Dodaj do ulubionych

po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy?

09.04.11, 14:49
tzn jezeli jeszcze z nim nie jestem, jak sie zachowuje?
Obserwuj wątek
    • funny_game Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 09.04.11, 14:54
      Rzucasz mu piłeczkę, a on - zamiast za nią biec - patrzy na Ciebie taki zdziwiony. To mu zależy.
      • grassant Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 09.04.11, 15:11
        na jakiej podstawie przyjęłas, że ona uzywa piłeczek?
        • akle2 Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 09.04.11, 15:25
          Może używa kulek? ;P
        • funny_game Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 09.04.11, 15:44
          Na podstawie takiej, że jest kwiecień.
          • grassant Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 09.04.11, 17:21
            acha. kwiecień plecień.
    • lusseiana Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 09.04.11, 15:20
      Jeśli mu zależy, to zachowuje się tak, że masz absolutną pewność co do jego intencji i nie musisz zakładać z tego tytułu wątku.

Jeśli zachowuje się inaczej, to przyjmij do wiadomości, że mu NIE zależy, a nie wmawiaj sobie bzdur w stylu "nie umie okazać", "jest tajemniczy/zraniony/nieśmiały", "boi się mojej reakcji", itp.

• akle2 Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 09.04.11, 15:24
        10/10
    • koronkazebowa0 Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 09.04.11, 15:22
      Skoro założyłaś ten temacik to raczej mu nie zaleeeży.....:-(
      • hydrolaza Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 09.04.11, 17:10
        To nie jest niestety takie proste. Wszystkie byśmy chciały, żeby oni nas uwielbiali, przynosili kwiaty, zapraszali do fajnych restauracji, dzwonili itp. Więc czekamy, a jak facet nie spełnia oczekiwań, bo np. nie odzywa się cały dzień albo kwiatów nie przynosi, to uważamy, że mu nie zależy i odstawiamy na bok. Ale to też działa w drugą stronę - jak on nie widzi żadnego zaangażowania, to nie chce mu się dalej wygłupiać.
        A są i tacy, którzy zakładają, że i tak nie mają szans, i tak nic z tego nie wyjdzie, więc nawet nie próbują.
    • triismegistos Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 09.04.11, 15:31
      Tali Salvador Dali kiedy poznał swoją przyszłą żonę pociął na strzępy swoją ulubioną koszulę, ogolił pachy i pomalował je na niebiesko, wysmarował się mieszanką rybiego auszpiku i koziego gówna i założył naszyjnik z pereł. Kieruj sie tymi wskazówkami.
    • to.niemozliwe Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 09.04.11, 20:05
      Spojnosc komunikatow: slow, czynow, reakcji, zachowan, itd.
      Z tym, ze sa roznice indywidualne, jeden jest smielszy, inny bardziej pasywny. Bierze pod uwage i szanuje Twoje zdanie, jednoczesnie nie jedynie potakuje.
    • varia1 Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 10.04.11, 12:04
      po prostu zachowuje się tak, że nie masz wątpliwości co do tego czy mu zależy
      jeśli masz wątpliwości - znaczy nie zależy mu

no, chyba że jesteście jeszcze oboje w gimnazjum, to mogę jeszcze rozważyć kwestie niesmiałości
    • miau_weglowy Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 10.04.11, 12:05
      ma czas. dla Ciebie.
    • akle2 Re: po czym poznac, ze mezczyznie na mnie zalezy? 10.04.11, 12:32
      Po tym, że będzie Cię wspierał w każdej Twojej decyzji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka