest taki że B.S.M. działa, co może sprawdzić
                każdy, a że działa, to nie wszyscy stosują się do zastrzeżeń, których jest dużo
                i ci mogą mieć problemy, ale sami są sobie winni. Poza tym trzeba dobrze ułożyć
                ręce. Niektóre kobiety, mają je małe i mogą mieć problemy. Radzę konsultować się
                z autorem,
                a nie afiszować swoją niechęć do zbawiennej metody.

• balticsea Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 02.09.07, 12:57
                  No dobra. Specjalnie założyłem tu konto żeby napisać o Metodzie BSM ponieważ
                  uważam, że po tych kilku latach stosowania znam ją bardzo dobrze. Mogę pomóc
                  rozwiać niektórym wątpliwości czy doradzić.
                  Przede wszystkim: Metoda BSM działa czy to się komukolwiek podoba czy nie.
                  Ciekawą sprawą jest fakt, że im poważniejsze schorzenie tym silniejsza reakcja
                  organizmu po przyłożeniu dłoni. Ale od początku.

Żeby Metoda BSM zadziałała muszą być spełnione następujące warunki (na bazie
                  książki i własnych - bogatych - doświadczeń):

1. organizm nie może być wycieńczony. Należy pamiętać o prawidłowym odżywianiu.
                  Kiedy ze stanem zdrowia jest naprawdę źle trzeba przyjmować witaminy, minerały i
                  dobrze się odżywiać. Np. zjedzcie dobre i zdrowe śniadanie łykając przy okazji
                  jakieś dobre witaminy i wtedy przyłóżcie rękę/ręce (pół godziny po posiłku tak
                  żeby organizm zaczął absorbować pożywienie).

2. żeby Metoda zadziałała niezbędne jest dobranie WŁAŚCIWEJ pozycji do leczonej
                  choroby. Jeśli chodzi o nowotwory to nie ma specjalnej, uniwersalnej pozycji.
                  Jeśli jest to rak piersi należy stosować pozycję taką jaką stosuje się na pierś
                  czyli pozycję II. Jeśli nowotwór kości umiejscowiony w nodze to także pozycja
                  która leczy tą nogę, a będzie to także pozycja II (z tym, że ręka przeciwna do
                  leczonej częsci ciała. Czyli jeśli lewa noga to stosujemy prawą rękę i na
                  odwrót). Jeśli schorzenie dotyczy krwi to na zmianę pozycja I i V. Rak prostaty
                  - pozycja V, mózgu - II.

3. stosować się do zasad: NIE PIĆ KAWY, HERBATY, ALKOHOLU, NIE JEŚĆ CZEKOLADY,
                  PODCZAS ZABIEGU NIE STYKAĆ SIE Z INNYM CZŁOWIEKIEM LUB ZWIERZECIEM (polecam
                  nawet nie spać z inną osobą podczas leczenia), NIE MIEĆ NA SOBIE ŻADNEGO METALU
                  (guzik, pasek, spinka, obrączka, pierścionek etc.) - ZASTOSOWANIE SIE DO
                  POWYŻSZYCH ZASAD JEST KONIECZNE JEŚLI CHCE SIE MIEĆ EFEKTY!!
                  PRZY LECZENIU PŁUC RZUCIĆ PAPIEROSY!!
                  Jeśli osoba chora jest leczona przez inną osobę to należy dotykać tylko ręką
                  bądź rękami głowy, ale w żadnym wypadku nie dotykać się innymi częściami ciała!

4. są też przeciwwskazania. Metody BSM nie mogą stosować ludzie mający kamienie,
                  piasek etc. - o tym więcej w książce. OCZYWIŚCIE NIE WOLNO PRZYJOMOWAĆ TEŻ
                  ŻADNYCH INNYCH LEKÓW ANI ZIÓŁ!! Jedyne co to witaminy i minerały!
                  Ja żadnych przeciwwskazań nie mam także nie pamiętam tu wszystkiego.

5. bardzo istotne: nie tylko ważne jest zastosowanie odpowiedniej pozycji do
                  leczonej choroby (czasem jest z tym kłopot i trzeba eksperymentować), ale także
                  WŁAŚCIWE WYMIERZENIE jak położyć dłoń. Tu nie ma dowolności i przypadkowości. Tu
                  trzeba konkretnie położyć rękę bądź ręce - przy błędnym wymierzeniu nie ma
                  reakcji organizmu. Jednak po tygodniu stosowania ręce same się układają we
                  właściwej pozycji.

To tyle z podstawowych rzeczy.

Metoda BSM leczy prawie wszystkie choroby, brak efektów jest najczęściej
                  spowodowany nie zastosowaniem się do któregoś z powyższych punktów. Pamiętajcie,
                  że organizm będzie się leczył jeśli będzie miał budulec dlatego ważna jest
                  właściwa dieta (im mniej chemii tym lepiej, polecam suplementację witaminami +
                  np. chudy twaróg).
                  Przy chorobach zadawnionych leczenie trwa często bardzo długo.
                  Metoda BSM przy nowotworach, poparzeniach, SM daje szybkie reakcje. Spróbujcie
                  nawet na jakieś głębsze skaleczenia czy rany. Po prawidłowym przyłożeniu rąk w
                  uszkodzonym czy chorym miejscu, po jakiś 10 - 15 minutach czuć ciepło,
                  pulsowanie, mrowienie - reakcje są różne, ale bardzo często tak silne, że po
                  pierwszym razie zdacie sobie sprawę, że to nie żaden efekt placebo, siła woli,
                  przypadek etc. Po prostu czuć działanie Metody.
                  Przy chorobach onkologicznych, kiedy człowiek jest osłabiony (poczucie braku
                  energii, senności) po właściwym przyłożeniu rąk i doborze właściwej pozycji po
                  ok. 30 minutach trzymania rąk pojawia się energia. Nagle czujesz się dużo
                  lepiej. Poza tym czuć reakcję w leczonym miejscu.

Można leczyć równocześnie kilka chorób i zmieniać pozycję rąk. Jednak należy
                  pamiętać, że nie można przesadzić bo nie będzie efektów. Np. leczymy choroby
                  stosując pozycję I i II. Możemy zastosować I i po np. 30 min zastosować II.
                  Jednak po pozycji II trzeba odczekać przynajmniej 2 - 3 godziny przed kolejnym
                  nałożeniem rąk ponieważ ciągłe zmienianie pozycji nie da rezultatów. Prawidłowe
                  zastosowanie pozycji / ułożenie rąk powoduje, że organizm się samouzdrawia przez
                  czas od 3 do 4 godzin w zależności od długości stosowania pozycji.
                  Można też oczywiście stosować jedną pozycję kilka godzin dziennie, albo przez
                  kilka godzin trzymać rękę w jednej pozycji. I takie leczenie powoduje szybsze
                  dojście do zdrowia jednak należy pamiętać o dostarczaniu organizmowi budulca
                  który jest niezbędny do przebudowy chorego organizmu. Przy tak bardzo
                  intensywnym leczeniu i nie właściwej czy ubogiej diecie łatwo dojść do momentu w
                  którym przestaniecie czuć działanie Metody. Związane jest to z tym, że organizm
                  nie będzie miał materiału do dalszej przebudowy ponieważ wykorzystał cały zapas
                  (w związku z intensywnym leczeniem).

Jeśli macie jakieś pytania chętnie podzielę się z Wami swoimi spostrzeżeniami.

A na koniec dodam, że Wasze zdrowie w Waszych rękach! Metoda BSM - prawidłowo
                  zastosowana (czytaj powyższe) może uratować Wam życie albo ustrzec przed
                  okaleczeniem.

Zastrzegam sobie, że to są moje spostrzeżenia na bazie wieloletniego stosowania
                  tej Metody i to czy ktoś chce spróbować BSM jest jego wyłączną sprawą.

W każdym razie - jeśli nie ma przeciwwskazań i zastosujecie się do powyższych
                  punktów - Metoda na pewno nie zaszkodzi.

Oczywiście, jestem też fanem badań nad tą Metodą (szczęki by poopadały ludziom
                  którzy by ją badali) - jednak jestem racjonalistą i nie wierzę, że jakikolwiek
                  koncern farmaceutyczny odetnie sobie gałąź na której siedzi.

Życzę wszystkim zdrowia!!
    • balticsea Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 02.09.07, 13:05
      Przekopiowałem tutaj mój tekst żeby ci którzy szukają info o tej metodzie mieli
      szybki dostęp, może komuś się przyda:

No dobra. Specjalnie założyłem tu konto żeby napisać o Metodzie BSM ponieważ
      uważam, że po tych kilku latach stosowania znam ją bardzo dobrze. Mogę pomóc
      rozwiać niektórym wątpliwości czy doradzić.
      Przede wszystkim: Metoda BSM działa czy to się komukolwiek podoba czy nie.
      Ciekawą sprawą jest fakt, że im poważniejsze schorzenie tym silniejsza reakcja
      organizmu po przyłożeniu dłoni. Ale od początku.

Żeby Metoda BSM zadziałała muszą być spełnione następujące warunki (na bazie
      książki i własnych - bogatych - doświadczeń):

1. organizm nie może być wycieńczony. Należy pamiętać o prawidłowym odżywianiu.
      Kiedy ze stanem zdrowia jest naprawdę źle trzeba przyjmować witaminy, minerały i
      dobrze się odżywiać. Np. zjedzcie dobre i zdrowe śniadanie łykając przy okazji
      jakieś dobre witaminy i wtedy przyłóżcie rękę/ręce (pół godziny po posiłku tak
      żeby organizm zaczął absorbować pożywienie).

2. żeby Metoda zadziałała niezbędne jest dobranie WŁAŚCIWEJ pozycji do leczonej
      choroby. Jeśli chodzi o nowotwory to nie ma specjalnej, uniwersalnej pozycji.
      Jeśli jest to rak piersi należy stosować pozycję taką jaką stosuje się na pierś
      czyli pozycję II. Jeśli nowotwór kości umiejscowiony w nodze to także pozycja
      która leczy tą nogę, a będzie to także pozycja II (z tym, że ręka przeciwna do
      leczonej częsci ciała. Czyli jeśli lewa noga to stosujemy prawą rękę i na
      odwrót). Jeśli schorzenie dotyczy krwi to na zmianę pozycja I i V. Rak prostaty
      - pozycja V, mózgu - II.

3. stosować się do zasad: NIE PIĆ KAWY, HERBATY, ALKOHOLU, NIE JEŚĆ CZEKOLADY,
      PODCZAS ZABIEGU NIE STYKAĆ SIE Z INNYM CZŁOWIEKIEM LUB ZWIERZECIEM (polecam
      nawet nie spać z inną osobą podczas leczenia), NIE MIEĆ NA SOBIE ŻADNEGO METALU
      (guzik, pasek, spinka, obrączka, pierścionek etc.) - ZASTOSOWANIE SIE DO
      POWYŻSZYCH ZASAD JEST KONIECZNE JEŚLI CHCE SIE MIEĆ EFEKTY!!
      PRZY LECZENIU PŁUC RZUCIĆ PAPIEROSY!!
      Jeśli osoba chora jest leczona przez inną osobę to należy dotykać tylko ręką
      bądź rękami głowy, ale w żadnym wypadku nie dotykać się innymi częściami ciała!

4. są też przeciwwskazania. Metody BSM nie mogą stosować ludzie mający kamienie,
      piasek etc. - o tym więcej w książce. OCZYWIŚCIE NIE WOLNO PRZYJOMOWAĆ TEŻ
      ŻADNYCH INNYCH LEKÓW ANI ZIÓŁ!! Jedyne co to witaminy i minerały!
      Ja żadnych przeciwwskazań nie mam także nie pamiętam tu wszystkiego.

5. bardzo istotne: nie tylko ważne jest zastosowanie odpowiedniej pozycji do
      leczonej choroby (czasem jest z tym kłopot i trzeba eksperymentować), ale także
      WŁAŚCIWE WYMIERZENIE jak położyć dłoń. Tu nie ma dowolności i przypadkowości. Tu
      trzeba konkretnie położyć rękę bądź ręce - przy błędnym wymierzeniu nie ma
      reakcji organizmu. Jednak po tygodniu stosowania ręce same się układają we
      właściwej pozycji.

To tyle z podstawowych rzeczy.

Metoda BSM leczy prawie wszystkie choroby, brak efektów jest najczęściej
      spowodowany nie zastosowaniem się do któregoś z powyższych punktów. Pamiętajcie,
      że organizm będzie się leczył jeśli będzie miał budulec dlatego ważna jest
      właściwa dieta (im mniej chemii tym lepiej, polecam suplementację witaminami +
      np. chudy twaróg).
      Przy chorobach zadawnionych leczenie trwa często bardzo długo.
      Metoda BSM przy nowotworach, poparzeniach, SM daje szybkie reakcje. Spróbujcie
      nawet na jakieś głębsze skaleczenia czy rany. Po prawidłowym przyłożeniu rąk w
      uszkodzonym czy chorym miejscu, po jakiś 10 - 15 minutach czuć ciepło,
      pulsowanie, mrowienie - reakcje są różne, ale bardzo często tak silne, że po
      pierwszym razie zdacie sobie sprawę, że to nie żaden efekt placebo, siła woli,
      przypadek etc. Po prostu czuć działanie Metody.
      Przy chorobach onkologicznych, kiedy człowiek jest osłabiony (poczucie braku
      energii, senności) po właściwym przyłożeniu rąk i doborze właściwej pozycji po
      ok. 30 minutach trzymania rąk pojawia się energia. Nagle czujesz się dużo
      lepiej. Poza tym czuć reakcję w leczonym miejscu.

Można leczyć równocześnie kilka chorób i zmieniać pozycję rąk. Jednak należy
      pamiętać, że nie można przesadzić bo nie będzie efektów. Np. leczymy choroby
      stosując pozycję I i II. Możemy zastosować I i po np. 30 min zastosować II.
      Jednak po pozycji II trzeba odczekać przynajmniej 2 - 3 godziny przed kolejnym
      nałożeniem rąk ponieważ ciągłe zmienianie pozycji nie da rezultatów. Prawidłowe
      zastosowanie pozycji / ułożenie rąk powoduje, że organizm się samouzdrawia przez
      czas od 3 do 4 godzin w zależności od długości stosowania pozycji.
      Można też oczywiście stosować jedną pozycję kilka godzin dziennie, albo przez
      kilka godzin trzymać rękę w jednej pozycji. I takie leczenie powoduje szybsze
      dojście do zdrowia jednak należy pamiętać o dostarczaniu organizmowi budulca
      który jest niezbędny do przebudowy chorego organizmu. Przy tak bardzo
      intensywnym leczeniu i nie właściwej czy ubogiej diecie łatwo dojść do momentu w
      którym przestaniecie czuć działanie Metody. Związane jest to z tym, że organizm
      nie będzie miał materiału do dalszej przebudowy ponieważ wykorzystał cały zapas
      (w związku z intensywnym leczeniem).

Jeśli macie jakieś pytania chętnie podzielę się z Wami swoimi spostrzeżeniami.

A na koniec dodam, że Wasze zdrowie w Waszych rękach! Metoda BSM - prawidłowo
      zastosowana (czytaj powyższe) może uratować Wam życie albo ustrzec przed
      okaleczeniem.

Zastrzegam sobie, że to są moje spostrzeżenia na bazie wieloletniego stosowania
      tej Metody i to czy ktoś chce spróbować BSM jest jego wyłączną sprawą.

W każdym razie - jeśli nie ma przeciwwskazań i zastosujecie się do powyższych
      punktów - Metoda na pewno nie zaszkodzi.

Oczywiście, jestem też fanem badań nad tą Metodą (szczęki by poopadały ludziom
      którzy by ją badali) - jednak jestem racjonalistą i nie wierzę, że jakikolwiek
      koncern farmaceutyczny odetnie sobie gałąź na której siedzi.

Życzę wszystkim zdrowia!!
      • tinka07 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 07.09.07, 10:06
        Hmm, ciekawe. Mam te ksiązke juz bardzo długo, poszła w zapomnienie. Na poczatku
        kiedy ją kupiłam, stosowałam jakąs tam pozycje , nawet nie pamietam która i na
        jakie schorzenie. ale, wnioskując z Twojej wypowiedzi trzeba stosowac te metodę
        leczenia wiele lat?Jak Ty np? Jestem niecierpliwa osóbką, myślałam ze jakos
        szybciej można się wyleczyć.
        Ksiązeczke poszukam w domu, jestem za takimi metodami lecznia, ktore przynosza
        efekt długotrwale, nie nabijając zbytnio przy tym kasy farmaceutom. Piszesz, ze
        nalezy łykać witaminy i minerały. Z tego co wiem, takie syntetyczne witaminy
        nasz organizm przyswaja tylko w 30%. Więc chyba lepiej najeść sie warzyw i owoców:)
        Ciekawi mnie, czy ta metoda leczy astmę?
        • balticsea Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 08.09.07, 13:35
          Pewnie, że lepiej. Ale czasem organizm (szczególnie chory) trzeba szybko wspomóc
          i wtedy można zastosować witaminy w tabletkach.

Kilka lat...
          Zależy co chcesz wyleczyć - ludzie którzy leczą łuszczycę poświęcają na to kilka
          miesięcy. Paradontozę leczysz miesiąc - dwa (zależy od intensywności). Grypę z
          dwa dni (przynajmniej u mnie).
          Dłużej się leczy choroby zadawnione.
          Co do książki to jest teraz nowe wydanie. Kiedyś był jeszcze skrypt, ale
          zawierał wiele niedociągnięć, potem wydano książkę która miała już poprawione
          błędy. Teraz jest kolejna edycja z nowymi chorobami, rozszerzona o nową wiedzę.
          Sam chyba kupię tą książkę, bo to jest coś jak apteczka w szpitalu, po prostu
          trzeba to mieć w domu i koniec!
          Metoda BSM działa na różnych ludzi różnie - w zależności od choroby, organizmu,
          pewnie też wieku osoby leczącej się.
          W każdym razie gorąco namawiam żeby próbować tej Metody nawet przy sprawach
          mniejszego kalibru typu: przeziębienia, alergie, infekcje, skaleczenia,
          poparzenia. Wtedy można przekonać się o skuteczności.
          Na forum o łuszczycy ktoś opisał i udokumentował zdjęciami postępy z leczenia
          tej choroby.
          Wielu ludzi zna tą Metodę i zna jej skuteczność, niewielu ma odwagę coś w tej
          materii powiedzieć. Metodę zna też już coraz więcej lekarzy, są tacy którzy
          wyleczyli się dzięki niej z różnych chorób, ale to środowisko wyjątkowo boi się
          napiętnowania i większość 'siedzi cicho'. A szkoda. Bo to przecież chodzi o coś
          bardzo ważnego...
          • jozek1969 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 06.12.08, 21:41
            pozdrawiam dopiero sie zalogowałem zeby zapytć o bsm chodzi o węzły
            chłonne nie możemy dac rady u syna ciagle przy byle ifekcji sie
            odanawiają nie moge sie doczytac jaką dokładnia pozycje stosować
            jesli Pan by podpowiedział bede wdzięczny Prosze jeśli to możliwe
            odpowiedz skieroawc na adres jozgil@wp.pl
            • christa61 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 29.01.09, 12:09
              Ja wczoraj zaczelam stosowaś BSM na zatoki.jak długo mam czekać na
              efekty?czy ktos sie juz z zatok moze wyleczył?
      • unhappy Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 07.09.07, 17:07
        balticsea napisał:

> Przede wszystkim: Metoda BSM działa czy to się komukolwiek podoba czy nie.

Tak, tak. Oczywiście :D
        • balticsea Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 21.09.07, 08:20
          Nie życzę Ci poważnej choroby - wręcz przeciwnie. Jednak jak coś Cię kiedyś
          dopadnie to życzę Ci żebyś przypomniał sobie o Metodzie BSM - inaczej będziesz
          śpiewał.
          • unhappy Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 25.09.07, 15:02
            balticsea napisał:

> Nie życzę Ci poważnej choroby - wręcz przeciwnie. Jednak jak coś Cię kiedyś
            > dopadnie to życzę Ci żebyś przypomniał sobie o Metodzie BSM - inaczej będziesz
            > śpiewał.

Jasne - każda pliszka swój ogonek chwali. To samo napiszę ci o cudownej kuracji
            polegającej na piciu wywaru z cegieł. Może teraz w to nie wierzysz ale jak cię
            kiedyś DOPADNIE choroba to przypomnisz sobie i pożałujesz, że nie masz w domu
            żadnej cegły.

• balticsea Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 26.09.07, 07:34
              Rzeczywiście trudno z tym polemizować. Ale to Ty tu jesteś ignorantem, który nie
              mając żadnych podstaw (bez żadnego empirycznego doświadczenia) istnieje na forum
              tylko po to żeby atakować innych ludzi.
              Spróbuj, wyrób sobie zdanie, pisz - tak mi się wydaje jest nie tylko rozsądnie,
              ale i uczciwie.
              • unhappy Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 26.09.07, 12:05
                balticsea napisał:

> Rzeczywiście trudno z tym polemizować.

No popatrz :D

> Ale to Ty tu jesteś ignorantem, który ni
                > e
                > mając żadnych podstaw (bez żadnego empirycznego doświadczenia) istnieje na foru
                > m
                > tylko po to żeby atakować innych ludzi.

Nie INNYCH ludzi tylko tych, którzy wypisują głupoty tak jak ty :D

> Spróbuj, wyrób sobie zdanie, pisz - tak mi się wydaje jest nie tylko rozsądnie,
                > ale i uczciwie.

Po kiego? Nie wystarczy zapytać lekarza? Mam każdy idiotyzm wypróbowywać na
                sobie, żeby nie wyjśc na ignoranta? Wolne żarty... zgłoś się IGNORANCIE jak
                zażyjesz już ten wywar z cegieł i UDOWODNISZ w ten sposób, że nie działa :D
                • balticsea Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 26.09.07, 23:22
                  Marne te Twoje teksty.
                  Wiesz, tak na chłopski rozum to po co ja piszę o tej Metodzie?
                  Kasy z tego nie mam, zajmuje mi czas którego też dużo nie mam...
                  Odpowiem Ci od razu nie wierząc w Twoją błyskotliwość (przepraszam, ale po tych
                  'przezabawnych' zdaniach które spłodziłeś w zaciszu swojego domu nie mam wiele
                  wiary w Twój intelekt):
                  Dlatego bo mi ta Metoda bardzo pomogła i uważam, że jest to w pewnym sensie moja
                  powinność żeby napisać o tym ludziom!
                  Ale co tam, Ty wiesz swoje doszukując się - nie znając nawet tej Metody, nigdy
                  jej nie próbując (nawet tylko po to żeby się przekonać że rzeczywiście nie
                  działa) - nieczystych intencji. Dlatego uważam, że jesteś ignorantem - czyli
                  człowiekiem ograniczonym do własnego 'widzi mi się' poza które nie potrafisz
                  wychylić swojego nosa. Marną wiedzę pudrujesz marnymi tekstami. Pozostaje mi
                  pozostać obojętnym wobec Twoich wypowiedzi, bo rozmowa z betonem nie ma nic
                  wspólnego z rozmową...
                  • unhappy Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 27.09.07, 10:19
                    balticsea napisał:

> Ale co tam, Ty wiesz swoje doszukując się - nie znając nawet tej Metody, nigdy
                    > jej nie próbując (nawet tylko po to żeby się przekonać że rzeczywiście nie
                    > działa) - nieczystych intencji. Dlatego uważam, że jesteś ignorantem - czyli
                    > człowiekiem ograniczonym do własnego 'widzi mi się' poza które nie potrafisz
                    > wychylić swojego nosa. Marną wiedzę pudrujesz marnymi tekstami. Pozostaje mi
                    > pozostać obojętnym wobec Twoich wypowiedzi, bo rozmowa z betonem nie ma nic
                    > wspólnego z rozmową...

Ile idiotycznych metod wypróbowałeś? Każdą mam wypróbować? Proste pytania.
                    Internetowy anonim chwali Metodę jaka to jest super i wyjątkowa. Wiara w swoją
                    wyjątkowość nie wystarczy żeby być wyjątkowym a wiara w swoją rację nie
                    wystarczy żeby ją naprawdę mieć.

