kochanic.a.francuza 23.06.10, 16:43 Bratanek meza gada nieskladnie i chodzi do ubikacji doslownie co 30 minut. Czy on cpa? Jesli tak to co? I jak ja moge pomoc? Ma 20 lat, dosc imprezowy charakter. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0ffka Re: Czy on cpa? 23.06.10, 16:48 nie... wali konia na Twój widok. Przeleć go! Odpowiedz Link Zgłoś
marguyu Re: Czy on cpa? 23.06.10, 17:14 offka, co ty piszesz? Przyjdzie znowu jakas obronczyni zwierzat i sie do ciebie przyczepi. Narazasz sie ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Czy on cpa? 23.06.10, 19:34 marguyu napisała: > offka, > co ty piszesz? > Przyjdzie znowu jakas obronczyni zwierzat i sie do ciebie przyczepi. > Narazasz sie ! ;) > Faktycznie :) Nie pomyślałam o tym... Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Czy on cpa? 23.06.10, 19:36 Pewnie ma pecherz przeziebiony i leje co 30 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Czy on cpa? 23.06.10, 19:39 green-chmurka napisała: > Pewnie ma pecherz przeziebiony i leje co 30 minut. O proszę... jest odpowiedź :) Faktycznie... mógł się dorobić przeziębienia skoro lubi rozrywkowy tryb życia! Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Czy on cpa? 23.06.10, 19:46 Tak, a tu zaraz podejrzenia durne jakies. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 23.06.10, 17:18 Co 30 minut? No wezcie cos doradzcie a nie tylko sie smieja! Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Czy on cpa? 23.06.10, 17:23 Mamy płakać? Chcesz,żeby ci narkomanię przez net zdiagnozować? Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Czy on cpa? 23.06.10, 19:42 kochanic.a.francuza napisała: > Yhy, myslalam, ze latwo. Nota bene dziś w TOK FM była fajna audycja na ten temat tj narkomanii i legalizacji narkotyków lekkich chyba. Wszyscy jak jeden mąż przyznali się do używania marychy :D i byli za złagodzeniem prawa bardzo restrykcyjnego jak na Europę Zachodnią :( Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Czy on cpa? 23.06.10, 19:37 Kochanico ciesz się, że moderator ma dziś dobry humor :) Sądziłam że trafimy na Osiołka a tutaj proszę... PS Czy musi być dziś tak zimno? Jutro będzie tylko 13 st C i to ma być :( Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: Czy on cpa? - moja rada 23.06.10, 19:51 no to radzę: zamknij się w łazience na trzy godziny a w tym czasie reszta rodziny niech obserwuje chłopaka, jak się zesika - to ma problemy z pęcherzem, jak zacznie wciągać łupież - ćpa. kochanic.a.francuza napisała: > Co 30 minut? > No wezcie cos doradzcie a nie tylko sie smieja! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Czy on cpa? 23.06.10, 17:26 może cierpi na porfirię? Taki film widziałam o Szaleństwie Króla Jerzego cycuś. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Czy on cpa? 23.06.10, 17:33 chleje w tym kiblu:) za 2 godziny zwali sie pod stol:) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Czy on cpa? 23.06.10, 18:07 jak ja bym miała tako bratowo, to też bym do rygi jechała co 30 minut. to normalne jest. Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Czy on cpa? 23.06.10, 18:21 Stawiam na problemy z prostatą albo seksoholizm. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Czy on cpa? 23.06.10, 18:51 >albo seksoholizm że niby on i muszla? takie rzeczy to tylko w bikini dolnym. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Czy on cpa? 23.06.10, 19:43 six_a napisała: > >albo seksoholizm > że niby on i muszla? takie rzeczy to tylko w bikini dolnym. ROTFL :) Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: Czy on cpa? 23.06.10, 21:53 Raczej on i ręka. A do kibla chodzi bo ciotki się wstydzi. Ale niech tylko wystarczająco długo będzie się wtrącać w jego sprawy, to w końcu uzna ją za domownika i przestanie się krępować. Odpowiedz Link Zgłoś
happy_end Re: Czy on cpa? 24.06.10, 22:40 six_a napisała: > >albo seksoholizm > że niby on i muszla? takie rzeczy to tylko w bikini dolnym. > Wiedzialam, ze nie tylko ja to ogladam :P Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa.poker.face Re: Czy on cpa? 23.06.10, 23:45 wbrew pozorom bardzo mozliwe, niektorzy sie nalogowo onanizuja Odpowiedz Link Zgłoś
postponed Re: Czy on cpa? 23.06.10, 20:10 albo ćpa albo jest po prostu głupi i ma problemy z prostatą Odpowiedz Link Zgłoś
coralina1982 Re: Czy on cpa? 23.06.10, 22:03 Ja też w pracy chodzę co 30 minut. Dużo piję i taki pęcherz, o kurna też myślą, że ćpam. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais ale gada nieskładnie teraz czy na co dzień? 23.06.10, 22:49 Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: ale gada nieskładnie teraz czy na co dzień? 24.06.10, 13:52 Nie wiem, wpada do nas raz na miesiac. jest malomowny, wiec myslalam, ze to jego natura, ale ta czestotliwosc korxystania z ubikacji... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: ale gada nieskładnie teraz czy na co dzień? 24.06.10, 21:10 ale ta czestotliwosc korxystania z > ubikacji... robi sobie tam zdjęcia i wrzuca na n-k Odpowiedz Link Zgłoś
coralina1982 Re: Czy on cpa? 23.06.10, 22:52 A może ten chłopak się Ciebie po prostu wstydzi. Odpowiedz Link Zgłoś
repsss Re: Czy on cpa? 23.06.10, 23:16 no co Ty! w tym by nie było sensacji! a tak wysmażyć wątek na forum można. o! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 24.06.10, 13:53 Wstdzi i ze wstydu chowa sie w ubikacji? Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Czy on cpa? 24.06.10, 01:34 Zobacz czy mu się źrenice w świetle nie zwężajo ! Ot co ! Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: Czy on cpa? 24.06.10, 01:43 I o czym to ma niby świadczyć? W fazie zakochania/lubienia/podobania etc. źrenice również są rozszerzone... Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Czy on cpa? 24.06.10, 01:54 No ale jak mu znienacka lampką w źrenicę zaświeci no to nie ma bata żadne zakochanie nie pomoże żrenica mu się zwęzi, no chyba że po dragach jest to wtedy nie. Choć trzeba najpierw rozważyć możliwość, czy sobie oczu atropiną nie zakrapla, by wydać się bardziej atrakcyjnym przed ciotką, niczym damy z XIX wieku. O tej porze obudzić znienacka i zapalić światło. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Czy on cpa? 24.06.10, 10:46 O tej porze obudzić znienacka i zapalić światło. Uważać, żeby zawału nie dostał ! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 24.06.10, 13:55 Nie wiem co z tymi zreniacami, przeciez kazdemu sie zwezaja w jasnym swietle i rozszerzaja gdy jest ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.barry.kent Re: Czy on cpa? 24.06.10, 14:00 Gdybys byla chodz troszke bystra, wiedzialabys ze narkotyki zaburzaja ta wlasciwosc Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 24.06.10, 14:20 A co to za powod, ze ci sie chce z tepakami gadac? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 24.06.10, 15:02 Nie dla ciebie moje wdzieki:/ Odpowiedz Link Zgłoś
illogic Re: Czy on cpa? 24.06.10, 06:51 Ja czasem chodzę sikać częściej, bo mam problemy z nerkami. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Czy on cpa? 24.06.10, 10:31 Tak. Stawiam na barszcz czerwony z winiar, a chodzi do toalety, bo nos musi po tym umyć. Mówi nieskładnie, bo winiar dodaje za dużo soli i język mu drętwieje. Powiedz mu, żeby rozrzedził proszek z barszczem białym z knorra, bo jego zawsze trzeba dosalać. Marne, mogłaś się bardziej postarać. Ale przynajmniej ubaw był. Odpowiedz Link Zgłoś
lady.chatterley Re: Czy on cpa? 24.06.10, 12:11 To może być cukrzyca,dużo pije, dużo sika, problem ze wzrokiem.Ja bym radziła przynajmniej glukoze we krwi albo w moczu zbadać!Chłopak moze nawet w śpiączke wpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 24.06.10, 14:00 Pic wcale nie pije. Objawy cukrzycy znam, widzialam co z mama sie dzialo zanim zdiagnozowali, to nie to. Ale dzieki za odpowiedz. gdyby zawsze byl taki to bym pomyslala, ze on juz tak ma ale czasami zachowuje sie lepiej, tj. nie ma tego wychodzenia do toalety i skladniej sie wypowiada. W dodatku przypomnial mi sie chlopak, ktory kiedys u mnie rpacowal, w tym samym wieku. Tez sikal na potege, co 40 min. ja w ciazy, kiedy pecherz jest uciskany, tak nie mialam. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Czy on cpa? 24.06.10, 15:49 Może go podejmujesz grochówką i ma biedak wiatry :( Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 24.06.10, 17:18 Ty myslisz, ze ja wiem jak sie grochowe gotuje? U mnie to tylko sushi;) Odpowiedz Link Zgłoś
boxing_cat Re: Czy on cpa? 24.06.10, 16:04 moj byly facet tez tak chodzil do toalety, co 20 -30 minut. Okazalo sie ze palil browna... I tak od 11 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 24.06.10, 17:20 Co to ten brown? Zyje on jeszcze ten twoj byly? A jednak przeczucie mnie nie mylilo. Odpowiedz Link Zgłoś
boxing_cat Re: Czy on cpa? 25.06.10, 13:31 brown to heroina do palenia, sam najgorszy syf. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 25.06.10, 16:28 Dzieki, warto wiedziec. Narkotyku na oczy nie widzialam, bo kiedys nie bylo tego, a teraz podobno w kazdej szkole sa dilerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
deodyma Re: Czy on cpa? 24.06.10, 17:00 zapytaj bratanka meza a nie ludzi na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Czy on cpa? 24.06.10, 17:20 To ten bratanek ma męża? LOL btw. może młody pali i nie chce, żeby ktoś widział ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 24.06.10, 17:53 Nie, no jest dorosly, pali sobie na balkonie. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Czy on cpa? 24.06.10, 17:58 Teraz odpowiem ci już na poważnie - osoba uzależniona, jeśli chce to ukryć, nie wciąga jawnie w domu, wychodząc co chwilę do toalety. Poza tym białej nie musisz zażywać tak często. Dropsów też nie wrzucasz w dzień i to jeszcze w chacie, nie taka idea używki. Po fecie można normalnie mówić. Po dropsach względnie też, zależy od rodzaju. Nie biorę pod uwagę szpilowania się, bo to raczej byście zauważyli. Coś prócz tej mowy i wychodzenia jest inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 25.06.10, 07:45 Nie podejrzewam, ze on wciaga w tej ubikacji. Przeczytalam gdzies, ze narkotyki dzialaja moczopednie, stad podejrzenia. Za malo go znam by wiedziec jaki jest na prawde. Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Czy on cpa? 25.06.10, 09:55 No to źle przeczytałaś. Chyba że narkotykiem nazwiesz furagin, to tak, ma działanie moczopędne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dalenne Re: Czy on cpa? 25.06.10, 13:09 A na mnie maksymalnie moczopędnie wpływa kawa. Zwykła, rozpuszczalna z mlekiem. I też biegam po niej co chwilę do kibelka. No i piwko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 24.06.10, 17:22 "Dlaczego tak czesto szikasz?" Tak mam zapytac? Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Czy on cpa? 24.06.10, 22:36 Ja bym doradzała ten test ze światłem jak cie to tak bardzo interesuje. Zapamietaj, bo widzę że wcześniej konfuzja była w tym temacie - normalnemu człowiekowi źrenice zwężają się w ostrym świetle, po dragach się nie zwężają w ostrym świetle. Pytanie ci niewiele moim zdaniem da, bo jak koleś chce to ukryć, to odpowie byle co, choćby że zapalenie pęcherza ma. Odpowiedz Link Zgłoś
soczek_bez_gazu Re: Czy on cpa? 24.06.10, 22:38 Chociaż właściwie możliwe, że się ciebie wstydzi, i tak sobie wychodzi do tego kibelka, żeby zamaskować niezręczne przerwy w konwersacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanic.a.francuza Re: Czy on cpa? 25.06.10, 07:48 "Chociaż właściwie możliwe, że się ciebie wstydzi, i tak sobie wychodzi do tego kibelka, żeby zamaskować niezręczne przerwy w konwersacji." Duzo sie mozna dowiedziec na FK, np, ze wstydliwosc moze byc do takich rozmiarow posunieta:). Wlasciwie to to wyjasnienie tez a rece i nogi, malomowni sa z reguly wstydliwi. Bede miala go na oku. Odpowiedz Link Zgłoś