pan_jozio 04.03.10, 15:25 Jaka jest wasza opinia o takich facetach? Z góry są niemęscy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kseniainc Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:27 i z góry i z dołu i z boku i podskoku........tak;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:29 nie miał obsesji na temat tego, co "męskie" i "niemęskie". Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:30 Ja akurat wiem, że jestem niemęski. Jestem prawiczkiem, mam cerę trądzikową, noszę okulary, nie mam prawa jazdy Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:34 pan_jozio napisał: > Ja akurat wiem, że jestem niemęski. Jestem prawiczkiem, mam cerę trądzikową, > noszę okulary, nie mam prawa jazdy Uhm, a które z tych cech są niemęskie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:38 Ogólnie jestem rysopisem typowego prawiczka, który przegrał życie Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:40 pan_jozio napisał: > Ogólnie jestem rysopisem typowego prawiczka, który przegrał życie Nie można być rysopisem. Poza tym jesteś trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:42 także uważam, że uprawiasz trolling;-p Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:43 Nie jestem trollem. Jestem jednym z wielu facetów, o których istnieniu kobiety nawet nie zdają sobie sprawy i wątpią w ich istnieniu, bo po prostu na nich uwagi nie zwracają nawet Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:44 Kobiety nie lubią cierpiarzy;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:49 kseniainc napisała: > Kobiety nie lubią cierpiarzy;-) Oraz trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:50 Tylko, że to nie wina takich facetów. Urodzili się brzydcy i zawsze mieli pod górkę. W szkole np. byli wyśmiewani i nawet jednej koleżanki nigdy nie mieli, ewentualnie mają drętwych kumpli z którymi się umawiają na granie w gry planszowe i skakanie na skakance albo odmawiają razem różaniec, bo normalni faceci, którzy chodzą na piwo z takimi nie chcą mieć nic do czynienia Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:52 pan_jozio napisał: > Tylko, że to nie wina takich facetów. Urodzili się brzydcy i zawsze mieli pod > górkę. W szkole np. byli wyśmiewani i nawet jednej koleżanki nigdy nie mieli, > ewentualnie mają drętwych kumpli z którymi się umawiają na granie w gry > planszowe i skakanie na skakance albo odmawiają razem różaniec, bo normalni > faceci, którzy chodzą na piwo z takimi nie chcą mieć nic do czynienia Bo charakternym trzeba być, a nie pięknym;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:57 Jak ktoś jest brzydki i od małego mu dokuczają, to nigdy nie stanie się bożyszczem kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
wladekbud Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 05.03.10, 10:32 pan_jozio napisał: > Jak ktoś jest brzydki i od małego mu dokuczają, to nigdy nie stanie się > bożyszczem kobiet Oczywiście, tu masz przykład. pl.wikipedia.org/wiki/Lyle_Lovett Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 05.03.10, 11:49 Facet jest gwiazdorem country, która ta muzyka w USA jest bardzo dochodowym, wielkim biznesem. Na brak pieniędzy to on na pewno nie narzeka Odpowiedz Link Zgłoś
marexx1 Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 11.03.10, 00:43 pan_jozio napisał: > Jak ktoś jest brzydki i od małego mu dokuczają, to nigdy nie stanie się bożyszczem kobiet. Ale od małego w górę, czy w dół? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tapatik Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 12.03.10, 11:45 pan_jozio napisał: > Jak ktoś jest brzydki i od małego mu dokuczają, to nigdy nie stanie się > bożyszczem kobiet Na pewno maruda nie będzie bożyszczem kobiet. Natomiast mężczyzna brzydki jak najbardziej może nim być. Byle by potrafił zadać sobie jedno ważne pytanie "JAK". Jak się stać atrakcyjnym dla kobiet? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:55 Zawsze możesz sam sobie kupić piwo i poonanizować się:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 16:01 Na szczęście mam z kim pić, ale wielu ludzi uznawanych za nieudaczników to po prostu ci, których nikt nie chciał akceptować w okresie dzieciństwa i dorastania. Najlepiej to się z kogoś śmiać że nie chodzi na imprezy, a jak ma chodzić, skoro nikt by go nie chciał zaprosić Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 16:04 Trzeba przyjść bez zaproszenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
tsunami05 rozumiem, że chodzenie na piwo jest męskie? 09.03.10, 16:05 Skoro robią to "normalni" faceci? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: rozumiem, że chodzenie na piwo jest męskie? 09.03.10, 17:20 Uważam, że jest to na swój sposób męskie chodzić z kumplami na piwo i prowadzić typowo męskie rozmowy. Ja sobie nie wyobrażam, że mógłbym tego nie robić Odpowiedz Link Zgłoś
fantasticlupus Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 16.03.10, 12:19 bycie prawiczkiem moze byc bardzo meskie i sexy... maitresse.d.un.francais napisała: > pan_jozio napisał: > > > Ogólnie jestem rysopisem typowego prawiczka, który przegrał życie > > Nie można być rysopisem. > > Poza tym jesteś trollem. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzpodwodna Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:42 pan_jozio napisał: > Ogólnie jestem rysopisem typowego prawiczka, który przegrał życie E, spoko. Bzykniesz w końcu sie z jakąś babką (lub facetem, do wyboru), wyleczysz cerę u dermatologa, laserowo skorygujesz wzrok lub zainwestujesz w szkła kontaktowe, zdasz prawo jazdy i zaczniesz życie na nowo :P Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 04.03.10, 15:47 Łatwo tak pisać osobom, które nigdy nie były w takiej sytuacji i wszystko miały na tacy podane. Ci, którzy mają dziewczyny to już w podstawówce na randki chodzili Odpowiedz Link Zgłoś
kadrel Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 08.03.10, 15:43 To się połóż i umrzyj. Skoro nic nie potrafisz zrobić ze sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: może nie mieć prawa jazdy, byle 08.03.10, 16:35 Cały czas coś robię ze sobą Odpowiedz Link Zgłoś
moherowyberet007 Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 09.03.10, 16:59 TAK! W dzisiejszych czasach to podstawa. Kobitka ma Cie wieść. Szok... Troche ambicjii.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 09.03.10, 17:21 Nie każdy robić prawko w wieku 18 lat. Niektórzy np. w wieku 25-26 Odpowiedz Link Zgłoś
a1ma Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:30 Są niezaradni. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:35 A co ma zaradność do prawka? Nie każdy ma predyspozycje motoryczne, a mógł próbować zdać wiele razy. Poza tym są faceci co nie mają prawka, a spali z dziesiątkami kobiet, są napakowani, a tych z prawkiem mogliby połamać Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:34 Jak są prawiczkami i mają spaczony obraz kobiet, to nawet prawo jazdy na ciągnik nie pomoże:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:39 Niestety nie mam spaczonego obrazu kobiet, bo nawet te rzekomo porządne swoje wyskoki na sumieniu mogą mieć, a cecha faceta która je najbardziej interesuje to zawód faceta. Ile można żyć tematami związanymi z pracą? A kobiety chętnie dyskutują o tym jaki facet powinien mieć zawód, bla bla bla Odpowiedz Link Zgłoś
lodzpodwodna Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:43 pan_jozio napisał: > A kobiety chętnie > dyskutują o tym jaki facet powinien mieć zawód, bla bla bla Taaa? I jaki powinien mieć zawód? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:46 Taki, który przynosi dobre pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:49 pan_jozio napisał: > Taki, który przynosi dobre pieniądze Czyli...? No to zdobądź taki zawód, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:52 Nie jest tak łatwo. Dobry zawód zdobywają głównie ci, którzy w liceum nie mieli zaległości z matmy i innych przedmiotów ścisłych. Ja jestem po prostu typem imprezowicza i wolałbym mieć stanowisko kierownicze i osłów co by na mnie robili. Do bycia kujonem nigdy nie czułem pociągu Odpowiedz Link Zgłoś
lodzpodwodna Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:56 Trzeba było zostać spawaczem. Ci to robią kasiorę :P Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:01 Zbyt męcząca i niezdrowa praca, zresztą mam dwie lewe ręce i pociąg do lenistwa oraz pierdzenia w stołek. Jestem z natury wygodnicki Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:56 Ja jestem po prostu typem imprezowicza i wolałbym mieć stanowisko kierownicze i osłów co by na mnie robili. Do bycia kujonem nigdy nie czułem pociągu Nie chcesz - nie masz. Twój wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:02 Po 20stce już za późno żeby cokolwiek zmieniać Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:06 pan_jozio napisał: > Po 20stce już za późno żeby cokolwiek zmieniać Tak, po 20. to już tylko do trumny i na katafalk. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:09 Na medycynę i tak bym nie poszedł, zresztą mi starczy spokojna, urzędnicza ciepła posada (za parę tam zarobki w tej branży wzrosną) oraz święty spokój nad głową Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:59 Jesteś typem imprezowicza i żadna pijana laska nie dała ci się poderwać? Musisz naprawdę być okropny:D Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:02 sundry napisała: > Jesteś typem imprezowicza i żadna pijana laska nie dała ci się > poderwać? Musisz naprawdę być okropny:D ? Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:19 Bo wiesz, nie ma brzydkich facetów. Tylko czasem wódki brak;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:21 Kobiety już wolą żula, niż normalnego, spokojnego chłopaka. Żul co uderzy na wieczór swoją panią w buzię to niezła adrenalina Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:04 Nie podrywałem nigdy za bardzo. Nie umiem tego robić. Jakieś mnie same podrywały, ale ja jestem dość spięty i mnie to krępuje. Zresztą desperatem nie jestem i na pierwszą lepszą się nie rzucam Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 10.03.10, 17:31 jozio napisal: ...Jakieś mnie same podrywały, ale ja jestem dość spięty i mnie to krępuje... Jozek musisz sie rozpiac! tak doslownie jak i w przenosni. Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:53 Jak to jaki?? "Mój mąż z zawodu jest dyrektorem." :-) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:38 mam takie samo zdanie jak o kobietach - jest dosc konkretny brak 'edukacyjny'. nie widze natomiast zwiazku z meskoscia badz jej brakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:41 Mam wrażenie, że kobiety zbyt dużą wagę przywiązują do prawka u faceta. Dla nich leń po samej podstawówce ledwo skończonej z prawkiem jest bardziej interesują niż dr hab. bez prawka Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:50 A jak ma fajne czerwone Porsche i dużego to jeszcze lepiej!:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:54 I pozwala wam na skoki w bok :) Odpowiedz Link Zgłoś
lodzpodwodna Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:57 pan_jozio napisał: > I pozwala wam na skoki w bok :) Jak ma dużego, to nie trzeba skakać w bok :P Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:59 Jeden i tak wam nie wystarczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:03 Mnie wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lodzpodwodna Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:08 Mnie też :) Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowa.diva Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:53 bez przesady.... dr jakby nie bylo o czyms swiadczy poza tym jak kobieta ma prawo jazdy i samochod to sie sama wozi moj Luby ma prawo jazdy ale np nie prowadzi samochodu bo ja to robie i jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:54 W trollowaniu tez nie jesteś zbyt dobry kurcze;-) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:58 Bo niestety nie jestem trollem Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 15:58 Dr w zasadzie o niczym nie świadczy, bo dzisiaj ktoś kto poświęcił się nauce może być uznawany za nudziarza, bo ciekawy gość to dla kobiety kark z dyskoteki Odpowiedz Link Zgłoś
lodzpodwodna Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:00 pan_jozio napisał: > Dr w zasadzie o niczym nie świadczy, bo dzisiaj ktoś kto poświęcił się nauce > może być uznawany za nudziarza, bo ciekawy gość to dla kobiety kark z dyskoteki ojej jaki ty jesteś bidulek :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:04 Ja tylko znam realia. Cham i damski bokser spędza wieczór z kobietą w łóżku, a wartościowy facet samotnie Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:20 Zapomniałeś dodać,że kobieta puszczalska. Ma na co zasłużyła, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:24 Nawet te nie puszczalskie wolą damskiego boksera, niż normalnego faceta Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:28 Nie puszczalskie kobiety nie istnieją, zapomniałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:32 Faktycznie, ostatnia taka już zmarła i nazywała się Matka Teresa z Kalkuty Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:29 A wystarczy zerknąć do obojętnie jakiego ogólniaka, że dziewczyny w klasie szaleją za Wojtkiem, który ćpa i lata po imprezach, a Franka uczącego się i jeżdżącego na olimpiady dziewczyny mają w nosie Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:32 Samo ćpanie nie wystarcza,trzeba być jeszcze fajnym:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:35 Czytaj opalonym dresiarzem, któremu tatuś biznesmen kupił na 18stkę samochód Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:39 Opal się, kup sobie dres i próbuj, wierzę w ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 16:41 Za brzydki na to jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
julus908 Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 19:49 E tam, ja poleciałam na takiego który nie ćpał, nie pił i uczył się na olimpiady z fizyki :) Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 17:23 pan_jozio napisał: > Ja tylko znam realia. Cham i damski bokser spędza wieczór z kobietą w łóżku, a > wartościowy facet samotnie Jeny, kolejny, któremu się wydaje, że jest sam z powodu wspaniałego charakteru i błyskotliwej inteligencji, a nie dlatego, że jest pryszczatym, nudnym dupkiem. Czy Jasio-husio objawił swoje prawdziwe oblicze, czy też takie palanty to częste zjawisko? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 17:31 Jakim dupkiem? A może to kogoś wina, że jest pryszczaty? Uważam, że jestem ciekawą osobą, moi znajomi się ze mną nie nudzą, ale kobiety mogą mieć przystojniejszych i bardziej męskich ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 17:42 Ty uważasz że jesteś ciekawą osobą... A ktoś jeszcze podziela tą opinię? Przepraszam, ja podzielam. Zawsze ciekawiły mnie takie "okazy" Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 17:47 Mam wielu znajomych i normalnie funkcjonuję. Do tego jestem zadbany i jakoś kobiety nie wymiotują na mój widok Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 17:58 No tak, gdybyś tylko nie miał takiego wspaniałego charakteru... Kurczę, codzienie chodzę ulicami, mijam stada nieciekawych albo wręcz paskudnych facetów i jeszcze mi się nie zdarzyło wymiotować, myślisz, że brak wymiotów mógł być uznany za wyraz zainteresowania z mojej strony? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 18:04 Niestety paskudny nie jestem, a nawet jakbym był to nie jest to powodem, by się z kogoś nabijać. Charakter mam OK. Poprawny ze mnie obywatel i dobry człowiek Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 18:26 Dwie linijki temu pisałeś,że jesteś za brzydki,żeby sobie kogoś znaleźć. Zdecyduj się. Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 18:33 Zawsze nabijam się z palantów, nie rezygnuję jeśli oprócz bycia idiotami są jeszcze szpetni. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 18:51 Faktycznie, straszny ze mnie palant Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 19:15 A faktycznie, faktycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 19:25 Ja się uważam za sensownego i normalnego faceta, z kobietami i to nawet tymi grzesznymi też umiem się dogadać Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 19:59 pan_jozio napisał: > Ja się uważam za sensownego i normalnego faceta, To się nazywa dysonans poznawczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 20:07 Nie sprawiasz wrażenia osoby miłej i sympatycznej, wręcz przeciwnie: wredna zołza i jędza z Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 20:51 Lepsza kobita zołza niż facet ciamajda. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 21:11 Ciamajdą nie jestem, bo swoje w życiu już osiągnąłem, pieniądze też potrafiłem zarobić :P Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 21:13 W wieku 20 kilku lat jesteś i już czas przeszły? w piaskownicy łopatki sprzedawałeś czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 21:24 Czuję się już stary kawaler... przez to prawictwo Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 21:28 Słusznie. Kup sobie trumnę.Możemy urządzić stypę na forum:) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 21:36 Dowcipna jesteś bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 21:37 Powinieneś mnie widzieć w realu;) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 21:42 Ale byś musiała mieć minę. A tak w ogóle to początkowo odbierałem Cię jako osobę, która raczej stoi po stronie osób, które z pierwszym razem chcą czekać na odpowiednią osobę i rozumiesz takich jak ja... Eh... Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 21:45 Ja też czekałam na odpowiednią osobę.Ale nie latałam po forach i nie pisałam,że wszyscy faceci to prostytutki (to taka parafraza:P) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 21:50 Ale pewnie spotkałaś tą osobę być może jeszcze w wieku nastoletnim, więc łatwo Ci pisać Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 21:37 pan_jozio napisał: > Nie sprawiasz wrażenia osoby miłej i sympatyczne A dlaczego mam być miła i sympatyczna wobec ludzi, których uważam za palantów? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: Facet bez prawa jazdy - nieudacznik i ciapa? 04.03.10, 21:46 Tak, najlepiej nazwać kogoś palantem po jednym jego zdaniu. Osoba, która jest zakompleksiona nie jest od razu palantem, ale najlepiej się z kogoś śmiać Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 ciapa 04.03.10, 15:54 chyba ze : - się uczy nie ma kasy , - się uczy i porusza się publicznymi środkami lokomocji bo mu się bardziej opłaca - sie uczy i pracuje i nie ma czasu - ma traumę przed samochodami Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 15:56 A jak nie wychodzi mu zdanie? Poza tym wielu facetów bez prawka miało kobiet na pęczki, ciągle chlali na jakichś festiwalach i nowe panny obracali. Straszne ciapy :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: ciapa 04.03.10, 16:03 a tzn co mu z tym zdawaniem nie wychodzi ? wiesz w pewnym wieku nie mieć prawo jazdy to nie grzech. nie sztuka jest wyrwać dziewczynę ( wyglad i bajer wystarczy) tylko ja utrzymać przy sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 16:06 Kobiety, które się zalicza na imprezach itp. nie są kandydatkami na stałe partnerki. Zatrzymanie takiej przy sobie to jest kategoryczny błąd życiowy :) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ciapa 04.03.10, 16:10 pan_jozio napisał: > Kobiety, które się zalicza na imprezach itp. nie są kandydatkami na stałe > partnerki. to idź se na pielgrzymkę poszukać panny i nie zawracaj kontrafałdy Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 16:14 Nie zamierzam zaliczać kobiet i w taki sposób ich poznawać tzn. podczas imprezowego seksu. A niestety wiele kobiet porządnych jeszcze jest, bo taka co się dała zaliczyć na imprezie, to się raczej do burdelu nadaje, a nie do związku Odpowiedz Link Zgłoś
figgin1 Re: ciapa 04.03.10, 17:27 pan_jozio napisał: taka co > się dała zaliczyć na imprezie, to się raczej do burdelu nadaje, a nie do związk > u Uważaj z wygłaszaniem takich opini na żywo, bo ci jeszcze jakiś facet pyszczek obije, jak się iokaże że swoją pannę na imprezie poderwał. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 17:35 Co innego poderwać na imprezie, a co innego zacząć związek od seksu w kiblu Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ciapa 04.03.10, 17:57 pan_jozio napisał: > Nie zamierzam zaliczać kobiet i w taki sposób ich poznawać tzn. podczas > imprezowego seksu. to do mnie było? pielgrzymka to nie impreza, gdybyś nie zauważył Odpowiedz Link Zgłoś
claudiiin Re: ciapa 08.03.10, 19:24 kobieta, ktora "dala sie zaliczyc" na imprezie - do burdelu, nie zasluguje na szacunek kobieta, ktora regularnie to robi - na stos, i to jak najszybciej mezczyzna, ktory ja zaliczyl - normalny facet, a w oczach kolegow zapewne wzor do nasladowania, imponujacy itd. mezczyzna, ktory zalicza na imprezach regularnie - tez normalny, tyle ze musi sie "wyszalec" i nic w tym zlego. ciekawe, ze oboje chcieli tego samego i robili dokladnie to samo. ale ona jest puszczalska a on jest fajny... na mezczyzne o takich pogladach wiekszosc inteligentnych, swiadomych wlasnej wartosci kobiet nie spojrzalaby, chocby mial prawo jazdy i DB9 w garazu :] a jesli chodzi o moje zdanie nt. tego czy brak prawka odejmuje meskosci to uwazam ze gdy wynika tylko i wylacznie z ciaglego oblewania egzaminu (np. 5 razy i to nie przez wrednego egzaminatora) to troche tak... bo oznacza pewna nieporadnosc a to nie jest meskie. oczywiscie nie powinno byc to zadnym wyznacznikiem kochania kogos lub nie, przynajmniej nie dla mnie. mowimy tylko o meskosci, w tym jednym aspekcie. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 08.03.10, 19:31 Ja takich poglądów nie mam, jestem za równością między kobietą i mężczyzną, ale jeśli świadoma swojej wartości kobieta to taka, która pozwala sobie na przygodny seks, to od takich wolę się trzymać jak najdalej Odpowiedz Link Zgłoś
claudiiin Re: ciapa 09.03.10, 17:40 nie chodzi mi o to ze swiadome wlasnej wartosci kobiety pozwalaja sobie na sex z przypadkowym facetem bo jedno z drugim niewiele ma wspolnego: kobiety, ktore wiedza czego chca i znaja swoja wartosc, moga to robic, jezeli maja na to ochote i luzne podejscie do sexu, ale wiele z nich tak przeciez nie postepuje (i ja reprezentuje ta grupe, zeby nie bylo), kwestia podejscia do intymnosci jest rzecza bardzo indywidualna... i odwrotnie-wsrod kobiet, ktore to robia, sa i takie jak te powyzej, i takie, ktore robia to ze wzgledu na jakies korzysci, chec dowartosciowania sie, udowodnienia sobie/komus czegos albo z jakichs innych dziwnych powodow... tak wiec, jak widzisz, jedno z drugim niewiele ma wspolnego, moze tylko z jakoscia samego sexu ;) w poprzednim poscie chodzilo mi o popularne w polskim (i pewnie nie tylko) spoleczenstwie stereotypy, nierowne traktowanie kobiet - po prostu mysle, ze zadna inteligentna, nowoczesna kobieta nie podziela takich pogladow (czy sama tak postepuje, czy tez nie) i nic jej bardziej nie zniecheca niz facet, ktory takowe ma. ogolnie podejscie do sexu coraz bardziej sie liberalizuje, nie jest to juz temat tabu, dlatego wciaz zaskakuje mnie kiedy gdzies tam sie slyszy kolesi, ktorzy chwala sie kolegom ze jakies tam panny zaliczyli, a gdyby kazdego przy innej okazji spytac co sadzi o takich kobietach to wszyscy jak jeden maz stwierdziliby ze sa latwe, nie nadaja sie do zwiazku itd. a oni to niby co? w takim razie tez sie nie nadaja i sa latwi:) grunt zeby nie byc hipokryta-jesli ktos uwaza ze sex to powazna sprawa i nie chce przygod na jedna noc-ok, jesli ktos uwaza ze sex to niezobowiazujaca zabawa-tez ok, ale niech nie gada potem o innych (rowniez, a moze zwlaszcza, kobietach) ze sa puszczalscy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: ciapa 04.03.10, 16:12 no te które sie zalicza nie są kandydatkami na partnerki. tak czy inaczej to ty podałeś te przykłady :P nie odpowiedziałeś na pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: ciapa 04.03.10, 16:38 Mam trzydziechę za kilka miesięcy i nie mam prawa jazdy. Nie interesują mnie samochody. Wolę rower. Nie mam też kobiety. Żyję. Kobieta, która skreśla Cię za brak prawa jazdy jest po prostu niewarta tego, byś na nią nawet spojrzał. To samo dotyczy prawictwa. Nie jest to powód do chwały, ale żadna z łóżka Cię nie zrzuci, gdy się o tym dowie. Inaczej -patrz wyżej- jest niewarta tego, byś na nią nawet spojrzał, skoro takie pierdoły świadczą wg niej o wartości faceta. Znam gościa trzy lata młodszego ode mnie. Obieżyświat, ciągle w drodze, ma też szczęście do kobiet, choć nie jest specjalnie towarzyski. Nie ma prawa jazdy, woli rowery i... autostop. Tym ostatnim sposobem lokomocji przejechał pół Europy, a teraz wyrusza tą samą metodą do Afryki Północnej. Prawko chce ostatecznie zrobić, ale tylko z racji przydatności. Ani przez chwilę nie miał i nie ma na tym punkcie kompleksu. Józio, tak zwane rzekome "symbole męskości" zachowaj dla banalnych tipsiar. Jestem pewien, że masz o wiele więcej do zaoferowania niż zwykły kark. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 16:42 Dzięki za miły tekst, ale niestety kobiety dzisiaj są strasznie "praktyczne" Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ciapa 04.03.10, 17:31 pan_jozio napisał: > Dzięki za miły tekst, ale niestety kobiety dzisiaj są strasznie "praktyczne" A wczoraj nie były. :-P Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 17:36 Dzisiaj mamy tego apogeum. Uczucia coraz mniej dla kobiet się liczą Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ciapa 04.03.10, 17:47 pan_jozio napisał: > Dzisiaj mamy tego apogeum. a kiedy mieliśmy ten Wiek Złoty, że każdy zaniedbany, nudny dupek był otoczony tłumkiem oszałamiających modelek z certyfikatem dziewictwa każda, hę? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 17:52 Nie jestem zaniedbany, dupkiem też nie jestem, więc wypraszam sobie. Uważam się za porządnego obywatela Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ciapa 04.03.10, 17:56 pan_jozio napisał: > Nie jestem zaniedbany uhm... tak mówi 90% Polaków , dupkiem też nie jestem, więc wypraszam sobie. Uważam się > za porządnego obywatela Wypraszać to sobie możesz myszy z piwnicy. Niezależnie kim jesteś, mogłeś odpowiedzieć na temat. Po raz n-ty się migasz, co jest dowodem trollowania. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 17:59 Naprawdę dbam o siebie i ogólnie ze mnie prawie, że picuś jest i styl mam raczej twardego macho Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ciapa 04.03.10, 18:03 pan_jozio napisał: > Naprawdę dbam o siebie i ogólnie ze mnie prawie, że picuś jest co to jest picuś? i styl mam racze > j > twardego macho znaczy na chodnik plujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 18:07 Po prostu wyglądam jak twardziel, ale zadbany Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 18:52 Dbam, żeby był jak największy. A tak na poważnie to walczę z nim jak się da i efekty są już w miarę zadowalające Odpowiedz Link Zgłoś
kseniainc Re: ciapa 04.03.10, 17:57 ło cóż za zmiana frontu-zaraz sie dowiemy żeś jednak macho-men;-) Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: ciapa 04.03.10, 16:50 Dlaczego pierdoły ? prawictwo czy brak prawa jazdy mówi co o mężczyźnie. O tobie i tobie podobnych akurat nic bo wolisz rower i to usuwa cie z grona ciap - świadomy wybór ale jeśli ktoś nie ma odwagi zrobić prawa jazdy to coś mówi o człowieku i to czymś pozytywnym raczej nie jest , jeśli ktoś nie potrafi nauczyć się jeździć to tez coś mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: ciapa 04.03.10, 17:01 izabella9.0 napisała: > Dlaczego pierdoły ? prawictwo czy brak prawa jazdy mówi co o mężczyźnie. O tobi > e i tobie podobnych akurat nic bo wolisz rower i to > usuwa cie z grona ciap - świadomy wybór ale jeśli ktoś nie ma odwagi zrobić pra > wa jazdy to coś mówi o człowieku i to czymś pozytywnym raczej nie jest , jeśli > ktoś nie potrafi nauczyć się jeździć to tez coś mówi. A co mówi? Że frajer czyli nic nie warty? Że do życia się nie nadaje, bo nigdy nie "zamoczył" i nie ma prawka? Owszem, to coś mówi, ale to trochę za mało by kogoś takiego od razu przekreślać. Ponadto, los bywa złośliwy. Nie jest prawdą, że każdy może osiągnąć wszystko, tylko musi chcieć. Jeśli ktoś wskutek wad cielesnych czy motoryki nie może zrobić prawka, lub też wskutek życiowego pecha nie może znaleźć stałej kobiety to nie jest jego wina. Można sobie chcieć, ale głową muru się nie przebije. Mało tego- uważam, że bogactwo i zaspokojenie seksualne to te wartości, których zdobycie wiąże się w połowie przynajmniej ze szczęściem życiowym. I choćby taki Józio czy inny samotny facet skakał, skomlał i wypruwał sobie żyły- jeśli nie ma szczęścia, a nie jest leniem czy psycholem- to guzik zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: ciapa 04.03.10, 17:21 To czy mówi frajer czy wartościowy mężczyzna czekający na tą jedną jedyną, czy frajer i ten który do niczego się nie nadaje nie zależy od tego czy ma prawko i doświadczenie w seksie tylko od tego z jakiego powodu tak anie inaczej się sprawy mają - bo jeśli ze strachu no to wybacz jak inaczej to nazwiesz jak nie tchórzostwo ? Co kobieta dziecka sobie szuka które ma chronić przed złym światem i prowadzić za rączkę czy partnera ? Prawiczek tez może być dobrym partnerem tak jak i ktoś bez prawa jazdy ważne żeby to był świadomy wybór podyktowany poglądami czy stylem życia. "Jeśli ktoś wskutek wad cielesnych czy motoryki nie może zrobić prawka.." Nie wydaje mi się żeby autor był niepełnosprawny choć w dobie kiedy mężczyzna bez rąk zrobił prawko to żadne usprawiedliwienie. "..lub też wskutek życiowego pecha nie może znaleźć stałej kobiety to nie jest jego wina." Jeżeli tej kobiety nie może znaleźć bo nie ma nic do zaoferowania pod względem osobowościowym to czyja to wina ? Kto leci an kompleksy i tchórzostwo ? Jeśli nie może znaleźć bo nie podejdzie - bo się boi to tez czyja wina ? Jeśli po prostu trafia na nieodpowiednie partnerki to faktycznie nie jego wina - pech. "Można sobie chcieć, ale głową muru się nie przebije. " Wiele osób wiele rzeczy chce i PRÓBUJE je zdobyć a nie siada i niby chce ale nic nie robi bo szkoda czasu. "Mało tego- uważam, że bogactwo i zaspokojenie seksualne to te wartości, których zdobycie wiąże się w połowie przynajmniej ze szczęściem życiowym. " Owszem . Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 17:29 Od kiedy prawiczek, któremu życie tak się ułożyło jest frajerem? Czasem ktoś nie jest zbyt urodziwy i kobiety na niego nie lecą za bardzo, a jak już jakaś leci, to taka że ten facet ma tylko ochotę dać dyla Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: ciapa 04.03.10, 17:42 "Od kiedy prawiczek, któremu życie tak się ułożyło jest frajerem" A gdzie ja tak napisałam ? Napisałam jedynie ze jeśli się boi podejść do kobiety to kim jest jak nie frajerem ? Jeśli poglądy kierują jego życiem seksualnym to jest normalnym mężczyzna z zasadami. "Czasem ktoś nie jest zbyt urodziwy i kobiety na niego nie lecą za bardzo, a jak już jakaś leci, to taka że ten facet ma tylko ochotę dać dyla" Teraz to już nie wiem czy mam się śmiać czy płakać .Wez przeczytaj się i zastanów się nad tym co napisałeś bo jest to żałosne. Brzydki facet traktuje brzydką dziewczynę tak jak ładne dziewczyny jego - HIPOKRYZJA ? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 17:44 Nie chodziło teraz o mnie. Ja kobiety nie szukam, bo pracuję nad sobą, żeby być bliskim swojemu ideału i dopiero przejść do ofensywy. Zamierzam wyrobić się na niezłe ciacho, obecnie jestem jedynie poczwarką i to jest mój świadomy wybór Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: ciapa 04.03.10, 17:55 No to niech będzie ze pisałam o osobach które tak uważają - są żałosne Jeśli to na prawdę twój wybór a nie głupie gadanie , oszukiwanie się to ok - nie jesteś frajerem itp itd Powodzenia w przeobrażaniu się i pracy nad sobą - szczerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 17:57 Dzięki i napiszę Ci, że widzę tego efekty z każdym rokiem. Kiedyś widziałem w lustrze beznadziejnego, pryszczatego nastolatka, teraz męskiego faceta, kawał chłopaka. Mam swój styl, odpowiednio dobraną fryzurę, lepszą sylwetkę, bardziej męskie rysy twarzy, uważam że coraz lepiej ze mną. Cera też się polepszyła, a walka o nią nie była wcale łatwa Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: ciapa 04.03.10, 18:13 Fajnie było ten post przeczytać , fajnie ze twoja samoocena rośnie i widać ile cie to wysiłku kosztowało .Fajny chłopak jesteś ( bez podlizywania się ) i myślę ze życie Ci to wynagrodzi kiedyś :)Im dłuższa i trudniejsza drogą tym większa satysfakcja jak się dojdzie do jej końca :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 18:16 Dzięki, nie spodziewałem się, że coś takiego miłego napiszesz Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 19:21 Ja też mogłem się na początku wydawać zbyt uprzedzony do kobiet... Odpowiedz Link Zgłoś
izabella9.0 Re: ciapa 04.03.10, 19:44 ja już zapomniałam czy byleś pozornie zbyt uprzedzony czy też nie ;) Mam kiepska pamieć. Swoją drogą to rzecz naturalna ze póki nie znajdziemy z kimś wspólnego jeżyka jesteśmy w stosunku do rozmówców zbyt ostrzy itp itd :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_jozio Re: ciapa 04.03.10, 19:48 Nie zawsze tak jest, bo ja im kogoś lepiej znam, tym bardziej potrafię być wobec tej osoby ostry Odpowiedz Link Zgłoś