Unikaj dalej trudnych pytań sugerując w zamian marność pytającego a daleko
                    dojdziesz w propagacji owej metody :D
                    • bezsensu70 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 27.09.07, 11:08
                      Mam nadzieję, że mądrzejszy skończy tę wymianę zdań, która nic nie wnosi dla
                      zainteresowanych tematem.
      • epi.ca Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 14.10.13, 21:41
        Przeczytalam ksiazke. mam problem jak odnalezc punkty ale z tym jest lepiej z miara krawiecka I mniej wiecej z centymetrami. Ale jak reke polozyc wlasciwie I we wlasciwa strone skierowana I we wlasciwe miejsce.
        Nie rozumiem jak w tej ksiazce opisano sposob pozycji II I reki. Wiem ze chora lewa noga to prawa reka I przylozyc na prawa strone glowy.
        Prawa stona glowy zrozumialam ze jest to biorac miare krawiecka od brwi do rdzenia kregowegoChyba, tzn tego punktu gdzie z tyl glowy konczy sie czaszka a zaczyna szyja.No I tak przepolowiac glowe na prawa czesc po prawej stronie reki I na lewa po mojej lewej rece.
        Skoro mialam operowany haluks lewej nogi to prawa reke przykladam na prawa czesc glowy.
        I to wszystko co zrozumialam. Problem jest gdzie mam polozyc reke(punkt) I jak mam ja skierowac na glowie. Czy ktos moze mi wytlumaczyc w inny sposob niz w ksiazce?
        Dziekuje I Pozdrawiam
        • jemi1 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 20.12.13, 18:47
          Witam w książce masz narysowaną dłoń na str.10 i linie,które przechodzą przez środkowy palec i zaznaczone punkty które mają zakrywać czubek czuciowy...wymierzyłaś głowę na pół i dodaj 3cm tam musisz mieć czubie czuciowy takie małe wgłębienie i on musi być zakryty...Ja nie mam węzłów chłonnych lewej ręki i wszystko robię prawą ręką i działa tylko potrzeba wytrwałości pozdrawiam...
      • gagusia83 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 22.03.14, 18:04
        A czy komuś z Was udało się wyleczyć żylaki i pękające naczynka na nogach??? I jaką metodę stosowaliście (bo nogi swoją drogą ale też chodzi o krew) I jakie efekty Wam to przyniosło. Moim problemem są ciężkie nogi z pierwszymi objawami uwidocznionych żył ( to nie są jakieś stare poskręcane żylska, ale ze dwie są juz takie nieco wypukłe i trochę mnie to przeraża) oraz siateczki pękających naczynek. Wolę zawczasu coś z tym zaradzić póki to początkowe stadium. Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
      • marcin162 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 26.01.19, 15:40
        Czy to forum jeszcze żyje? czy metoda nagle przestała działać?
        • absabs Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 13.02.19, 23:49
          hej jestem zainteresowany metoa bsm piotra lewandowskiego poniewac borykam sie z obrzekiem stop.podpowie ktos cos na ten temat??
      • mamamarci Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 06.01.23, 20:48
        Witam, czy można stosować metodę BSM na padaczkę u rocznego dziecka?
    • paradox_top Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 29.09.07, 19:38
      Cieszę się, że temat żyje.

Pozdrawiam wszystkich.
      • paradox_top Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 29.09.07, 19:44
        Dla ciekawości podam adres gdzie ludzie leczą łuszczycę tą metodą
        www.luszczyca.pl/read.php?1,1364,64592,page=71
        Wątek żyje od dawna już. Łuszczyca jest uważana za chorobę
        nieuleczalną, jest bardzo oporna na standardowe leczenie.
        • balticsea Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 29.09.07, 20:11
          Może trzeba by było pomyśleć o niezależnym i moderowanym forum dla ludzi którzy
          znają Metodę BSM oraz dla tych którzy szukają sposobu na męczące ich choroby? To
          byłoby świetne miejsce wymiany doświadczeń. Być może wspólnymi siłami można by
          BSM udoskonalać?
          • paradox_top Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 29.09.07, 23:49
            Byłbym za. Nad tymi forami nikt nie sprawuje kontroli i mnozy sie
            tez od roznych krzykowcow typu scept, goniatra, unhappy i innych
            wysłanników ochrony konwencjonalnej medycyny biznesu. Tutaj nikt
            niczego nie pilnuje, wiekszosc postow to polemika ze sceptykami,
            pseudomózgami czy z lobby farmaceutycznym. A przeciez pisanie z nimi
            to bezsens, forum straciło swoj pierwotny cel jakim jest pomoc,
            wymiana doswiadczen. Mało przypomina to forum medycyny naturalnej,
            ktorego celem wg załozyciela bylo propagowanie darmowych metod,
            sprawdzonych i skutecznych. Bylbym za utworzeniem forum ktore
            dotyczylo by wyłącznie metody BSM. Tylko gdzie ?
            • balticsea Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 30.09.07, 00:01
              Trzeba się rozejrzeć po necie jakie są możliwości. Zawsze też zostaje możliwość
              wykupienia serwera (nie duże koszty) i zainstalowanie skryptu forum.
              • paradox_top Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 30.09.07, 00:06
                Ale te forum nie moze byc takie popularne zas. By medycyna nie padła
                całkiem ;|
            • paradox_top Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 30.09.07, 00:01
              www.andrew.gpe.pl/polska/bsm.html fajny programik ale nigdzie
              nie da sie sciagnac ;) zresztą nic nowego w nim.

odnosnie tego forum to moze na gazeta.pl tez ??
              • werona03 DO BALTICSEA 04.10.07, 10:30
                Próbowałam wysłać do Ciebie meil na u...., ale chyba nie działa to
                konto.
                Podjęłam jeszcze jedną próbe i chyba trafiłam.:)

Jeśli możesz skontaktuj się ze mną.

• balticsea Re: DO BALTICSEA 05.10.07, 07:15
                  Moje konto działa. Spróbuj jeszcze raz, albo bezpośrednio pisz maila na adres:
                  uiko@op.pl
                  • kilko90 Re: DO BALTICSEA 13.10.07, 10:27
                    Ja też Metodą się wyleczyłem i też ją propaguję ale nie zauważyłem żeby mi nos
                    tak wysoko urósł jak tobie. Jak chcesz propagować B.S.M. to czemu nie piszesz o
                    Zjeździe na którym spotkają się osoby mające podobne zamiary. Kombinujesz jak tu
                    założyć własne forum,podczas gdy sam zrobiłeś kilka pomyłek we własnym opisie,
                    na szczęście jest książka i każdy może do niej zajrzeć, tobie tez polecam to
                    zrobić. A teraz wyobraż sobie człowieku że piszą ludzie na forum i ktoś naprawdę
                    zastosuje ich błędy ( celowe lub nie).
                    • artur862 Re: DO BALTICSEA 13.10.07, 14:54
                      Zjazd 26-29 października w Warszawie.

www.samoleczeniebsm.pl/zjazd.html
                    • balticsea Re: DO BALTICSEA 15.10.07, 08:12
                      Nie wiem skąd wziąłeś tego 'nosa' ponieważ ani się tak nie czuję, ani nie było
                      to moją intencją. Mogę tylko tutaj napisać, iż każdy sądzi wedle siebie.
                      Po kolejne: napisałem o Metodzie BSM nie z próżności, by zdobyć chwałę (nie jest
                      mi zasłużona), ale żeby poinformować ludzi o czymś cudownym, co leży w zasięgu
                      ich rąk (dosłownie!) i może wyleczyć ich z nawet tych chorób wobec których
                      medycyna jest bezsilna. Nie napisałem o zjeździe bo jak widzisz nie siedzę na
                      tym forum ciągle, nie muszę o wszystkim pamiętać i nie jestem panią z Wiadomości...
                      Poza tym w czym Ci przeszkadza forum o BSM? A tu forum to niby o czym jest?

Jakie błędy??
                    • balticsea Re: DO BALTICSEA 11.09.08, 18:14
                      W którym miejscu mi nos urósł? Czemu zawsze znajdą się gnidy które muszą ubliżyć
                      komuś kto podzielił się swoimi spostrzeżeniami i doświadczeniem. Jeśli wytykasz
                      mi jakieś błędy - to PROSZĘ NAPISZ JAKIE?! Bo skąd mam niby wiedzieć ? Skoro już
                      tak bardzo chcesz mi pokazać kto tu rządzi to daj jakieś argumenty.
                      I co ja z tego mam ? i gdzie te moje forum? I o co Ci w ogóle człowieku chodzi?
                      Może napisz po prostu że uważasz się za guru i dlatego drażni Cię jak ktoś coś
                      napisze od siebie bez zatwierdzenia?
                      Ech...
    • tyrtum Re: Spory cmentarz 08.06.08, 10:53
      Ciekawe ilu już ludzi pojechało. Tam gdzie pisałem a leczyli się za pomocą BSM
      to nawet psy zdechły.
    • mag401 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 08.06.08, 14:25
      Witam!
      Nie jestem zwolennikiem tej metody bo należy ją wykonywać długo i
      systematycznie.
      W miesiącu maju byłem 2 razy u stomatologa , dodatkowo prosząc Go o
      zwrócenie uwagi na dolny ząb trzonowy bo jet jakiś dziwny. Dokładne
      ogłedziny nie wykazały żadnych zmian. 26 maja wyjechałem do
      sanatorium i tam dopiero zaczeły się kłopoty z tym zębem. Nie miałem
      dostępu do stomatologa. Przez 3 dni w różnych odstępach i czasie
      stosowałem pozycję Nr. 5 . Ból znikł a przy gryzieniu też się nie
      pokazał. Pewnie w tym tygodniu zrobię prześwietlenie i zobaczę co
      złego się dzieje.
      Pozdrawiam
      Cichocki - Warszawa.
      • tyrtum Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 12.06.08, 19:34
        Czekam z niecierpliwością na wynik prześwietlenia Twojego zęba.
        • nowa123nowa Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 24.06.08, 15:50
          czy ktos moze potwierdzic ta metode w leczeniu nowotworow.prosze o
          kontakt monikazzz11@wp.pl
        • balticsea Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 11.09.08, 18:11
          Zęba nie wyleczysz metodą BSM. Ale stan zapalny znika w ciągu godziny.
          Sprawdzone i potwierdzi każdy kto zastosował.
          Zęby niestety nie odrastają, kończyny również. Także złośliwości Panie zostaw
          Pan dla żony jeśli takową masz.
    • jedynystarocie1 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 12.09.08, 07:47
      Moge potwierdzić że to działa na różne choroby.
      Ale powiem tak.Lekarza nie należy całkowicie odrzucać.
      Można się czuć lepiej ale niech wyniki tej terapii są pod kontrolą
      mądrego lekarza.Zbyt duże ryzyko.
      • 1_wodnik Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 12.09.08, 13:14
        Tak sobie myślę, że jeżeli witamin, mikroelementów i pierwiastków śladowych w
        metodzie BSM nie trzeba unikać (wręcz przeciwnie), to kapitalnym dla
        przywrócenia zdrowia rozwiązaniem byłoby połączenie osiągnięć Medycyny
        Komórkowej Dr Ratha (oparta wyłącznie na specyficznym zestawie naturalnych
        składników odżywczych) z ta właśnie metodą. Osiągnęlibyśmy doskonały dowóz tego,
        co potrzebuje każda komórka gdy są problemy w całym organizmie lub jego części
        ze stymulacją przez centralny układ nerwowy tego samego. Przywrócenie homeostazy
        szybkie i bez skutków ubocznych:) Żegnaj Wielka Farmacjo:) :) :)
        Arkadiusz arkadiusz@lomi.pl
    • dx2012 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 09.11.13, 16:07
      Mam pytanie do osób, które znają się na leczeniu metoda BSM. Chodzi mi o ostrzeżenie, że w okresie leczenia nie można stosować żadnych leków ani terapii. Pan Lewandowski w swojej książce nie rozpisuje się na ten temat za bardzo, a ja chciałbym się dowiedzieć, co konkretnie mi grozi, jeżeli złamię ten zakaz?
      • jemi1 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 20.12.13, 18:28
        Witam wpisz w internecie samoleczenie bsm i zadaj te pytanie Lewandowskiemu on ci odpowie tak ja zrobiłam pozdrawiam...
      • gagusia83 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 22.03.14, 18:14
        A czy komuś z Was udało się wyleczyć żylaki i pękające naczynka na nogach??? I jaką metodę stosowaliście (bo nogi swoją drogą ale też chodzi o krew) I jakie efekty Wam to przyniosło. Moim problemem są ciężkie nogi z pierwszymi objawami uwidocznionych żył ( to nie są jakieś stare poskręcane żylska, ale ze dwie są juz takie nieco wypukłe i trochę mnie to przeraża) oraz siateczki pękających naczynek. Wolę zawczasu coś z tym zaradzić póki to początkowe stadium. Z góry dziękuję za odpowiedzi :)
        • hary1250 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 31.08.14, 11:04
          Jedna wielka ściema, to wogole nie działa. A ci co to opisując i chwalą pewnie są od lewandowskiego. Po miesiącu stosowania na hemoroidy, żadnych efektów. Teraz śmiać mi się chce że byłem taki głupi że siedziałem godzinami z rękami na głowie i nawet nie mogłem wypić herbaty. Nie odwlekajcie wizyty u lekarza licząc na BSM bo tylko sobie problemu na robicie.
          • seba-sch Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 08.04.15, 12:47
            Zgadzam się z przedmówcą. To głupota i nie działa. Mi miała pomóc na alergię, stosowałem godzinami a o mało się nie przekręciłem po odstawieniu leków.
            • marika012 Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 25.07.15, 18:37
              Wypróbowałam na dziecku i na sobie. Na pewno pomaga na przeziębienie, gorączkę, katar, kaszel. Od 7 miesięcy dziecko nie choruje wcale a łapało wcześniej co chwilę katar, który trwał 2 tygodnie, tydzień przerwy i znów katar 2 tygodnie. Przy katarze zawsze pojawiał się kaszel męczący głównie w pozycji leżącej. Teraz spokój. Sobie wyleczyłam infekcję z gorączką po jednym zabiegu 20 minutowym.
              Niestety osoba z rodziny stosuje na niewielką krótkowzroczność i po pół roku wytrwałych zabiegów nie ma poprawy :(
            • galaqxus Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 02.01.23, 21:28
              Może niestety jesteście w mniejszości której nie pomaga, albo zapomnieliście o jakimś przeciwskazaniu czy źle odmierzyliście te punkty przyłożenia
    • tomtomsi Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 13.03.19, 14:45
      Ja jestem zadowolony z energetyzatora pega2.
      Dodajesz lub ujmujesz energię jaka jest Ci potrzeba w danej chwili.
      • absabs Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 17.03.19, 18:06
        pytalem o metode bsm lewandowskiego a nie jakies hity z allegro
    • galaqxus Re: Metoda samoleczenia BSM - rewolucja w medycyn 12.09.23, 15:24
      Polecam swój serwer discorda o tej metodzie discord.gg/YH8Hh48u

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka