joanna.syrenka 01.01.10, 18:35 Przejrzyjcie sobie wątek zeszłoroczny n/t noworocznych postanowień - ile z nich zrealizowaliście? Ja bodajże dwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jane-bond007 Re: A jak tam zeszłoroczne postanowienia? ;-) 01.01.10, 22:28 z tego co pamiętam to u mnie też szitowo szkoda że nie wkleiłaś watku Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: A jak tam zeszłoroczne postanowienia? ;-) 04.01.10, 19:14 Tych wątków było chyba z milion, jak co roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: A jak tam zeszłoroczne postanowienia? ;-) 01.01.10, 22:48 nie mialam postanowien,wiec nie mam wyrzutow,ze cos spieprzylam Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: A jak tam zeszłoroczne postanowienia? ;-) 04.01.10, 19:31 Ja postanowiłem, że tym razem otworzę szampana równo o północy. Nigdy mi kur#wa nie wychodziło bo albo ktoś mnie wcześniej szturchnął i korek wyleciał za szybko, albo ten drucik był za słabo odkręcony i po północy musiałem się z nim mocować. Tym razem trzymałem palec na spuście już od Teleexpressu i wstrzeliłem się idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś